-
Το αυτόματο θα κοίταγα και να σου πω και κάτι . Δες το αυτόματο ντίζελ . 1500 είναι η διαφορά . Βασικά οδήγησε το αυτόματο και άσε την ηλιοροφή . Ακόμα εκείνο το μπλε-πράσινο του πάει , όπως και το πορτοκαλί . Ισως και το κόκκινο . Σίγουρα δεν του πάει το μαύρο . Το αμάξι έχει πολλές καμπύλες που τονίζονται ωραία στα φωτεινά χρώματα .
Επίσης έχουν μία έκδοση edition , δες μήπως βολεύει .
-
Ωπ, τώρα το είδα panos. Έχεις δίκιο.
Mιλάς για diesel 110hp manual.
-
panos pure clio wrote:
σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να τα βρούμε αύριο, και με τον εξτρα εξοπλισμό που θα ζητήσω να μην εκτοξευτεί η τιμή στον Θεό. Μακάρι να είχες δίκιο για την τιμή αλλά έχοντας κοιτάξει και ξανακοιτάξει τον τιμοκατάλογο βλέπω ότι shine pack manual 1,5 ξεκινάει απο 24850, εκτός αν βλέπω λάθος τιμοκατάλογο....χαχαχαχχαχ!Αdaptive cruise control έχει κανονικά αλλά την λειτουργία stop and go την έχουν μόνο τα αυτόματα όπως και σε άλλες μάρκες απο ότι έχω δει.
https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2021/01/pricelistAC_012021-2.pdf
Μάλλον μπερδεύτηκες με την απλή shine EAT8 που έχει 24.800
Η manual shine pack έχει 23.850 και μηδενικά τέλη κυκλοφ.
φίλτατε panormus 772, δυστυχώς η τιμή αυτή αφορά τον 1,2 pureteck manual shine pack, εγώ αναφέρομαι στον 1,5 diesel manual shinepack!
-
Πάντως και η shine 110 diesel είναι σε πολύ καλή τιμή .
-
Το C-Cross δίπλα από το c4 είναι ελληνική πατέντα?
-
Το C-Cross δίπλα από το c4 είναι ελληνική πατέντα?
μάλλον ναι
-
Πάντως και η shine 110 diesel είναι σε πολύ καλή τιμή .
ναι όντως καλή η τιμή αλλά λόγω κάποιων ελλέιψεων που έχει ακόμα και συγκριτικά με το aircross μου που είναι αρκετά φορτωμένο απο έξτρα εξοπλισμό γλυκοκοιτάζω την shinepack. Κρίμα που δεν έχει ανοίξει ο διαμορφωρής στο site της citroen, τουλάχιστον θα μπορούσα να δω πόσο χρεώνουν το κόκκινο χρώμα και την ηλιοροφή.
-
Το αυτόματο θα κοίταγα και να σου πω και κάτι . Δες το αυτόματο ντίζελ . 1500 είναι η διαφορά . Βασικά οδήγησε το αυτόματο και άσε την ηλιοροφή . Ακόμα εκείνο το μπλε-πράσινο του πάει , όπως και το πορτοκαλί . Ισως και το κόκκινο . Σίγουρα δεν του πάει το μαύρο . Το αμάξι έχει πολλές καμπύλες που τονίζονται ωραία στα φωτεινά χρώματα .
Επίσης έχουν μία έκδοση edition , δες μήπως βολεύει .
Μήπως η συγκεκριμένη έκδοση είναι για τα διαφημιστικά μοντέλα test drive γιατί στους καταλόγους δεν υπάρχει τέοια έκδοση.Τέλος πάντων θα ρωτήσω αύριο
-
Πουλα το cross εδω στο forum. Να το βλεπεις μεσα απο καποιον εδω μεσα.
-
Πουλα το cross εδω στο forum. Να το βλεπεις μεσα απο καποιον εδω μεσα.
το aircross θα μείνει, η c4 mk2 της γυναίκας μου θα φύγει
-
Αααα, σορρυ! Μη της πεις τιποτα.... C4 το ενα c4 και το αλλο. Παρτα ιδιο χρωμα.
-
Εχει περισσότερο εξοπλισμό η 4 σάιν από το Αιρκρος μας . Βέβαια εσύ έχεις και τα δέρματα , αλλά νομίζω τα έχει και η σάιν . Εκτός αν το πάρεις με τα κόκκινα δέρματα .
-
Στη γαλλική αγορά έχει το πορτοκαλί χωρίς χρέωση...
-
Εχει περισσότερο εξοπλισμό η 4 σάιν από το Αιρκρος μας . Βέβαια εσύ έχεις και τα δέρματα , αλλά νομίζω τα έχει και η σάιν . Εκτός αν το πάρεις με τα κόκκινα δέρματα .
τα κόκκινα δέρματα δεν με ενδιαφέρουν τόσο, τώρα τα υπολοιπα θα τα δω και με τον αντιπρόσωπο
-
ναι είναι ανάλογα την χώρα και τον εισαγωγέα, θεωρώ πολύ καλή κίνηση του εισαγωγέα μετά απο πολλά χρόνια να αλλάξει το άσπρο απο βασικό χρώμα.Το γκρι χάλυβα που εδώ είναι δωρεάν έξω κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ
-
dgrgtc wrote:
ναι είναι ανάλογα την χώρα και τον εισαγωγέα, θεωρώ πολύ καλή κίνηση του εισαγωγέα μετά απο πολλά χρόνια να αλλάξει το άσπρο απο βασικό χρώμα.Το γκρι χάλυβα που εδώ είναι δωρεάν έξω κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ
Ναι καλή κίνηση από πολλά εργοστάσια πλέον...γιατί είχαμε πήξει στο λευκό εδώ και χρόνια...
-
Ναι, πήξαμε στα λευκά, να πω όμως ότι τα Citroen είναι τα καλύτερα σε λευκό που βλέπω στην αγορά. C3, C3 Aircross και C5 είναι πανέμορφα..
-
ελα μωρε τα γαλλικα τα χρεπασπρα... μονο τα σουζια εχουνε καλο γουάιτ με στρας...
ΑρΕς
ουπς... ασπρο και εγω....
-
ελα μωρε τα γαλλικα τα χρεπασπρα... μονο τα σουζια εχουνε καλο γουάιτ με στρας...
ΑρΕς
ουπς... ασπρο και εγω....
σουζούκια αρέσω κόκκινα
-
Με γνώμονα την πραγματική διαφορά του χρώματος μεταξύ εκθεσιακού και μοντέλου κυκλοφορίας θα επέλεγα πάντα λευκό μεταλλικό ή ακόμα και μη μεταλλικό αν δεν υπήρχε τέτοια επιλογή. Δεν διαφωνώ ότι σε πολλά οχήματα υπάρχουν χρώματα που τους ταιριάζουν πολύ περισσότερο (όπως εδώ το Elixir Red) αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι δύσκολα σε ένα όχημα δεν θα πηγαίνει και το λευκό.
Σε πρακτικό επίπεδο υπάρχουν προτερήματα τα οποία έχω ξανασυζητήσει παλαιότερα σε άλλο νήμα και πολλοί διαφώνησαν οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναβάλω το ζήτημα. Το αδιαμφισβήτητο είναι ότι το λευκό έχει την μικρότερη απορρόφηση ηλιακής θερμοκρασίας με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται στην Μεσόγειο για την συναρμογή του εσωτερικού, το ίδιο το χρώμα και φυσικά όλα τα Infoteinments.
Σε ορισμένα οχήματα όπως Peugeot 2008/3008, Focus, CHR, A-class τα λευκά περλέ/μεταλλικά τους θεωρώ ότι ανελκουν τα οχήματα σε επίπεδο να σπάνε άλατα στον αυχένα. Όπως πχ μια κόκκινη 159, ένα desired red νέο Leon, ένα γαλάζιο του ουρανού Golf VR6 και κάθε νέα μαύρη Merc με sedan αμάξωμα...
CITROEN C4 III mod 2021