bekiaris ενώ εγώ έχω κάνει την παραδοχή πως τα ηλεκτρικά είναι (και ωριμάζοντας θα γίνουν ακόμη) καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί ο ΚΑΘΕ κοινός θνητός να εξοικονομήσει χρήματα στη παρούσα 5ετια-10ετια, εσύ απαντάς με τσαμπουκά λες και στο νήμα συζητάμε ΜΟΝΟ τη προσωπική σου περίπτωση που αγόρασες με leasing, βρήκες τζάμπα δημόσιο φορτιστή που δεν τον χρειάζονται άλλοι και τον βρήκες πάντα ελεύθερο, μένεις στο σπίτι που μένεις, έχεις τις συγκεκριμένες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που αφορούν μόνο το πρόσωπό σου κλπ.
Δεν αφορούν και ενδιαφέρουν κανέναν άλλο αυτά που περιγράφεις, κι αν είναι 5 ή 50 άτομα εδώ που λόγω παραπλήσιων συνθηκών βολεύονται παρόμοια με σένα από το ένα και μοναδικό Leaf, υπάρχουν μερικές χιλιάδες οδηγών εδώ που ξοδεύουν συνολικά πολύ λιγότερα χρήματα (αγορά-συντήρηση-καύσιμο) με συμβατικά αυτοκίνητα. Και καθόμαστε και συζητάμε με εξωφρενικές παραδοχές των 100 χιλιομέτρων τη μέρα εντός πόλης για να υπάρχει πιθανότητα κάααποτε να γίνει απόσβεση (όλοι οι ταξιτζήδες κορόϊδα που δεν παίρνουν Leaf) και αναλωνόμαστε στο να συζητήσουμε την προσωπική σου περίπτωση;
Κι εγώ στο χωριό μου επειδή έτυχα γαιοκτήμονας έχω φωτοβολταϊκά με πομόνα, άρα δωρεάν καλλιέργεια και την περνάω άρχοντας πίνοντας τσίπουρο με την κουμπάρα, παρατήστε όλοι τη ζωή σας και πιάστε τα κορφοβούνια, επειδή δούλεψε για μένα αυτό το σύστημα...
Αν πρόκειται να συζητήσουμε και να βγάλουμε πόρισμα αν αφορά στο γενικό πληθυσμό, ή να εντοπίσουμε τις λίγες περιπτώσεις που μπορούν να ωφεληθούν σήμερα κάποιες ομάδες πολιτών απ' τα ηλεκτρικά ας το κάνουμε, αλλιώς ας συνεχίσουμε το χαβαλέ.