-
@cruiser δεν έχεις άδικο αλλά 4, 20 το captur - 4,50 το kadjar και από ότι έχω καταλάβει επειδή η κατηγορία Β πουλάει την βαράνε!
Το πρωί είδα το δεύτερο captur που βλέπω στο δρόμο στο μπλε χρώμα με μαύρη οροφή ... Πολύ ωραίο!
To Kadjar είναι 10 χρόνια μοντέλο κ αλλάζει συντομα, και είναι μέσα - έξω βαρετοτατο. Μη συγκρίνουμε συνέχεια τα ασύγκριτα. Όσο θα πουλήσει φέτος το Captur δεν έχει πουλήσει στα χρόνια του το Kadjar Ελλάδα (με λίγο υπερβολή). Κάτσε να βγει το καινούργιο και θα δούμε σύγκριση τιμών.
Captur για μένα μόνο από Dynamic και ο 1.3 είναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της Renault.
-
Δεν διαφωνώ με την κατανάλωση , απλά θα πρέπει να το ξέρει όποιος αγοράζει ότι ταρζανιές με φορτίο , πρέπει να αποφεύγονται και μάλλον ταρζανιές γενικά .
Από την άλλη είναι μια χαρά για χαλαρά ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο ,
Για την Νταινάμικ συμφωνώ απόλυτα .
-
Από στροσιμο πόσα χιλιόμετρα το έκανες;;;
-
@Mambosix να είσαι καλά πάντως που έγραψες, πρέπει να είσαι ο πρώτος που διαβάζω με lpg captur, να ξέρω τι να περιμένω έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεακια στο you tube με αυτόματα initiale Paris! Αν θυμάσαι και άλλες διαφορές και λεπτομέρειες πες μας να ξέρουμε!
-
Δεν διαφωνώ με την κατανάλωση , απλά θα πρέπει να το ξέρει όποιος αγοράζει ότι ταρζανιές με φορτίο , πρέπει να αποφεύγονται και μάλλον ταρζανιές γενικά .
Από την άλλη είναι μια χαρά για χαλαρά ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο ,
Για την Νταινάμικ συμφωνώ απόλυτα .
Ε ναι, όποιος το πάρει σε lpg έχει σκοπό την οικονομία καυσίμου αν ήθελε να ρισκάρει με extra επιδόσεις πήγαινε σε diesel όπου υπάρχουν άφθονες επιλογές!
Για την dynamic διαφωνώ - αν και παρήγγειλα dynamic--όπως γράψαμε ποιο πάνω με λίγα extra και πολύ υπομονή για παράδοση το φτιάχνεις Αρκετά καλά, βέβαια έχει πολλά η Dynamic που δεν μπορείς να τα βάλεις Μετά όπως τα pure vision full led παντού και ημιδερματινα (PET) καθίσματα, αυτόματες ενναλαγες φωτός κ.α.
-
@Mambosix να είσαι καλά πάντως που έγραψες, πρέπει να είσαι ο πρώτος που διαβάζω με lpg captur, να ξέρω τι να περιμένω έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεακια στο you tube με αυτόματα initiale Paris! Αν θυμάσαι και άλλες διαφορές και λεπτομέρειες πες μας να ξέρουμε!
- Να σαι καλα φίλε μου και εγώ μια9απο τα ίδια είχα βαρεθεί να βλέπω μόνο το 1.3 Η το 1.0 το απλό. Γενικά ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν βίντεο με lpg.οσο για ταlpg στην Ελλάδα πάνω από 4-5 δεν υπάρχουν.... Γενικά δεν έχει αυτοκίνητα Ετοιμοπαράδοτος και ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος. Εγώ ήμουν τυχερός έπεσα σε παραγγελία που είχαν βάλει η αντιπροσωπεία για την έκθεση που δεν πρόλαβα να μπει ποτέ...χαχα Τετάρτη ήρθε στα logistics Και Παρασκευή 14 Αυγούστου το παρέλαβα..... έτρεχαν να παραδώσουν για να κλείσουν για διακοπές.
<li>Όσο για το στρώσιμο που ρωτάει ο φίλος το πηγενα Γενικά σιγά μεχρι 3.500 χλμ στροφές με κανένα 2,3 ανοίγματα καλά για τα πρωτα 1000χλμ και μετά σταδιακά και πιο πολύ. Στο στρώσιμο Γενικά ότι Και να στρωνεις δεν πρέπει να ξεπερνάς το 80% των στροφών για τα πρώτα χλμ και όχι φορτία πολλά και απότομες επιταχύνσεις με μεγάλες σχέσεις και λίγα χλμ ,κτλ.
Παναγιώτης.
- Να σαι καλα φίλε μου και εγώ μια9απο τα ίδια είχα βαρεθεί να βλέπω μόνο το 1.3 Η το 1.0 το απλό. Γενικά ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν βίντεο με lpg.οσο για ταlpg στην Ελλάδα πάνω από 4-5 δεν υπάρχουν.... Γενικά δεν έχει αυτοκίνητα Ετοιμοπαράδοτος και ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος. Εγώ ήμουν τυχερός έπεσα σε παραγγελία που είχαν βάλει η αντιπροσωπεία για την έκθεση που δεν πρόλαβα να μπει ποτέ...χαχα Τετάρτη ήρθε στα logistics Και Παρασκευή 14 Αυγούστου το παρέλαβα..... έτρεχαν να παραδώσουν για να κλείσουν για διακοπές.
-
Η Dynamic έχει πολλές διαφορές όπως λες, που δεν μπορείς καν να βάλεις από την από κάτω,κ αν βάλεις όλα τα έξτρα που λείπουν περίπου στα ίδια βγαίνει, κ έχεις κ μία κατηγορία κάτω.
Στα Renault η Dynamic στα μεταχειρισμένα είναι σχεδόν μονόδρομος. Αν σε 5 χρόνια το βάλεις για πούλημα κάνεις δεν θα θυμάται ότι με 8 έξτρα - σχεδόν - φτιάχνεις Dynamic, τα έξτρα σχεδόν πάντα στα οχήματα πάνε τσάμπα στην μεταπώληση.
Και βέβαια αυτό που λέτε, και που έλεγα, το αυτοκίνητο στην Paris είναι ΑΛΛΟ αυτοκίνητο, και θυμάμαι ότι μέχρι πρόσφατα έπαιζε σε όλα τα reviews! Μέχρι που ο Marek έκανε σύγκριση Kamiq vs Captur και κόστιζαν τα αυτοκίνητα 32-33.000€ στην Πολωνία!!
Προσωπικά νομίζω για το σκάφος αυτό ο μεγάλος diesel κ ο μικρός 1.3 είναι ότι πρέπει, αλλά μαγκιά της της Renault που το δίνει κ από χαμηλά.
Βέβαια όπως είχαμε ποστάρει, θα αλλάξει αυτό, καθώς στο μέλλον θα προσπαθήσει να αυξήσει το περιθώριο κέρδους της στα επόμενα μοντέλα κ θα ξεφύγει από το πολύ μαζικό.
-
Όπως και όλοι οι ανταγωνιστές έχουν κάποιους μικρούς κινητήρες και απλές εκδόσεις για να δελεάσουν τον καταναλωτή! Στο captur η authentic είναι τέρμα κάτω, ενώ η Expression έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά που με τα φτηνά Extra γίνεται κουκλάκι! αν έχεις (όπως εγώ) βλέψεις για να το παντρευτείς κοιτάς και την οικονομία σε πολύ βάθος χρόνου (όπως εγώ ) τότε δεν νομίζω να σε απασχολεί τόσο η τότε αξία του γιατί τα 2.500€ διαφορά τώρα σε 15χρονια θα είναι 500!
Σίγουρα αν θες να το αλλάξεις σε5-7 χρόνια άλλο η Dynamic και άλλο η Expression, αλλά τα έξτρα είναι στο συν του αυτοκινήτου!
-
- Να σαι καλα φίλε μου και εγώ μια9απο τα ίδια είχα βαρεθεί να βλέπω μόνο το 1.3 Η το 1.0 το απλό. Γενικά ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν βίντεο με lpg.οσο για ταlpg στην Ελλάδα πάνω από 4-5 δεν υπάρχουν....
Να κάνουμε κάνουμε σελίδα στο fb 4-5 θα μαζευτούμε σίγουρα!
Το έχω ξανά ανεβάσει το λινκ https://youtu.be/S1HVBNmsYxs...
-
Τέλος οι 1.3 κινητήρες παρά μόνο ο χιλιαρης.. Το πετρέλαιο με τα 95 άλογα αξίζει ;
-
Τέλος οι 1.3 κινητήρες παρά μόνο ο χιλιαρης.. Το πετρέλαιο με τα 95 άλογα αξίζει ;
Όταν λέμε τέλος? Θα έρθουν με την καινούρια Χρονιά???
Την ίδια ροπή έχουν 240nm, και από ότι βλέπω είναι ποιο φτηνό από το 1.3!
-
Μου είχαν πει στην Automotivo ότι θα επανακυκλοφορησουν με νέες ρυθμίσεις για χαμηλά καυσαερια....
-
Όταν λέμε τέλος? Θα έρθουν με την καινούρια Χρονιά???
Την ίδια ροπή έχουν 240nm, και από ότι βλέπω είναι ποιο φτηνό από το 1.3!
Μου είπαν ότι μόνο ο χιλιαρης θα βγαίνει τώρα κ ο πετρελαίου 1.5 95hp για αέριο δεν ξερω.
1.3 μόνο ότι έχει μείνει στο εμποριο
-
Ο 1.3 θα ξαναέρθει με νέα ρύθμιση ρύπων.
-
@Mambosix Σου ήρθε με τις BAHAMA GREY ζάντες ή με τις SILVER? Είδα ένα review σε MY2020 και φόραγε τις silver !
-
@Mambosix Σου ήρθε με τις BAHAMA GREY ζάντες ή με τις SILVER? Είδα ένα review σε MY2020 και φόραγε τις silver !
Ήρθε με τις grey.
-
Yem wrote:
Ήρθε με τις grey.
oουφ... Ευχαριστώ μόλις μου έφυγε ένα βάρος , αν το δω με τις silver θα μας πούνε στις ειδήσεις ! Είναι σε κάποια πράγματα που κολλάς και τα φαντασιώνεσαι έτσι... έτσι κόλλησα με τις Grey
-
Ναι είναι πολύ όμορφες.
Lpg έχεις παραγγείλει ?
-
Αμαν ρε γιε του.... μια χαρα ειναι οι ασημενιες του.
-
Renault Captur II