-
Το αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με την 15 τιας Ε46. Είναι ανώτερο στα περισσότερα επίπεδα. Πιστεύω είναι και πιο ευχάριστο στην οδήγηση. Θα έλεγα ότι είναι όσο ευχάριστη ήταν μια 330 Ε46
Πρόβλημα με τα φώτα δεν έχω. Δεν έχω παρατηρήσει καθυστερήσεις και δεν έχω ενοχλήσει άλλους ποτέ. Τα αυτόματα συστήματα δουλεύουν όπως ακριβώς τα περιγράφουν στο διαφημιστικό φυλλάδιο. Τίποτα λιγότερο ούτε μεγάλα λόγια που δεν τα κάνει.
Όταν κάνεις ένα τεστ ντραϊβ είμαι σίγουρος θα το πάρεις αμέσως
-
Τι συμβαίνει δεν θα εξακολουθήσει να υπάρχει το μοντέλο, το καταργεί ο Σ θα γίνει facelift, κάτι άλλο;
Γεια σου φίλε!
Το μοντέλο παγκοσμίως φυσικά και θα συνεχίσει να υπάρχει, άλλωστε είναι από τα best sellers!
Ο Σ τι θα κάνει; Δεν έχω ιδέα. Επειδή όμως έγινε ένα facelift πρόσφατα και Ελλάδα έχει έρθει μόνο το 5d, ενδέχεται να ετοιμάζεται να φέρει και αυτό (το 4d δηλαδή σε facelift) οπότε να περιμένει να τελειώσουν τα ήδη υπάρχοντα. Αλλά ποιος ξέρει;
Κάνε καμιά ερώτηση σε αντιπροσωπία και πες μας και εμάς τι θα σου πουν.
-
Τα συστήματα ασφαλείας στο civic δουλεύουν καλύτερα από όποιο άλλο αυτοκίνητο έχω μπει.
Βασικά δουλεύουν υποδειγματικά!
-
Ευχαριστώ sargus!!
-
Αξίζει λέτε για 5.000 επιπλέον το elegance;
Κατηγορηματικά όχι δεν αξίζει να δώσεις τα 5 γιατί με τα αυτά κανείς ότι θέλεις μετά. Δηλαδή για 1 οθόνη της πλάκας και αισθητήρες παρκαρισματος και δε ξέρω τι άλλη παπαρια δεν θα τα εδινα.
-
gerakos wrote:
Αξίζει λέτε για 5.000 επιπλέον το elegance;
Κατηγορηματικά όχι δεν αξίζει να δώσεις τα 5 γιατί με τα αυτά κανείς ότι θέλεις μετά. Δηλαδή για 1 οθόνη της πλάκας και αισθητήρες παρκαρισματος και δε ξέρω τι άλλη παπαρια δεν θα τα εδινα.
Δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ. Ίσως ζαντες
-
Σίγουρα είναι πιο πλήρες το elegance αλλά 5000€ παραπάνω και δεν έχει εργοστασιακά led. Πιστεύω και εγώ ότι το comfort είναι το vfm στην περίπτωση αυτή. Με 21/22 χιλιάρικα παίρνεις 'πολύ' αμαξι. Αν είναι να δώσεις τόσα παραπάνω δώσε τα τουλάχιστον για το sport hatchback αντί για το elegance sedan.
-
Τα led είναι σημαντικός παράγοντας. Και έχει και πολλά άλλα έξτρα η sport plus hatch
-
-
Δυο τελευταία ερώτήματα κυριοι:
-Το navis media για οθονη που προτείνει ο Σαρακακης είναι καλό;
- Τί ανοιγμα του χώρου αποσκευών του σενταν είναι όντως άβολο και στενό, όπως λένε όλες οι κριτικές;;; εγώ που το είδα από κοντά μου φάνηκε εντάξει... Δεν προσπάθησα να το φορτώσω βέβαια.. Αλλά πιστεύω π. χ. Τσάντες για διακοπές μιας 4μελους οικογένειας, μαζί με ψιλό άβολα αντικειμενα, όπως καρότσι, ομπρέλα θαλάσσης, καρεκλάκι χωρανε.
-
-
Δεν ξέρω
-
Μια χαρά είναι το άνοιγμα του χώρου αποσκευών. Ναι, δε μπορείς να βάλεις μέσα τραπέζι που δε βγαίνουν τα πόδια (όπως μπορώ εγώ στο χατς) αλλά αυτό το ξέρεις εξαρχής. Για οτιδήποτε φυσιολογικό φορτώνεις είναι πολύ καλό το άνοιγμα.
-
-
-
Το navis media τουλάχιστον 2 χρόνια πριν που το έψαξα δεν άξιζε για τα λεφτά του. 700 ευρώ θυμάμαι τότε (μαζί με τοποθέτηση όμως) με τεχνολογία ήδη 5ετιας (1GB ram / 16GB rom, intel atom cpu). Προσωπικά δεν θα το πρότεινα, κλάσεις ανώτερα τα PX6 4GB ram / 64GB rom που βρίσκεις στα online μαγαζιά (πχ αυτό που έχω, το dasaita max 6).
-
Αν το αμάξι το θες για να μεταφέρεις φούρνους, κουζίνες, ψυγεία, τραπέζια (γενικά για να κάνεις μετακόμιση του νοικοκυριού σου) όχι δεν τα χωράει. Παραδέχομαι ότι η πίσω πόρτα του χατς είναι πολύ πιο βολική και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη στιγμή αν χρειαστεί να κάνεις κάποια τέτοια 'μετακόμιση'. Για μένα καλύτερα που δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ώστε να μην μπω ποτέ στον πειρασμό να κάνω την κούρσα -> φορτηγό (χωρίς να σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι την ευκολία του να μπορείς να το κάνεις).
Το ίδιο δίλημμα με εσένα είχα και εγώ (4 μελής οικογένεια με νεογέννητο και 4χρονο αγοράκι όταν αγόρασα το σεντάν). Στο τεστ ντράιβ έβαλα τον αγαπητό και φιλικότατο πωλητή του Σ να πάμε σπίτι μου, να κατεβούμε τη ράμπα του γκαράζ (να δω αν βρίσκει γιατί είναι και χαμηλό το άτιμο) και να φορτώσω στο πορτ-μπαγκάζ το μεγάλο καρότσι. Πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία όσο στενό και αν είναι το άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ. Από τότε τα 3 καλοκαίρια που έχουν περάσει στο πορτ-μπαγκάζ έχουν χωρέσει άπειρα πράγματα που χρειάζεται μια οικογένεια με μωρά όταν πάει διακοπές. Π.χ. έχω βολέψει σε ένα γέμισμα: καρότσι (το ελαφρύ όμως), ποδηλατάκι 16ιντσών (χωρίς να το 'λύσω', για τον πιτσιρικά), παρκοκρέββατο (και το στρώμα) μαζί με τα σακ-βουαγιάζ και άπειρες σακούλες με διάφορα πράγματα (παιχνίδια κτλ). Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και πραγματικά κάθε φορά που το φορτώνω λέω 'πάει δεν χωράει τίποτα άλλο θα αφήσουμε τα μισά' και πάντα τα χωράει όλα. Αυτά από προσωπικές εμπειρίες 3 καλοκαιριών.
-
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά..
Ο μόνος μου προβληματισμός πλέον είναι η after sales εξυπηρετηση που απ οσο ξέρω δεν είναι η καλύτερη. Αλλά απ όσα διαβάζω δεν τη χρειαζεσαι συχνά.
Υ. Γ. Έχει οδηγήσει κάνεις το insignia με τα 165 ps για να το συγκρίνει με το civic..
-
Ο μόνος μου προβληματισμός πλέον είναι η after sales εξυπηρετηση που απ οσο ξέρω δεν είναι η καλύτερη. Αλλά απ όσα διαβάζω δεν τη χρειαζεσαι συχνά.
Υ. Γ. Έχει οδηγήσει κάνεις το insignia με τα 165 ps για να το συγκρίνει με το civic..
Εγώ βλέπω προσπάθεια αλλαγής στο after του Σαρακακη αφού βέβαια πρώτα πλησίασε επικινδυνα στα βράχια. Οι τιμές των υπηρεσιών δεν είναι εξωπραγματικές.
Το insignia που αναφέρεις ανήκει καθαρά στη μεσαία κατηγορία. Είναι πολυ καλό στο δρόμο αλλά με προβλήματα αξιοπιστίας.
-
Ωχχχχ, τι να συγκρίνουμε ρε φιλεεε;;;
Ξέρεις πως στήνει τα αμάξια της η Opel; ε; Απλά δεν τα στήνει!
Βάζει εκεί ένα τιμόνι, 4 τροχούς και κάποιες αναρτήσεις που βρίσκονται στο ράφι κ έτοιμο. Ποιος κάθεται τώρα να οδηγεί και να σεταρει πράγματα, να παίζει με ρυθμίσεις κτλ.
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω οδηγήσει ποτέ κάποιο opel και να είναι έστω αποδεκτό στην οδήγηση. Δεν ξέρω πως θα είναι το insignia αλλά ελπίζω ότι θα έχουν προλάβει να βάλουν λίγο το χεράκι τους οι Γάλλοι.
Όπως και να έχει όμως, το civic είναι οδηγικά κόσμημα για την κατηγορία. Ποια opel τώρα; (είναι πανέμορφο το άτιμο το insignia)
-
Μη το λες.,,,, τα νεα οπελ εχουν πολυ καλο στησιμο.
Το ειδα και εγω στο grandlandx, οκ το τιμονι ειναι καπως αλλα γενικα παει πολυ καλα. ....λενε το νεο corsa πως παει καλυτερα απο το 208 κτλ
Πιθανοτατα και το insignia να παει καλα.
Το ειδα απο κοντα σε πλυντηριο.
Θυμιζει εντονα η θεση οδηγησης τα καλα γερμανικα.... μοιαζει σαν να ειναι πισωκινητο αλλα δεν.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Μιας κοιταω και εγω για αγορα το sedan 1500 γνωριζει καποιος πότε θα αλλάξει μοντέλο το συγκεκριμενο της 10ης γενιας civic ;
Αντίπαλο σε αυτα τα λεφτά για καινουριο δεν έχει πάντως
-
Μάλλον το 22 θα κυκλοφορήσει το επόμενο (που ήδη το δοκιμάζουν) στις αγορές της βόρειας Αμερικής οπότε με βάση το παρελθόν εδώ θα μας έρθει κάπου το 23.
-
Μάλλον το 22 θα κυκλοφορήσει το επόμενο (που ήδη το δοκιμάζουν) στις αγορές της βόρειας Αμερικής οπότε με βάση το παρελθόν εδώ θα μας έρθει κάπου το 23.
Να σε καλα
-
Παιδιά απλά μη συγκρίνετε Opel με Honda. Είναι ντροπή
Νέο Honda Civic 2017