-
16χλμ. με τον ηλεκτροκινητήρα (σε σύνολο 23χλμ.),με max. ταχύτητα -για μια στιγμή- 70km/h.
Κατανάλωση 2,8 lt/100km.
Σε επιπεδο εδαφος με τετοιες ταχυτητες σαν και του video, στο swift πιανει 3,5...το εχω δοκιμασει.
Απο την αλλη σε αυτο εχεις ενα εξαιρετικο για την πολη αυτοματο κιβωτιο, και γενικα ενα πολυ ωραιο αισθητικα αυτοκινητο, μ αρεσει.
Θελω να το δω σε μποτιλιαρισμα
-
Το ειδα και μπηκα σημερα στη Συγγρου. Ενα θα σας πω = Ειμαι 1.92cm και δεν βρισκει το κεφαλι μου οταν καθομαι πισω ενω στο προηγουμενο Yaris εβρισκε. Μονο τα ποδια μου βρισκαν στην πλατη του οδηγου 2cm αν καθεται καποιος 1.92cm στην θεση του οδηγου. Δεν μου αρεσε η προσβαση στις πισω θεσεις λογω του οτι η πορτα δεν ανοιγει πληρως. Το αυτοκινητο δειχνει σπορ, στιβαρο , super με τις 16αρες ζαντες σε μεταλλικο ανθρακι στις εκδοσεις Active plus και Style.
-
Α το εφεραν.....ωραια.
Κατι αλλο;
Τα γονατα σου πως ηταν;
-
Α το εφεραν.....ωραια.
Κατι αλλο;
Τα γονατα σου πως ηταν;
Αν δεν καθεται κανας μαντραχαλος πανω απο 1.90 μπροστα μια χαρα
-
Ανακοινώθηκε η τιμή του GR Yaris στην Ελλάδα...
-
Στο επομενο post θα την γραψεις;
-
Περίμενα να την γράψεις εσύ γιατί θυμήθηκα το Lap VS all πριν κάποιο καιρό για την τιμή του συγκεκριμένου.
€ 42 500 στην Ελλάδα.
-
Για να μην πάθεις σοκ, δε στη λέει...
-
Εγω ειχα πει τιμη σε Αυστραλία αν θυμαμαι σωστα λογω ενος αρθρου που θεωρουσε οτι θα κοστιζει κατω απο 30.000 αυστραλεζικα ντολαρς.
Ποσο κοστιζει τελικα εκει;
-
Lap wrote:
Περίμενα να την γράψεις εσύ γιατί θυμήθηκα το Lap VS all πριν κάποιο καιρό για την τιμή του συγκεκριμένου.
€ 42 500 στην Ελλάδα.
αληθινή είναι αυτή η τιμή ή κάνεις πλάκα στον @Lap?
-
Και η σχετική συζήτηση, για να μην ξεχνιόμαστε...
https://forum.4troxoi.gr/κατασκευαστές-και-μοντέλα/toyota-forum?page=167
-
Και η σχετική συζήτηση, για να μην ξεχνιόμαστε...
Οι σωστές προβλέψεις να επιβραβεύονται!
Αυτή η τιμή βέβαια είναι παραπάνω και από τα 35-40 που προβλέψετε οι περισσότεροι!
33-35 νόμιζα εγώ. Θα πουλήσει έστω και 2 αυτοκίνητα;
-
Στην νεα ζηλανδια ξεξινα απο 30.000 ευρω
-
Στο φεγγάρι από πόσα ξεκινάει;
-
Εγω μιλουσα με βαση τις τιμες τους εκει, αυστραλια, νεα ζηλανδια κτλ
Αφορμη του lap vs all ηταν αρθρο του ειδικου τυπου της Αυστραλίας.
Αν και οποιος διαβαζει βλεπει τι ελεγα γισ τις τιμες εδω σε εμας και μαλιστα ειχα ως παραδειγμα το 2008
-
Άρα εκτός τόπου και χρόνου...
-
Αρα εσεις απαντουσατε εκτος τοπου και χρονου, απλα για να απαντησετε ως αυτόκλητοι διαιτητες.
Ασε που ο super@t εσβησε το ποστ και φαινεται σαν να αρπαζομαι μονος μου.
Το πρωτο ποστ μου ηταν link του αυστραλεζικου site με μια αστεια χροια (εστω με το κρυο χιουμορ μου) για την τιμη του, απο την πρωτη στιγμη ειπα οτι οι τιμες δεν θα ειναι τετοιες και αολα εξεφρασα μια ευχη. Ειπα μακαρι να κοστιζει 25-30 χιλιαδες ευρω οπως εκει σε αυτους.
Σε αυτους λοιπον, Νεα Ζαλανδια ξεκινα απο το μεγιστο της ευχης μου. Απο 30.000 ευρω και κατι.
-
Εμείς μιλούσαμε για τιμές Ευρώπης, και ειδικά Ελλάδας, στην οποία ζούμε. Εσύ, όπως πάντα, αλλού...
-
Ρε συ γύρε, για άλλη μια φορά εμφανίζεσαι τελείως ανακόλουθος και πετάς και την μπάλα στην εξέδρα ή μάλλον στην ΑυστραλίαΙ
Αφού σου λέγαμε όλοι ότι το Yaris GRMN θα κάνει κοντά στα 40 χιλιάρικα και μας απαντούσες ότι σε ειρωνευόμαστε, επιμένεις να υπερασπίζεσαι το 'δίκιο' σου στηριζόμενος σε ένα δημοσίευμα για τις τιμές Αυστραλίας... Αγόρι μου, στην Μελβούρνη μένεις;
Ζω για τη μέρα που θα βγεις και θα πεις αντρίκια και μάγκικα, για κάτι που έχεις κάνει τελείως λάθος 'μ@λ@κία μου, παίδες, είχα τελείως λάθος άποψη'. Δεν πρόκειται βέβαια να το δούμε αυτό, ε; Γιατί αν επρόκειτο ποτέ να συμβεί, θα είχε ήδη συμβεί, καθώς υπήρξαν ουκ ολίγες τέτοιες ευκαιρίες για σένα...
-
Αγαπητέ γύρε, δεν περιμένουμε από σένα να απολογηθείς. Αλίμονο! Εσύ είσαι ανίκητος!
Γι' αυτό μην αλλάξεις. Θα αποτελείς πάντα το μπαχάρι αυτού του forum...
2020 Toyota Yaris