-
-
για να μην κάνουμε διαφήμιση στείλε μου μήνυμα για να σου πω τι έκανα εγώ και μια ομάδα φίλων
-
https://www.autoblog.gr/2020/10/16/apo-22250-euro-h-bmw-116i-advantage/
Ωχ αμαν.
Ετσι οπως ειναι....και με acc που εχει, τιποτα αλλο.
Θα γεμισουμε bmw...ποιο golf;;;
-
Δεν έχει acc.
Απλο cruise control είναι αυτό στη γνωστά της bmw.
Για bmw δεν τη λες κακή την προσφορά αν και μιλάμε για χειροκίνητο με βασική έκδοση του 1500 βενζινης στους 109 ίππους.Για δεύτερο οικογενειακό της κυρίας ή αμάξι στελέχους μια χαρά ως προπέλα. Πάντα έβγαινε ναι ένα low cost στο αμάξι αυτό όπως η 114i παλιότερα (νομίζω είχε και 114d ?)
-
Α!! Και το cruise control με λειτουργια φρεναρισματος, τι σημαινει;
Απο χειροκινητο πως ειναι; σε αισθηση
Εχει λεει καιντην οθονη 8,8 ιντσων...
Καλα και εγω αν επιανα προπελα για βασικη παω.,.. τα πιο πανω οχι ακομα...,να εχουμε χωρο να βελτιωθουμε καθως μεγαλωνουμε
-
Απο χειροκινητο πως ειναι; σε αισθηση
Κλασσική BMW, μέτριο (άθλιο για εμένα) κιβώτιο και βασικός λόγος να πάριες το αυτόματο (το καλό όμως που δεν υπάρχει στα λίγα κυβικά).
Όπως είπε και ο Στέφανος, ξεκάθαρα έχει βγεί για leasing με ΛΤΠΦ < €17.000. ΟΚ, προφανώς καλύτερη από Γκόλφο και τα τοιαύτα, ειδικά σε leasing που δεν σε νοιάζουν οι βλάβες, κόστος σέρβις κλπ.
-
Με αυτά που ανακοίνωσε η mersedes για το κόψιμο του 1.5 ντίζελ σημαίνει ότι πάμε και εδώ για κόψιμο της vfm 116d? Το διπλού συμπλέκτη της 1 σε σχέση με αυτό της σειράς Α υπερέχει;
-
Το διπλοσυμπλεκτο της 1 ειναι υγρου τυπου οπως νομιζω και της μερσεντες που ειναι της get rage.
Ακομα και το smart εχει διπλοσυμπλεκτο υγρου τυπου !!!!
Για πανε δες την... ενταξει ειστε ψηλοι εσεις αλλα εχει καλους χωρους πλεον.
-
Κανονικό cruise control είναι. Αυτό με τα λειτουργία φρεναρίσματος ούτε εγώ έχω καταλάβει ποτε τι είναι που έχω το ίδιο πράγμα.
Στη σειρά 1 με το νέο σχεδιασμό ταμπλω δεν υπάρχει μικρότερη οθόνη.
Πρακτικα το πλαίσιο στη θέση της οθόνης είναι δεσμευμένο για τη μονάδα απεικόνισης και είτε ανοίγει στις 8,8 είτε στις 10,25 ίντσες.
Το κιβώτιο δεν ξέρω. Δεν έχω οδηγήσει χειροκίνητη αλλά θα εμπιστευτώ το Φανη με την περισσότερη οδηγία. Γι εμένα άλλωστε τα manual έχουν τελειώσει από αρχες 2017.Για εισαγωγική bmw πάντως είναι πολύ καλη μιας και ήδη η νέα σειρά 1 έχει αρκετές βελτιώσεις στο βασικό κομμάτι εξοπλισμού (σύστηματα ασφαλείας και βοηθήματα) που σε παλιότερα μοντέλα (πχ Χ1) τα πληρώνεις ακόμα έξτρα (lane departure, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών στο ταμπλό, μπροστά αισθητήρες, 8,8 οθόνη, κα)
-
Παντως μπαινει acc και μεγαλη οθονη. Δηλαδη η bmw μπορει να βαλει εξτρα εξοπλισμο...δεν πας με απαεαιτητα με πακετα. Σωστα;
Ναι σαφως ειναι καλυτερο απο golf, τουλαχιστον στατικά. Ειναι σρκετα πριμιουμ εσωτερικο και ευρυχωρο
οτι θες βαζεις
και η 8,8 οθόνη καλη είναι αλλά μπορείς να προσθέσεις ναβι και car play.
δεν ξέρω ποσο φόρο παραπάνω θα φας εφόσον αλλάξεις σκαλοπάτι αλλά νομίζω εχουν βελτιωθεί οι επιβαρύνσεις -
Παντως μπαινει acc και μεγαλη οθονη. Δηλαδη η bmw μπορει να βαλει εξτρα εξοπλισμο...δεν πας με απαεαιτητα με πακετα. Σωστα;
Ναι σαφως ειναι καλυτερο απο golf, τουλαχιστον στατικά. Ειναι σρκετα πριμιουμ εσωτερικο και ευρυχωρο.
-
Η φωτογραφία εσωτερικού πιο πάνω από ποια έκδοση είναι;
Σήμερα είδα τον άσο στην έκδοση sport line ( καλά το λέω;) Που μοιάζει με την παραπάνω φωτογραφία πολύ ωραίο φανταστικό εσωτερικό αλλά μετά μπήκα στην connected καμιά σχέση καμιά επαφή παρά το ότι είχαν τις ίδιες οθόνες και δερμάτινα τιμονια και τα δύο.
Η exclusive 116d που ρώτησα με το αυτόματο δεν έχει ούτε cc ούτε andoid auto. To cc το βάζεις βέβαια με 255 ευρώ το άλλο είναι με άλλο πακέτο που ανεβαίνει πολύ.
-
Από την βασική έκδοση είναι η φώτο!
Για μένα μη βάλεις έξτρα πακετο. Βάλε απλά αυτόματο, Android Auto, acc .... Τίποτα άλλο οπως ειναι η βασική
-
Αν είναι η βασική η φωτογραφία κολακεύει πολύ την πραγματικότητα. Το ταμπλό μου έβγαλε πολύ συγκρατημένη ποιότητα καμιά σχέση με το άλλο που θα είδα.
Cc μπαίνει εύκολα acc kai android το ξεχνάς είναι σε πακέτα που φεύγει πάνω από τα 30.
Είναι αστείο αμάξι με 28Κ να μην έχει cc και android auto. Σαν καψονι ακούγεται.
-
Σίγουρα βάζεις πακετα;
Για ρώτησε..
Αν την δεις από κοντά είναι πιο ποιοτικη και από τοω golf ... Πραγματικά ποιοτικο εσωτερικό. Π. Χ η πλαστικη φασα..... Δεν τριζειβοπως στην παλια τριάρα. Παντου μαλακα πλαστικα και σε πορτες και στις πισω πορτες κτλ.
Πολυ ωραια είναι
-
Τι ειδα από κοντά η σπορ λαιν έχει φοβερα ποιοτικό ταμπλο η κονεκτιτ καμία σχέση.
Ναι το ρώτησα μόνο το cc μπαίνει μόνο του τα άλλα μπαίνουν σε πακέτα που ξεφεύγουν
-
Έχουν αλλά πλαστικα; γιατί τονλες αυτό;
Και εγώ sport line το είδα και δεν θα πω ψέματα.... Μ αρέσει παρα πολυ. Αρρενωπό αυτοκίνητο, πως να το πω; Δεν ήταν σαν την Α κλαις που και αυτή μια χαρά ειναι.
-
Η sportline είναι δύο κλάσεις πάνω σε ποιότητα πλαστικών από την connected που είδα και exclusive που δεν είδα αλλά μου είπαν είναι ίδια με την con. Καμιά σχέση σαν να μπαίνεις σε άλλο αυτοκίνητο. Η connected είναι σαν να μπαίνεις στο φοκους ένα κλικ πανω.
Η sportline όμως σε ντίζελ αυτόματο μου είπαν 35Κ. Το 28Κ που κάνουν οι άλλες δύο εκδόσεις είναι vfm πάντως μέσα σε έχει αίσθηση premium δυστυχώς. Μόνο η προπέλα και φυσικά το οδηγικό που ακούγονται όλα τα καλά.
Αλλά σε αυτά τα λεφτά πχ από το οδηγοκεκτρικο φοκους που στα 28 είναι πολύ πιο φορτωμένο σε εξοπλισμό δεν ξέρω πραγματικά αν αξιζει.
Στα 35Κ ναι καμιά επαφή μέσα πριμιουμ οδηγοκεκτρικο αυτόματο και εξοπλισμενο. Αλλά και ακριβό.... δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.
Αν θες πριμιουμ αίσθηση εσωτερικού με 28 δυστυχώς δεν το παίρνεις στην bmw.
-
Ααα για αυτο.. ειπα και εγω.
Διοτι οντως η sportkine δεν υπολείπεται σε τιποτα απο την ποιοτητα εσωτερικου της 3αρας ακομα και της 5 αρσς με την εξαιρεση οτι η 5αρα εχει μεχρι τα ποδια κατω μαλακα πλαστικα. Τα υπολοιπα ειναι ιδια με τον ασσο στην sportline.
Αντρικο αυτοκινητο. Αισθανεσαι ωραιος μεσα του,
Παντως 28χηνες για βενζινη, automatic και sportline....την λεω και vfm .
Τι καταναλωση εχει με τον βενζινης;
-
Η sportline έχει πιο ποιοτικά υλικά στο ταμπλώ, τις πόρτες και στο γενικό διάκοσμο. Επίσης είναι με DCT.
Δεν έχει navi ούτε android auto και μέχρι τώρα δεν υπάρχει τρόπος να τα βάλεις εκτός και αν πάρεις πακέτο στα 2.000 €.
Δεν αξίζει να θυσιάσεις την συνολικά καλύτερη αίσθηση για ένα navi. Εγώ πήρα την sportline.
BMW FORUM