-
In its best edition, the current model, exceeded 20.000 euro, while it was available with bi color trim.
-
Για δευτερο ρε συ το jazz....
Χαχα! Ούτε καν πρώτο λόγω χώρων κ μήκους;!
Στα έλεγα, είναι ακριβό το αυτοκίνητο, μειώνει πολύ το target group του, ειδικά το Crosstar δεν το βλέπω να πουλάει ούτε ντουζίνα. Δεν ξέρω αν θα πουλήσει 1 βασικά..
Η αγορά αυτορυθμιζεται κι'ολας, δεν είναι όλα συνωμοσίες κ κόλπα του μάρκετινγκ, αν κάτι αξίζει πραγματικά γίνεται indie hit ή sleeper, ή κάτι γίνεται τέλος πάντων.
Αφού δεν το κράτησαν αρχική στα 19.900 το βλέπω δύσκολα σε πωλήσεις. Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης είναι, έχει δεκάδες επιλογές με κάτω από 15.000. Δεν θέλουν όλοι αυτοματο, και ακόμη λιγότεροι όσοι θέλουν υβριδικό.
Κ το Yaris κάτσε να δούμε τιμές, πάλι πρώτο θα είναι αλλά SUV ανεβαίνουν σε όλες τις κατηγορίες, είδες πως το Ignis είναι η feel good ιστορία της Suzuki, όχι τυχαία..
-
Ειναι μικρπ απ εξω οι εσωρερικοι χωροι ειναι καλυτεροι και απο το 2008 και απο το grandland οταν μιλουμε για 4 ατομα.
Επασχε το προηγουμενο σε ποιοτητα κυλισης, κατι που φαινεται το διορθωσαν.
Εχει πολυ δυνατες εποταγχυνσεις, (ισες με αυτοκινητο 180 αλογων) ενω καταναλωνει 3 λιτρα μεσα στην πολη ενω ολα τα αλλα εκτος των suzuki παραπανω και απο τα διπλα.
Ειναι και αυτοματο,
Ποιο αυτοκινητο εκτος του yaris εχει κιβωτιο με ταραστια τουλαχιστον στα χαρτια αξιοπιστια.
10 αεροσακοι,
Small overlap
Κτλ κτλ
Ποιο μικρο πολης τα εχει αυτα με 15.000 ευρω.
Αν βαλεις diesel dsg στο polo περνας τα 20.000 με ολα τα συστηματα adas.
Υ.γ Ειναι εμφανεστατο οτι δεν στοχευει σε φθηνες εκδοσεις των υπολοιπων αυτοκινητων. Αν και υπαρχει στο εξωτερικο και με ατμοσφαιρικο μοτερ χωρις ηλεκτροκινητηρα.
-
Το βλέπουμε λάθος, το Jazz δεν έχει ανταγωνισμό γιατί είναι μια κατηγορία μόνο του, εκεί ποντάρει ο Σ.
Παρόλα ταύτα, με 22κ ψωνίζεις:
Civic sedan 180hp
208/corsa auto 130hp
Audi a1 1.0t άδειο
Και από του χρόνου full extra Yaris.
Μακάρι να φέρουν κ κανένα e για δοκιμή.
-
Το βλέπουμε λάθος, το Jazz δεν έχει ανταγωνισμό γιατί είναι μια κατηγορία μόνο του, εκεί ποντάρει ο Σ.
Παρόλα ταύτα, με 22κ ψωνίζεις:
Civic sedan 180hp
208/corsa auto 130hp
Audi a1 1.0t άδειο
Και από του χρόνου full extra Yaris.
Μακάρι να φέρουν κ κανένα e για δοκιμή.
Ολα εκτος του yaris καταναλωνουν παραπανω απο τα διπλα, μεσα σε 10 ετη αλλ ενα μικρο αυτοκινητακι σε βενζινες.
Μονο το civic εχει ιδιουςνχωρους επιβατων αλλα και τεραστιο μηκος,
Γενικα οπως λες ειναι μοναδικο και μια κατηγορια μονο του.
-
Ωχ....
Υπαρχουν και αλλες εκδοσεις, ποσο κοστιζουν αραγε;
Στην Σλοβενια απο 19950 ξεκινα.
Οτι να ναι μας λενε οι δικοι μας εδω για τις τιμες.
Στα 22.390 κοστιζει εκει η exclusive με τα παντα ολα μεσα και δερματα κτλ κτλ
-
ρε σεις, τωρα μοιαζει αυτο 296 λιτρα;
Εδω το μοναδικο στο b segment και ενα απο τα δυο τρια στπ c segment
https://autoc-one.jp/honda/fit/report-5006464/photo/0133.html
-
Στο ντέρμπι με το Γιάρις θα δώσω προβάδισμα στο τελευταίο λόγω δύο πολύ σημαντικών παραμέτρων, την αντιπροσωπεία και ότι μάλλον θα είναι φθηνότερο.
Απέναντι στο Φορντ Έκοσπορτ θα έδινα άσσο σκέτο. Δε νομίζω ότι το γηραιό πλέον Φορντ έχει κάποια τύχη απένταντι του. Μην πεταχτεί κάποιος και πει ότι το ΦΟΡΝΤ θα έχει πιο ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, γιατί, απλούστατα, θα έχει ξεχάσει ότι όποιος παίρνει τέτοιο όχημα το παίρνει εξόχως για την πρακτικότητά του και κάποιοι και για τον 2 σε ένα χαρακτήρα του (και για πόλη και για οικογεινειακό, γιατί το μπάτζετ επιβάλλει ένα τουτού μόνο), χώρια αυτούς που θα εκτιμήσουν το υβρίδιο ως την πλέον future proof διάταξη αυτή τη στιγμή, = 'τι μου λες τώρα ότι περνάει τον τάρανδο με π.χ. 75χαω ενώ το Τζαζ με π.χ. 72, στην πηγμένη Κηφησίας εγώ θα πηγαίνω και το σαββατοκύριακο με την υπέρβαρη πεθερά στο εξοχικό στον Ωρωπό, κλάιν τάρανδος δηλαδή'.
Μάλλον θα γράψω ξανά για δαύτο, αφού το δω από κοντά. Η άσχετη με τα ιχ αδελφή της γυναίκας μου θέλει να αλλάξει το Τζαζ ΜΚ2, και θα περάσουμε οσονούπω από μια Χόντα να της το δείξω από κοντά.
-
Μάλλον θα γράψω ξανά για δαύτο, αφού το δω από κοντά. Η άσχετη με τα ιχ αδελφή της γυναίκας μου θέλει να αλλάξει το Τζαζ ΜΚ2, και θα περάσουμε οσονούπω από μια Χόντα να της το δείξω από κοντά.
θα πρεπει να περιμενεις τα χριστουγεννα να το δεις απο κοντα
-
Σοβαρά? ανακοίνωσαν τιμές χωρίς να υπάρχει? Αύγουστο - Σεπτέμβριο μου έλεγε προχθές ότι πρέπει να παραγγείλει το νέο της ιχ, άρα πρέπει να αρχίσει να βλέπει την αγορά.
-
-
Σοβαρά? ανακοίνωσαν τιμές χωρίς να υπάρχει? Αύγουστο - Σεπτέμβριο μου έλεγε προχθές ότι πρέπει να παραγγείλει το νέο της ιχ, άρα πρέπει να αρχίσει να βλέπει την αγορά.
Ακριβως(Απιστευτες καταστασεις) Σε ολη την Ευρωπη ειναι στις εκθεσεις να το δεις και αν σου κανει το κανεις παραγγελία και εδω = ριχτα χωρις πολλα-πολλα και βλεπουμε
-
Γκουχ γκουχ
Δεν γνωριζουμε οτι και το καινουργιο θα παει ετσι και αυτο στο video ειναι το sport του 18 που ειχε αναρτησεις ανωτερες του κανονικου.
-
Αν υπάρχει εκθεσιακό να το δεις, κάτι πάει και έρχεται. Μπορεί να σου πει: 'κύριε αυτό είναι και κάνει τόσο, αλλά άμα παραγγείλεις θα το παραλάβεις από τα χριστούγεννα και μετά'. Αν όμως δεν υπάρχει καν δείγμα, τα άτομα δεν υπάρχουν, άλλο ένα πλην στην ήδη κακή εικόνα της αντιπροσωπείας.
-
Απορώ τόσα χρόνια δεν έχει παραπονεθεί ικανός αριθμός ανθρώπων για να δουν στα κεντρικά ότι η αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα δεν τραβάει; Και στα αυτοκίνητα και στις μηχανές το ίδιο! Απορώ πραγματικά!
-
Ρε συ 22.700 το exclusive με ολα μεσα στην σλοβενια ή σλοβακια, εχω τη αιαθηση πως η exclusive εχει και subwoofer και hi fi κτλ
Και αυτη ευρωπη ειναι, και αυτοι εχουν 10% δασμο, μαλιστα εμεις εχουμε και μειωση τελων λογω του οτι ειναι υβριδικο.
Πως βγαινει παλι πανακριβο;
Τι να λεμε τωρα.
Και ενα 20.αρι το βασικο.
-
Πως βγαινει παλι πανακριβο;
Θα το γράψω για τρίτη φορά να το εμπεδώσεις:
Τιμή Yaris + καπέλο.
Γι αυτό οι Ιάπωνες στα κεντρικά, του βγάζουν το καπέλο!
Γιατί είχε κλείσει π.χ. η Mazda, ενώ αυτός με κάποιο τρόπο παραμένει ανοιχτός τόσα χρόνια, παρά αυτή τη τακτική...
Έχουν μαζευτεί οκλαδόν τα στελέχη και πίνουν σάκε με καλό μεζέ (δελφινάκι του γάλακτος στον ατμό) και το συζητάνε πως τα καταφέρνει ο μπαγάσας ο Έλληνας...
-
xaaxaxaxaxa
-
Που το βρηκες αυτο;
Η αγοραστικη δυναμη δεν ειναι παρομοια.
Γαλλια η eleganse με ολα μεσα 22.000 και με διολασιους μισθους. Τι να λεμε τωρα;
-
Που το βρηκες αυτο;
Η αγοραστικη δυναμη δεν ειναι παρομοια.
Γαλλια η eleganse με ολα μεσα 22.000 και με διολασιους μισθους. Τι να λεμε τωρα;
Και η αγαπημένη σου Ρουμανία 23.850
Αμάν ποια με την καραμέλα...Δυτικη Ευρώπη είμαστε, πολύ καλές τιμές έχουμε.
Μπορούμε να γίνουμε μέλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας να παίρνουμε κοψοχρονιά τα ηλεκτρικά του Ερντογάν αν θέλετε.
Honda Jazz 2020 Hybrid