-
Τι καταναλωση εχει με τον βενζινης;
Σε επαρχιακή πόλη που είμαι, 7,5 μέσα 6,5 εθνική.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως στο Eco είναι πολύ ομαλή στις μανούβρες (πιλοτή) και στο μποτιλιάρισμα.
Στην οικογένεια δεν καταλαβαίνουν πότε αλλάζει ταχύτητες.
-
αα για αυτο.. ειπα και εγω.οτι οντως η sportkine δεν υπολείπεται σε τιποτα απο την ποιοτητα εσωτερικου της 3αρας ακομα και της 5 αρσς με την εξαιρεση οτι η 5αρα εχει μεχρι τα ποδια κατω μαλακα πλαστικα. Τα υπολοιπα ειναι ιδια με τον ασσο στην sportline.
Αντρικο αυτοκινητο. Αισθανεσαι ωραιος μεσα του, Παντως 28χηνες για βενζινη, automatic και sportline....την λεω και vfm .
Μετά την πλύση εγκεφάλου για Swift κ Dacia μας πας σε προπέλες και περίεργα σηματακια..σε χαλάσανε κ εσένα!
-
Ααα για αυτο.. ειπα και εγω.
Διοτι οντως η sportkine δεν υπολείπεται σε τιποτα απο την ποιοτητα εσωτερικου της 3αρας ακομα και της 5 αρσς με την εξαιρεση οτι η 5αρα εχει μεχρι τα ποδια κατω μαλακα πλαστικα. Τα υπολοιπα ειναι ιδια με τον ασσο στην sportline.
Αντρικο αυτοκινητο. Αισθανεσαι ωραιος μεσα του,
Παντως 28χηνες για βενζινη, automatic και sportline....την λεω και vfm .
Aυτη η εκδοση ειναι οντως πολυ καλο πακετο και μεσα εξω πολυ καλοφτιαγμενο. Το μονο που λειπει ειναι Car Play/Android Auto και το πακετο καθρευτων. Οι αλλες εκδοσεις οντως δεν ειναι καλες απο εξοπλισμο.
Η καταναλωση ειναι χαμηλη για τουρμπο βενζινη ειδικα αν κανεις αρκετα ταξιδια.
-
Εγω dublin σε πανακριβες μπεμπες εμαθα να οδηγω που ισως ποτε σου δεν ειδες απο κοντα και μπηκες μεσα.
Αλλο το σημερα.... ειπαμε μικρα σταθερα βηματα.
-
Εγω dublin σε πανακριβες μπεμπες εμαθα να οδηγω που ισως ποτε σου δεν ειδες απο κοντα και μπηκες μεσα.
Αλλο το σημερα.... ειπαμε μικρα σταθερα βηματα.
Με πετσοκοψες!!
Δεν μπορείς να φανταστείς καν σε τι έχω μπει, βρες κάναν άλλο..
-
-
5 χρόνια ιδοκτησια 118, κοστος
Ωραίο βίντεο , μια απορία τα 440ε για ασφάλεια απλή μου φαίνονται πολλά , όταν μια απλή ασφάλεια με θραύση κρυστάλλων - κλοπή -νομική προστασία κτλ είναι περίπου 20ε το μήνα (HD - anytime) .Τι παραπάνω σου προσφέρει μια ποιο ακριβή ? και σε ποια εταιρεία ? Θέλω να ασφαλίσω το καινούριο όταν με το καλό έρθει και το ψάχνω λίγο !
π.χ.: Με 480ε-500ε υπάρχει και μικτή αλλά εκεί βλέπεις τις διαφορές όπως αν η απαλλαγή ξεκινάει απο τα 300ε ή τα 1500 , αν το πας αποκλειστικά σε συνεργάτη της ασφαλιστικής κτλ
Στις απλές ασφάλειες τι παίζει ?
EDIT : έπρεπε να ανεβάσετε το παράθυρο , είχε θόρυβο το βίντεο και δεν χαρήκαμε τον ήχο του αυτοκινήτου !
-
Το παραθυρο το ανοιξα για να ακουστει λιγο ο ηχος του κινητηρα γιατι αν το κλεισεις δεν ακουγεται τιποτα στο 118. Απο ενα σημειο και μετα ειναι κλειστο.
Ασφαλεια ειναι ισως λιγο ακριβη γιατι ειναι απο Εθνικη Ασφαλιστικη που απο οτι ξερω ειναι η μονη εταιρεια που καλυπτει αφαλεια κλοπης εκτος Ελλαδας. Την εχω για καποιο ταξιδι στο εξωτερικο. Επισης καθε χρονο σου παρεχει δωρεαν γενικες εξετασεις (αιμα/ουρα την βασικη εξεταση).
Επισης δεν νομιζω οτι αν πηγαινα σε αλλες θα ηταν 240 αυτο το αυτοκινητο. Ισως λιγο κατω απο 400 ναι αλλα οχι μεγαλη διαφορα. Δεν το εχω ψαξει ομως.
Τι αμαξι ασφαλιζεις με 240?
-
Το παλιό φοκους 2003 μοντέλο (που δεν με ένοιαζε η αξία ολικής κλοπής -3000ε- , αν αυτό ανεβάζει τα ασφάλιστρα ) και με anytime και με Hellas Direct μου έβγαινε 18-20ε το μήνα με ολική -μερική κλοπή , θραύση κρυστάλλων με 100% απαλλαγή αν πας στην carglass, φυσικές καταστροφές , οδική βοήθεια και νομική προστασία ! Το τελευταίο που έκανα ετήσιο στην anytime βγήκε 17,5 *12=210ε !
Για κλοπή για εξωτερικό δεν ξέρω , δεν το έψαξα μόνο πράσινη κάρτα έβγαλα , λες να την πάταγα?
-
Το παλιό φοκους 2003 μοντέλο (που δεν με ένοιαζε η αξία ολικής κλοπής -3000ε- , αν αυτό ανεβάζει τα ασφάλιστρα ) και με anytime και με Hellas Direct μου έβγαινε 18-20ε το μήνα με ολική -μερική κλοπή , θραύση κρυστάλλων με 100% απαλλαγή αν πας στην carglass, φυσικές καταστροφές , οδική βοήθεια και νομική προστασία ! Το τελευταίο που έκανα ετήσιο στην anytime βγήκε 17,5 *12=210ε !
Για κλοπή για εξωτερικό δεν ξέρω , δεν το έψαξα μόνο πράσινη κάρτα έβγαλα , λες να την πάταγα?
Ναι αν στο εκλεβαν πχ στην Ιταλια δεν θα επερνες τιποτα. Νομιζω καταλαβαινεις το αμαξι που αναφερεις καμμια σχεση δεν εχει με το 118. Τα κοστολογια και το ασφαλιζομενο ποσο ειναι 8 φορες πανω.
-
Συγνώμη για το of topic προκαταβολικά....απλά να ξέρετε ότι στο εξωτερικό ισχύουν μόνο οι βασικές καλύψεις,ούτε καν η θραύση Κρυστάλλων εκτός και αν προβλέπεται από το συμβόλαιο που είναι σπάνιο. Έφαγα πέτρα στο Ζάγκρεμπ και έκανα 3500χλμ μέχρι να γυρίσω για να το φτιάξω. Έτσι έμαθα ότι εκτός Ελλάδος δεν καλύπτεται!
-
Mε Εθνικη Ασφαλιστικη ισχυουν ολες οι καλυψεις και η μικτη (εκτος Σκοπιων, Σερβιας ομως που δεν ειναι ΕΕ).
Η Κροατια ειναι ΕΕ νομιζω?
Ποια εταιρεια εχεις?
-
Η Κροατία είναι στην ΕΕ αλλά δεν έχει σημασία αυτό για τις ασφαλιστικές από όσο έχω καταλάβει. Ευτυχώς είχα μόνο μια ρωγμή η οποία μεγάλωνε σιγά σιγά αλλά πήρα αμέσως τηλέφωνο στην ασφαλιστική μήπως το αλλάξω στο Μόναχο που θα έμενα 4 μέρες αλλά η απάντηση ήταν 'μόνο στην Ελλάδα'. Δεν θυμάμαι δυστυχώς ποια εταιρεία είχα τότε.
-
@wantone ναι το ξερω για τα κοστολόγια , ρωτάω αν τα +200ε το χρόνο είναι μόνο θέμα αξίας αυτοκινήτου ή έχεις κάποιες έξτρα παροχές ή καλύτερες καλύψεις ή αν συνεργάζεται με περισσότερες εταιρείες στο θέμα της φιλικής δήλωσις !
-
Όταν πας ταξίδι, π.χ. Κροατία (και ενδιάμεσες χώρες) δεν γίνεται να πληρώσεις ένα πρόσθετο ασφάλιστρο μόνο για το διάστημα του ταξιδιού;
-
Εμένα η Allianz όταν πήγα Ευρώπη μου έκανε για ένα χρόνο δωρεάν πρόσθετη πράξη για την θραύση κρυστάλλων αλλά η αποζημίωση ήταν με τιμές Ελλάδας, νομίζω ότι η πρόσθετη πράξη αφορούσε και τη νομική προστασία.
Οι καλύψεις είναι οι βασικές και πρόσθεσαν νομική προστασία και θραύση, δεν ήταν ακριβό πακέτο ώστε να μου τα έκαναν δωρεάν για Ευρώπη λόγω ψηλού ασφαλίστρου.
-
@wantone ναι το ξερω για τα κοστολόγια , ρωτάω αν τα +200ε το χρόνο είναι μόνο θέμα αξίας αυτοκινήτου ή έχεις κάποιες έξτρα παροχές ή καλύτερες καλύψεις ή αν συνεργάζεται με περισσότερες εταιρείες στο θέμα της φιλικής δήλωσις !
Ιδιες ειναι. Ειναι το πακετο που εχουν στο ιντερνετ. Μπορεις να πας να το δεις.
-
Δεν χρειαζεταιννα πω τιποτα.
Απλα δειτε.
-
Ενταξει......δεν περιγραφω αλλο.
-
Ακριβως...συμφωνω σε ολα.
Ψηλο καλη τιμη γιαναυτο που αγοραζεις. Οκνγια την ελλαδα 28 χηνες ειναι σεβαστο ποσο,αλλα και υο αυτοκινητο ειναι σε αλλο επιπεδο.
Παιρνεις μια μεγαλη γευση των πολυ ποιοτικων και συγχρωνων bmw χωρις τα 50αρια χηνων κτλ
BMW FORUM