-
Παιδιά το έχω κάνει το format. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
Εχω στείλει και mail στην τεχνική υποστήριξη.
Κάτι πολύ απλό θα είναι φαντάζομαι,
Για κοίτα και αυτό.
https://www.208ownersclub.co.uk/threads/peugeot-map-updates-missing-license-key.5727/
Σίγουρα είσαι FAT32; γιατί εμένα δεν είχε επιλογή να το κάνει από τα windows (είχα 64άρι στικάκι βέβαια, είναι πολύ διαφορετικό από το 32GB).
-
Παιδιά το έχω κάνει το format. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmajestic-web.mpsa.com%2Fnas%2Feu%2Fmjb00%2FNAC_EU%2Fovip-int-firmware-version%2FPSA_ovip-int-firmware-version_42-01-72-32_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE4.tar%3Ffbclid%3DIwAR042Ho03Tc1ZAoDf9FdQ96vLYAM1LPF-A61bAM5iGtP_od_hh8wI7CcXd8&h=AT2TFqKIl-TYpOJJx1dFD_0oW7j8RxcKgS9UNsjvUsnHfGKa-NWqLvLVTgAHqrT9t8knhFodAl_rZrL1PNhkWgs7RNgICVcyZ3Be9r5KgePAMMlrvZ-fGudhEdAACDhRN__AOz7zGygDWAj4TpM και μετα κανε unzip to arxeio
Εχω στείλει και mail στην τεχνική υποστήριξη.
-
Θέλει format, αλλά όχι το γρήγορο.
-
και αποσυμπίεση το αρχείο με το 7zip (όχι με Winzip!)
-
7zip το είχα κάνει ήδη, τα άλλα θα τσεκάρω μετά. Αλλά ρε τα μπασταρδελια σου στέλνουν λινκ για γερμανικό εγχειρίδιο. Να μου στείλουν και λεφτά να βγάλω δίπλωμα γερμανικών άμα είναι έτσι.
-
Ισχύει για τα γερμανικά αλλά μέσα από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις τι θέλει.Αν τώρα έχεις κάπου ενδοιασμό google translate.
Εγώ πέρασα την αναβάθμιση της οθόνης έκανε γύρω στο 20λεπτο δεν είδα καμία διαφορά πάντως, χάρτες θα βάλω όταν πάω Θεσσαλονίκη βόλτα.
Προσοχή γιατί δε θα δουλεύει τίποτα στην οθόνη.
Επίσης καλέ λύκε εσύ gt line το πήρες;
-
Κοίτα τα σχόλια #1928 kai #1941, έδωσα και λινκ με Αγγλικά παραπάνω.
-
Καλησπέρα. Ψάχνω και εγώ για b suv και από puma και t-roc που δοκίμασα το 2008 μου φάνηκε μακράν ανώτερο.
Είμαι λίγο πριν πάρω την τελική απόφαση και θα βοηθούσε πολύ αν κάποιοι κάτοχοι μπορούν να μου λύσουν κάποιες απορίες.
1- Πως είναι ο λεβιές ταχυτήτων. Στην δοκιμή το είχαν μόνο αυτόματο το οποίο ναι μεν μου φάνηκε υπέροχο άλλα δεν έχω πειστεί για τα έξτρα κόστος. Τα reviews που είδα μέχρι τώρα είχαν μιξ γνώμες.
2- Google maps παίζει με την κονσόλα του οδηγού με Android? Έχει mirroring μόνο με bluetooth? Γενικά αξίζει το i-cockpit άμα προτιμάς η πλοήγηση σου να γίνεται από το κινητό?
3- Grip control αξίζει?
4- To GT or not to GT? Προσωπικά ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι για τα blind spot monitoring και τα led αλλά δεν έχω δοκιμάσει τα απλά να δω την διαφορά. Από ότι κατάλαβα είναι μόνο μεσαία σκάλα στο allure.
5- Τέλος το ACC παίζει με το manual η είναι μόνο στο αυτόματο?
Έστω και σε κάποιες από αυτές αν μπορείτε να απαντήσετε θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ!
-
Αρχικά η έκδοση GT που έχει το ΑCC με τα 155 άλογα βγαινει μόνο αυτόματο το οποίο στον τελευταίο τους κατάλογο δεν υπάρχει.Αλλα το σύστημα αυτό δουλεύει και σε manual.
Στην οθόνη του οδηγού παίζει μόνο το εργοστασιακό navi το android auto παίζει στην κεντρική οθόνη.
Ο λεβιες εμένα μου φαίνεται μια χαρά,άλλος θα πει είναι το χειρότερο της κατηγορίας. Πρέπει να το δοκιμάσει ίδιος σε μία αλλαγή έκδοση για να έχεις άποψη.
Εγώ θα προτιμούσα το allure αυτόματο παρά το gt line manual.Ειναι πάνω κάτω ίδια λεφτά.
-
Ισχύει για τα γερμανικά αλλά μέσα από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις τι θέλει.Αν τώρα έχεις κάπου ενδοιασμό google translate.
Εγώ πέρασα την αναβάθμιση της οθόνης έκανε γύρω στο 20λεπτο δεν είδα καμία διαφορά πάντως, χάρτες θα βάλω όταν πάω Θεσσαλονίκη βόλτα.
Προσοχή γιατί δε θα δουλεύει τίποτα στην οθόνη.
Επίσης καλέ λύκε εσύ gt line το πήρες;
Καλά ναι τα καταλαβαίνω και εγώ από τις φώτο αλλά ρε είπαμε, στείλε λινκ για αγγλικά.
Οχι το active εχω
-
Το αμάξι πως τα πάει στο χώμα? Χρειάζεται φύλαγμα ή βγάζει τους χωματόδρομους αέρα δίχως δράματα από ανάρτηση?
Η πληροφόρηση από το τιμόνι? Περνάνε κραδασμοί όταν κοπανάνε οι τροχοί σε φυτευτές?
Στην άσφαλτο έχεις feedback από το τιμόνι ή προσπαθείς να μαντέψεις που πατάνε οι τροχοί και πότε πάει να χαθεί η πρόσφυση?
Τα φρένα έχουν γραμμικότητα ώστε να μπορείς να ζυγίζεις το φρενάρισμα τόσο - όσο ή πιάνουν απότομα?
Στα πολλά χιλιόμετρα στην εθνική εμπνέει σιγουριά ή είσαι σε εγρήγορση?
-
Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε Ποια καθαριστικά θεωρείτε τα καλύτερα για ταμπλό σαμπουάν και γενικά να μου πείτε καποια
-
Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια καθαριστικά της Meguairs (detalier,κερί, σαμπουαν, εξωτερικά πλαστικά, εσωτερικό) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Για εσωτερικές δερμάτινες επιφάνειες έχω τις autoglym.
Μπορείς να τα βρεις εύκολα στο ιντερνετ αλλά και σε καταστήματα στην ελλάδα.
-
Στο site της Peugeot δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μπει πρόσθετος εξοπλισμός.
γνωρίζει κάνεις τον λόγο.
-
Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω κάποιος είχε αναφέρει μια σελίδα για διάφορα αξεσουάρ του αυτοκινήτου μηπως θα μπορούσε να την ξανα ανεβάσει; η αν γνωρίζει κανείς καμια σελίδα για να κοιταξω
-
Στο τσεχικο site της Peugeot ήταν αν θυμάμαι καλά,ο Dublin το είχε ανεβάσει.
-
Στο τσεχικο site της Peugeot ήταν αν θυμάμαι καλά,ο Dublin το είχε ανεβάσει.
-
Καλημέρα ,
Παιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πήρα το καινούργιο 2008 και μέχρι τώρα έχει ανάψει λαμπάκι μηχανής 8 φορές(4335 χλμ).
Μέχρι τώρα όσες φορές έχει ανάψει το λαμπάκι μηχανής δεν ήταν ποτέ για καύσιμο και εγώ βάζω συνέχεια βενζίνη πάντα από τον ίδιο βενζινά που ξέρω ότι η ποιότητα είναι καλή.
Δεν δούλευε σωστά το START STOP οπότε μου άλλαξαν την μπαταρία διότι η μπαταρία που είχε έβγαζε χαμηλότερη τάση από την αποδεκτή την αλλάξανε στα 1300 χλμ.
Την τελευταία φορά που πήγα μου αλλάξανε το ένα μπουζί γιατί έδειχνε εκεί πρόβλημα.
Γενικά να ξέρετε οτι αν δεν ειναι αναμενο το λαμπακι μηχανης οταν πας το αμαξι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο η αντιπροσωπεία της PEUGEOT απλα θα δουν τι εχει καταγράψει ο εγκεφαλος χωρις να κανουν κατι .
Στην αντιπροσωπεία ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ απο οπου πηρα το αμαξι δεν αχολουνται να βρουν το προβλημα.Ενω στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο που πηγα μετα ο ανθρωπος ασχολήθηκε.
Θα ηθελα να ρωτησω αν κανενας αλλος που εχει αγορασει το Peugeot 2008 2020 εχει αντιμετοπισει παρομοια προβληματα?
-
Στείλε ένα email στα κεντρικά της Peugeot και απαίτησε διευκρινήσεις και λύση.
-
Τι σφαλματα δειχνει ο εγκεφαλος? Με τι σχετιζονται ?
Βαλε καλου κακου μια φορα βενζινη κι απο αλλου, ποτέ δεν ξερεις
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)