-
Εμφανισιακα φανη; η κατι σε χαλαει μηχανικα στο xc40? Εξαιρωντας τιμες φυσικα. Και εγω λογω απαλλαγης το χαζευω. Ενα δεκαρικο στα τ.τ που γλιτωνω δεν ειναι και λιγα.
Επισης Το τ3 δεν ξερω τι αξιοπιστια θα εχει. Μιλαμε για δεκαετια το λιγοτερ, να βγαλει και 150000 -200.000 χλμ. Μοτερ,κιβωτια, μπλιμπλικια.
Δεν ξέρω τίποτα για το αυτοκίνητο, αλλά είναι από τα ποιο ωραία suv που κυκλοφορούν αυτή τη στγμή. Νομίζω το έχουν πετύχει απόλυτα το design. Μάλλον το ποιο ωραίο θα έλεγα, το μεγαλύτερα Volvo δεν μου αρέσουν τόσο.
Σαν value for money, και εγγύηση και τέτοια, μάλλον θα με προβλημάτιζαν.
Τι είναι η 'απαλλαγή';
-
Απαλλαγη τελους ταξινομησης και τελη κυκλοφοριας λογω αναπηριας τεκνου. Value δεν υπαρχει σε τιμες καταλογου και δεν φυσας το χρημα. Αλλα
Κανει 40 το παιρνεις 30. Αντιστοιχα civic 28 πας 25. Proceed 32 πας 26 27.
Η εγγυηση που δινουν στο xc40 ειναι 2+3. Not bad. Αν ειχε μονο δυο ουτε καν θα εμπαινα σε συζητηση
-
Απαλλαγη τελους ταξινομησης και τελη κυκλοφοριας λογω αναπηριας τεκνου. Value δεν υπαρχει σε τιμες καταλογου και δεν φυσας το χρημα. Αλλα
Κανει 40 το παιρνεις 30. Αντιστοιχα civic 28 πας 25. Proceed 32 πας 26 27.
Η εγγυηση που δινουν στο xc40 ειναι 2+3. Not bad. Αν ειχε μονο δυο ουτε καν θα εμπαινα σε συζητηση
Είναι το μόνο αυτοκίνητο που κοιτάω λίγο περισσότερα από τα υπόλοιπα!
2+3 είναι οκ, νόμιζα ότι ήταν 2, δεν θα έπαιρνα καινούργιο αυτοκίνητο με 2 χρόνια.
30 είναι καλά επίσης!
Kia/Honda θεικές εταιρίες, αλλά αν μπορείς να πάρεις το XC νομίζω κάνει τη διαφορά.
-
Κλασσικα πραγματα,τετραμελης. Ενιοτε δουλεια (25χλμ), υπαρχει και γκολφ αεριο. Ταξιδακια καλοκαιρι. Δν μπαινω σε λεπτομερειες, θα κανω τοπικ καπου το καλοκαιρι ετσι και αλλιως για αγορα.
Να φανταστεις εχω κολλησει με xc40, civic kai proceed 1,6. Οτι να ναι. Αμαξαρες και τα τρια παντως.
XC40 ειναι περισσοτερο SUV. Εξοπλισμος και αυτοματο θα επαιζαν ρολο σε σχεση με τελικη τιμη. Αν και για την χρηση που ανεφερες ενα 3008 1,6 αυτοματο πιθανον να ειναι καλυτερο. Η ενα DS7.
-
Μεγαλη κουβεντα ολα αυτα, καθως οταν μπαινει η psa στο καδρο αυτοματα βλεπεις και το diesel 1,5 που εχουν. Τεσπα, μπερδεμα.
-
Δεν ξέρω τίποτα για το αυτοκίνητο, αλλά είναι από τα ποιο ωραία suv που κυκλοφορούν αυτή τη στγμή. Νομίζω το έχουν πετύχει απόλυτα το design. Μάλλον το ποιο ωραίο θα έλεγα, το μεγαλύτερα Volvo δεν μου αρέσουν τόσο.
Εμένα ακρίβώς το ανάποδο. Το XC40 μου φαίνετια χάλια, to XC60 πολύ πιο όμορφο, καλύτερες αναλογίες, το 40αρι είναι σαν τσαρούχι! Αλλά έχουμε σίγουρα διαφορετικό γούστο, γιατί και το 3008 το βρίσκω κλάσσεις ομορφότερο από το 2008, το οποίο δεν μου αρέσει όπως το έκαναν.
-
-
Ότι πρέπει αυτές οι ειδήσεις για να γίνουν όλα π*****α στα σχόλια. . . και να παίρνουμε και τα κλίκ.
-
Καλησπερα. Εχω ενα VOLVO S40 μοντ 2000 και εχω το εξης προβλημα. Ενω το air condition ειναι στο off, απο μονο του αρχιζει να δουλευει και να φερνει αερα μεσα στην καμπινα. Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? Αλλαξα το control panel και παλι κανει τα ιδια.
-
2ζωνικος κλιματισμός ειναι?
-
Ναι. Το ιδιο κανει ειτε το a/c ειναι ενεργοποιημενο ειτε οχι.
-
Πριν το κλεισεις, δοκιμασε να βαλεις την ιδια θερμοκρασια και στις 2 μεριες . Δηλαδη και κλειστο να ειναι , να εχει ρυθμισμενη την ιδια θερμοκρασια και στις 2 'ζωνες'
-
Το εχω δοκιμασει κι ετσι Αλεξανδρε. Και στο auto που το βαζω, παλι τα ιδια κανει.
-
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι κάτοχος Volvo V40 D2 (Μοντ. '14 και με 70.000 χλμ στα 6 χρόνια που το έχω). Ξαφνικά στην εθνική οδό χαμηλή στάθμη νερού, υψηλή θερμοκρασία και κάψιμο φλαντζας... Η αντιπροσωπεία που το πήγα με ενημέρωσε πως αρκετά αυτοκίνητα της μεωτο μοντέλο αυτό παθαίνουν το ίδιο και φοβόμαστε μήπως έχει πειράξει και το μπλοκ. Νομίζω ανεπίτρεπτο για βολβο και 6ετιας. Οποίος έχει και θέλει να προσθέσει την εμπειρία του από το μοντέλο αυτό είναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ. Ελπίζω να είστε καλά. Είμαι κάτοχος Volvo V40 D2 (Μοντ. '14 και με 70.000 χλμ στα 6 χρόνια που το έχω). Ξαφνικά στην εθνική οδό χαμηλή στάθμη νερού, υψηλή θερμοκρασία και κάψιμο φλαντζας... Η αντιπροσωπεία που το πήγα με ενημέρωσε πως αρκετά αυτοκίνητα της μεωτο μοντέλο αυτό παθαίνουν το ίδιο και φοβόμαστε μήπως έχει πειράξει και το μπλοκ. Νομίζω ανεπίτρεπτο για βολβο και 6ετιας. Οποίος έχει και θέλει να προσθέσει την εμπειρία του από το μοντέλο αυτό είναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ.
Καλως ηρθες!! Εδω γραψε το ποστ σου καλυτερα
-
Φεύγει η Volvo από την Ελλάδα…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηγεσία της Volvo Europe είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλο Ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο, έχοντας σχεδόν συμφωνήσει να αναλάβει την αντιπροσωπεία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό ουσιαστικά θα σημάνει και την επιχειρηματική αποχώρηση της «μαμάς» εταιρείας από την Ελλάδα, αφού η «Volvo Car Ελλάς» είναι θυγατρική της Volvo.
-
Καλημέρα σε όλους,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα xc 60 πετρελαιο 2013-2014 και βρίσκω δίαφορα μεχρι 100.000χλμ και 20.000ευρώ.μια και κάνω περίπου 50 χλμ την ημέρα στην αθήνα με φορτίο καθότι ελευθερος επαγγελματίασ και έχοντας τετραμελή οικογένεια και αναγκη για χώρους.Λέω λοιπόν να κάνω την υπέρβαση και αντι για κάτι καινούριο μικρομεσαίο να παρω ενα υποτιμημένο θεωρώ premium car.με φοβιζει το πετρελαιο καθώς δεν έχω ξαναπαρει κατι εκτος βενζινης,τυχόν προβλήματα και κοστος χρήσης και service,αν δηλαδή η προγραμματισμένη συντήρηση θα ξεπερνάει τα 200ευρώ το χρόνο.Η καταναλωση δεν με φοβίζει γιατι ο συνεταιρος μου έχει ένα 2λιτρο v60 με θηριωδες τραβηγμα αγορασμένο από auto marin και λογικοτατη καταναλωση.προτου αρχίσω λοιπον και το βλέπω πιο ζεστα και πριν αρχίσω τα παζαρια με τους μαντράδες θα εκτιμούσα κάθε άποψη
-
-
Το σέρβις, εφόσον γίνεται σε εξουσιοδοτημένο, ναι θα είναι πάνω από €200 τον χρόνο. Να θυμάσαι ότι αγοράζεις ένα αυτοκίνητο που είχε πάνω από €60.000 καινούργιο, έχει και αντίστοιχη συντήρηση.
-
Να προσέξεις να μην είναι εισαγωγής, γιατί θα έχει τουλάχιστον τα διπλά χιλιόμετρα από όσα γράφει.
-
Να αποφύγεις τους γνωστούς εμπόρους-απατεώνες.
-
Εαν είναι από leasing, να κοιτάξεις την εταιρεία και το βιβλίο σέρβις, γιατί κάποιες κάνουν σε δικά τους συνεργεία και το σέρβις είναι ό,τι νάναι με λάθος λάδια και χαμηλότρεης ποιότητα υλικά, οπότε μπορεί να σου βγάλει προβληματάκια στο μέλλον.
-
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αγαπητέ φιλε.Αλήθεια πως καταλαβαίνουμε αν ειναί εισαγωγής?και αν ξεπεράσουμε το θεμα του εξουσιοδοτημένου ή μη service,θα συμφωνούσες οτι είναι ένα αυτοκίνητο για παντρεια αξίας και αξιοπιστίας που σε αυτή την τιμή επιτρέπει και σε εμας τους μικρομεσαίους οικονομικά, να γευόμαστε ποιοτικά αυτοκίνητα, που ουτε θα τολμούσαμε να σκεφτούμε να αγοράσουμε καινούρια?Ή τελικά το αλμα θα αποδειχθει άλμα στο κενό?
-
Είναι και θέμα τύχης. Τα ακριβά αυτοκίνητα βγάζουν και ακριβές ζημιές. Αν όμως δε βγάλει κάτι το λές και τζακ ποτ... Ρίσκα και επιλογές..
VOLVO FORUM