Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 149
    • 150
    • 151
    • 152
    • 153
    • 1985
    • 1986
    • 151 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    724861
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      insanedriver last edited by

Αφήνουμε τα εύκολα, Παπαδραχμούληδες κτλπ που πουλάνε ανθρωπισμό ενώ κάνουν μπίζνες και πάμε στα σημαντικά.

Youtube Video

Υπουργός εξωτερικών ο ένας που δεν ξέρει για μερική οριοθέτηση, έτσι;

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • 2
        21-quadra @kkostask last edited by

Επειδή τα ζω κάθε μέρα,δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλτατο Quadra....ένα από τα πολλά καλά που έκανε ο νόμος Διαμαντοπούλου είναι ότι πέταξε έξω τις φοιτητικές παρατάξεις από πολλές διαδικασίες λήψης αποφάσεων στα πανεπιστήμια.

Ξέχασα να προσθέσω από το 1981, το σωτήριο έτος της μπαχαλοσύνης της χώρας και τον εκμαυλισμό της κοινωνίας στο όνομα της αριστεροσύνης, γιατί δημοκρατία, δεν είχαμε ποτέ και ούτε έχουμε, τη βρώμα, τα συνθήματα στους τοίχους, τις αφίσες και όλα όσα δεν έχουν θέση μέσα στα ΑΕΙ, τι να έγιναν άραγε οι μικροπωλητές μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου που ήταν κράτος ενα κράτη, και τα υπόγεια που είχαν γίνει εργαστήρια μολότωφ και ορμητήρια αντιεξουσιαστών ?

Αυτή είναι η - καλή - παιδεία της αριστερής φατρίας ? Κολλητάρια με τους βλαμμένους στο μυαλό αντιεξουσιαστών που τους γέμιζε το σύστημα με χάπια και ουσίες για να σπάνε, να καίνε και να πετάνε μολότωφ στους αστυνομικούς και στα τμήματα ? και από κοντά και οι μπαχαλάκηδες του Ρουβίκων, ζήσαμε 5.5 χρόνια την κορύφωση της ανομίας στον χώρο αυτό.

• storm
          storm @fiverg last edited by

Γιατί η Τουρκία το πολίτες έχει δηλαδή; Τους EL;

Στην Τουρκία από ότι ξέρω συνήθως γίνονται πορείες για να υμνήσουν τον Σουλτάνο. Πότε έγινε τελευταία φορά μεγάλη απεργία ή πορεία κατά του Σουλτάνου; Το 2013, αν θυμάμαι καλά;

Νομίζω ότι είναι άτοπο να συγκρίνουμε τους δύο λαούς και τις δύο χώρες μεταξύ τους. Διαφέρουν σε πάρα πολλά.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • L
            lap last edited by

Αχ θεέ μου.

Να κάνω προσπάθεια συζήτησης ή οχι;

Αυτό σκέφτομαι.

Τεσπα,

Λοιπόν ρενακια, έχεις προβάλει ολες τις κοινωνικές αλλαγές στην χώρα μας σε ένα κόμμα που εσύ στο μυαλό σου το έχεις ανάγει σε εχθρό και δεν το πας. Οχι οτι ηταν φοβερο κομμα ιδιαιτερα προς το τελος του, ως κόμμα εξουσίας αλλά έχεις εμμονή με αυτό. Δικαίωμα σου βέβαια., αλλα αυτά που λες τα αρνούνται οι κοινωνιολόγοι.

Με λίγα λόγια.

Η μπαχαλοσυνη όπως την αναφέρεις ήταν το κοινωνικό αντανακλαστικό σε μια καθιστικία τάξη που ξεκίνησε στην Γαλλία στο τέλος της δεκαετίας του 60. Στην βαλκανική χώρα μας με τα δικά της στερεότυπα άρχισε να εμφανιζεται αργοτερα κάρτα μια δεκαετία, καθώς μεσολάβησε και ένα αυταρχικό καθεστώς.

Άρχισε δηλαδη να διαγράφεται προς το τέλος της δεκαετίας του 70 και οντως απελευθερώθηκε με την ψήφο σε ένα διαφορετικό κόμμα της εποχής εκείνης.

Αυτή η συμπεριφορά έχει τις ρίζες του σε μια γενιά που υπέφερε από αυταρχισμό, και παράλληλα πέρναγε στην νέα διεθνή οικονομική ανάπτυξη που στηριζόταν στον ατομικισμό. Είναι μια μπερδεμένη γενιά με διαφορετική αρχή, διαφορετικό μέσο και διαφορετική συνέχεια στο σήμερα.

Μην θεωρείς ότι όλοι έχουν την δική σου σοφία, οι άνθρωποι και οι ομάδες ανθρώπων έχουν αδυναμίες, πολλές αδυναμιες.

Εκτός αν τους θεωρείς τους περισσότερους ηλίθιους όπως εγώ και ότι περιμένουν κάποιον να τους πει μεσα απο συνθηματα τι να πράξουν και να ψηφίσουν.  Αλλα είπες ότι έχω άδικο σε αυτό, άρα οι άνθρωποι δεν επηρεάζονται εύκολα από λογάκια.

Εν τέλη. Δεν φταίει κάποιο κόμμα, είναι μια κοινωνική αλλαγή , εξού και το σύνθημα που τσίμπησε ο Αντρέας, 'αλλαγη' που ειχε ερθει ο χρόνος να εμφανιστεί τότε.

Τι ίδιο συναιβει νωριτερα απο εμας στη κεντρική ευρωπη  το ιδιο θα συμβει ακι αργοτερα απο εμας στα υπολοιπα Βαλκάνια μετα την πτώση του δικού τους αυταρχισμού. Οι άνθρωποι αντιδρούν ως κοινωνικές ομάδες με συνολική μνήμη απενατι σε οτι οριζουν ως  καταπίεση.

Προσωπικά,  δεν ειμαι ανθρωπος της  αντιδρασης, παντα ειμαι μαζεμενος διότι είμαι άνθρωπος της προσαρμογής,  αλλά τα βιβλία των ειδικών μας λένε πως αυτό δεν συμβαίνει με μεγάλες κοινωνικές ομάδες που η μια παρασέρνει την άλλη.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• 2
              21-quadra last edited by

Διαβάζεις μόνο βιβλία και ααγνοείς την πραγματικότητα, όσα έγραψα τα έχουμε ζήσει, εσύ τότε μάλλον ήσουνα στην κούνια με το μπιμπερό και σήμερα αναπαράγεις την τότε πραγματικότητα αλλά και τη σημερινή μέσα από αφηγήσεις ανθρώπων που την δημιούργησαν και την παρουσιάζουν εξιδανικευμένη, πως άλλωστε ?

Επίσης να πω ότι εγώ δεν κάνω φιλοσοφική συζήτηση όπως στην αίθουσα Παρνασσός, ούτε ψάχνω να βρώ τις αιτίες πανευρωπαϊκά ή παγκόσμια, εμένα με ενδιαφέρει τι κάνουν οι εδώ κερχελέδες που το παίζουν πολιτικοί επιπέδου και δεν κάνουν ούτε για να διοικήσουν περίπτερο εκτός από το να αυξάνουν τους λογαριασμούς τους και το ψευδεπίγραφο επίπεδο τους στην παρέα που μεγάλωσε με το ΚΛΙΚ παραμάσχαλα θεωρώντας το το ευαγγέλιο της εποχής.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • piliourits
                piliourits last edited by

Quadra τις διαπιστώσεις τις ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζονται 5 ποστ την ημέρα σε όλα νήματα να μας λες τί κακοί που ήταν οι 'αριστεροί'. Θα εκτιμούσα πολύ (και θα χε νόημα και η συζήτηση) αν μας πεις και τις αιτίες, όχι μόνο τα συμπτώματα, όπως και ποιοι ήταν οι καλοί/καλύτεροι που θα έπρεπε να βαδίσουμε στα βήματά τους.

Όπως π.χ. κάνεις για τη Διαμαντοπούλου, που την επαινείς. Εγώ δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των νομοσχεδίων της, ίσως ψάξω να βρω (αν θέλεις γράψε τα βασικά σε μια παράγραφο) αλλά θυμάμαι να γελοιοποιούν όλοι την κατάσταση στα ραδιόφωνα, με τις φωτοτυπίες και τα CD αντί βιβλίων και τις μη συμπληρωμένες θέσεις καθηγητών ακόμη και μετά το νέο έτος...

Το 'Κλικ' λαϊφστάϊλ με τη Μύκονοοοος και τα Τσερόκια, δεν νομίζω να είναι προνόμιο της ...'αριστεράς', σαν κάτι λίγο πιο 'δεξιό' το έχω στο μυαλό μου.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• I
                  insanedriver @piliourits last edited by

Το 'Κλικ' λαϊφστάϊλ με τη Μύκονοοοος και τα Τσερόκια, δεν νομίζω να είναι προνόμιο της ...'αριστεράς', σαν κάτι λίγο πιο 'δεξιό' το έχω στο μυαλό μου.

Ξεχνάς τον εθνικό σοσιαλΗστή εκδότη, Πέτρο Κωστόπουλο, που μας ξεβλάχεψε μέσα από τα λαϊφσταιλ και τα εξώφυλλα...

• storm
                    storm last edited by

Το μόνιμο πρόβλημα και η μόνιμη σκέψη των 'γαλάζιων' στελεχών: 'Η υπουργοποίηση'.

Άντε να δούμε ποιοι άλλοι γόνοι θα κάτσουν σε υπουργική καρέκλα. Θα μείνω έκπληκτος αν η Κεφαλογιάννη αυτή τη φορά μείνει χωρίς υπουργικό θρόνο. Θα ξεσηκωθεί όλο το Βαρδινογιαννέικο.

ΝΔ και μπουρμπούτσαλα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • 2
                      21-quadra @piliourits last edited by

Quadra τις διαπιστώσεις τις ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζονται 5 ποστ την ημέρα σε όλα νήματα να μας λες τί κακοί που ήταν οι 'αριστεροί'. Θα εκτιμούσα πολύ (και θα χε νόημα και η συζήτηση) αν μας πεις και τις αιτίες, όχι μόνο τα συμπτώματα, όπως και ποιοι ήταν οι καλοί/καλύτεροι που θα έπρεπε να βαδίσουμε στα βήματά τους.

Όπως π.χ. κάνεις για τη Διαμαντοπούλου, που την επαινείς. Εγώ δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των νομοσχεδίων της, ίσως ψάξω να βρω (αν θέλεις γράψε τα βασικά σε μια παράγραφο) αλλά θυμάμαι να γελοιοποιούν όλοι την κατάσταση στα ραδιόφωνα, με τις φωτοτυπίες και τα CD αντί βιβλίων και τις μη συμπληρωμένες θέσεις καθηγητών ακόμη και μετά το νέο έτος...

Είσαι υπερβολικός και δημιουργείς ψευδείς εντυπώσεις για να πεις την εξυπνάδα σου, δεν γράφω 5 πόστ την ημέρα για τους κακούς αριστερούς, που όντως είναι κακοί και κατέστρεψαν την κοινωνία, άποψη μου, το ΚΛΙΚ έβγαινε από τα αριστερά στην δεξιά και έτρεχαν οι επαναστατημένοι νέοι ( αριστεροί δεν είναι όσοι επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο ? ) να το ακολουθήσουν, αλλά μιλάς για κάτι που δεν το έζησες οπότε ότι λες είναι από σπόντα και δεν μετράει όσο νομίζεις.

Όλα αυτά είναι συμπτώματα που καταλήγουν σε διαπιστώσεις αλλιώς πως θα το διατυπώσω ? Η διατύπωση προέρχεται από το σύμπτωμα.

Το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου το διακομοδούσαν όσοι δεν ήθελαν να εφαρμοστεί, οι 270 ψήφοι της βουλής κάτι έπρεπε να σου λένε, αλλά μου κάνεις αντιπολίτευση μαθημένος από τις αριστερές σου καταβολές, ή τις αντιδραστικές σου καταβολές, διάλεξε εσύ τι ισχύει, αν ήθελες, γιατί δεν θέλεις, θα το έβρισκες το νομοσχέδιο στο νετ αλλά θέλεις να δημιουργείς εντυπώσεις, καλά κάνεις, ας κρίνουν άλλοι, εγώ έχω διαμορφώσει άποψη, όπως και εσύ φαντάζομαι.

Έχεις μετρήσει πόσα πόστ γράφεις την ημέρα για τους κακούς δεξιούς ? Ξεχνάς βέβαια πως δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε πιστεύω σε κανένα κόμμα, όταν υπάρχει η κοινή λογική δεν χρειάζεται να την παρκάρω κάπου γιατί θα χάσω την ελευθερία της έκφρασης, όπως πχ εσύ που είσαι στρατευυμένος όπως έχω διαπιστώει.

• piliourits
                        piliourits @21-quadra last edited by

piliourits wrote:

Είσαι υπερβολικός και δημιουργείς ψευδείς εντυπώσεις για να πεις την εξυπνάδα σου, δεν γράφω 5 πόστ την ημέρα για τους κακούς αριστερούς, που όντως είναι κακοί και κατέστρεψαν την κοινωνία, άποψη μου, το ΚΛΙΚ έβγαινε από τα αριστερά στην δεξιά και έτρεχαν οι επαναστατημένοι νέοι ( αριστεροί δεν είναι όσοι επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο ? ) να το ακολουθήσουν, αλλά μιλάς για κάτι που δεν το έζησες οπότε ότι λες είναι από σπόντα και δεν μετράει όσο νομίζεις.

Όλα αυτά είναι συμπτώματα που καταλήγουν σε διαπιστώσεις αλλιώς πως θα το διατυπώσω ? Η διατύπωση προέρχεται από το σύμπτωμα.

Το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου το διακομοδούσαν όσοι δεν ήθελαν να εφαρμοστεί, οι 270 ψήφοι της βουλής κάτι έπρεπε να σου λένε, αλλά μου κάνεις αντιπολίτευση μαθημένος από τις αριστερές σου καταβολές, ή τις αντιδραστικές σου καταβολές, διάλεξε εσύ τι ισχύει, αν ήθελες, γιατί δεν θέλεις, θα το έβρισκες το νομοσχέδιο στο νετ αλλά θέλεις να δημιουργείς εντυπώσεις, καλά κάνεις, ας κρίνουν άλλοι, εγώ έχω διαμορφώσει άποψη, όπως και εσύ φαντάζομαι.

Έχεις μετρήσει πόσα πόστ γράφεις την ημέρα για τους κακούς δεξιούς ? Ξεχνάς βέβαια πως δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε πιστεύω σε κανένα κόμμα, όταν υπάρχει η κοινή λογική δεν χρειάζεται να την παρκάρω κάπου γιατί θα χάσω την ελευθερία της έκφρασης, όπως πχ εσύ που είσαι στρατευυμένος όπως έχω διαπιστώει.

'Ρε συ' Quadra

δεν το έγραψα ειρωνικά, σχήμα λόγου το '5 ποστ τη μέρα', θέλοντας να πω πως δεν χρειάζεται η συνεχής υπενθύμιση.  Όταν διαβάζω συνεχώς για τους κακούς αριστερούς, απαντώ για να υπενθυμίζω πως μοιράζονται τις ευθύνες για τη σημερινή κατάντια με τους καλούς δεξιούς...

Επειδή αμφισβητώ πολλά από τα πράγματα που λες κι έχουμε πολύ διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, δεν είμαστε 'ορκισμένοι εχθροί' ούτε είμαι στρατευμένος κλπ. ούτε και συ, και εφόσον συμμετέχουμε σε δημόσια συζήτηση, ας έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τις απόψεις, χωρίς να προσβάλλουμε το άτομο. Και να έχουμε και λίγο πιο χαλαρό ύφος, να κάνουμε λίγο πλάκα, δεν είναι θεμιτό; Πρέπει να επικοινωνούμε στον πληθυντικό;

Στο συγκεκριμένο θέμα, ειλικρινά την εποχή εκείνη δεν ασχολήθηκα και δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου, αλλά όπως είπα είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τις ελλείψεις βιβλίων & εκπαιδευτικών. Είναι μια μικρή έκπληξη για μένα να ακούω πως επρόκειτο για μια ξεχωριστή υπουργό και αν και δύσπιστος, θα ήθελα να δω τους λόγους για τους οποίους κάποιος έχει τέτοια άποψη.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• K
                          kkostask last edited by

Για τον νόμο Διαμαντοπούλου μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι  έβαλε σε μια τάξη πολλές διαδικασίες των πανεπιστημίων. Εξοβέλισε τις φοιτητικές παρατάξεις που δρούσαν σαν συμμορίες από σχεδόν όλες τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Στα δε εκλεκτορικά,η πλειοψηφία των εκλεκτόρων ήταν από διαφορετικά πανεπιστήμια -ακόμα και του εξωτερικού- αρκεί να ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα και να είχαν την μέγιστη δυνατή συνάφεια γνωστικού αντικειμένου. Έτσι έπαψε να βάζει ο μπαμπάς τον γιο πχ και εξασφαλίστηκε η μέγιστη δυνατή αξιοκρατία. Το τι γινόταν πριν είναι πραγματικά απίστευτο και έχω βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας σε συμπεριφορές χειρότερες ακόμα και από Χρυσαυγίτες....να μπαίνει η χ φοιτητική παράταξη στο γραφείο του υπό εξέλιξη διδάσκοντα και να του λένε 'η υποψηφιότητα σας είναι αδύναμη και δεν την στηρίζουμε. Αποσύρετε την εξέλιξη σας αλλιώς θα σας κάνουμε την ζωή αφόρητη'.....τώρα πλέον δεν αποφασίζουν οι φοιτητές για την τύχη του διδάσκοντα,πριν αυτοί καθόριζαν την εξέλιξη του!

• 2
                            21-quadra last edited by

Ξεχαστήκανε τα χτισίματα με τούβλα στο γραφείο του πρύτανη με τον πρύτανη μέσα, αλλά αυτά είναι προοδευτικά πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει κανείς ούτε στην Ελλάδα ούτε στην εσπερία, τι να μας πουν τώρα οι δεξιοί...

• piliourits

Μακάρι να γίνονται κινήσεις βελτίωσης ακόμη κι από αμφιλεγόμενες πολιτικές προσωπικότητες, δεν μπορεί, κάτι καλό θα κάνουν που και που.

• piliourits

Άλλο θέμα, σοβαρά τώρα, αρνούνται να δημοσιοποιήσουν τη κατανομή κονδυλίων σε σάϊτ και δημοσιογράφους, ή είναι τρολάρισμα αυτά που διαβάζουμε!?

Δεν υπάρχει η 'Διαφάνεια' όπου αναρτούνται τα πάντα, σύμφωνα με το νόμο;

• 2
                                  21-quadra @piliourits last edited by

21 Quadra wrote:

piliourits wrote: Quadra τις διαπιστώσεις τις ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζονται 5 ποστ την ημέρα σε όλα νήματα να μας λες τί κακοί που ήταν οι 'αριστεροί'. Θα εκτιμούσα πολύ (και θα χε νόημα και η συζήτηση) αν μας πεις και τις αιτίες, όχι μόνο τα συμπτώματα, όπως και ποιοι ήταν οι καλοί/καλύτεροι που θα έπρεπε να βαδίσουμε στα βήματά τους. Όπως π.χ. κάνεις για τη Διαμαντοπούλου, που την επαινείς. Εγώ δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των νομοσχεδίων της, ίσως ψάξω να βρω (αν θέλεις γράψε τα βασικά σε μια παράγραφο) αλλά θυμάμαι να γελοιοποιούν όλοι την κατάσταση στα ραδιόφωνα, με τις φωτοτυπίες και τα CD αντί βιβλίων και τις μη συμπληρωμένες θέσεις καθηγητών ακόμη και μετά το νέο έτος...

Είσαι υπερβολικός και δημιουργείς ψευδείς εντυπώσεις για να πεις την εξυπνάδα σου, δεν γράφω 5 πόστ την ημέρα για τους κακούς αριστερούς, που όντως είναι κακοί και κατέστρεψαν την κοινωνία, άποψη μου, το ΚΛΙΚ έβγαινε από τα αριστερά στην δεξιά και έτρεχαν οι επαναστατημένοι νέοι ( αριστεροί δεν είναι όσοι επαναστατούν ενάντια στο κατεστημένο ? ) να το ακολουθήσουν, αλλά μιλάς για κάτι που δεν το έζησες οπότε ότι λες είναι από σπόντα και δεν μετράει όσο νομίζεις. Όλα αυτά είναι συμπτώματα που καταλήγουν σε διαπιστώσεις αλλιώς πως θα το διατυπώσω ? Η διατύπωση προέρχεται από το σύμπτωμα.

'Ρε συ' Quadra δεν το έγραψα ειρωνικά, σχήμα λόγου το '5 ποστ τη μέρα', θέλοντας να πω πως δεν χρειάζεται η συνεχής υπενθύμιση.  Όταν διαβάζω συνεχώς για τους κακούς αριστερούς, απαντώ για να υπενθυμίζω πως μοιράζονται τις ευθύνες για τη σημερινή κατάντια με τους καλούς δεξιούς... Επειδή αμφισβητώ πολλά από τα πράγματα που λες κι έχουμε πολύ διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, δεν είμαστε 'ορκισμένοι εχθροί' ούτε είμαι στρατευμένος κλπ. ούτε και συ, και εφόσον συμμετέχουμε σε δημόσια συζήτηση, ας έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τις απόψεις, χωρίς να προσβάλλουμε το άτομο. Και να έχουμε και λίγο πιο χαλαρό ύφος, να κάνουμε λίγο πλάκα, δεν είναι θεμιτό; Πρέπει να επικοινωνούμε στον πληθυντικό;

Στο συγκεκριμένο θέμα, ειλικρινά την εποχή εκείνη δεν ασχολήθηκα και δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου, αλλά όπως είπα είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τις ελλείψεις βιβλίων & εκπαιδευτικών. Είναι μια μικρή έκπληξη για μένα να ακούω πως επρόκειτο για μια ξεχωριστή υπουργό και αν και δύσπιστος, θα ήθελα να δω τους λόγους για τους οποίους κάποιος έχει τέτοια άποψη.

Ήξεις αφήξεις και η μπάλα στην εξέδρα as usual

• 2
                                    21-quadra last edited by

Όπως και οι καμμένες Ελληνικές σημαίες, το κάψιμο των εργαστηρίων και της στέγης, οι καταστροφές μέσα στα κτήρια, οι γιάφκες στα υπόγεια και τα εργαστήρια μολότωφ, η διακίνηση ναρκωτικών και άλλα πολλά, η πολύ δημοκρατία μας έφαγε και λυπόμαστε τα κεφαλάκια των παράνομων που σπάνε ενώ δεν λυπόμαστε όλα τα παραπάνω, τρικυμίες εν κρανίω.

• K
                                      kkostask last edited by

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον πρύτανη που έχει την δυνατότητα να καλέσει την αστυνομία....εάν ο οποιοσδήποτε πολίτης διαπιστώσει ότι διαπράττεται κάποιο αδίκημα του ποινικού δικαίου -άσχετα αν είναι πλημμέλημα ή κακούργημα- οφείλει να ειδοποιήσει την αστυνομία ή όχι? Βέβαια ότι τον νόμο Διαμαντοπούλου τον ψήφισαν 270 ακυρώνει αυτόματα το σαθρό επιχείρημα ότι      η πλειοψηφία που τον υποστήριξε ήταν αρνητές του Πολυτεχνείου.

Μέσα της δεκαετίας του 80 βίασαν και σκότωσαν μια νεαρή κοπέλα στο ΑΠΘ,κόρη γειτόνισσας μου. Ο ένοχος δεν ανακαλύφθηκε ποτέ....για να μπει η αστυνομία και να διερευνήσει τον τόπο του εγκλήματος πέρασαν μέρες....μέχρι να συνεδριάσει το πρυτανικό,μετά δεν άφηναν οι φοιτητές κλπ.

• piliourits

Επαναλαμβάνω, **έδωσαν όντως λεφτά σε κανάλια και ιστοσελίδες ΓΤΠ **

ως 'κρυφά κονδύλια' και αρνούνται να αποκαλύψουν τα ποσά δημόσιας δαπάνης!1!!??!?!ENA1!!???

• F
                                          fiverg last edited by

@Johan
                                          Τι ακριβώς εξυπηρετούσε το άσυλο; Το ότι αν ξαναείχαμε χούντα δεν θα έμπαιναν 
                                          τα τανκς στα παν/μια;
                                          Αρνητές του πολυτεχνείου όλοι οι πασόκοι που είχαν ψηφίσει τότε την κατάργηση (δικός τους ήταν ο νόμος); 
                                          https://www.eklogika.gr/page/Vouli/pasok-Vouletes-09
                                          Τι θετικό είχε προσφέρει το άσυλο στα παν/μια; Που αλλού στον κόσμο υπάρχει αυτή η γελοιότητα;

@piliourit
                                          Συντάσσομαι. Εδώ υπάρχει καραμπινάτη κομπίνα. Λεφτά από δημόσιο χρήμα μοιράστηκαν 
                                          εδώ κι εκεί. Και ναι μεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι πολλά (για μένα είναι πολλά) 
                                          αλλά στην άμυνα για ανάλογα ποσά ακινητοποιούνται αεροπλάνα, καράβια κ.λ.π. Και μετά
                                          άμα γίνει η στραβή θα ψάχνουμε να κρυφτούμε πίσω από τους ευρωπαίοι και τον Τράμπ.

• piliourits
                                            piliourits @fiverg last edited by

[quote=fiverg

@piliourit
                                            Συντάσσομαι. Εδώ υπάρχει καραμπινάτη κομπίνα. Λεφτά από δημόσιο χρήμα μοιράστηκαν 
                                            εδώ κι εκεί. Και ναι μεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι πολλά (για μένα είναι πολλά) 
                                            αλλά στην άμυνα για ανάλογα ποσά ακινητοποιούνται αεροπλάνα, καράβια κ.λ.π. Και μετά
                                            άμα γίνει η στραβή θα ψάχνουμε να κρυφτούμε πίσω από τους ευρωπαίοι και τον Τράμπ.
                                            [/quote]

Και δεν έχουν μαζευτεί όλοι οι εισαγγελείς και ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να κάνουν διαδήλωση έξω από τη Βουλή, να διαμαρτυρηθούν τουλάχιστον βρε αδερφέ για τα μάτια του κόσμου, αφού δεν τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους!

Και έχουν την ευκαιρία οι συριζαίοι δημοσιογράφοι να αποκαλύπτουν σταγόνα σταγόνα τα ονόματα 'των άλλων'.

Και οι οπαδοί της ΝΔ κάνουν πως δεν βλέπουν και έπειτα θα υπερασπιστούν κιόλας τα καμάρια τους 'γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι !?' κλπ.

Και οι Γ.τ.Π. Έλληνες θα συσπειρώνουν όλο και περισσότερους απογοητευμένους συμπαθούντες, παρ' όλο που είναι Γ.τ.Π...

Και ο μέσος Έλλην ψηφοφόρος είναι χολοσκασμένος που δεν αξιώθηκε να έχει κι αυτός μια ιστοσελίδα να εισπράττει τίποτα ψιλά κι αυτός και για μια ακόμη φορά είναι στην απέξω και δίνει τη ψήφο τζάμπα... πιο χολοσκασμένος κι από Δεξιούς που συμμετείχαν στη μοιρασιά και ξαφνικά θα μάθουν πως πήραν λιγότερα ακόμη κι απ' τον Φουρθιώτη!!1!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 149
                                            • 150
                                            • 151
                                            • 152
                                            • 153
                                            • 1985
                                            • 1986