Το περασμένο ΣΚ ξεπέρασα το ψυχολογικό όριο των 1.000 χλμ (για την ακρίβεια 1.100). Τι να πω παιδιά. Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο, να μπούμε στο αυτοκίνητο και να βολτάρουμε. Μέχρι και τα παιδιά μου με ρωτάνε πότε θα ξαναπάμε βόλτα.
Εξορμήσεις κυρίως στον ν. Σερρών και Θεσσαλονίκης. Πιστεύω πως εξοικειώθηκα με την λειτουργία του diesel και πλέον ξέρω τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Αυτή η 6η ρε παιδιά πολύ 'τεμπέλικη' ταχύτητα. Με το προηγούμενο όχημα (ίδια κυβικά, άλογα, ατμόσφαιρα) στις ανηφόρες για Θεσσαλονίκη ανέβαινε μεν, με το γκάζι στο πάτωμα. Τώρα άρχοντας. Ούτε μουγκρητά, ούτα αγκομαχητά...
Γενικά είμαι οδηγός που δεν τρέχει. 6η - 2.000 στροφές - 120km/h. Καμιά φορά τσιμπάω λίγο το γκάζι και χωρίς να το καταλάβω έχω πιάσει τα 150-160 και λέω από μέσα μου 'Πω ρε φίλε, πόσο ξεκούραστα σε τέτοιες ταχύτητες'.
Από κατανάλωση (ενδεικτικά την αναφέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλος θέλει βοηθηθεί στην έρευνα αγοράς του), ο υπολογιστής ταξιδίου γράφει μικτή 6,0lt/100km στα πρώτα 1.000km. Βέβαια από εδώ και πέρα θα αρχίσω σιγά σιγά να το ανοίγω το αυτοκίνητο, αλλά νομίζω στις 2.000-3.000 στροφές το όχημα με ικανοποιεί με την συμπερφορά του και τις επιδόσεις του, οπότε ίσως τελικά να μην έχει και τόση σημασία.
Μια ερώτηση μόνον, όποιος μπορεί να βοηθήσει. Αυτό το σύστημα stop-go start-go πως λέγεται, είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο? Από αυτά που διάβασα στο εγχειρίδιο, εάν ο κινητήρας τραβήξει μεγάλο φορτίο (δουλέψει αρκετά με λίγα λόγια) μόλις σταματήσεις πρέπει να αφήσεις τον κινητήρα να δουλέψει λίγο ρελαντί να κρυώσει το τούρμπο (δεν ξέρω αν τα λέω σωστά, διορθώστε με). Με το που σταματήσω όμως, αυτός σβήνει. Τι λέτε?