-
Ορίστε και ένα βίντεο με ένα Si στα 235 άλογα Vs EVO 8 με εισαγωγη, intercooler και εξάτμιση.
Πολυ πιστευτό
-
To ψάχνω εδώ και ένα χρόνο περίπου. Έχω αγοράσει (αλλά δεν έχω εγκαταστήσει) την 27Won CAI και σκέφτομαι αν θα πάρω το mishimoto ή το wagner intercooler. Μετά θα πάω για πρόγραμμα εκεί που πήγες και εσύ.
Θα γράψω για εντυπώσεις κάποια στιγμή.
-
Το ηχοσύστημα του Civic είναι “εκτός ισορροπίας” και ανήκει στην προηγούμενη δεκαετία. Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι τρέχει Android. H έκδοση του Android είναι η 4.2 και δεν θα υπάρξει αναβάθμιση. Το Hardware οριακά επαρκεί για να σηκώσει το λειτουργικό. Σας καλύπτει όσο σας καλύπτει σήμερα το smart phone που είχατε πριν από 10 χρόνια. Κάνει 10 πράγματα και τα κάνει (ας πούμε) καλά, αλλά δεν πρόκειται να κάνει 11 πράγματα στο μέλλον.
Θα το αναλύσω περισσότερο στο Μέρος Β αλλά ακόμα και το hacking (root access σωστότερα) δεν θα δημιουργήσει ένα headunit που μπορώ να του εγκαταστήσω οποιαδήποτε εφαρμογή και ξαφνικά να αποκτήσει τις ίδιες δυνατότητες που έχει το smart phone μου. Το αδύναμο Hardware είναι ταφόπλακα.
-
Ο ήχος στο Sport Plus σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί Premium, ενώ είναι αρκετά κάτω από τον μέσο όρο της κατηγορίας (από όσο μπορώ να γνωρίζω).
Παράπονα έχουν μέχρι και οι Αμερικάνοι/Καναδοί κάτοχοι οι οποίοι έχουν Subwoofer στο πορτμπαγκάζ σε αντίθεση με εμάς τους Ευρωπαίους.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όχι απλά απουσιάζουν μπάσα και μεσαία, αλλά απουσιάζουν συγκεκριμένες ομάδες συχνοτήτων με αποτέλεσμα η ποιότητα να εξαρτάται από το εκάστοτε τραγούδι!!!
Αν κάποιος θέλει να εμβαθύνει συνεχίζει εδώ: https://www.civicx.com/forum/threads/2018-premium-audio-system.33835/
Συνεχίζοντας, έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε αν το αυτοκίνητό μας διαθέτει Ενισχυτή Ήχου ανεξάρτητο, δηλαδή όχι ενσωματωμένο στο στερεοφωνικό (βρίσκεται δεξιά από τα πόδια του συνοδηγού). Η έκδοση Sport Plus σίγουρα έχει ανεξάρτητο Ενισχυτή, ενώ με μια μικρή επιφύλαξη έχει και η Sport. Με μεγάλη επιφύλαξη νομίζω ότι όλα τα Sedan που πουλήθηκαν Ελλάδα δεν έχουν εξωτερικό ενισχυτή όπως δεν έχουν και τα Hatchback 1.0. Αν το αυτοκίνητό μας έχει μπροστινό κεντρικό ηχείο τότε έχει εξωτερικό ενισχυτή.
-
Α) Περίπτωση χωρίς εξωτερικό ενισχυτή. Δεν έχω προσωπική εμπειρία και απλά μεταφέρω ότι έχω ακούσει. Ο προβληματικός ήχος οφείλεται στο DSP που υπάρχει στο στερεοφωνικό. Καταργώντας το DSP ανακάλυψαν ότι υπάρχει θεαματική βελτίωση της απόδοσης. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι σε κάθε επανεκκίνηση του αυτοκινήτου η ρύθμιση χάνεται επομένως κάποιος έγραψε ένα android πρόγραμμα για να θέτει την ρύθμιση κάθε φορά.
Η ρύθμιση αυτή ονομάζεται DSP Flat και όποιος θέλει να την πειράξει ας ξεκινήσει από εδώ: https://www.civicx.com/forum/threads/dsp-flat.3019/
Όποιος έχει εξωτερικό ενισχυτή μπορεί να φτάσει μέχρι την ρύθμιση αλλά αυτή θα είναι read-only και δεν θα μπορεί να την πειράξει.
Η εικόνα που έχω είναι ότι όποιος βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το ΟΕΜ ηχοσύστημα με κάποιο κινέζικο android (απλά να προσέξει να λειτουργεί η πίσω κάμερα). Τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα και δεν έχουν μόνο να κάνουν με την ποιότητα του ήχου.
Όποιος πάρει αυτό τον δρόμο θα πρέπει να διαβάσει αρκετά. Ας ξεκινήσει από εδώ: https://www.civicx.com/forum/threads/tesla-style-radio-10-4-tablet-radio-headunit.17185/ αλλά το καλό είναι εδώ: https://www.civicx.com/forum/threads/9-aftermarket-android-head-unit-feature-overview-installation.17034/
Γνωρίζω ότι υπάρχουν εισαγωγές κινέζικων Headunits για το Civic.
-
Β) Περίπτωση με ενσωματωμένο ενισχυτή. Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Ας ξεκινήσουμε με μερικά δεδομένα:
-
Το Headunit συνδέεται με τον ενισχυτή με οπτικό (ψηφιακό) τρόπο o οποίος δεν ακολουθεί κάποιο γνωστό πρότυπο (ας μην το κάνω πολύ τεχνικό)
-
Οι ήχοι τύπου beep, warnings και αυτοί κατά το GPS navigation, μεταφέρονται στον ενισχυτή από δεύτερο βύσμα (πάλι κλειστού προτύπου). Ο ενισχυτής κάνει την μίξη. Το ίδιο βύσμα μεταφέρει τα σήματα ελέγχου της έντασης.
-
Δεν υπάρχουν crossovers και ο ενισχυτής ενισχύει 10 κανάλια.
Επομένως: Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το headunit χωρίς να έχουμε απώλεια σε δυνατότητες. Αν κρατήσουμε το headunit είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε και τον ενισχυτή. (Δες εδώ για ένα ενδιαφέρον προϊόν που πιθανά να δώσει λύση στο μέλλον: https://www.civicx.com/forum/threads/axxess-axdspx-hn3-specs-bypass-amp-on-12-speaker-audio-of-sport-touring-type-r.52248/ )
Αν αποφασίσουμε να εισάγουμε 2ο ενισχυτή/DSP μετά τον εργοστασιακό, θα πρέπει είτε να καταργήσουμε ηχεία είτε να αγοράσουμε ένα πανάκριβο πολυκάναλό.
Κάπου εδώ το κόστος αρχίζει να γίνεται απαγορευτικό (για εμένα). Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στο civicx.com όπου τοποθετήσανε DSP (και συγκεκριμμένα το JL Fix86) μετά τον ΟΕΜ και η απόδοση ήταν πολύ καλή. Είναι ένας δρόμος που λειτουργεί αλλά μιλάμε για 1500-2500 Ευρώ και το μισό πορτμπαγκάζ. Επίσης στο κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η τοποθέτηση sub.
Ειδικά αναφορά θα κάνω στην λύση της αλλαγής ηχείων η οποία δεν προσφέρει την βελτίωση που θα ανέμενε κανείς. Ο λόγος είναι ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο DSP και όχι στην δυνατότητα των ηχείων. Μάλιστα τα ΟΕΜ ηχεία του Civic είναι αρκετά καλά και στο Περί Headunit (Mέρος B) θα γράψω ότι κατάφεραν να βγάλουν πολύ καλό ήχο με αρκετό μπάσο.
-
-
Αναφέρω τα καλούδια που δίνει το HondaHack και εγώ θεωρώ σημαντικά. Πλήρη λίστα υπάρχει στο site του.
-
Δεν είναι απαραίτητοι να πατάμε το ΟΚ κάθε φορά που ξεκινάμε την οδήγηση.
-
Μείωση της έντασης της φωνής στην όπισθεν.
-
Εμφάνιση της εικόνας της πίσω κάμερας όποτε θέλουμε (ακόμα και κατά την οδήγηση).
-
Εμφάνιση CPU Usage και Volt μπαταρίας.
-
Παράκαμψη της απαίτησης να έχουμε χειρόφρενο για να δούμε βίντεο
Προφανώς η εγκατάσταση εφαρμογών και η εγκατάσταση του Viper4Android έχουν από μόνα τους μεγάλη αξία.
-
-
Android Auto. Είναι το app το οποίο δίνει παράταση ζωής στο απαρχαιωμένο headunit του Civic. Αν κάποιος δεν το χρησιμοποιεί μάλλον δεν το γνωρίζει καθώς επίσης και ότι μπορεί να το ελέγξει με φωνητικές εντολές.
Το 100% των ενεργειών μου τις κάνω μέσα από το Android Auto. Ειδικά navigation, τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική. Τυχαίνει βέβαια να μην ακούω ραδιόφωνο και να έχω πληρωμένη συνδρομή Spotify.
Μάλιστα έχω πολλές ελπίδες σε αυτό https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ το οποίο θα δώσει δυνατότητα για ασύρματη σύνδεση (δυστυχώς έχει κλείσει η καμπάνια και όποιος πρόλαβε θα λάβει την συσκευή μέχρι τον Μάρτιο 21).
Edit: To Viper4Android βελτιώνει τον ήχο ανεξάρτητα από την προέλευση (bluetooth, android auto, local) αλλά δεν βελτιώνει τον ήχο του ραδιοφώνου.
-
Αφού στο μέρος Α είπα ότι το Headunit είναι τελειωμένη υπόθεση και δεν αποδέχεται βελτίωσης τότε γιατί κάποιος να το Hackάρει?
Απάντηση: Για να εγκαταστήσει το Viper4Android και να βελτιώσει τον ήχο του κατά 1000%. Στην διαδρομή θα κερδίσει και κάποια ακόμα καλούδια που θα πω παρακάτω.
Ξαναλέω: Αν κάποιος θέλει να το χακάρει για να εγκαταστήσει το Google Play και να μπορεί να κατεβάζει εφαρμογές, να το ξεχάσει. Θα αντιμετωπίσει κολλήματα, επανεκκινήσεις και μόνιμη καθυστέρηση.
Το Viper4Android είναι ένα software DSP με εξαιρετικές δυνατότητες.
Το hacking του headunit του Civic είναι πολύ απλή διαδικασία και σχετικά ακίνδυνη. Με κόστος 10$ για την απλή έκδοση και 25$ για την πλούσια αγοράζουμε έναν Κωδικό. Η πλούσια παρέχει τα καλούδια που ανέφερα πριν και που θα πω παρακάτω. Τον κωδικό τον καταχωρούμε σε μια σελίδα που επισκεπτόμαστε από το browser του headunit. Μετά από 4-7 λεπτά είμαστε έτοιμοι. Οδηγίες, αγορά από εδώ: http://www.autohack.org/
Στην συνέχεια εγκαθιστούμε 3 apk (supersu, busybox και viper4android). Οδηγίες εδώ: https://www.civicx.com/forum/threads/viper4android-install.40471/
Μετά ρυθμίζουμε το Viper4Android σύμφωνα με το γούστο μας. Δες και εδώ: https://www.civicx.com/forum/threads/viper4android-post-your-settings-here.43132/
Η βελτίωση στην ποιότητα του ήχου θα είναι μεγάλη (ως τεράστια). Σίγουρα δεν είναι τέλεια αλλά αν σκεφτούμε ότι κόστισε μόνο 25$ τότε αξίζει. Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα για την ώρα να μην εγκαταστήσω ένα underseat sub ή ένα sub στην καρότσα. Σε εντάσεις πάνω από 27 τα ηχεία αρχίζουν να τρίζουν. Μέχρι εκεί όμως το μπάσο είναι πλούσιο και σίγουρα καλύτερο από τα μεσαία.
-
Θεος.
Εδω αυτος φερνει καποια.
-
Κάτοχος sport plus MY2019 εδώ και 16 μήνες και 20.160km. Τα 15.000 με Ktuner TSP Stage 1. Κατά τα άλλα δεν έχω πειράξει τίποτα ουσιαστικό στο αμάξι. Διάβασα τις περισσότερες σελίδες του thread και μπορώ να επιβεβαιώσω τις περισσότερες κριτικές. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα (και για τα δικά μου ζητούμενα). Πριν καταλήξω στο Civic κοίταγα Astra K 200hp και Ford Focus 182hp που και τα δύο τότε ακριβότερα (για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού). Αν έπρεπε να προσθέσω κάτι στις κριτικές είναι ότι η πλατφόρμα FK7/FK8 είναι εξαιρετικά «ανοιχτή» και μέσω Hondata/Ktuner δίνει την δυνατότητα να πειράξει κάποιος δεκάδες ρυθμίσεις έτσι ώστε να μεταβάλει το αυτοκίνητο προς τα δικά του οδηγικά γούστα. (Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους αγοραστές και ειδικά στην Ελλάδα).
Τέλος να αναφέρω ότι το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι η ένδειξη χαμηλής στάθμης λαδιού, το οποίο εμφανίζεται σε ταχύτητες άνω των 150Km/h (έχει αναφερθεί στο παρών thread). Πρακτικά η ένδειξη θα ανάψει σε κάθε ταξίδι δια μέσου εθνικής οδού. Ο Σ με ενημέρωσε ότι έχει ενημερωθεί η Honda και αναμένει Software Update και ότι η αντικατάσταση του αισθητήρα δεν έλυσε το πρόβλημα.
Γεια σου Misa
Ktuner και εγώ με custom map από Honda sports.
Πώς και δεν έχεις πρόβλημα με το TSP stage 1;
Δεν είναι πολύ πλούσιο το μείγμα σου; Τα Αμερικανικά civic το ρυθμίζουν αυτό αυτόματα. Στα δικά μας θέλει custom.
Καλώς ήρθες!
-
Πωωωω μπράβο ρε φίλε!!! Μάθε μας μπαλιτσα!
(και χαράς στο κουράγιο σου να γράψεις τόσα κείμενα!)
-
To ψάχνω εδώ και ένα χρόνο περίπου. Έχω αγοράσει (αλλά δεν έχω εγκαταστήσει) την 27Won CAI και σκέφτομαι αν θα πάρω το mishimoto ή το wagner intercooler. Μετά θα πάω για πρόγραμμα εκεί που πήγες και εσύ.
Θα γράψω για εντυπώσεις κάποια στιγμή.
'Το κακό με τα έτοιμα από το εξωτερικό είναι ότι δεν έχουν maf calibration που χρειάζονται τα ευρωπαϊκά μοντέλα και δουλεύουν πολύ πλούσια σε καύσιμο. Είχα δοκιμάσει το TSP1 σαν beta και είχε καύσιμο 9.5 αντί για 11
Λογικά το ίδιο ισχύει και για το phearable' Σου μεταφέρω τα λόγια του φίλου που έχει ασχοληθεί μέχρι αηδιας.
Πάνε Honda sports στον Άγγελο να σου φτιάξει custom στο δυναμομετρο το οποίο θα έχει τα 220 άλογα σε μεγάλο φάσμα και όχι σε peak. Επίσης είναι δοκιμασμένη και ασφαλές η δουλειά του. 150 παίρνει αλλά θα χαρείς που τον γνώρισες
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί κ με ενδιαφέρει να μάθω θα σας ρωτήσω κ αν μπορείτε απαντάτε.
- Με το πρόγραμμα αναβάθμισης που έχετε κάνει τα αυτοκίνητά σας αυτή τη στιγμή είναι στους 220hp και 300Νm ροπή?
2.Ποσο σας κόστισε όλο αυτό?
3.Μπορει κάποιος να βάλει πρόγραμμα στην αντιπροσωπεία της honda κ αν αξίζει?
4.Το πρόγραμμα που έχετε βάλει υπάρχει κάποιος στην Αθήνα ας πούμε που μπορεί να απευθυνθεί οποίος ενδιαφέρεται να του το βάλει ?
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί κ με ενδιαφέρει να μάθω θα σας ρωτήσω κ αν μπορείτε απαντάτε.
- Με το πρόγραμμα αναβάθμισης που έχετε κάνει τα αυτοκίνητά σας αυτή τη στιγμή είναι στους 220hp και 300Νm ροπή?
2.Ποσο σας κόστισε όλο αυτό?
3.Μπορει κάποιος να βάλει πρόγραμμα στην αντιπροσωπεία της honda κ αν αξίζει?
4.Το πρόγραμμα που έχετε βάλει υπάρχει κάποιος στην Αθήνα ας πούμε που μπορεί να απευθυνθεί οποίος ενδιαφέρεται να του το βάλει ?
-
220 άλογα σε μεγάλο φάσμα στροφών δηλαδή από τις 4.800 έχεις 210 άλογα που ανεβαίνουν στα 220 στις 5.500 και κρατάνε στα 210 έως το τέλος των στροφών. Η ροπή είναι στα 34 κιλά ρυθμισμένη όμως με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ανεβαίνει απότομα στις χαμηλές στροφές.
-
Νομίζω 600 ευρώ μαζί με τη συσκευή για να αλλάζω προγράμματα και να το γυρίζω factory αν θέλω.
-
Κανονικά όχι. Βέβαια εμένα μου προτυνε στην τοπική αντιπροσωπεία ο αρχιμηχανικός να βάλουμε σε δικό του, off the record. Αν όμως δεν βάλεις ktuner ή hondata δεν θα κάνεις σωστή δουλειά.
-
Εγώ το πέρασα στην Hondasports.gr online και με το τηλέφωνο. Άγγελο Πλατή λένε το παλληκάρι και έχει φτιάξει γύρω στα 15 fk7. Έκανα δοκιμές και έστελνα αρχείο log καταγραφής. Αν όμως πας στον Πειραιά θα σου ρυθμίσει ακόμα καλύτερα το πρόγραμμα πάνω στο δυναμομετρο. Εγώ είμαι Κρήτη και δεν μπόρεσα να πάω. Θα ήθελα όμως να τον γνωρίσω κάποια στιγμη από κοντά.
-
Να σαι καλά ,καλημέρα !!!
-
Να σαι καλά ,καλημέρα !!!
Καλημέρα και καλό μήνα! Χθες σε επαρχιακό δρόμο καλή άσφαλτος ανηφορικά, ήταν πίσω μου ένα Ε60 Μ5 που είχε όρεξη. Αν δεν είχα τον κόφτη δίπλα μου θα εσπαγα πλάκα, γιατί ήταν λιγότερο απο 400 μέτρα η ευθεία και μάλλον δεν θα προλάβενε να με περάσει (έτσι όπως με πέρασε έβγαλα αυτό το συμπέρασμα)...Μετά είχε επίσης στροφές
-
Ήδη έχω πει τα σημαντικότερα στο ποστ 4647 (https://forum.4troxoi.gr/comment/2105784652#comment-2105784652)
Επίσης ότι γράφει ο φίλος vasilas ισχύει.
Να προσθέσω κάποια πράγματα:
Είναι απαραίτητη η αγορά συσκευής η οποία συνδέεται στο OBD του αυτοκινήτου και η οποία μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τις παραμέτρους του αυτοκινήτου read time. Τα κόστη της συσκευής είναι:
-
KtunerFlash V2 Touch: $649
-
KTunerFlash V1.2: $449
-
Hondata FlashPro: $695
Σε αυτές τις τιμές θα πρέπει να υπολογίσετε επιπλέον τα μεταφορικά και το Τελωνείο. Γενικά υπάρχουν προσφορές και καταστήματα που κάνουν εισαγωγή. Εγώ προτείνω το ktunerFlash V1.2 το οποίο το αγόρασα από ebay γύρω στα 350Ευρώ.
Στη συνέχεια θα χρειαστείτε κάποιον να κάνει τον προγραμματισμό. Αν δεν βάλετε κάποιο έτοιμο πρόγραμμα «κονσέρβα» (κόστος $100 και πρακτικά μόνο μια επιλογή που είναι το TSP Stage 1 διότι το Ευρωπαϊκό έχει διαφορές από το Αμερικάνικο και όλα τα έτοιμα προγράμματα κατασκευάζονται σε ΗΠΑ), τότε υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές:
-
Etuning (δηλαδή μέσω internet). Υπάρχουν αρκετές επιλογές. Ο πιο γνωστός είναι o Derek Robinson με κόστος $400. Προφανώς ο προγραμματισμός γίνεται στον δρόμο (και όχι στο δυναμόμετρο). Υπάρχουν και λύσεις αρκετά φθηνότερες που ξεκινάνε από τα $200 (150 Ευρώ).
-
Στο δυναμόμετρο. Εδώ υπάρχει μόνο μια λύση που την ανέφερε και ο Vasillas. Είναι η καλύτερη δυνατή για τους Έλληνες και το κόστος είναι 250Ευρώ. Αν υπάρχει 2η λύση απλά δεν την γνωρίζω.
-
-
Από Hondasports πουλάει τη συσκευή 450 τελική τιμή. E-tuning έκανα εγώ αλλά στο δυναμομετρο μπορεί να ξεζουμισει κάτι ακομα, πάντα με ασφάλεια
-
Πέρι Tuning Β
Συνεχίζοντας τα 2 προηγούμενα ποστς σχετικά με το tuning:
Η Honda κατασκευάζοντας μια ευέλικτη πλατφόρμα έδωσε πολλές περισσότερες δυνατότητες από το να «προσθέσουμε άλογα και ροπή».
Αναφέρω ενδεικτικά κάποιες δυνατότητα που δημιουργούν “διαφορετικό” αυτοκίνητο:
- Απενεργοποίηση του Rev Hang.
Αν δεν γνωρίζετε τι είναι δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mm6SSeLivqE
Στα γρήγορα: Είναι ο ρυθμός που πέφτουν οι στροφές κάθε φορά που αφήνουμε τον συμπλέκτη κατά την αλλαγή ταχύτητας. [Στο civic λόγω μεγάλου βάρους του βολάν ο ρυθμός είναι αργός με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της αλλαγής της ταχύτητας]
-
Απόκριση Turbo
-
Χρόνος πλήρωσης Turbo (Turbo Spooling)
-
Early Spool http://www.ktuner.com/KTunerHelp/early_spool.htm?ms=AkIEIAQEAw%3D%3D&st=MA%3D%3D&sct=ODM%3D&mw=MzI0
-
Boost Target Ramp Rate (http://www.ktuner.com/KTunerHelp/boost_target_ramp_rate.htm?ms=AkIEIAcEAg%3D%3D&st=MA%3D%3D&sct=MzU3&mw=MjQw)
Έτσι, περνώντας ένα πρόγραμμα, δεν είναι μόνο ότι έχουμε ένα δυνατότερο/γρηγορότερο αυτοκίνητο, αλλά ότι έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο ή μια εντελώς διαφορετική οδηγική εμπειρία.
Τέλος αξίζει να δείτε τι δηλώνουν κάτοχοι που έκαναν προγραμματισμό εδώ:
Το πλήθος των ατόμων που έχει προγραμματίσει το civic στην Αμερική μην σας «ψαρώσει». Το Civic ήταν 2ο σε πωλήσεις στην Αμερική για πολλά χρόνια και πουλούσε 400.000 κομμάτια το έτος (όταν στην Ευρώπη με το ζόρι έφτανε τις 30.000 αν δεν κάνω λάθος).
Νέο Honda Civic 2017