-
Megane και Γατε σας ευχαριστω
Να χαιρεστε κ εσεις τις οικογενειες σας!
-
Λαπ αναρωτιέμαι αν περιλαμβάνονται στους δείκτες του χρέους τα ''τρικ'' που κάναμε ώστε να μπούμε στο Ευρώ.
Τα ελλείμματα και χρέη που κρύβαμε σπρώχνοντάς τα στο μέλλον με διάφορα χρηματοοικονομικά προϊόντα.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι το 2000-2004 υπογράφτηκαν όλα τα μεγάλα έργα, τεράστια εξοπλιστικά και προμήθειες των οποίων οι συμβάσεις, δεν εμφανίζονταν στο χρέος, πληρώθηκαν αργότερα και φυσικά με δανεικά.
Όλα αυτά δεν αναιρούν την ανεπάρκεια του χοντρού που δεν έκανε αυτά που έπρεπε ενώ είχε την μεγάλη ευκαιρία μετά από την 20ετη λεηλάτηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.
-
χαχα
-
Διαβάζουμε άρθρα για επανεκκίνηση της οικονομίας και δυστυχώς συνήθως μιλάνε οι κλασσικοί άσχετοι . Δημοσιογράφοι , οικονομολόγοι , καθηγητές , άνθρωποι που το μόνο που έχουν παράξει , είναι συνήθως το σπέρμα τους με την γνωστή παλινδρομική κίνηση...
Διάβασα σήμερα στο λίμπεραλ ένα άρθρο του Λιαργκόβα , που βρίθει θεωριών , χωρίς να προβάλει συγκεκριμένα μέτρα .
Δυστυχώς ενώ πολλά από τα αναγκαία μέτρα διδάσκονται στα πρώτα έτη των πανεπιστημίων των θετικών και τεχνικών σπουδών , αυτά δεν περνάνε στον κόσμο , αφού δεν είναι πολιτικά εκμεταλλεύσιμα ούτε από το πολιτικό σύστημα , ούτε από τα μμε .
Επιγραμματικά και μόνο , γιατί οι αναλύσεις που χρειάζονται γεμίζουν σεντόνια , μετά από 12 χρόνια κρίσεις ακόμα δεν έχουμε χρήσεις γης παντού , μόλις τώρα μιλάμε για τοπικά σχέδια στο νέο νόμο που είναι τώρα στην Βουλή , που σημαίνει ότι στην καλύτερη θα θέλουμε 5-10-15 χρόνια και ίσως να μην φτάνουν , αφού πάντα υπάρχει ο βραχνάς του στε που κρίνει με την λογική αυτών που αναζητούσαν το φύλο των αγγέλων...
Κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης , με τον ορισμό των χρήσεων γης , αναγκαστικός αναδασμός γεωργικής γης , με στόχο να μην υπάρχει κατακερματισμός της .
Στον τουρισμό επίσης πρέπει να οριστούν κανόνες σε βάθος 50 ετών , ώστε να καταργηθούν οι ανούσιες άδειες που καθυστερούν επενδύσεις και απαιτούν ενίοτε και δωράκια .
Πραγματικά η χώρα ενώ μπορεί να ανέβει σε τραίνο μεγάλης ταχύτητας προς την ανάπτυξη ακριβώς επειδή τα πήγε καλά με τον ιο , κολλάει πάλι στην ανάγκη του πολιτικού συστήματος για την με κάθε θυσία διατήρηση των θέσεων εργασίας των ξυστών, οι οποίοι ήδη κοντεύουν 2 μήνες που κάθονται και πληρώνονται και κανείς δεν απαντάει στα τηλέφωνα των δημοσίων υπηρεσιών .
Παράδειγμα , παίρνω τηλέφωνο σε υπηρεσία την Πέμπτη το μεσημέρι , τελευταία εργάσιμη της εβδομάδας και ζητάω μία υπάλληλο που χειρίζεται ένα θέμα πελάτη μου . Μετά από αρκετά χτυπήματα που απαντάει κάποια και μου λέει δεν είναι εκεί η κυρία . Της λέω πότε θα είναι και Η απάντηση : Δεν ξέρω , δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας .
Δηλαδή 2 ώρες πριν φύγουν για το σπίτι τους για τριήμερο, δεν ήξεραν ποιοί θα είναι την επόμενη εβδομάδα . Πάρτε μου λέει Δευτέρα - ΤΡΙΤΗ να δούμε πότε θα είναι . Γιατί προφανώς αν δεν έχει βγεί το πρόγραμμα την Δευτέρα μπορεί να μην πάει κανείς . Ετσι και αλλιώς απαγορεύεται να πάμε εκεί αν δεν έχουμε ραντεβού .
Αλλη υπηρεσία είναι χειρότερη και όχι μόνο μία . Εδώ και μέρες δεν απαντάνε στα τηλέφωνα . Η μία μάλιστα είναι τεράστιου μεγέθους και δεν απαντάει το κεντρικό τηλέφωνο .
Τι να πει κανείς .
-
Η Ελλάδα κινείται στα χνάρια των πολιτικών προσδοκιών και επιθυμιών και όχι στα χνάρια των αναγκών, της λογικής και της επιστήμης, το ότι είμαστε καθηλωμένοι στο ίδιο σημείο 50 χρόνια τώρα ενώ όλοι είναι ήδη στο φεγγάρι και πάνε για τον Άρη πρέπει να προβληματίσει το πολιτικό σύστημα και τους απανταχού ψηφοφόρους του που αρέσκονται στις ατάκες και στα μεγάλα κούφια λόγια, εμείς που καταλαβαίνουμε απλώς θλιβόμαστε για την κατάντια μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι μοντέλο στη βιτρίνα, γιατί και κόσμο έξυπνο και μορφωμένο έχει και εργατικό, αν έλειπε το βρώμικο, ανόητο και αδηφάγο πολιτικό σύστημα όπως έχει διαμορφωθεί θα είμαστε όπως είπα το μοντέλο για τους υπόλοιπους του πλανήτη, μιας και έτυχε να ζούμε και σε καλό οικόπεδο.
-
Ο Κυριάκος κρίνεται ακόμα ...
Καλό...χα!χα!
-
Και αυτό καλύτερο, λες και υπήρχε πιθανότητα για κάτι τέτοιο...
-
Ναι, λες και υπό άλλες συνθήκες θα ανέβαζαν τον κατώτατο μισθό.
Θα έχει και συνέχεια το όλο θέμα. Κάτσε να έρθει ο Σεπτέμβρης και θα δεις τι θα γίνει...
Εκτός αν πάει σε εκλογές. Άλλωστε έχουμε πήξει σε δημοσκοπήσεις.
-
Περιμένατε από τον Κούλη, τον νεοφιλελέ, να αυξήσει τον κατώτατο μσθό;
-
τον Κούλη, τον νεοφιλελέ,
Καλό ανέκδοτο κι αυτό
-
Νεοφιλελές με τους ξύστες στα σπίτια τους και τον μισθό άθικτο...
Γελάει και ο Αδριανόπουλος....
-
REALZEUS wrote:
Καλό ανέκδοτο κι αυτό
Δεν κατήργησε ακόμα τον κατώτατο; Για αυτό δεν είναι αρκετά νεοφιλελέ για σένα;
-
Είσαι κλινική περίπτωση; Πως θα μπορούσε να σταματήσει να πληρώνει ανθρώπους που συνεχίζουν να δουλεύουν, ακόμα και από το σπίτι τους; Θύμησε μου όταν βγούμε στην εξουσία να στείλουμε στην Γυάρο τους αυθάδεις εργολάβους που κατέκλεψαν το Κράτος...
-
fiverg wrote:
REALZEUS wrote:
Καλό ανέκδοτο κι αυτό
Δεν κατήργησε ακόμα τον κατώτατο; Για αυτό δεν είναι αρκετά νεοφιλελέ για σένα;
Νεοφιλελες πρωθυπουργός που δέχτηκε να ζοριστει η οικονομία προτάσσοντας τις ζωές 'λίγων γερων' (Έτσι δεν λενε); Αν ειναι ο Κυριακος νεοφιλελες, τον Τραμπ, τον Μπορις, τον Σουηδό και τον Ολλανδό πως να τους λέμε;
-
Για τον Τραμπ δεν έχω λόγια. Το όνομα βοηθάει όμως, ΤΡΟΜΠΑΣ είναι. Όχι ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι.
ΥΓ: Καθόμαστε και σκάμε για Τραμπ και Τζόνσον, ενώ τους έχουν γελοιοποιήσει οι Πούτιν, Πινγκ κλπ. Η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, η Ρωσία, έχει 1200 νεκρούς όλους κι όλους, όταν η Ιταλία με το 1/3 του πληθυσμού έχει 25.000...
-
criuser wrote:
Είσαι κλινική περίπτωση; Πως θα μπορούσε να σταματήσει να πληρώνει ανθρώπους που συνεχίζουν να δουλεύουν, ακόμα και από το σπίτι τους; Θύμησε μου όταν βγούμε στην εξουσία να στείλουμε στην Γυάρο τους αυθάδεις εργολάβους που κατέκλεψαν το Κράτος...
Δουλεύουν ? Αυτή την στιγμή έχουμε 6 δουλειές που είναι σε δημόσιες υπηρεσίες και δεν έχουν προχωρήσει καθόλου , τα δε τηλέφωνα τους δεν απαντάνε ποτέ .
Με ρώτησαν εμένα πως θα πληρωθώ από τους πελάτες μου και τι δουλειά έχουμε τραβήξει ?
Οχι βέβαια . Οι ξύστες πάνω από όλα . Οπως και το παμε που γράφει στα @@ του ιούς και οδηγίες , μαζί με τους ρομά και τους παράτυπους ...
Οσοι σε αυτοί την χώρα ακολουθούν τους νόμους , το κράτος τους θεωρεί αόρατους , ενώ όσοι είναι σαν ομάδες κρούσης , δεν τους ακουμπάει . Μόνο την χα κυνήγησαν από αυτή την παρέα των παραβατικών , προφανώς γιατί πέρασε το ποσοστό που επιτρεπόταν να έχει . Αμα έμενε και αυτή στα επίπεδα του 5 % όπως το κκε , δεν θα την πείραζαν και ας έκανε και αυτή τα ίδια με τους τραμπουκισμούς και τις παρελάσεις σαν το κκε και τους αριστεριστές .
-
Οι ξύστες όμως βγάζουν κυβερνήσεις και βάζουν κόμματα στην βουλή.
Την Πρωτομαγιά, κατά τις 12 το μεσημέρι βγήκα Πανανικολή με το σκούτερ για να πάω στο πατρικό μου να δω τους γονείς μου και να τους δώσω μερικά ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Φυσικά με το απαραίτητο χαρτί και την ταυτότητα. Παντού ησυχία και ηρεμία.
Με το που βγήκα Παπανικολή, ξαφνικά βλέπω να έρχονται σαν τους τρελούς κάποια αυτοκίνητα.
Αυτοκινητοπορεία.
Μετά τα στρατιωτικά που παρακολουθήσαμε στο σύνταγμα, πήραν τα αυτοκίνητα και ξαμολήθηκαν.
Μου την έπεσε μία πομπή (καπιταλιστικών) αυτοκινήτων με σημαίες ΚΚΕ. Κόρναραν, ούρλιαζαν, φώναζαν.
Ο πρώτος (με ένα Citroen) οδηγούσε με το ένα χέρι και με το άλλο είχε βγάλει από το παράθυρο μία ντουντούκα και έλεγε τα γνωστά συνθήματα. Εννοείται ότι είχαν γράψει τον ΚΟΚ στα παπάρια τους έτσι όπως οδηγούσαν επικίνδυνα.
Φυσικά δεν χρειάζεται να γράψω την αντίδρασή μου, ειδικά την στιγμή που κάποιος δεν ήθελε με τίποτα να μου δώσει προτεραιότητα για να στρίψω αριστερά. Πάνω από όλα η πορεία!
Κατά τα άλλα απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
Ελλάδα. Η χώρα γυφταριό.
-
Ελλάδα η χώρα του 'πρασινου ηλιου...' (αυτο απανταει και στο τι ειναι ο Κυριάκος ο 'νεοφιλελες', με το δείγμα που είχε δώσει μέχρι την έναρξη του Κορωνη)
Π.χ: Η κυρά Κεραμεως την αξιολόγηση των καθηγητών την παρέπεμψε στις καλένδες. Σήμερα, 2 μήνες μετά το κλείσιμο των σχολείων, ο φυσικός του γιου μου β Γυμνασίου δεν μας έχει στείλει ούτε ένα 'γεια' (για ασκήσεις επανάληψης δεν το συζητάω, θα ιδρώσει...)
-
Αυτούς με τις αυτοκινητοπορείες τους έχω πετύχει και εγώ στην Β. Γεωργίου . Είχαν ξεκινήσει από τον Συνοικισμό πηγαίνοντας προς την πλατεία 7-8 αυτοκίνητα με 1-2 μέσα , για να τηρούνται και τα μέτρα και τα μεγάφωνα στα χέρια .
-
REALZEUS wrote:
criuser wrote:
Δουλεύουν ? Αυτή την στιγμή έχουμε 6 δουλειές που είναι σε δημόσιες υπηρεσίες και δεν έχουν προχωρήσει καθόλου , τα δε τηλέφωνα τους δεν απαντάνε ποτέ .
Με ρώτησαν εμένα πως θα πληρωθώ από τους πελάτες μου και τι δουλειά έχουμε τραβήξει ?
Οχι βέβαια . Οι ξύστες πάνω από όλα . Οπως και το παμε που γράφει στα @@ του ιούς και οδηγίες , μαζί με τους ρομά και τους παράτυπους ...
Οσοι σε αυτοί την χώρα ακολουθούν τους νόμους , το κράτος τους θεωρεί αόρατους , ενώ όσοι είναι σαν ομάδες κρούσης , δεν τους ακουμπάει . Μόνο την χα κυνήγησαν από αυτή την παρέα των παραβατικών , προφανώς γιατί πέρασε το ποσοστό που επιτρεπόταν να έχει . Αμα έμενε και αυτή στα επίπεδα του 5 % όπως το κκε , δεν θα την πείραζαν και ας έκανε και αυτή τα ίδια με τους τραμπουκισμούς και τις παρελάσεις σαν το κκε και τους αριστεριστές .
Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω για κάθε Υπηρεσία ξεχωριστά, ειδικά για τα οικοδομικά που σε ενδιαφέρουν. Ξέρω όμως για Ε.Δ., Σ.Α,, ΕΣΥ, πρώην ΙΚΑ και Σχολεία, από δικούς μου ανθρώπους που δουλεύουν εκεί, όχι από πράγματα που άκουσα από τον γνωστό του γνωστού. Εκεί λοιπόν, ναι, δουλεύουν. Όμως από την στιγμή που μια Υπηρεσία δεν έχει βγει ΕΠΙΣΗΜΩΣ εκτός λειτουργίας δεν προβλέπεται το να μην πληρωθούν.
Σχετικά με την εκδήλωση του ΠΑΜΕ, τι σε χάλσε ακριβώς; 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον, με μάσκες και συντεταγμένα. Έχουν καταλυθεί Άρθρα του Συντάγματος και δεν φαίνεται να σε νοιάζει... Το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ που έκανε το καθήκον του σε πείραξε...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2