-
Χεχε,
Ε ναι....
Άντε ρε παιδιά....Μην το αφήνεται να τυρρανιεται έτσι....
Κάντε τον κάτι ρε παιδιά, Κάντε τον κάτι.
Φωνάξτε και το γιατρό και τη μαμή
-
Υπολόγισε 6,5 - 7,5 λίτρα στα 100 με το Κρουζ κοντρόλ ανάλογα με το φορτίο και τις κλίσεις του δρόμου και την κίνηση
-
Το αυτόματο του είναι της πιο αξιόπιστης τεχνολογίας. Η εταιρία κατασκευής είναι η aisin και το μοντελο του κιβωτιου (στο λέω για να ψάξεις στο ίντερνετ αν υπάρχουν θεματα) το AWF6F25
Το ευρωπαϊκό παρακλάδι του κατασκευαστή
http://www.aw-europe.be/products/at-lineup-fwd
για το κιβώτιο 'αντικείμενο του πόθου'...
Lap εσύ που τα ψάχνεις, και η Suzuki το ίδιο μοντέλο φοράει, για 250 Nm ή για 280 ?
Γιατί στο site της μητρικής, βλέπω δύο εκδόσεις...
https://www.aisin-aw.co.jp/en/products/drivetrain/lineup/at.html
Και το EAT8 είναι ποιο μοντέλο;
Επίσης ποιο μοντέλο μπαίνει στα diesel 1.5 που βγάζουν 300 Nm ?
-
Τελικά έκλεισα κιόλας ένα μεταχειρισμένο με 252χλμ(!) από την αντιπροσωπεία στη Συγγρού σήμερα. 1.2 110hp feel. Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες. Ανυπομονώ τώρα για την μεταβίβαση και να πάω κάτω να το φέρω Θεσσαλονίκη.
-
Με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!
-
Καλοταξιδο να είναι..
-
Καλοτάξιδο και από μένα! Τελικά πουλάει το εργαλείο...
-
Λοιπον πιλιου.
Μου βγήκαν τα μάτια με τα γιαπωνέζικα, δεν φαντάζεσαι πόσο έψαξα.
Για τα suzuki η aisin βάζει τα AWF6F16
Θα ψάξω και για τα αλλα
-
Λοιπον πιλιου.
Μου βγήκαν τα μάτια με τα γιαπωνέζικα, δεν φαντάζεσαι πόσο έψαξα.
Για τα suzuki η aisin βάζει τα AWF6F16
Θα ψάξω και για τα αλλα
Μπράβο για το ψάξιμο, αλλά σίγουρα;
Στο link το 16 είναι το low torque μοντέλο, με 160Nm capacity, τα 2/3 δηλαδή που βγάζει ο κινητήρας!
-
Πιθανότατα έχεις δίκιο,
Αυτό φορούν
Aisin TF-71SC
Είναι με κάποιες μετατροπές το TF -70SC
https://go4trans.com/transmission/tf70sc/tf71sc/
Γενικά αυτή η σειρά παρουσιάστηκε το 2009,
Αναφέρεται πως η psa ειχε μεγαλη συμμετοχη στην σχεδιαση, οποτε τα δικά της κιβώτια παρόλο που στηρίζονται σε αυτό έχουν άλλη κωδική ονομασία και ισως πολύ ψηλές μικροδιαφροες, (και αυτο δεν είναι σίγουρο, δεν βρήκα κάτι τετοιο)
Ως συντήρηση του αναφέρεται μια αλλαγή βαλβολινης μέχρι τα 200.000 χλμ και τίποτα άλλο. Μετά στα 300.000 θέλει κάποια πραγματάκια αλλαγή, αλλά σε νορμάλ πλαίσια,
-
Πέρασα τα 5000 χλμ σε λιγότερο από 1,5 μήνα , αφού υπάρχει πολύ τρέξιμο και η 5άρα κινείται μόνο μία φορά την εβδομάδα για συντήρηση .
Στο ταξίδι προς το εξοχικό , μισή διαδρομή Α/Δ και μισή επαρχιακός με στροφές και προσπεράσματα και κλιματισμό , έχω 6,8 λίτρα κατανάλωση . Νομίζω ότι είναι πολύ καλά .
Σε Α/Δ με κρουζ κοντρόλ θα κατέβω κάτω από 6,5 .
Από την άλλη το αμαξάκι για το μέγεθος του έχει εκπληκτικούς χώρους και ο κόσμος κάθεται άνετα .
Κάθε μέρα στην δουλειά πάμε 4 ίσως και 5 άτομα , ενώ και σε ταξίδι με 4 άτομα διάρκειας 3 σχεδόν ωρών χωρίς στάση , κανείς δεν κουράστηκε .
Να δούμε πως θα είναι στο φέις λιφτ με τα καθίσματα του 5 και αν θα βάλουν και τα διπλά αμορτισέρ .
Ακόμα αυτός ο συνδυασμός μεγάλων χώρων , μεγάλου εσωτερικού ύψους και μικρού μήκους , είναι ιδανικός για την κίνηση είτε στην πόλη , είτε σε χωριά και επαρχίες , αλλά και στο παρκάρισμα .
Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και το γκριπ . Αραγε στο στεγνό και ενίοτε ανηφορικό χωματόδρομο , ποια επιλογή πρέπει να βάλω . Εχει χιόνι , λάσπη , άμμο και χωρίς esp .
Θα ψάξω και λίγο στον γιουτιούμπη όταν έχω χρόνο .
-
το γατομομπάιλ τοχεις. καλεσε να σε βγαλω με τον εργατη....
-
το γατομομπάιλ τοχεις. καλεσε να σε βγαλω με τον εργατη....
Έλα ρε συ φίλε, με τον ίδιο μετατροπέα ροπής αν δεν είναι τελείως ασφάλτινα τα λάστιχα, μια χαρα θα βγει σε χωματόδρομο ο Criu!
Παίδες σήμερα 'είδα' καινούριο ντίζελ με 'απ'ολα' στα 21 χιλιάρικα και μάλλον θα κάνω ντου εξ'αποστάσεως, είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή...
Στο χώμα θα δοκίμαζα πρώτα πλήρη απενεργοποίηση και μετά άμμο... που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να το δοκιμάσω...
-
Τα μυστικά του εργαλείου θέλω να μάθω...
-
Παίδες αύριο Δευτέρα θα επικοινωνήσω για αγορά καινούριου που έχω δει σε καλή τιμή.
Τί δώρα παίζουν και τι αξίζει να ζητήσω; ή αν έχετε εντοπίσει καλά after market?
- Καλό Υποβραχιόνιο με χώρο;
Αν υπάρχει ήδη το υποβραχιόνιο πάνω στο κάθισμα, μπαίνει άλλο;
-
Γνήσια λαστιχένια πατάκια και κάλυμμα πορτμπαγκάζ;
-
'Σχάρα οροφής' που να μπαίνει στις μπάρες;
Υπάρχει και κάποια original μπαγαζιέρα οροφής;
- Κάτι άλλο εξτρά;
Criu πως δουλεύει το αυτόματο στο φανάρι με start stop? Χρειάζεται να κρατάς πατημένο το φρένο; ή σβήνει και μπαίνει αυτόματα στο 'park' και μετά ανάβει και ξεκινάει από μόνο του όταν πατήσεις γκάζι;
-
To υποβραχιόνιο είναι σχετικά ρηχό αλλά είναι ωραίο .
Τελικά η κατανάλωση μαζί με την επιστροφή είναι 170 χλμ Α/Δ με κλιματισμό , 80 χλμ επαρχιακό με κλιματισμό και 120 χλμ επαρχιακό χωρίς κλιματισμό , συνολική κατανάλωση στα 6,2 με 2,5 άτομα μέσα . Το 1,5 εγώ...
Καλό το ντίζελ . Να δεις να είναι το μοντέλο ΑΜ 31 γιατί έχει διαφορές με το 30 .
Το στάρτ στοπ στο φανάρι δουλεύει με πατημένο το φρένο , αλλά και στο Ν . Παίρνει μπροστά αν κουνήσεις το τιμόνι ή αφήσεις το φρένο .
Να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυπροσέξει περισσότερο .
-
To υποβραχιόνιο είναι σχετικά ρηχό αλλά είναι ωραίο .
Τελικά η κατανάλωση μαζί με την επιστροφή είναι 170 χλμ Α/Δ με κλιματισμό , 80 χλμ επαρχιακό με κλιματισμό και 120 χλμ επαρχιακό χωρίς κλιματισμό , συνολική κατανάλωση στα 6,2 με 2,5 άτομα μέσα . Το 1,5 εγώ...
Καλό το ντίζελ . Να δεις να είναι το μοντέλο ΑΜ 31 γιατί έχει διαφορές με το 30 .
Το στάρτ στοπ στο φανάρι δουλεύει με πατημένο το φρένο , αλλά και στο Ν . Παίρνει μπροστά αν κουνήσεις το τιμόνι ή αφήσεις το φρένο .
Να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυπροσέξει περισσότερο .
Πώς ξεχωρίζουμε τις εκδόσεις που αναφέρεις;(am 30-31)
-
Δείτε τα τώρα που είναι πρωί, πριν μπει ο γάτος και μας κοροϊδεύει!
Για ίσωμα μια χαρά είναι... στο πρώτο δοκιμάζει το grip που μάλλον δεν κάνει και μεγάλη διαφορά.
Και το επίσημο για το grip:
Εδώ το τεστ συμπεριφοράς για σας που έχετε ταράνδους στη Πεντέλη, ή για κάνα μσκαρ ελευθέρας βοσκής σε μας στη Θεσσαλία...
-
Παίδες αύριο Δευτέρα θα επικοινωνήσω για αγορά καινούριου που έχω δει σε καλή τιμή.
Τί δώρα παίζουν και τι αξίζει να ζητήσω; ή αν έχετε εντοπίσει καλά after market?
- Καλό Υποβραχιόνιο με χώρο;
Αν υπάρχει ήδη το υποβραχιόνιο πάνω στο κάθισμα, μπαίνει άλλο;
- Γνήσια λαστιχένια πατάκια και κάλυμμα πορτμπαγκάζ;
- 'Σχάρα οροφής' που να μπαίνει στις μπάρες;
Υπάρχει και κάποια original μπαγαζιέρα οροφής;
- Κάτι άλλο εξτρά;
Criu πως δουλεύει το αυτόματο στο φανάρι με start stop? Χρειάζεται να κρατάς πατημένο το φρένο; ή σβήνει και μπαίνει αυτόματα στο 'park' και μετά ανάβει και ξεκινάει από μόνο του όταν πατήσεις γκάζι;
Πηλιορείτη επειδή θα πάω και εγώ σε λίγο τι ζήτησες και τι σου έδωσαν; Εγώ έχω μέχρι στιγμής δώρο το υποβραχιόνιο, μπρόστα φιμέ και έκπτωση 15% στα σέρβις. Σχάρα οροφής το κόβω λίγο δύσκολο να δώσουν. Με τι πατάκια έρχεται το αυτοκίνητο;
-
Παίδες σήμερα 'είδα' καινούριο ντίζελ με 'απ'ολα' στα 21 χιλιάρικα και μάλλον θα κάνω ντου εξ'αποστάσεως, είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή...
Ποια έκδοση? Με ποιο μοτέρ.- σασμάν?
Citroen C3 Aircross 2018