-
Η ιδέα είναι πολύ καλή, αλλά εάν δεν γίνει σύντομα και αφεθεί για την άνοιξη ή το καλοκαίρι θα ματαιωθεί (ήδη τόσες μέρες χωρίς σχόλιο…)
Παλιά γινόταν αρκετές συναντήσεις και σε πανελλήνια κλίμακα, αλλά λίγο η οικονομική κρίση και κυρίως η μαζική αποχώρηση μελών το ’14 σταμάτησαν οργανωμένες συναντήσεις. Πλέον υφίσταται μόνο η σταθερή εβδομαδιαία συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.
Γνώμη μου είναι να γίνει η συνάντηση σύντομα, τώρα που είναι ζεστό το θέμα.
Δηλαδή να αποφασιστεί (μέσω Poll) μία ημερομηνία εντός Οκτωβρίου π.χ. 6, 13 ή 20 και όσοι καταφέρουν ας μετέχουν.
Χρειάζεται ένας ντόπιος να κάνει μία κράτηση για φαγητό (ανάλογα με τα άτομα που θα δηλώσουν) σε κάποιο σημείο με δυνατότητα παρκαρίσματος το μεσημέρι της Κυριακής, όπου θα γίνει και η συνάντηση όλων.
Ιδανικά μπορεί να δοθεί σημείο συγκέντρωσης/συνάντησης στα Γιάννενα νωρίτερα (π.χ. 11-11:30 για να προλάβουν και οι μακρινοί), μία κοντινή βόλτα (αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε) π.χ. Λιγκιάδες, και όλοι μαζί στο φαγητό.
Εάν κάποιοι προτιμήσουν εκδρομή με διανυκτέρευση, μπορεί να γίνει συνεννόηση (αν και οι ρημαδοπλατφόρμα του φόρουμ δεν επιτρέπει προσωπικά μηνύματα) για συνάντηση σε παρέες.
Αναζητείται εθελοντής για τη στοιχειώδη οργάνωση
-
Εγώ πάντως φαντάζομαι Γύρο και Χάρισμα μέσα στο Motley να εκτοξεύουν α λα ΘΒ γλυκά ο ένας στον άλλο...
( Και burger στην καντίνα πίσω από το κάστρο μετά από διαδρομουλα, άμα χαλάσει το δικό μου -τι πρωτότυπο- έχω τα μέσα εκεί )
-
Έχει χαμηλές βιτρίνες που ανοίγουν από πάνω Γυρε, πανόραμα σου λέω...
-
Θα περασω οοοοοταν ξαναπαω απο εκει, δεν εχω παει ποτε..
Ωραια μερη γενικά....
-
'' -Ναι, γειά σας είμαστε από το 4TF θα θέλαμε να κλείσουμε τραπέζι για τα μέλη μας...
-Βεβαίως....σας περιμένουμε. Θέλετε να ετοιμάσουμε κάτι νωρίτερα;
- Ναι καλή ιδέα....μας αρέσουν οι τούρτες''
Some moments later
Υ.γ Συγνώμη, αλλα εγω και ο Χάρης ειμαστε σοβαροι ανθρωποι, μας εχετε βγαλει το ονομα μου φαίνεται.
Υ.γ.1 Πες κατι ρε Χαρη.
-
Συνεχίζοντας τη δημόσια διαβούλευση περί εκδρομής κ συνάντησης στα Γιάννενα, να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να γίνει τόσο επίσημο, καθότι δεν θα γίνει ποτέ. Ας πει κάποιος/κάποιοι ότι στις τάδε του μηνός προτίθενται να πάνε Γιάννενα για βόλτα κι εύκολα μαζευόμαστε και λοιποί. Όπως και να έχει λόγω της κατάστασης δεν μπορούμε να ήμαστε όλοι κάπου μαζί, πλην εξωτερικών χώρων.
-
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum, αλλά δεν σχολίάζω συχνά λόγω έλλειψης χρόνου και ικανότητας ηλεκτρονικής γραφής.Είμαι από Αγρίνιο και ανεβοκατεβαίνω συχνά στα λατρεμένα Γιάννενα, μιας και η κόρη μου σπουδάζει εκεί.Μια συνάντηση δια ζώσης θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα γιατί σαν το live δεν έχει.Όποτε κανονιστεί είμαι μέσα.
-
Θα επαναλάβω και εγώ ότι θα είναι χαρά μας να σας δούμε από κοντά! Εφόσον είναι Σαββατοκύριακο - γιατί δυστυχώς καθημερινές δουλεύω 8 το πρωί με 10 το βράδυ...- θα μπορέσω και εγώ όπως και ο Αλέξανδρος να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε κιόλας στην πόλη! Με το καλό να μας έρθετε!!
-
Εαν δεν σκάσει κάτι έκτακτο στην δουλειά μου, θα ανέβω κάποια από τα ΣΚ του Οκτωβρίου (μετά τις 10 όμως). Όταν το οριστικοποιήσω θα ενημερώσω.
-
Παίδες ειλικρινά τώρα είδα ότι είχε μεταφερθεί εδώ το θέμα. Εννοείται είμαι μέσα αρκεί να μην πέσει σε μέρα που είμαι 24ωρο και τις μέρες συγκομηδης
-
Τελικά μας πρόλαβε ο Μητσοτάκης....
-
Τελικά μας πρόλαβε ο Μητσοτάκης....
Χα χα όντως ρε φίλε. Δεν πειράζει παίδες καλοκαιράκι θα το κανονίσουμε ούτως ώστε μετά τα Γιάννενα θα κατέβουμε Άρτα Αμβρακικό να φάμε κεφαλο πεταλι και χέλι στο καλάμι με χοντρό αλάτι και μπόλικη μπόλικη παγωμένη μπυρα(όσοι θέλουν κρασάκι)
Εκδρομή στα Γιάννενα