May 6, 2020, 3:56 PM

panoscivil wrote:

Καλησπέρα!! Επιτέλους μετά από 8 μήνες (κι όμως) παρέλαβα την κουρσαρα!! Εκπληκτικό αυτοκίνητο!! Μπορώ να το απενεργοποιω έστω τη μέρα; ή να μειώσω το χρόνο αναμονής μέχρι να σβήσουν!!

Καταρχάς καλοτάξιδο και να το χαρείς με υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα. Πήρες ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, από τα καλύτερα της κατηγορίας. Είχα γράψει όταν το οδήγησα για ΣΚ ότι με άφησε άφωνο.

Όσο για τα φώτα, στο Kuga, εαν ο διακόπτης των φώτων δεν ήταν στο 'Auto' τότε δεν άναβαν τα εξωτερικά φώτα, δεν ξέρω εαν ισχύει κάτι τέτοιο και στο Focus. Αλλιώς δές το μενού, ίσως έχει κάποια ρύθμιση (διάβασε και το manual, λέει αρκετά). Επίσης εαν θυμάμαι σωστά, έχει ρύμιση για το 'welcome lights' από 20'' έως 90'.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Όντως έχω μείνει άφωνος!! Το αμάξι είναι φοβερό!! Είναι τόσο αθόρυβο, λες και είναι υβριδικό!! Από στρώσιμο τι προτείνετε; πόσα χλμ; ταξιδευω άνετα φυσικά;

Όσον αφορά τα φώτα, όταν το βάζεις μπρος ο διακόπτης φώτων είναι στάνταρ στο auto, μου είπε και ο αντιπρόσωπος!! Το βιβλίο δεν το έχω ακουμπήσει ακόμα, το έχω σε καραντίνα!! 😛

Τουλάχιστον να μειώσω την αναμονή των φώτων Γτ λαμποκοπαει όλο το αυτοκίνητο για κάνα 30''... Δεν τρώει τη μπαταρία γρήγορα;