Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
    • 1
    • 2
    • 189
    • 190
    • 191
    • 192
    • 193
    • 378
    • 379
    • 191 / 379
    Αντίλογος
    78
    7570
    117399
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser last edited by

Και εμείς πήγαμε Φθιώτιδα , λόγω της μη μάσκας ..

Ελεγα να πάω Χαλκίδα , αλλά θα είχε τόσο κόσμος που θα ήταν ζόρικα..

Το βράδυ χαμός στην Εθνική...

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
      Εμαθα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        panormus772 last edited by

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η μισή Ελλάδα (γιατί Αθήνα είναι η μισή Ελλάδα) πάει και επισκέπτεται νομούς που είναι στο 1 ή 2 επίπεδο πιο κάτω,επειδή δεν έχουν τη μάσκα υποχρεωτική;

Δηλ. το ίδιο για το οποίο κατηγορούσαμε τους βορειοευρωπαίους τουρίστες που ήταν φουλ κορονοιό -οι περισσότεροι ασυμπτωματικοί- κι ανοίξαμε τα σύνορα να έρθουν το καλοκαίρι ενώ εμείς ήμασταν σε μονοψήφιο νούμερο κρουσμάτων;

Λυπάμαι,μπορεί να γίνομαι δυσάρεστος,αλλά αυτό δεν στέκει ιατρικά. Ή πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον Απρίλιο που εκτός νομού πρέπει να έχεις λόγο για να πας ή οσονούπω οι 'ακίνδυνοι' νομοί θα χτυπήσουν κι αυτοί κόκκινο,με ότι αυτό συνεπάγεται για το σύστημα υγείας και τα νοσοκομεία (εικόνα Λομβαρδίας).

1 Reply Last reply Reply Quote 6
        • C
          criuser last edited by

Γιατρέ τυπικά έχεις δίκιο . Αλλά το θέμα είναι ότι οι συνάδελφοι σου που βγαίνουν στα κανάλια , έχουν καβαλήσει το καλάμι της δημοσιότητας και μας κουνάνε το δάχτυλο .

Ξέρεις κάτι ? Η ταπεινότητα του Τσιόδρα είχε περάσει στον κόσμο με ήπιο τρόπο το κλείσιμο . Τώρα βλέπουμε κάτι τύπους που μιλάνε πολύ και κάνουν χειρονομίες . Σε ποιόν ? Στα πιτσιρίκια ? Αυτά τους έχουν γραμμένους . Στους μεγαλύτερους δεν χρειάζεται να τους τρομάζεις και να τους απειλείς .

Επέβαλλαν ηλιθίως την μάσκα παντού . Ενας νταβραντισμένος 25άρης - 30άρης που κάνει πως γυμνάζεται και καμακώνει άλλες συνομήλικες που επίσης κάνουν πως γυμνάζονται ,  μπορούν να μην φοράνε μάσκα .

Αντίθετα ένας 60άρης που επίσης γυμνάζεται περπατώντας μόνος του , πρέπει να φοράει μάσκα .

Προφανώς λοιπόν αφού θέλαμε να περπατήσουμε με την γυναίκα μου , δίπλα στην θάλασσα πήγαμε στην Φθιώτιδα , για να μην έχουμε μάσκα και να μην είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον , όπως θα ήταν στην Χαλκίδα .

Εχουμε και τους δημοσιογράφους που τους χαιδεύουν τους γιατρούς , λέγοντας τους , θα μας βάλετε μάσκα , θα μας κάνετε εκείνο ή το άλλο και τα γιατρουδάκια φτιάχνονται με την δημοσιότητα . ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ . ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΕΟΙ . ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ .

Και μάλιστα πολλοί σε εύκολες ειδικότητες , 'βοηθητικές' που έχετε χρόνο να αποφασίσετε , όχι σαν τους παλιούς χειρουργούς ....

Αμα ζούσαν ο πατέρας μου και ο θείος μου , παλιοί χειρουργοί , που ζορίζονταν στα χειρουργία και μου έλεγαν για την ταπεινότητα που πρέπει να έχει ο γιατρός , θα ήθελαν να τους αφαιρεθεί η άδεια των θεούληδων των μμε ...

Εμαθα...

• P
            panormus772 last edited by

Criu και johan, μίλησα γενικώς δεν ξέρω τους λόγους που είχατε συγκεκριμένα εσείς.Άλλωστε είπα θα υπάρχουν εξαιρέσεις για μετακίνηση εκτός νομού. Αλλά αυτό που περιέγραψες criu με την πήχτρα στην Εθνική στο γυρισμό,μάλλον με κάνει να σκεφθώ ότι οι περισσότεροι επειδή έχουν μάθει πλήρη απειθαρχία,να μην ανέχονται τίποτα και μερικοί είναι και φουλ υποχόνδριοι (τους πειράζει στην αναπνοή η μάσκα,αλλά όχι το τσιγαράκι..),ξεχύθηκαν στην επαρχία χωρίς καμία προσοχή.

Μακριά από μένα οι καθηγηταράδες και γιατράρες που το παίζουν αυθεντίες και βρήκαν ευκαιρία να εμφανιστούν πρώτη μούρη στο γυαλί.Εγώ τέλειωσα ειδικότητα το 13' κι αναγκάστηκα να ξεκινήσω ως αυτοπασχολούμενος μέσα στην καρδιά της κρίσης,στην αρχή με 3 δουλειές και το ιατρείο να παλεύω έξιμησι χρόνια τώρα να το κρατήσω με τελείως άλλες συνθήκες από αυτές των παλαιότερων.

Ότι λέω το υποστηρίζω από καθαρά ιατρική σκοπιά.Το 'χω ξαναπεί, σίγουρα στον ανοιχτό χώρο,εξωτερικά είναι πιο ασφαλές χωρίς μάσκα,αλλά κι εκεί αν μαζευτεί πολύ κόσμος,συγκεντρωμένος σε κοντινή απόσταση θα υπάρξει πρόβλημα.Όπως και να το κάνουμε η χρήση μάσκας είναι σημαντικό μέτρο.Κι πλέον πιστεύω ότι κάθε εκδήλωση,συγκεντρώσεις,συναυλίες,γήπεδα κ.τ.λ. θα έπρεπε να ανασταλούν.Ερχόντουσαν το Σεπτέμβριο να μου ζητήσουν βεβαιώσεις για γυμναστήριο,κολυμβητήριο και στην αρχή είχα πει σε ένα,δυο πως δε νομίζω ότι θα προλάβουν να κάνουν για πολύ αυτές τις δραστηριότητες και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.. Καταλαβάινω ότι έχει κουραστεί ο κόσμος -κι εγώ έχω κουραστεί,βλέπω τα ανήψια μου από skype εδώ κι εναμιση μήνα-,αλλά πολλά πράγματα της κανονικής ζωής μας δε μπορούν προς το παρών να αποκατασταθούν.

Υ.Γ. Καλά για τους δημοσιογράφους τι να πω.. Όπως λες κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο και στις εκπομπές τους σε κλειστό χώρο δε φοράνε με τίποτα μάσκες και μόνο τις αποστάσεις δεν κρατάνε...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • L
              lap last edited by

Δειτε αυτο το βιντεο.

Δειτε πψς με την αναπνοη φευγουν απο την μυτη προς τα εξω στοιχεια του ιου. Και οως η μασκα προστατεύει

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • L
                lap last edited by

Εχεις φαγωθει. Και αντε πες εσυ εχεις το θεμα με την αναπνοη σου, δεν τ ξερω αλλα το δεχομαι, γενικα ολοι οι γυρω σου....ΣΙΓΑ τη θυσία  που κανετε με τις μασκες.....δουλευομαστε μεταξυ μας.

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΕΣ....

Και ναι ενας επιδημιολογος τα ξερει καλυτερα απο εναν χειρουργο.

Υ.γ Δεν μπορω να καταλάβω τους δεξιοστροφους και  γενικως αυτους που αναδικνυονται ως επι των πλείστων αντιρρησιες, τι ειναι αυτο που τους ταραζει το νευρικο συστημα οταν τους λενε να βαλουν μασκα διοτι εχουμε  ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                • piliourits
                  piliourits last edited by

Οι Ελληναράδες δεν κάνουμε επανάσταση όταν μας πτωχεύουν, όταν διορίζουν Πρωθυπουργούς, όταν 'σκίζονται τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο', όταν ανατρέπεται δημοψήφισμα, όταν νεοναζί δολοφονούν κόσμο στους δρόμους, όταν αναρωτιόμαστε 'τί ζητάν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία μας', όταν οι Τούρκοι παίζουν κρυφτούλι, όταν μας κάνουν με το ζόρι ενοικιαστές στα σπίτια μας, αλλά θα πρωτοτυπήσουμε παίρνοντας τους δρόμους και βγαίνοντας στο βουνό ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ!

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • storm
                    storm @lap last edited by

Εχεις φαγωθει. Και αντε πες εσυ εχεις το θεμα με την αναπνοη σου, δεν τ ξερω αλλα το δεχομαι, γενικα ολοι οι γυρω σου....ΣΙΓΑ τη θυσία  που κανετε με τις μασκες.....δουλευομαστε μεταξυ μας.

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΕΣ....

Και ναι ενας επιδημιολογος τα ξερει καλυτερα απο εναν χειρουργο.

Υ.γ Δεν μπορω να καταλάβω τους δεξιοστροφους και  γενικως αυτους που αναδικνυονται ως επι των πλείστων αντιρρησιες, τι ειναι αυτο που τους ταραζει το νευρικο συστημα οταν τους λενε να βαλουν μασκα διοτι εχουμε  ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Χαλάρωσε ρε μεγάλε! Πως κάνεις έτσι; Λες και σε πέταξαν σε λάκκο με αριστερόστροφα λιοντάρια!

Εντάξει με έπεισες... Θα προσπαθήσω εγώ ο δεξιόστροφος να βάλω μάσκα να δω τι θα καταλάβεις!

• C
                      criuser last edited by

Λίγο μικρότερος και λίγο λιγότερα γένια έχω από τον τύπο ...

Ασπρα βέβαια...

Χτες έβαλα την μάσκα για να περπατήσω περίπου 1,5 χλμ στο κέντρο της Αθήνας .

Εντάξει μπορώ κάπως να την συνηθίσω για λίγο .

Αλλά αυτό που με τσαντίζει , είναι ότι γενικά προσέχω , δεν μπαίνω στα μμμ , αποφεύγω τις στενές επαφές και τώρα θα κυνηγάνε εμάς και όχι αυτούς που προκαλούν με την αδιαφορία τους .

Γενικά νομίζω ότι τα βασικά μέτρα αποφυγής της πολυκοσμίας είναι καλύτερα .

Προφανώς δεν μπορώ να περπατήσω με την ίδια άνεση με την μάσκα , όπως χωρίς .

Μετά έχουμε μέτρα για το αμάξι που είναι ηλίθια . Λέει πρώτου βαθμού συγγενείς . Δηλαδή γονείς και παιδιά μόνο .

Αδέλφια , θείοι , συνεργάτες , συνέταιροι , άνθρωποι που είσαι μαζί συνεχώς στην δουλειά εδώ και μήνες , πρέπει να φοράς μάσκα μέσα στο αμάξι .

Δεν το κλείνουν λέει το μαγαζί , αλλά στην πράξη αφήνουν τους ασύδοτους να κάνουν κουμάντο .

Παρέα και οι ξύστες . Την έχουν καταβρεί τώρα με την τηλεργασία και μόνο με μέιλ λένε , ούτε τηλέφωνα σηκώνει κανείς .

Αχ μαλακούλη , μαλακούλη...

Εμαθα...

• L
                        lap last edited by

Ειδες; σιγα το πραγμα... θα δεις θα το συνηθίσεις, πιο πολυ ζεσταινεσαι, ισχυει...οχι ομως και έλλειψη οξυγόνου, αυτο δεν ισχύει.

Οσο για τους αλλους εχεις δικιο. Ολοι μαζι πρεπει να συμβάλλουμε, οχι οι μισοι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• I
                          iceman7 @criuser last edited by

Λίγο μικρότερος και λίγο λιγότερα γένια έχω από τον τύπο ...

Ασπρα βέβαια...

Χτες έβαλα την μάσκα για να περπατήσω περίπου 1,5 χλμ στο κέντρο της Αθήνας .

Εντάξει μπορώ κάπως να την συνηθίσω για λίγο .

Αλλά αυτό που με τσαντίζει , είναι ότι γενικά προσέχω , δεν μπαίνω στα μμμ , αποφεύγω τις στενές επαφές και τώρα θα κυνηγάνε εμάς και όχι αυτούς που προκαλούν με την αδιαφορία τους .

Γενικά νομίζω ότι τα βασικά μέτρα αποφυγής της πολυκοσμίας είναι καλύτερα .

Προφανώς δεν μπορώ να περπατήσω με την ίδια άνεση με την μάσκα , όπως χωρίς .

Μετά έχουμε μέτρα για το αμάξι που είναι ηλίθια . Λέει πρώτου βαθμού συγγενείς . Δηλαδή γονείς και παιδιά μόνο .

Αδέλφια , θείοι , συνεργάτες , συνέταιροι , άνθρωποι που είσαι μαζί συνεχώς στην δουλειά εδώ και μήνες , πρέπει να φοράς μάσκα μέσα στο αμάξι .

Δεν το κλείνουν λέει το μαγαζί , αλλά στην πράξη αφήνουν τους ασύδοτους να κάνουν κουμάντο .

Παρέα και οι ξύστες . Την έχουν καταβρεί τώρα με την τηλεργασία και μόνο με μέιλ λένε , ούτε τηλέφωνα σηκώνει κανείς .

Αχ μαλακούλη , μαλακούλη...

εχεις φαγωθεί με τους ξυστες λες και δεν είναι άνθρωποι όλοι οι εργαζόμενοι ή το αν θα δουλέψεις το καθορίζει η τηλεεργασια ή η φυσική παρουσία. 
                          Οποίος είναι να δουλέψει δουλευει από παντού και με κάθε τρόπο. 
                          μην βρίσκεις συνέχεια τρόπο να βγάζεις το ίδιο μένος. Χάνεις και τα οποία δίκια έχεις.

προσωπικα πιστεύω ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στην πρώτη φάση και έκλεισε αχρείαστα πολύ η οικονομία χωρίς πρόνοια να κρατηθει κάβα. 
                          τωρα που έρχεται χειμώνας και οι ρυθμοί οδηγούν σε εκατόμβες (αν δεν κλείσουμε όπως την άνοιξη) σκέφτηκαν την οικονομία. 
                          Βέβαια προφήτες δεν είναι αλλά φάνηκε νομίζω οτι αν δεν βρισκόταν θεραπεία ή εμβόλιο δεν θα άλλαζε η κατάσταση ενώ απετυχε δυστυχώς και η Ευρώπη που αντί να κόψει χρήμα και να μοιράσει επικράτησαν οι σκατοψυχοι οι βορειοανατολικοί και έβαλαν τετοιους όρους στο ταμείο ανάκαμψης που το κατέστησαν πρακτικά κενο ουσιας και mission impossible. 
                          οποτε μια αδύναμη χώρα σαν εμας οντως θα χρειαστεί να είναι πια προσεκτική στις θυσίες που κάνει. 
                          θα δείξει το πράγμα αν και φοβάμαι εκατόμβες. 
                          τα περί μάσκας τα θεωρώ αστεία. 
                          αδύνατο να κυκλοφορήσεις αν φοράς γυαλιά. 
                          ευτυχως δεν κυκλοφορώ πολύ.

• L
                            lap last edited by

Νομιζω υπαρχουν στο εμποριο μασκες που κλεινουν απο πανω και αφηνουν κενο στα πλαγια για να μην θολωνουν τα γυαλλια.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• piliourits

Η πιο αποτελεσματική λύση για τα γυαλιά που και γω φοράω σε οθόνες κι οδήγηση, είναι πολύ απλή.

Βάζετε τη μάσκα πιέζοντας το λαμάκι να εφαρμόζει όσο καλύτερα γίνεται στη μύτη και απλά κατεβάζετε ελάχιστα πιο χαμηλά στη μύτη τα γυαλιά, όχι πολύ, θα βρείτε το σημείο που δεν θολώνουν καθόλου (περνάει όση εκπνοή διαρρέει προς τα πάνω, μεταξύ του φακού και του ματιού).

Κι εγώ παιδεύτηκα πολύ στην αρχή μέχρι να δω πως ήταν αρκετά απλή η λύση.

Στα της διαχείρισης τώρα, αφού πέρασαν εβδομάδες και μήνες που η Κυβέρνηση αναλώθηκε σε δημόσια προβολή της 'επιτυχίας', καμιά σοβαρή προετοιμασία ακόμη και τώρα, 3 τρίμηνα αργότερα και πάμε για χρόνο, ούτε στην εκπαίδευση, ούτε στα ΜΜΕ, ούτε σε σημαντική αύξηση κι εξοπλισμό ΜΕΘ, ούτε σε προσλήψεις και κατανομή προσωπικού, ούτε σε ανέγερση κέντρων εκτάκτου ανάγκης και γενικά λες κι είμαστε ακόμη στο πρώτο σοκ και ποντάρουμε μόνο στη κ@λοφ@ρδία και τη βοήθεια των Αγίων, μιας και φροντίζουμε να εκτίθενται ανελλιπώς στον ιό οι ευσεβείς...

Και για να μην παρεξηγηθούμε πάλι, όχι ότι αν ήταν στην εξουσία το αντίπαλον δέος θα έκανε τίποτα καλύτερο, αλλά τους τωρινούς τους ψηφίζετε και για 'Άριστους'...

Εντάξει, ας πούμε ο Κικίλιας είναι λίγο 'ζαβό' και γενικά είναι συνήθεια των ελληνικών κυβερνήσεων να τάζουν λαγούς με πετραχείλια και να μας ταϊζουν σανό, γιατί τέτοια γίδια είμαστε... αλλά πραγματικά πιστεύουν πως υπήρχε περίπτωση να βγει εμβόλιο και να είναι και διαθέσιμο μέχρι τον Δεκέμβριο!? ή πως έχουν πολιτικό μέλλον και θα συνεχίσουν οι μπίζνες ας γιούζουαλ αν τυχόν και έχουμε φαινόμενα αναλογικά παρόμοια με της γειτονικής Ιταλίας κάποια στιγμή;

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• C
                                criuser last edited by

Περί ξυστών...

Από τον Γενάρη , περιμένω να τελειώσει η διαδικασία για μία άδεια τραπεζοκαθισμάτων , που θεωρώ ότι θα περάσει το 12μηνο .

Από τον Γενάρη επίσης κάποιος ξύστης , δεν έχει διορθώσει μία λανθασμένη επιλογή του στο ηλεκτρονικό σύστημα , παρ΄ ότι έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά τον Μάρτιο και έχει πει ότι θα το κάνει .

Από τον Μάρτη δεν έχει συνεδριάσει η αρχιτεκτονική επιτροπή σε νησί .

Από τον Σεπτέμβρη , δεν γνωρίζουμε πότε θα εγκρίνει το αέριο την αλλαγή μίας μελέτης που αλλάζει τους σωλήνες από χάλκινους που θα μας τους έκλεβαν την ίδια μέρα σε σιδερένιους και μετά θα πρέπει πάλι να περιμένουμε απροσδιόριστο χρόνο , για να έλθουν να τους δουν ότι τους έχουμε βάλει . Το γεγονός ότι εμείς βάλαμε αντλίες θερμότητας που είναι 3 κατηγορίες ενεργειακά πάνω από το φυσικό αέριο , δεν λέει τίποτα στους ξύστες αφού έχουν φτιάξει καλά την νομοθεσία .

Αφού τελειώσουν αυτοί , θα πρέπει να πάμε στην πολεοδομία να πάρουμε τις σφραγίδες που θα μας επιτρέψουν να πάμε στην ΕΥΔΑΠ και στον ΔΕΔΗΕ , που άγνωστο πότε , θα μας βγάλουν λογαριασμό και μετά θα περιμένουμε τους εργολάβους τους για να μας βάλουν τα ρολόγια , αν έχουν ρολόγια και δεν έχουν έλλειψη , όπως είχε λίγο καιρό πριν .

Μέχρι τότε οι ιδιοκτήτες των σπιτιών , είτε θα πρέπει να βολευτούν με το εργοταξιακό , είτε να πληρώνουν ενοίκια και δόσεις στα δάνεια για σπίτια έτοιμα , αλλά που δεν μπορούν να τα κατοικήσουν .

Μπορεί αν είχα βάλει τους σωλήνες του αερίου σε σκαλωσιές , πριν τα μπετά , να είχα τελειώσει στον χρόνο που έπρεπε...

Εμαθα...

• I
                                  iceman7 last edited by

Αυτό που περιγράφεις είναι άσχημο, αλλά δεν είναι μόνο θέμα ξυστών αλλά νοοτροπίας και παθογενειών του συστήματος. 
                                  το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. 
                                  και εσυ να μπεις στη θέση όσων τα ξύνουν σε λίγο καιρό τα ίδια θα κανεις. Είτε γιατί δεν σε ελέγχουν αν εκβιάζεις για γρηγορόσημο, είτε γιατί και να δουλεύεις θα σε φάει το βύσμα, είτε γιατί θα δίνεις προτεραιότητα στο κάθε ρουσφέτι πολιτικού, είτε γιατί θα φοβάσαι μην μπλέξεις από τη μηνύσεις και  τις αγωγές του ανταγωνιστή του άνθρωπου που θα ικανοποιούσες τα αιτήματα μια και ο Έλληνας είναι κομπλεξικό και μνησίκακο ανθρωπάκι. Δεν ανέχεται την επιτυχία του αλλου και προσπαθεί να τον κατεβάσει στο δικό του χαμηλό επίπεδο αντί να προσπαθήσει να ανέλθει και να φτάσει τον επιτυχημένο. 
                                  και πάνω απ όλα θα έμπλεκες στην πολυνομία, στην αναξιοκρατία κλπ. 
                                  Κωθωνια που θα εκμεταλλευτούν τα παραπάνω θα βρεις πολλά και παντού.

• C
                                    criuser last edited by

Το θέμα είναι ότι πρέπει να βγάλω το μεροκαματάκι μου από αυτές τις δουλίτσες και κάποιες ακόμα και οι ξύστες μου κάνουν κακό στην τσέπη μου .

Οσο το αν θα γινόμουν και εγώ τέτοιος δεν το νομίζω . Με την ίδια λογική θα μπορούσα να γίνω παραβατικός και να είμαι άνετος .

Δεν έχουν καμία δικαιολογία . Αλλά ότι βρωμάει από το κεφάλι έχεις δίκιο . Οπότε αυτό το κεφάλι θέλει κόψιμο και η διαδικασία είναι να μειωθεί ο αριθμός των ξυστών κυρίως σε όσους έχουν παρασιτικά καθήκοντα κατά πολύ .

Εμαθα...

• P
                                      peta last edited by

Εγκλεισμό.Περιμενουν να τελειώσει η διορία για τις ταμειακές,δε θέλουν να αθετησουν 'συμφωνία κυρίων'

• storm
                                        storm last edited by

Έχω γεμίσει ένα συρτάρι με μάσκες. Το πρόβλημα με το θόλωμα στα γυαλιά δεν παλεύεται με τίποτα. Ήμουν που ήμουν τυφλός λόγω των προβλημάτων που έχω στα μάτια μου, ήρθε και η μάσκα και με αποτελείωσε. Απλά δεν βλέπω τίποτα. Δυσφορία, ιδρώτας, άγχος, νεύρα, μία κατάσταση να θέλω να τα σπάσω όλα. Ειδικά σε κλειστούς χώρους η κατάσταση είναι χάλι μαύρο. Λύση δεν έχω βρει. Οι μάσκες δεν έχουν καλό εξαερισμό και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τελικά προκαλούν και προβλήματα στην υγεία.

Για τα περί τηλεργασίας έχω εκφραστεί πολλάκις. Είμαι τις τελευταίες δύο βδομάδες σε τηλεργασία. Είχα μπει άλλη μία φορά τον προηγούμενο Απρίλιο για δύο βδομάδες επίσης. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί συνάδελφοί μου έχουν φαγωθεί να 'εργάζονται' σε αυτό το καθεστώς εργασίας. Τόση δυνατότητα για λούφα και χαλάρωση και ξύσιμο ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα. Αν είχα και μία βεράντα να βλέπει θάλασσα θα ήταν η απόλυτη χαλαρουίτα!!!

Φυσικά όποιος είναι στο γραφείο τον πίνει στην κυριολεξία. Ο μακάκας της υπόθεσης.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι παίζει η τηλεργασία να είναι και δόλωμα σε φάκα (από τον εργοδότη) για τους ανυποψίαστους που συνηθίζουν στην χαλάρωση. Θα δείξει μετά το 'τσουνάμι' της πανδημίας.

• piliourits

Criu χαρά στην υπομονή σου, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα μεταφέρεις στον Επιτελάρχη του Επιτελικού Κράτους, εδώ που γκρινιάζουμε αναμεταξύ μας δεν βγαίνει τίποτα!

Γιατί δεν νομίζω να έδωσε ο Επιτελάρχης εντολή στους υφισταμένους να δουλεύουν με άλλο τρόπο αλλά του σαμποτάρουν τη δουλειά οι κατώτεροι ξύστες με τους οποίους συναλλάσσεσαι εσύ ή εγώ.

Ο κάθε ξύστης κάνει αυτό που, και όπως, τον βάζει το αφεντικό του να το κάνει.

Και το αφεντικό του υπερψηφίστηκε μαζικά με βάση την 'Αριστεία' και τη 'Δουλειά-Δουλειά-Δουλειά', κόντρα στους 'αναρχικούς ανεπαρκούς υγιεινής' που προηγήθηκαν...

• C
                                            criuser last edited by

Σωστά τα λες , μόνο που όταν κάποιος νόμισε ότι φόβισε ένα ξύστη , λέγοντας του θα πάει στον υπουργό , ο ξύστης ατάραχος του απάντησε :  Εγώ ήμουν εδώ πριν τον υπουργό και θα είμαι και μετά από αυτόν...

Εμαθα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 189
                                            • 190
                                            • 191
                                            • 192
                                            • 193
                                            • 378