-
Neondreamer wrote:
Φαντάζομαι βέβαια πως στο γήπεδο που παίζω εγώ (Spacestar 10,640) δεν υπάρχει και πολύ περιθώριο για ντρίμπλα. Έχουν αυτή τη στιγμή αναρτημένη ακόμα μια καλοκαιρινή έκπτωση 300e. Πώς θα με συμβουλεύατε να το χειριστώ, μιας κι είναι η 1η μου φορά σε αντιπροσωπεία;
Νομίζω ότι αυτό δεν θα πάει άλλο κάτω , μόνο κάνα δωράκι , τπτ φιμέ πίσω, κάνα πατάκι , στα πολλά καμιά ασφάλεια , στην καλύτερη να σου δώσει το πρώτο service δώρο ή κάποια έκπτωση στα ανταλλακτικά. Βέβαια μιλάμε για μια εταιρεία που αποχωρεί από Ευρώπη και ίσως γενικά ξεστοκάρουν !
EDIT: Ο Dublin δίκιο έχει ια τους νεκρούς μήνες αλλά λόγο covid όλες οι στρατηγικές marketing που είχαν χαραχτεί από πέρυσι πήγαν στον κάδο των αχρήστων και τώρα όντως ψάχνουν να σώσουν ότι σώζετε !
κάποιες εταιρίες κυριολεκτικά ξεπούλησαν τον Ιούνιο, κάποιες άλλες είχαν μπλαζέ υφάκι και έμειναν λίγο πίσω..
περιμένω και τώρα λόγω του μήνα εκτός, σε συνδιασμό με τη γιορταστική περίοδο και από εμπειρίες που έχω τη τελευταία δεκαετία να έχουμε ανάλογες προσφορές, τουλάχιστον από PSA!
-
Η έκδοση Εntry δεν έχει κεντρικό κλείδωμα και ραδιοcd, αλλά έχει αυτόματο άνοιγμα φώτων και υαλοκ/ρες με αισθητήρα βροχής. Έχουν τουλάχιστον χιούμορ εκεί στον 'Σ'!
-
Η έκδοση Εntry δεν έχει κεντρικό κλείδωμα και ραδιοcd, αλλά έχει αυτόματο άνοιγμα φώτων και υαλοκ/ρες με αισθητήρα βροχής. Έχουν τουλάχιστον χιούμορ εκεί στον 'Σ'!
Τί άλλο θα ακούσουμε...
-
Νταξει βέβαια φθηνότερα βρίσκει κανείς μόνο ένα 3θ Αυγο, στο οποίο έχεις το βίντατζ προνόμιο ν' ανοιγοκλείνεις τα μπροστινά παράθυρα με τη μανιβέλα
-
Καλώς ήρθες, φίλτατε Neondreamer
Φαν των Nevermore, παιχταρά μου;
Έγραψες ότι το βρήκες άσχημο, εντούτοις θα στο συστήσω, με κλειστά μάτια:
i10 1.2
Εξαιρετικό μοτέρ, κιβώτιο, τιμόνι, φρένα.
Πολύ καλοί χώροι, επειδή πάω κι εγώ φρι καμπ.
Απίθανη ποιότητα κύλισης, σαν premium αμάξι.
Δώσ'του μια ευκαιρία. Αν θες μπορείς να κοιτάξεις εδώ και το αντίστοιχο νήμα (Hyundai i10 2020)
ΥΓ. Κι εμένα μου άρεσε πολύ το SpaceStar, αλλά το ι10 είναι πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, πιο fun.
Γεια χαρά Χάρε , και καλώς σ' ανταμώνω
Βεβαίως, φαν από εφηβεία! Κι άλλος enemyofreality στο φόρουμ λοιπόν;!;
Πήγα κ το είδα το ι10, και δεν μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίασε σχεδιαστικά κι αισθητικά. Το αντίθετο, θα έλεγα.
Εκτός αυτού, η βασική του έκδοση (στα 67hp) έρχεται 1400ε πάνω από Spacestar.
Μπαϊδεγουέι, στοιχηματίζω πως δεν πρέπει να σου φέρνουν και πολλές αντιρρήσεις εδώ, με τέτοιο ψευδώνυμο
-
Γεια χαρά Χάρε , και καλώς σ' ανταμώνω
Βεβαίως, φαν από εφηβεία! Κι άλλος enemyofreality στο φόρουμ λοιπόν;!;
Πήγα κ το είδα το ι10, και δεν μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίασε σχεδιαστικά κι αισθητικά. Το αντίθετο, θα έλεγα.
Εκτός αυτού, η βασική του έκδοση (στα 67hp) έρχεται 1400ε πάνω από Spacestar.
Μπαϊδεγουέι, στοιχηματίζω πως δεν πρέπει να σου φέρνουν και πολλές αντιρρήσεις εδώ, με τέτοιο ψευδώνυμοΚαλησπέρα φίλτατε συμφορουμίτη,
Φυσικά, υπάρχουν μπόλικοι EnemiesofReality, ζούμε ανάμεσά μας! Let the metal flow!
Το 'χαρος' δε μου το 'χουν προσδώσει γιατί 'μαι ραλλιάρης, αλλά, απεναντίας, επειδή πηγαίνω αργά
Στα δικά σου, σε βλέπω αρκούντως κατασταλαγμένο, επομένως nothing more to add!
Καλοτάξιδο το χαριτωμένο και ιδιαιτέρως αξιόπιστο Μιτσουμπισακι- με 'γεια, προσοχή & όμορφες-συντροφικότατες διαδρομές
-
Με το καλό να παραλάβεις - καλοτάξιδο να είναι! Δεν μας είπες λεπτομέρειες (Η εγώ κάπου το έχασα), τελικό ποσό, χρώμα, έκδοση?
-
Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο, με Υγεία!! Όπως είπε και ο Yem, για πες λεπτομέρειες.
-
Και δικο σου γιος;;;
Τι γινεται; ποσους μπαμπάδες εχει ο Yesas
Κρυωσα......μπρρρρρρ
-
Και δικο σου γιος;;;
Τι γινεται; ποσους μπαμπάδες εχει ο Yesas
Κρυωσα......μπρρρρρρ
δεν ξέχασες το χιούμορ σου !
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε 'Χάρε' για τις ευχές! Πάντα οι ομορφότερες διαδρομές είναι οι συντροφικές
Ευχαριστώ όλους/ες για το χρόνο και τη βοήθεια.(*)
Μια μικρή, ξεχωριστή μνεία στον dimsabas που έριξε πρώτος την ιδέα για το Spacestar που απέβη 'έρως με την 1η ματιά'
ΕΔΙΤ: Πηγαίνω μάλλον για την έκδοση Εntry σε άσπρο (μη μεταλλικό). Ό,τι πιο μινιμαλ δηλαδή. Θα επανέλθω μετά την αγορά για τις αρχικές εντυπώσεις.
*Εξαιρώ εκείνους (τους 1-2) που βρήκαν αφορμή να μας φιλοδωρήσουν με τον εθνοχουλιγκανικό τους μιλιταριστικό οχετό.
-
Καλοριζικο και καλα χλμ ευχομαι!
Και εμεις εκει καταληξαμε τελικα. Αφου ειδαμε toyota aygo,citroen c1,kia picanto,hyundai i10,dacia sandero η επιλογη ηταν mitsubishi space star. Πηγαιναμε για την εκδοση inform plus 1.0 αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο ουτε σε αυτα που ερχονται μεσα Γεναρη στο χρωμα wine red pearl και καταληξαμε τελικα στο 1.2 εκδοση invite.
Τωρα υπομονη...!!!!!
-
Καλοριζικο και καλα χλμ ευχομαι!
Και εμεις εκει καταληξαμε τελικα. Αφου ειδαμε toyota aygo,citroen c1,kia picanto,hyundai i10,dacia sandero η επιλογη ηταν mitsubishi space star. Πηγαιναμε για την εκδοση inform plus 1.0 αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο ουτε σε αυτα που ερχονται μεσα Γεναρη στο χρωμα wine red pearl και καταληξαμε τελικα στο 1.2 εκδοση invite.
Τωρα υπομονη...!!!!!
Καλοτάξιδο, πολλά - καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Για πες λεπτομέρειες, εξοπλισμό - κόστος, πότε παραλαμβανεις?
-
καταληξαμε τελικα στο 1.2 εκδοση invite.
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα!
Νομίζω όμως ότι πλέον σε αυτή την έκδοση και με τον 1.2 η τιμή καταλόγου (περί τα 14 χιλιάρικα με το μεταλλικό περλέ) το φέρνει αντιμέτωπο με καλά supermini, τα οποία είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα...
-
Πάντως μάλλον έχεις πάρει ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα της κατηγορίας του (αν όχι το πιο αξιόπιστο).
https://www.drive.gr/news/kosmos/ayto-mitsubishi-space-star-ehei-dianysei-666000-km
-
Καλοτάξιδο, πολλά - καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Για πες λεπτομέρειες, εξοπλισμό - κόστος, πότε παραλαμβανεις?
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Παραλαμβανω στα μεσα Ιανουαριου αν δεν υπαρξει καμια καθυστερηση λογω covid. Εκδοση invite 1.2 σε χρωμα wine red pearl και ερχεται μονο ενα κομματι σε αυτο το χρωμα γι'αυτο και πηγα σε αυτη την εκδοση αν και ηθελα το 1.0 inform plus. Τελικη τιμη με το κλειδι 13.650 μετα απο 300 € εκπτωση και δωρο την διαφορα τιμης του περλε απο το μεταλλικο χρωμα (150€) και φιμε της 3Μ.
Απο εξοπλισμο ειναι full θα ελεγα. Λειπουν τα full led μπροστα (πισω εχει) ,αυτοματη μεγαλη σκαλα,ημιδερματινα θερμαινομενα καθισματα,το κλιμα (εχει a/c),φλας στους καθρεφτες και το keyless που εχει η εκδοση intense αλλα δεν ερχεται στο χρωμα που ηθελα.
Γενικα υπαρχει θεμα με τα διαθεσιμα χρωματα....
-
andreasg wrote:
καταληξαμε τελικα στο 1.2 εκδοση invite.
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα!
Νομίζω όμως ότι πλέον σε αυτή την έκδοση και με τον 1.2 η τιμή καταλόγου (περί τα 14 χιλιάρικα με το μεταλλικό περλέ) το φέρνει αντιμέτωπο με καλά supermini, τα οποία είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα...
Κοιταξα και τα σουπερμινι αλλα οι τελικες τιμες με το κλειδι περνουσαν την τιμη του space star και απο εξοπλισμο ηταν πολυ φτωχα... Ασε που ειναι επιλογη της γυναικας αφου αυτη θα το εχει περισσοτερο. Το corsa π.χ. που ειδαμε στην αντιπροσωπεια η εκδοση που θελαμε ηταν +2000€.
Το mitsubishi οπως λεει ηταν ερωτας με την πρωτη ματια !!!!!!!
-
Πάντως μάλλον έχεις πάρει ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα της κατηγορίας του (αν όχι το πιο αξιόπιστο).
https://www.drive.gr/news/kosmos/ayto-mitsubishi-space-star-ehei-dianysei-666000-km
Μακαρι φιλε μου να βγει απροβληματιστο!!! Πρωτη φορα παιρνω Ιαπωνα αν και παντα θαυμαζα την αξιοπιστια τους απο φιλους και συγγενης που ειναι ιδιοκτητες...
Παντως και το ibiza που ειχα μεχρι τωρα απροβληματιστο ηταν και ημουν πολυ ικανοποιημενος.... Εχω σκασει απο την στεναχωρια κ εγω κ η γυναικα που βγηκε ολικη....
-
Ασε που ειναι επιλογη της γυναικας αφου αυτη θα το εχει περισσοτερο. Το corsa π.χ. που ειδαμε στην αντιπροσωπεια η εκδοση που θελαμε ηταν +2000€.
Το mitsubishi οπως λεει ηταν ερωτας με την πρωτη ματια !!!!!!!
Σε καταλαβαίνω... Φωνή λαού, οργή θεού!
Καλά έκανες και την άφησες να επιλέξει, γιατί αυτή θα το οδηγεί κυρίως. Και γλιτώνεις και τη γκρίνια...
Το άσχημο είναι ότι οι γυναίκες σε μεγάλο βαθμό ψωνίζουν αυτοκίνητο σαν να ψωνίζουν ρούχα: Ποιο μου αρέσει εμφανισιακά, ποιο μου πάει και σε τι χρώμα; Τα υπόλοιπα (μηχανολογικά, οδική συμπεριφορά κτλ) τους είναι πρακτικά αδιάφορα.
-
Η αληθεια ειναι οτι στην κατηγορια αυτη και εγω αυτο θα επελεγα ετσι κ αλλιως. Της το ειχα πει αλλωστε οτι το space star θεωρω οτι ειναι το καλυτερο. Και ηξερα οτι εδω θα καταληγαμε... Απλα την πηγα να τα δει ολα ωστε να ειναι σιγουρη για την επιλογη της!!!!! Καλα aygo,c1 με το που μπηκαμε αντιπροσωπεια και τα ειδε απο μακρια παμε να φυγουμε μου λεει.... Ανοιξε την πορτα,το ειδε και ουτε προσφορα δεν με αφησε να παρω.... Ομοιως και για το picanto,μονο με το i20 ψιλοασχοληθηκε μεχρι που τελευταια (οχι τυχαια βεβαια) πια πηγαμε mitsubishi και μου ειπε εδω ειμαστε!!!!
Καινούριο χιλιάρι- τα φώτα σας σ' έναν κατσαπλιά, παρακαλώ.