-
Χαχαχα δε παιζεστε ρε!!
(κρύβετε όμως λόγια γιατί μπορεί να έρθει ο xarisma και να μας μαλώσει!)
-
Αμα γουσταρεις rifter (γουστα ειναι αυτα, μην κρίνετε) τοτε βαζεις καιενα στρωματακι πισω...το πας βραδυ παραλια ανοιγεις την πισω πορτα να μπαινει αερακι με θεα τη θαλασσα, εχει και ηλιοροφη να μπαινει το φως του φεγγαριου (οξυμωρο)...και δωστου...εργατια.....
Rifter ρε....
-
Χαχαχα δε παιζεστε ρε!!
Όχι ρε φίλε τον εχεις παρεξηγήσει. Ήρεμος είναι. Δεν χάνει καθόλου την ψυχραιμία του.
-
Αυτό είναι έρωτας. Αυτό με τα χειλάκια μ εχει τρελάνει. Και το άλλο με την επέτειο με αποτελείωσε. Μπράβο βρε παιδιά.
Σκέψου και να το χα. Θα με χώριζε γυναίκα.
-
Έχει δίκιο. Έχω 1 γνωστό με insignia που κάθε τόσο ασχολείται με διάφορα λαμπάκια που ανάβουν διαρκώς, κοινώς τον έχει ξεσκίσει κι αυτός εκει. Επιμένει ότι είναι και αξιόπιστο.
-
sargus wrote:
Χαχαχα δε παιζεστε ρε!!
Όχι ρε φίλε τον εχεις παρεξηγήσει. Ήρεμος είναι. Δεν χάνει καθόλου την ψυχραιμία του.
Όντως! Πάντα ψύχραιμος, ποτέ πορωμένος με το εκάστοτε αυτοκίνητο μου και πάντα ψυχαγωγούμενος από τα κολλήματα των άλλων. Ξέρετε αυτών που πάντα έχουν αγοράσει το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας και φροντίζουν να το διαφημίζουν σε κάθε ευκαιρία, απαξιώνοντας ενίοτε (ως κερασάκι στην τούρτα) και τις επιλογές των άλλων...
-
Να δίνω τη χαρά μου παντού. Καλα ακόμη αμφισβητείς ότι έχουμε αγοράσει το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας;
-
Όχι δα! Η σιγουριά σας με έπεισε. Είδα το φως το αληθινό...
-
Η πιο μουν@@@ της κατηγορίας είναι...;)
-
Εσύ πρέπει να είσαι λιγάκι βιτσιόζος...
Πρέπει να παραδεχτώ ότι κι εγώ ώρες ώρες το χαζεύω, αλλά μόνο όταν περνάω τις S&M φάσεις μου.
Κατά τ' άλλα, φίλος μου που ήταν πολύ ψηλό στέλεχος στο Σαρακάκη, το αποκαλούσε το Μπουρνάζι...
-
Δεν αρέσει σε αρκετούς αλλά πολλοί το έχουν πει μουν@@@ ανάμεσα τους και κάποιοι μηχανικοί Honda, όχι όμως της αντιπροσωπείας. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος χαρακτηρισμός για αυτοκίνητο. Από εκεί το έμαθα και εγώ!! Βέβαια και αρχιμηχανικός της εδώ αντιπροσωπείας το λατρεύει το μοντέλο. Προχθές μου έλεγε αν έχω δει το τεστ ταρανδου (Moose test)
Οι πιτσιρικάδες δε τρελενομαι. Ένας το έδειχνε στον πατέρα του λέγοντας το Bat Mobil. Ο άλλος περίμενε να περάσω για να θαυμάσει τις εξατμίσεις στο κέντρο...
Είναι και δύο περιπτώσεις, ο ένας φίλος με focus II ST, ο άλλος μακρινός συγγενής με μπέμπα φτιαγμένη Ε46 3.0, που θέλουν να το πάρουν.
...και φυσικά δεν θα ξεχάσω το κοπλιμέντο από τυχαία κοπέλα που περνούσε το δρόμο και το θαύμασε δυνατά δείχνοντας το στον άνδρα της!!
-
Ισχυει, το αυτοκινητο γυριζει κεφαλια και οντως πολλοι σταματουν να το δουν.
-
Αμα γουσταρεις rifter (γουστα ειναι αυτα, μην κρίνετε) τοτε βαζεις καιενα στρωματακι πισω...το πας βραδυ παραλια ανοιγεις την πισω πορτα να μπαινει αερακι με θεα τη θαλασσα, εχει και ηλιοροφη να μπαινει το φως του φεγγαριου (οξυμωρο)...και δωστου...εργατια.....
Rifter ρε....
Πάντως όποιος κατάφερε να γ..... με Ρίφτερ, πρέπει να τον βραβεύσουμε σε επίσημη τελετή!
Αν υπάρχει, σίγουρα θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα, σαν τον μοναδικό που το κατάφερε με τον σηκωμένο γιακά...
-
Εσύ πρέπει να είσαι λιγάκι βιτσιόζος...
Πρέπει να παραδεχτώ ότι κι εγώ ώρες ώρες το χαζεύω, αλλά μόνο όταν περνάω τις S&M φάσεις μου.
Κατά τ' άλλα, φίλος μου που ήταν πολύ ψηλό στέλεχος στο Σαρακάκη, το αποκαλούσε το Μπουρνάζι...
Ο φίλος σου είναι γιδοβοσκος γιατί το Μπουρνάζι διασκέδαζε τη μισή Αθήνα και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Κοινώς παπαριές. Και αυτό είναι χαρακτηρισμός.
-
Χαχαχαχαχα
Ναι μωρε λιγες ειναι οι καμπινγκολατρεις
Μολις δει πισω το στρωματακι.....το εριξε το τσικακι το Rifteraki
-
Χαχαχαχαχα
Ναι μωρε λιγες ειναι οι καμπινγκολατρεις
Μολις δει πισω το στρωματακι.....το εριξε το τσικακι το Rifteraki
Πρέπει να σε δει γιατρός.]
-
Καλημέρα κύριοι. Ορισμένες ερωτήσεις για sportplus hatchback my2020.
Από θύρες συνδεσιμότητας έχει κατω στην κονσόλα αριστερά usb & HDMI και δεξιά 12v; Το HDMI γιατί το έχουν, που θα μπορούσε ή που το έχει χρησιμοποιήσει αν το έχει χρησιμοποιήσει ιδιοκτήτης; Για laptop πχ ίσως για να πάρει update το Infoteinment ή/και το navi;
Μέσα στο υποβραχιόνιο έχει 12v ή usb; Και αν είναι usb εκείνη μέσα στο υποβραχιόνιο είναι μόνο για φόρτιση ή μπορείς να κουμπώσεις στικάκι για μουσική;
Ασύρματη σύνδεση κινητού με Bluetooth υποστηρίζει το Infoteinment; Είτε για τις κλήσεις είτε για navi μέσω κινητού χωρίς να χρειάζεται να το κουμπώσεις στο usb.
Επειδή όταν πήγα αντιπροσωπεία περιεργαστηκα και πήρα td το sedan να ρωτήσω για το hatchback στις θέσεις των πίσω υπάρχει στον ουρανό ένα εγκάρσιο μικρό 'σκαλωπατι' (προφανώς κάποια μπάρα της δομής του σασί) ακριβώς στο ύψος των προσκεφαλων. Το αναφέρουν όλοι οι reviewers αλλά στην πράξη για ποια ύψη είναι πρόβλημα; Βλέπω ότι λίγο το 'προσπαθούν' οι reviewers κάνοντας μια έξτρα έκταση κεφαλής προς τα πίσω που μου μοιάζει μη φυσιολογική. Ένας ενήλικος 1,80m κάθεται πίσω φυσιολογικά ως προς τον χώρο κεφαλής; Στα υπόλοιπα δεν ρωτάω ξέρω ότι έχει τους κορυφαίους χώρους στην κατηγορία.
Οι καταναλώσεις του 1,5Τ είναι φυσιολογικές; Δεν περιμένω να καίει σαν Corolla hybrid προφανώς με τέτοιες επιδώσεις. Απλά διαβάζω σχόλια και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα οπότε καλύτερα να ρωτήσω ιδιοκτήτες. Επίσης ΤΚ τι πληρώνει αυτή τη στιγμή, 150€;
Για το fl έχουμε καμία ένδειξη αν υπάρχει βελτίωση στην συναρμογή (ξεκουμπώματα, κακή εφαρμογή καπό) και στον θόρυβο καμπίνας σε σχέση με το προfl; Γενικά αν δεν βάλεις 'χερι' στο αμάξι (δεν το έχω σκοπό) μπορείς να ελπίζεις στην αποφυγή σοβαρών θεμάτων που προκύπτουν κυρίως στα us spec;
Ο 1,5Τ είναι τετρακύλινδρος χωρίς απενεργοποίηση κυλίνδρων; Το 'ecomode' παρεμβαίνει μόνο σε επίπεδο λογισμικού (προφανώς και σύστημα διεύθυνσης) στο M/T;
Η sport ρύθμιση αναρτήσεων κάνει την συμπεριφορά του οχήματος 'ξύλινη' όπως το αντίστοιχο DCC στα VAG;
Η εξάτμιση διπλής απόληξης εχει υπέροχο ήχο από όσο είδα σε reviews. Επιρρεαζει την 'οικογενειακή γαλήνη' στις μετακινήσεις; Κοινώς ακούτε γκρίνια όταν είναι μέσα γυναίκα/παιδιά;
Σορυ για το σεντόνι.
-
Καλημέρα κύριοι. Ορισμένες ερωτήσεις για sportplus hatchback my2020.
Από θύρες συνδεσιμότητας έχει κατω στην κονσόλα αριστερά usb & HDMI και δεξιά 12v; Το HDMI γιατί το έχουν, που θα μπορούσε ή που το έχει χρησιμοποιήσει αν το έχει χρησιμοποιήσει ιδιοκτήτης; Για laptop πχ ίσως για να πάρει update το Infoteinment ή/και το navi;
Μέσα στο υποβραχιόνιο έχει 12v ή usb; Και αν είναι usb εκείνη μέσα στο υποβραχιόνιο είναι μόνο για φόρτιση ή μπορείς να κουμπώσεις στικάκι για μουσική;
Ασύρματη σύνδεση κινητού με Bluetooth υποστηρίζει το Infoteinment; Είτε για τις κλήσεις είτε για navi μέσω κινητού χωρίς να χρειάζεται να το κουμπώσεις στο usb.
Επειδή όταν πήγα αντιπροσωπεία περιεργαστηκα και πήρα td το sedan να ρωτήσω για το hatchback στις θέσεις των πίσω υπάρχει στον ουρανό ένα εγκάρσιο μικρό 'σκαλωπατι' (προφανώς κάποια μπάρα της δομής του σασί) ακριβώς στο ύψος των προσκεφαλων. Το αναφέρουν όλοι οι reviewers αλλά στην πράξη για ποια ύψη είναι πρόβλημα; Βλέπω ότι λίγο το 'προσπαθούν' οι reviewers κάνοντας μια έξτρα έκταση κεφαλής προς τα πίσω που μου μοιάζει μη φυσιολογική. Ένας ενήλικος 1,80m κάθεται πίσω φυσιολογικά ως προς τον χώρο κεφαλής; Στα υπόλοιπα δεν ρωτάω ξέρω ότι έχει τους κορυφαίους χώρους στην κατηγορία.
Οι καταναλώσεις του 1,5Τ είναι φυσιολογικές; Δεν περιμένω να καίει σαν Corolla hybrid προφανώς με τέτοιες επιδώσεις. Απλά διαβάζω σχόλια και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα οπότε καλύτερα να ρωτήσω ιδιοκτήτες. Επίσης ΤΚ τι πληρώνει αυτή τη στιγμή, 150€;
Για το fl έχουμε καμία ένδειξη αν υπάρχει βελτίωση στην συναρμογή (ξεκουμπώματα, κακή εφαρμογή καπό) και στον θόρυβο καμπίνας σε σχέση με το προfl; Γενικά αν δεν βάλεις 'χερι' στο αμάξι (δεν το έχω σκοπό) μπορείς να ελπίζεις στην αποφυγή σοβαρών θεμάτων που προκύπτουν κυρίως στα us spec;
Ο 1,5Τ είναι τετρακύλινδρος χωρίς απενεργοποίηση κυλίνδρων; Το 'ecomode' παρεμβαίνει μόνο σε επίπεδο λογισμικού (προφανώς και σύστημα διεύθυνσης) στο M/T;
Η sport ρύθμιση αναρτήσεων κάνει την συμπεριφορά του οχήματος 'ξύλινη' όπως το αντίστοιχο DCC στα VAG;
Η εξάτμιση διπλής απόληξης εχει υπέροχο ήχο από όσο είδα σε reviews. Επιρρεαζει την 'οικογενειακή γαλήνη' στις μετακινήσεις; Κοινώς ακούτε γκρίνια όταν είναι μέσα γυναίκα/παιδιά;
Σορυ για το σεντόνι.
Χρηστάρα ακόμα τυρανιέσαι με το ψάξιμο;
Θα σου πω μερικά πράγματα:
Στην κονσόλα από κάτω έχει hdmi, usb 1.5A και 12V. Το hdmi δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Το στικάκι usb με τη μουσική το έχω κάτω από το υποβραχιονιο.
Update έκανε το infotainment όταν το συνδεσα WiFi μεσω του κινητου μου. Επίσης το κινητό συνδέεται με Bluetooth για να πραγματοποιείς και να απαντάς κλησεις, μυνήματα, mail. Το Navi του κινητού δεν συνδέεται με Bluetooth. Θες android auto που στην Ελλάδα δεν έχουμε εφαρμογή.
Στο πίσω κάθισμα αν κάτσεις σαν άνθρωπος χοράς. Δηλαδή εγώ 178cm και έχει το κεφάλι μου 3-5 πόντους από το ταβάνι. Αν ξαπλώσεις και πατικώσεις τον αυχένα σου στο προσκεφάλι θα ακουμπούν τα μαλλιά σου στο σασί πάνω.
Τα ΤΚ είναι 150 ευρώ και η μέση κατανάλωση σε μένα στις 6000χλμ είναι 8.9 λτ/100 με πολύ πόλη και γκαζιες (+ οι γκαζιες μιας εβδομάδας όταν δοκίμαζα το πρόγραμμα και πήγαινα τέρμα 220 χαω). Επίσης εμένα έχει και πρόγραμμα 220 άλογα. Εκτός πόλης ταξίδι πριν βάλω πρόγραμμα έγραψε 6.0λτ/100 με 100-120 στη διαδρομη και 100αρα βενζίνη.
Όσο αφορά την εξάτμιση δεν ενοχλεί ποτέ την οικογένεια γιατί ο ήχος έρχεται από τον κινητήρα και ξεκινάει να ακούγεται στις 4.000 στροφές. Όσο αφορά τις ηχομονώσεις δεν με απασχολεί το θέμα εφ όσον ήξερα ότι πήγα σε Japan.
Γενικά είμαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητο 10 μήνες που το έχω
-
Σχετικά με το Android Auto στην Ελλάδα, όλα τα κινητά με Android 10 και πάνω, το έχουν προεγκατεστημένο καθώς έγινε μέρος του λειτουργικού. Δε χρειάζεται δηλαδή να κατεβάσεις εφαρμογή. Υπάρχει κατευθείαν!
Το HDMI είναι θύρα μεταφοράς ήχου και εικόνας οπότε φαντάζομαι πως υπάρχει για την περίπτωση που θέλει κάποιος να προβάλει βίντεο ή εικόνα από κάποια συσκευή στην οθόνη του αυτοκινήτου
-
Έτσι είναι.
Sabas, όπως το πας, σίγουρα θα καταλήξεις να ξέρεις πιο πολλά (αν δεν τα ξέρεις ήδη) από τους εκάστοτε πωλητές για τα αυτοκίνητα που πουλάνε...
Νέο Honda Civic 2017