Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αγορά μικρού SUV εως ‎€35000
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αγορά μικρού SUV εως ‎€35000
    • 1
    • 2
    • 3
    • 3 / 3
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    20
    54
    1548
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dublin @trail-rated last edited by

      Μιζέρια είναι να προτείνεις Suzuki μάλιστα......

      Αφήστε μας στη μιζέρια να περνάμε απο χιόνια-λάσπες-άμμους και εσείς με τα premium peugeot σε αντίστοιχες συνθήκες να κάνετε αναστροφή ή να φωνάζετε τα μίζερα Suzuki να σας απεγκλωβίσουν.

      Φιλε δεν ξέρεις καν που έχω πάει με Suzuki και τι έχω κάνει, και ακόμη δηλαδή (πριν μία εβδομάδα συγκεκριμένα σε κάτι 'απατητες' παραλίες), και πόσο σεβασμό έχω για την εταιρία. Τώρα βέβαια καμία σχέση με τα παλιοτερα, εκτός του Jimny φυσικά.

      Το μιζέρια πήγαινε στις εκπτώσεις και τα χρήματα που προσπαθούν όλοι να κάνουν στον άνθρωπο, και τις συγκεκριμένες ανάγκες του thread που οι περισσότεροι δείχνουν να αγνοούν.

      Διάβασε το πρώτο post από τον op, διάβασε και το δικό μου (στις αρχές) και μην τα παίρνεις αποσπασματικά σε παρακαλώ.

      Μην ξανά αναφέρω για πολλοστή φορά τα δεδομένα (είχαν 116, κοιτούν για B suv μέχρι 35.000, του αρέσουν τα Γαλλικά σαλόνια, κυρίως η οδηγός θα είναι 62 χρονών κυρία και ο σύζυγος 72 περίπου και ο φίλος μας θα πηγαίνει λίγες εβδομάδες το χρόνο διακοπές - δεν τα θυμάμαι και απ'έξω! κ.λ.π).

      Υπάρχει μια κατάσταση, που πολλοί προτείνουν πολύ ακριβά πράγματα - είδαμε κάποιες προτάσεις πολύ πάνω από τα 35.000, και άλλη μία που πολλοί θεωρούν 'πεταμένα λεφτά' οτιδήποτε δεν είναι value for money.

      Κλασσικό του λαού μας, ή του ύψους ή του βάθος! Από τα Lidl στα Lagavulin και τούμπαλιν!

      Αυτή ουσιαστικά τη νοοτροπία καταδικάζω, σε πολλά ποστ μου στο φόρουμ, και γενικά σε πολλά εξειδικευμένα φόρουμ που συμμετέχω. Υπάρχουν πολλά προϊόντα, για διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικές ανάγκες.

      Και το Vitara μια χαρά έχει πουλήσει Β.Π να ξέρεις.

      1 Reply Last reply Reply Quote 9
      • L
        lap last edited by

        Βρε πάρε εσύ Σιβας από Λιντλ και φόρτωσε τα σε berlingo, και άσε τους άλλους.

        Ο.κ ο νηματοθετης, πήρε προτάσεις, αν δεν απαντήσει στο τέλος θα καταλήξουμε στα Suzuki,

        Όσο για το άλλο, όλοι σας είστε φτωχαδακια αλλά δεν το ξέρετε μου θέλετε και πολυτελειες. Εξοικονομηστε εκεί κάνα φράγκο με κάνα ντίζελ και αφήστε τα προϊόντα από το πανω ραφι

        ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

        1 Reply Last reply Reply Quote 8
        • D
          dublin @lap last edited by

          Βρε πάρε εσύ Σιβας από Λιντλ και φόρτωσε τα σε berlingo, και άσε τους άλλους.

          Ο.κ ο νηματοθετης, πήρε προτάσεις, αν δεν απαντήσει στο τέλος θα καταλήξουμε στα Suzuki,

          Όσο για το άλλο, όλοι σας είστε φτωχαδακια αλλά δεν το ξέρετε μου θέλετε και πολυτελειες. Εξοικονομηστε εκεί κάνα φράγκο με κάνα ντίζελ και αφήστε τα προϊόντα από το πανω ραφι

          Γι' αυτό πήρα diesel! 'υποτίθεται' σε 4 χρόνια θα έχω καλύψει τη διαφορά με πρόχειρους - μπακαλουπολογισμούς που κάνω πάντα, και τα τελευταία χρόνια καταλήγω πάντα σε diesel.

          Έχει προσφορά τα Lidl?! Κρίμα να μην έχω Berlingo, εμπόριο θα έκανα!

          Σίβας πίνανε σε κάτι καλά επαρχιακά μπουζουξίδικα που θυμάμαι τις εποχές της αφθονίας!

          Πιές κάνα Michter's αν πίνεις bourbon, κάνα Aberlour 60% ή ακόμη καλύτερα, πήγαινε όταν μπορείς ένα ταξιδάκι Σκωτία, είναι πανέμορφα και θα πιεις απίστευτα whiskey σε καλές pub όπως εμείς κάποτε τα τσίπουρα και τις τσικουδιές!

          1 Reply Last reply Reply Quote 8
          • L
            lap last edited by

            Ε ρε μπεκριδες.

            Δεν πολύ πίνω, μόνο ουζάκι με κάτι παππούδες 60 70 ετων που πάω στα στέκια τους. Μ αρεσει να τους πειράζω και να με πειραζουν.

            Για αυτο λεω πως πολλοι παππούδες είναι εκτός ρεαλισμού σε πολλά θέματα. Τους ξέρω καλά, αλλα και τους αγαπω πολυ. Το λέω αυτό για τα πολιτικά θέματα και την κριτική μου στην τρίτη ηλικία.

            ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

            1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • J
              japanese1 last edited by

              Τι μαθαίνει κανείς....ότι το hyundai kona και το suzuki vitara είναι vfm με περιορισμούς και αυτοί που τά έχουν είναι μίζεροι και τα κάνουν μασούρια.

              Τι έγινε ρε παιδιά; όλοι οι πολλών τοις μετρητοίς εδώ μαζεύτηκαν; Για αυτό όταν κυκλοφορώ με το vitara κάποιοι large με bmw και mercedes μπαίνουν μποστά μου για να μου δείξουν ότι αυτοί έχουν ενώ εγώ όχι....χαχαχαχα

              Καλά λένε οι παλιοί ότι αυτή η γενιά(εγώ ευτυχώς έφτιαξα κάτι δικό μου), θα μασουλήσει μόνο και δε θα αφήσει τίποτα όρθιο για την επόμενη. Θα σας πω μια ιστορία και να τη θυμάστε: γνωρίζω άτομα που δεν ξέρουν τι έχουν.....ο ένας είναι καρδιοχειρούργος. Όταν λέω δεν ξέρουν τι έχουν, κυριολεκτώ. Έχει ένα ιταλικό supercar για το ΣΚ και τις υπόλοιπες μέρες κυκλοφορεί με ένα....μίζερο swift. Από τράπεζα της Ελβετίας, έχει platinum κάρτα....με αυτή αγοράζουμε και ελικόπτερο.

              Και όμως η συζυγός του μαγειρεύει καθημερινά τη στιγμή που θα μπορούσε να παραγγέλνει απ'έξω πρωί-μεσημέρι-βράδυ και μαζί με το φαγητό να του φέρνουν και 3 γυναίκες για αέρα.ΚΑι ξενοδοχείο θα διαλέξουν ένα με 70-80 ευρώ και όχι με 500 τη βραδιά, ενώ μπορούν ΑΝΕΤΑ  να καλύψουν και hotels με 1000 τη βραδιά. Μίζεροι είναι; Φυσικά και όχι.Έχουν παιδιά και θέλουν να τα αφήσουν κάτι.Όποιος μεγαλώνει παιδιά και όχι σκυλιά, που είναι της μόδας, έχει κατά νου και τα παιδιά του , και τα εγγόνια του όχι μόνο τις ορέξεις του.

              Τι θέλω να πω; Μην κολλάτε ταμπέλες σε άτομα που αγοράζουν Kona και xceed και vitara γιατί στο φινάλε, δεν ξέρετε ποτέ, αυτοί μπορεί να έχουν πολλαπλάσια απο πίσω και δε θέλουν να τα διαθέσουν σε σίδερα στο δρόμο, αφύλακτα στις ορμές και διαθέσεις του κάθε λιγούρη.

              Φαινομενα της εποχής μας.

              ΥΓ: ο μάγκας είναι αυτός που έχει βαρύ Ε1 και Ε9.Το ξέρουν και οι γκόμενες αυτό, να το ξέρετε. Αν υπάρχουν ακόμα γυναίκες που πέφτουν με το αμάξι, αυτές θα είναι τίποτα σαβούρια με μασέλα και δισκοπάθεια μαζί με ισχυαλγία και θα περιμένουν εσάς να τις πηγαίνετε στο γιατρό τους.

              https://valid.x86.fr/cache/banner/93qzd4-2.png

              1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • L
                lap last edited by

                Εμ, σας τα ελεγα εγω για το swift, δεν μ ακουγατε.

                ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • N
                  nico last edited by

                  @japanese είπες πολλές αλήθειες, συμφωνώ 100%. Αλλά από την άλλη ο γιατρός δεν αρκέστηκε στο swiftακι για όλη του τη ζωή, καβατζαρισε την φεραρι. Έτσι ναι και εγώ το ίδιο θα έκανα. Και μπορεί να πηγαίνει σε ξενοδοχείο των 70 ευρώ αλλά ίσως γιατί έχει και μια βίλα στις Κυκλάδες για να βγάζει γουστα. Αλλιώς ναι είναι καρμοιρης, και αν αφήσεις πολλά στα παιδιά και τα βρουν όλα έτοιμα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Παραδείγματα πολλά.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 4
                  • D
                    dublin @nico last edited by

                    @japanese είπες πολλές αλήθειες, συμφωνώ 100%. Αλλά από την άλλη ο γιατρός δεν αρκέστηκε στο swiftακι για όλη του τη ζωή, καβατζαρισε την φεραρι. Έτσι ναι και εγώ το ίδιο θα έκανα. Και μπορεί να πηγαίνει σε ξενοδοχείο των 70 ευρώ αλλά ίσως γιατί έχει και μια βίλα στις Κυκλάδες για να βγάζει γουστα. Αλλιώς ναι είναι καρμοιρης, και αν αφήσεις πολλά στα παιδιά και τα βρουν όλα έτοιμα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Παραδείγματα πολλά.

                    Μιλάς πολύ σωστά φίλε, μου ήρθε να γράψω ένα κατεβατό πάλι, αλλά καλύτερα να τα κρατήσω για κάνα βιβλίο..ευτυχώς που έγραψες, με έσωσες από δεκαπέντε λεπτά στο λάπτοπ!

                    Με τον φίλο @japanese συμφωνούμε, και γενικά νομίζω, το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν την κόντρα/αντιπαράθεση και κρέμονται λανθασμένα από μεμονωμένες λέξεις/εκφράσεις. Δεν μιλάω για τον φίλο @japanese, επ' αφορμή το λέω.

                    Ας κοιτάξουμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, και να κατανοούμε ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων, με διαφορετικές ανάγκες/επιθυμίες, και ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς την ιστορία του άλλου εδώ μέσα, μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα για το τι είναι ο καθένας, και τι αξίζει να πάρει σε αυτή τη ζωή, και σε αυτό το φόρουμ!

                    1 Reply Last reply Reply Quote 7
                    • piliourits
                      piliourits last edited by

                      Είπε ο Dublin με το όμορφο Peugeot μια κουβέντα για το 'πάνω ράφι της ζωής' κι έκανα κι εγώ λίγο πλάκα με τα ουίσκι. Μεταξύ μας κουβεντιάζουμε, πειραζόμαστε αλλά να μην το παρατραβάμε. Το 2008 είναι πολύ όμορφο κι αρχοντικό, τελεία. Πιο όμορφο απ' τα Suzuki (που κοντεύουν και δεκαετία και είναι στη λήξη του μοντέλου, ενώ το 2008 βγήκε 'χθες').

                      Αλλά ΔΕΝ είναι 'πάνω ράφι' με την έννοια πως αξίζει να δώσει κάποιος 35 χιλιάρικα γι αυτό το αμάξι, ακόμη κι αν του περισσεύουν. Θα το διαπιστώσουν αυτό και οι κάτοχοι, όταν έχει κυκλοφορήσει 3-4 χρόνια και θα θέλει κάποιος να το πουλήσει και θα πιάνει περίπου τα ίδια λεφτά με το vitara. Να το πάρει 20-22-25 άντε 28 στην ανώτατη έκδοση, καλά θα κάνει, θα το καμαρώνει κι αυτός κι εμείς. Αλλά ακόμη θα του λείπουν και επιδόσεις και η τετρακίνηση. Τα επιπλέον χρήματα απ' τη βασική έκδοση δεν μεταφράζονται τόσο σε επιπλεόν εξοπλισμό και ικανότητα στο δρόμο, αλλά σε φόρους.

                      Είναι πολύ λάθος να αγοράζει κάποιος ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ με μόνο κριτήριο την εμφάνιση (είναι σημαντικό, αλλά όχι το μόνο) και τις ανοησίες του μάρκετινγκ περί του 'τί δηλώνει για σένα' κλπ. Συγκρίνετε τα εργαλεία που θέλετε να αγοράσετε.

                      Ένα προσθιοκίνητο C3 aircross αυτόματο, με αντίστοιχα μηχανικά μέρη, εξοπλισμό και χώρους και ικανότητα στο δρόμο ίδια ή λίγο καλύτερη, στοιχίζει 21-22 χιλιάρικα.

                      Το 2008 θα έχει μόνο λίγο καλύτερη ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση και εμφάνιση, αλλά ΔΕΝ μπορεί να φτάνει τα 30 ή 35 χιλιάρικα, αυτή η διαφορά χρημάτων δεν μεταφράζεται σε τίποτα ουσιαστικό. Ούτε επιδόσεις, ούτε μηχανολογικά κλπ. εξοπλισμό, ούτε καν σε 'μόστρα' και 'κύρος', ότι κι αν σημαίνουν αυτά...

                      Η σύγκριση με 'ιαπωνικά' ακόμη καλύτερων επιδόσεων και πραγματικής ικανότητας στο δρόμο ( κι αξιοπιστίας κλπ.) δείχνει ακόμη περισσότερο το 'πρόβλημα' επιλογής του 2008 στις ακριβές εκδόσεις. Κι σύγκρισή του με 'premium' αυτοκίνητα των 35χιλιάδων, το αφήνει επίσης πίσω...

                      Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

                      1 Reply Last reply Reply Quote 7
                      • C
                        criuser last edited by

                        Εγώ είμαι του εξοπλισμού , αλλά παντού υπάρχουν όρια .

                        Στα 35 χιλιάρικα πας σε καλή έκδοση του DS-7 αν θέλεις να παραμείνεις στον όμιλο .

                        Στα 31  επειδή το 3008 έχει ελλείψεις στα συστήματα ασφαλείας , πάς είτε σε αυτό είτε σε υπερπλούσιο 5 αιρκρος ή Γκράντλαντ.

                        Στα 28 χιλιάρικα παίζουν το 5 και το Γκράντλαντ , όπως και στα 25000 .

                        Κάτω από τα 25000 παίζουν πολλές εκδόσεις του 2008 , οι κορυφαίες αυτόματες του 3 αιρκρος και κάτω από τα 20000 αυτά και το Γκράντλαντ .

                        Προσωπικά δεν βολεύτηκα στο Πεζό και έτσι δεν σκέφτηκα την άκτιβ με τα 18200 . Ηθελα και το γκρίπ .

                        Προσφορές όμως με δυνατότητα παραγγελίας θα ήταν μία καλή λύση για το 2008 .

                        Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                        πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                        Εμαθα...

                        1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • M
                          mikeann last edited by

                          Καλησπέρα, έχω πάθει με την ομοιότητα της περίπτωσης μας. Έχω μια 116 του '05 και μετά από 16 χρόνια το αλλάζω για ένα Audi Q3. Δεν έχω τα χρόνια τον γονέων σου αλλά πιστεύω πως στα 35.000 ευρώ έχει όλα όσα ζητάς, πολύ καλούς χώρους και διατηρούν και την premium αίσθηση στη ζωή τους. Δεν πιστεύω στα κολλήματα με τα premium και σε πολλά συμφωνώ με τους πιο budget friendly που σχολίασαν πριν από μένα. Αλλά το αυτοκίνητο αν το κρατάω τόσα χρόνια θέλω να ζω με κάτι που με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο σίγουρα και όμορφα. Θεωρώ ότι και οι γονείς σου το αξίζουν. Ακουγεσαι πολύ προσγειωμενος και το ότι και οι δικοί σου έχουν βάλει χρήματα στην άκρη για αυτή την αγορά το αποδεικνύει. Καλή τύχη με ότι επιλογή και αν κάνεις μαζί τους.

                          1 Reply Last reply Reply Quote 4
                          • S
                            sabas_thess last edited by

                            Συγνώμη που χαλάω την ροή του 'καυγά' αλλά αν και αγαπάω PSA θέλω να κάνω μια πρόταση στον άνθρωπο που άνοιξε το θέμα γιατί δεν την έχω δει να παίζει και απορώ.

                            Με 35 χαρτιά διαθέσιμα και τις ηλικίες των ανθρώπων που θα χρησιμοποιούν το όχημα, ενώ στα θέλω τους είναι και η καλύτερη δυνατή μακροζωία του οχήματος, μήπως τελικα η προφανής λύση του γρίφου ακούει στο όχημα CHR 2.0 L C-Ult; Λέω εγώ τώρα....

                            "I am what you made me", D.V.

                            1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • L
                              lap last edited by

                              Τι ειναι αυτο;;; πιν απο πασγουορτ;;;;

                              ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                              1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • S
                                sabas_thess last edited by

                                Η 'ακριβή' έκδοση του CHR με τον δίλιτρο υβριδικό.

                                "I am what you made me", D.V.

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • A
                                  aikibill last edited by

                                  Δίλιτρο στην Ελλάδα 

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                  • First post
                                    Last post
                                  • 1
                                  • 2
                                  • 3
                                  • 3 / 3
                                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                    • ΕΛΛΑΔΑ
                                    • ΚΟΣΜΟΣ
                                    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                  • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                    • TEST
                                    • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                    • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                    • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                    • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                    • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                    • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                  • VIDEO
                                    • 4TTV
                                    • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                    • ΑΓΩΝΕΣ
                                    • CANDID CAMERA
                                  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                    • ΛΕΞΙΚΟ
                                  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                    • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                  • ΑΓΩΝΕΣ
                                    • FORMULA 1
                                    • WRC
                                    • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                    • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                  • ΤΙΜΕΣ
                                  • 4T CLASSIC
                                    • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                    • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                    • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                    • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                  • ΑΓΟΡΑ
                                    • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                    • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                  • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                    • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                    • ΑΓΩΝΕΣ
                                    • CLASSIC
                                  • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                  • MENU
                                  • ΤΙΜΕΣ
                                  • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                  • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                  • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                  • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                  • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                  • ΚΟΚ

                                  logo footer

                                  coty











                                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                  • ΑΓΩΝΕΣ
                                  • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                  • CLASSIC
                                  • ΤΙΜΕΣ
                                  • VIDEO
                                  • FORUM
                                  4T FORUM
                                  4T LIBRARY
                                  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                  • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                  Powered by nxcode.gr