-
Νομίζω ότι η στατιστική του Τσιόρδα και των υπολοίπων είναι καλύτερη.
Την Δευτέρα ανακοίνωσαν 10 νέα κρούσματα...
Την Τρίτη ανακοίνωσαν 156 κρούσματα... Είχαν ξεχάσει το Κρανίδι...
Σήμερα ποιος ξέρει τι θα ανακοινώσουν.
Αύριο κάτι άλλο.
Μεθαύριο μπορεί να βρούνε καμιά άλλη φωλιά κρουσμάτων.
Ερώτηση.
Υπάρχει κάποιος λόγος που ανακοινώνουν αυτά κρούσματα; Για δημιουργία εντυπώσεων μήπως;
Αφού κανείς δεν ξέρει πόσοι έχουν κολλήσει τον ιό.
Εντάξει ξέρω ότι δεν είμαι ειδικός επιδημιών. Αλλά δεν θεωρώ και βλάκα τον εαυτό μου...
E, πόσοι να είναι; Και οι πιο 'αισιόδοξοι' λένε να κάνουμε τα 'επίσημα' επί 20. Κι έτσι να το βάλεις, εδώ στην Ελλάδα μιλάμε για 50000 κόσμο. Μέχρι τα 10 εκ., έχουμε πολύ ψωμί 'μετάδοσης'. Μόνο αν μετρηθούμε όλοι θα βγάλουμε συμπέρασμα. Αλλά που είναι αυτό το τεστ το μαζικό το αξιόπιστο που δεν έχει κάνει ακόμη κανένας;
Πέραν των κρουσμάτων ωστόσο, υπάρχει και ο πραγματικός δείκτης σε ΜΕΘ και θανάτους. Αποκλείεται δηλαδή να είχαμε 1000000 'κρυφά' κρούσματα με 120 μόνο θανάτους, θα έπρεπε μετά να έλθουν όλοι οι άλλοι και να αρχίσουν να φτιάχνουν εμβόλια από το σάλιο μας.
-
Μάλλον στις ανακοινώσεις ακούμε ( αν ακούμε ) αυτά που δεν θέλουμε να ακούσουμε, γιατί στο μυαλό μας υπάρχει η φωνή του κόμματος που αντιπολιτεύεται τα πάντα απλά γιατί δεν κοστίζει τίποτα να καταγγέλλουν, έτσι ξεκινώντας από το ότι είναι λαλάκες και μας κρύβουν πράγματα ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται γινόμαστε αρνητές της πραγματικότητας, έτσι όμως δεν γίνεται ούτε κριτική ούτε συζήτηση, αν προτιμάμε να ακούμε τι μας λέει το κόμμα μας και όχι η λογική μας που είναι αυτή που μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα δεν θα βρούμε ποτέ άκρη και θα είμαστε μια ζωή ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα.
Αν πχ σήμερα έχουμε 20 κρούσματα και αύριο σκάσει η Μόρια και μετρήσουμε ανακοινώνοντας 2000 κρούσματα τι θα είναι οι αρμόδιοι ? Βλάκες, ψεύτες, λαλάκες, κατευθυνόμενοι ? Τι από όλα ?
-
E, πόσοι να είναι; Και οι πιο 'αισιόδοξοι' λένε να κάνουμε τα 'επίσημα' επί 20. Κι έτσι να το βάλεις, εδώ στην Ελλάδα μιλάμε για 50000 κόσμο. Μέχρι τα 10 εκ., έχουμε πολύ ψωμί 'μετάδοσης'. Μόνο αν μετρηθούμε όλοι θα βγάλουμε συμπέρασμα. Αλλά που είναι αυτό το τεστ το μαζικό το αξιόπιστο που δεν έχει κάνει ακόμη κανένας;
Πέραν των κρουσμάτων ωστόσο, υπάρχει και ο πραγματικός δείκτης σε ΜΕΘ και θανάτους. Αποκλείεται δηλαδή να είχαμε 1000000 'κρυφά' κρούσματα με 120 μόνο θανάτους, θα έπρεπε μετά να έλθουν όλοι οι άλλοι και να αρχίσουν να φτιάχνουν εμβόλια από το σάλιο μας.
Συμφωνώ, απλά προσπαθώ να καταλάβω που το πάει η κυβέρνηση και τι ακριβώς την ενδιαφέρει περισσότερο.
Γιατί π.χ. όσο αφορά την υγεία των πολιτών, δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά αν έχεις 1000 νεκρούς σε δύο μήνες ή αν έχεις 1000 νεκρούς σε 20 μήνες από το ίδιο αίτιο.
-
fiverg wrote:
Συμφωνώ, απλά προσπαθώ να καταλάβω που το πάει η κυβέρνηση και τι ακριβώς την ενδιαφέρει περισσότερο.
Γιατί π.χ. όσο αφορά την υγεία των πολιτών, δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά αν έχεις 1000 νεκρούς σε δύο μήνες ή αν έχεις 1000 νεκρούς σε 20 μήνες από το ίδιο αίτιο.
Ναι αλλά πως 'εγγυάσαι' ότι θα έχεις μέσα σε ένα μήνα μόνο τόσους νεκρούς όσους σε 20 αν αφήσεις το 'σύστημα' ελεύθερο; Στο μόνο που δεν έχει διαφωνήσει κανείς είναι στην μεταδοτικότητα του ιού. Αν μας βάλεις όλους π.χ. να κολλήσουμε μέσα σε 3 μήνες, αυτοί που θα έχουν ανάγκη περίθαλψης θα είναι περισσότεροι και απλά δεν θα χωράνε στα νοσοκομεία οπότε και θα πεθάνουν. Αν τους κατανείμεις σε μεγαλύτερο διάστημα, μπορεί και να βρουν αναπνευστήρα και να ζήσουν. Πολύς κόσμος που πέθανε σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, ΗΠΑ δεν πέθανε επειδή ήταν οι γιατροί σκιτζήδες, πέθανε γιατί ποτέ δεν έφτασε να περάσει καν την πόρτα του νοσοκομείου.
-
Storm αυτό ακριβώς που δεν μπορείς να καταλάβεις, ή αρνείσαι να το καταλάβεις είναι ότι οι 1000 νεκροί σε 2 μήνες αντιστοιχούν σε 15Κ+ κρούσματα ( αυθαίρετο το νούμερο αλλά όχι εξωπραγματικό ) που θα πρέπει να περάσουν από τα νοσοκομεία για έλεγχο και πολλοί από αυτούς από θεραπεία κάτι που το σύστημα δεν αντέχει, σε 20 μήνες διάρκεια όμως θα μπορέσει να το διαχειριστεί και να το αντέξει.
Αυτό είναι το στοίχημα, να μη γίνουμε Bergamo με ανθρώπους ξαπλωμένους στα πατώματα στους διαδρόμους, τις εικόνες τις είδαμε και δεν ήταν όρτι καλύτερο, ίσως ο Πολάκης να μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό τον όγκο των κρουσμάτων σαν άλλος Χριστός, ποιός ξέρει ?
-
Δεν αρνούμαι να καταλάβω κάτι.
Έχω καταλάβει ότι το σύστημα υγείας δεν έχει δυνατότητες για περίθαλψη πολλών ταυτόχρονων σοβαρών περιστατικών.
Προσπαθώ να καταλάβω όμως γιατί δεν θα υπάρχει διασπορά όταν αρθούν τα μέτρα.
Και επίσης τι εμποδίζει να έχουμε πάρα πολλά περιστατικά που θα χρειαστούν περίθαλψη, μετά την άρση των μέτρων;
-
Ελπίζω να φανούμε έξυπνοι και να κρατήσουμε τις αποστάσεις, να αποφύγουμε όπου μπορούμε τον συγχρωτισμό και να είμαστε ψύχραιμοι, ήρεμοι και να πλένουμε καλά και συνέχεια τα χέρια μας, αυτό θα μας κρατήσει, το επικίνδυνο είναι οι δομές των μεταναστών πιστεύω, διάβασα ότι Σομαλοί μετανάστες κατέστρεψαν μια δομή γιατί τους έβαλαν σε καραντίνα, αν αρχίσουν αυτοί στις δομές να εξεγείρονται ο θεός να μας βοηθήσει που λέει και ο λαός.
-
Δεν αρνούμαι να καταλάβω κάτι.
Έχω καταλάβει ότι το σύστημα υγείας δεν έχει δυνατότητες για περίθαλψη πολλών ταυτόχρονων σοβαρών περιστατικών.
Προσπαθώ να καταλάβω όμως γιατί δεν θα υπάρχει διασπορά όταν αρθούν τα μέτρα.
Και επίσης τι εμποδίζει να έχουμε πάρα πολλά περιστατικά που θα χρειαστούν περίθαλψη, μετά την άρση των μέτρων;
Έλα μου ντε. Κι εγώ τις ίδιες απορίες έχω. Γιατί από υγειονομική σκοπιά βλέπω ότι η κανονικότητα είναι αυτό που ζούμε τώρα, όχι αυτό στο οποίο θα 'επιστρέψουμε' σε 2-3 εβδομάδες. Θα δούμε πως θα το κάνουν...
-
21 Quadra wrote:
Aυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα από τα συμφραζόμενα των γιατρών, είναι ότι περισσότερο κινδυνεύουν όσοι έχουν πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο όταν αρχίσει να λειτουργεί δεν σταματάει με τίποτα, αυτή είναι και η εξήγηση των θανάτων των νέων ανθρώπων
Εγώ ξέρω ακριβώς το ανάποδο! Νομίζω ότι ούτε οι γιατροί οι ίδιοι δεν ξέρουν ακόμα.
Ο ξάδερφός μου εργάζεται στον μεγαλύτερο νοσοκομείο παίδων στην Washington DC και ένα από τα 5 μεγαλύτερα της χώρας. Κόλλησε αυτός και η οικογένεια του και αυτός το πέρασε τελείως ξώφαλτσα, χωρίς καν πυρετό. Οι γιατροί του είπαν ότι όσο λιγότερο ιικό φορτίο έχει κάποιος και όσο πιο δυνατό ανοσοποιητικό, τόσο πιο εύκολα την περνάει και χωρίς επιπλοκές.
Φανη ακόμα ψάχνονται! Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι μια γριπη.
Αυτο με το ανοσποιητικο που επιτιθεται ανεξελεγκτα ειναι βλαβη του ιδιου του ανισοποιητικου και συμβαινει σε καποιους ανθρωπους!
Εννοειται πως οσο λιγοτερο φορτιο παιρνεις και οσο καλυτερο ανοσοποιητικο τοσο πιο ευκολα το αντιμετωπιζεις!
-
Ψάχνοντας λίγο παραπάνω να δω τι λέει αυτος ο καθηγητής βλέπω άρθρα που λένε για αυτό το λεγόμενο 'φιάσκο του αιωνα'.
Οκ, δεν έχω γνώσεις ιατρικης και επιδημολογιας για να κρίνω, αλλά εδώ εντοπίζω ένα κενό. Δηλαδή είτε είναι είτε δεν ειναι φιάσκο πρέπει να πάρουμε μέτρα μέχρι να διαπιστώνουμε το τι γίνεται. Το φαινόμενο δηλαδή, διαδραματίζεται και εξελίσσεται όσο εμείς σκεφτόμαστε και συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία.
Για αυτο συντάσσομαι και εγώ με τα μέτρα και κάνω υπομονή.
Τον ίδιο τον άκουσα να λέει στην συνέντευξή που ανέφερε και ο γάτος πως καλά κάναμε και πήραμε τα μέτρα εφόσον δεν ξέρουμε ακόμα τον 'εχθρο'.
Οπότε ποια ήταν εν τέλη η δήλωση του;
Edit, διάβασα το abstract της εργασίας που μόλις τελείωσε η ομάδα του. Έχει λεει πάρει δείγμα από εθελοντές 3330 σε αριθμό με πρόσκληση μέσω facebook σε μια περιοχή εκεί πέρα.
Τώρα ομως προκύπτει το ερώτημα...Τα τεστς εκεί περα είναι δωρεάν ή πλερώ;
Αν ειναι πλερώ, τοτε πόσοι απο αυτους ήταν άρρωστοι ή είχαν σημάδια της αρρωστιας και ήθελαν να κάνουν δωρεαν εξεταση;
το υπολογίζει αυτό σε στατιστικό λαθος;
Ήξεραν εξ αρχής ότι θα κανουν τέτοιο τεστ, ή τους είπαν ελάτε να φατε λιγουρια δωρεαν και πλάκωσαν πεινασμένοι 3000 ατομα
-
Τα μαζικά κρουσματα σε δομες μεταναστών και ρομα δειχνουν ακριβως ποσο σημαντικά είναι τα μετρα αποστασιοποιησης και υγιεινής!
Προφανως δεν μπορουμε πια να ζουμε, εραζομαστε, διασκεζαουμε ο ενας πανω στον αλλο!
Ενα από τα πολλά καλά του κορονοιού!
Συμφωνώ με όλα και κυρίως με τα παραπάνω. Και εγώ θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να αλλάξουν κάποιες κακές συνήθειες και να γίνει γενική αναθεώρηση κάποιων πραγμάτων.
Χθες το απόγευμα είχα την συγκεκριμένη κουβέντα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Δεν μοιράζει κοινόχρηστα γιατί δεν θέλει να περάσει όλη η πολυκατοικία από το σπίτι του. Και πολλοί ένοικοι έχουν την κακή συνήθεια να μπαίνουν στα σπίτια και να πλησιάζουν παιδάκια, να αγκαλιάζουν, να φιλάνε κλπ... Όταν υπάρχουν και μακροχρόνια άρρωστοι στην πολυκατοικία και η πλειοψηφία είναι άνω των 60 τότε αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Εγώ του είπα ότι είναι μία καλή ευκαιρία να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής (κουδούνι, χαιρετούρες, μετρητά, ρέστα, χαρτούρα κλπ....) και να περάσουμε σε άλλο τρόπο πληρωμής (π.χ. ηλεκτρονικό). Φυσικά δεν νομίζω να εισακουστώ, αλλά θα επιμείνω.
-
Εδώ ένα άρθρο των NY Times που αναφέρει ότι πιθανότατα τα θύματα είναι περισσότερα των καταγεγραμμένων. Κάνει το απλό, παίρνει τον ΜΟ θανάτων και τον συγκρίνει με τα δηλωθέντα νούμερα. Π.χ η Κων/πολη έχει από 9 Μαρτίου μέχρι 12 Απριλίου 2100 θανάτους παραπάνω από τον 'συνήθη ΜΟ' της.
Δηλαδή όχι μόνο (γενικώς και παγκοσμίως) δεν ισχυει το ότι 'βαφτίζουν θύματα από κορονοϊό ανθρώπους που πεθαίνουν από άλλες αιτίες' αλλά ισχύει ότι δεν καταμετρώνται πραγματικά όλα τα θύματα!
-
Η κίνηση στους δρόμους αυξάνεται αρκετά , αλλά αυτό έχει πολλούς λόγους που γίνεται .
Αρχικά ελάχιστοι χρησιμοποιούν την Αττική οδό , οπότε έχουμε κυκλοφορία και από αυτό τον λόγο .
Ανοίγουν διάφορες επιχειρήσεις , εταιρείες κυρίως , άλλες ετοιμάζονται για να ανοίξουν και το βασικότερο , είναι ότι μόνο όσοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ . Ολοι πάνε με τα ΙΧ . Αλλά και τα ΜΜΜ , πέραν των ΜΣΤ που έχουν σταθερά δρομολόγια , τα λεωφορεία δεν τηρούν κανένα ωράριο . Φεύγουν προφανώς στην ώρα τους , αλλά επειδή η κίνηση είναι χαμηλή δεν είναι στις επόμενες στάσεις στις ώρες που πρέπει , με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί ακόμα περισσότερος κόσμος τα αυτοκίνητα του .
-
Τα μαζικά κρουσματα σε δομες μεταναστών και ρομα δειχνουν ακριβως ποσο σημαντικά είναι τα μετρα αποστασιοποιησης και υγιεινής!
Προφανως δεν μπορουμε πια να ζουμε, εργαζομαστε, διασκεδαζουμε ο ενας πανω στον αλλο!
Ενα από τα πολλά καλά του κορονοιού!
Επισης σε θεματα γραφειων και επιστροφής στην 'κανονικότητα¨ τα πράγματα κάθε αλλο παρά απλά θα είναι, εκτος αν μιλάμε για κατσαπλιάδες εργοδότες.
Θα ανακοινωθουν συστάσεις και η τηρηση τους θα ελεγχεται από γιατρους και κλιμάκια αλλά ακόμα κανεις δεν μπορει να προδικάσει οτι ξαφνικά θα ξεκινήσουμε να κατεβαινουμε πάλι όλοι στα γραφεία μας κοκ
Περιορισμοί γραφειακών χώρων, στοιβαγμα στα μέσα ή ακόμα χειρότερα στους δρόμους, ελλειψη παρκινγκ, ερωτηματικά σε σχεσή με τη λειτουργία του κλιματισμου (ειδικά το καλοκαίρι), συνδεση αποφασεων με την επαναλειτουργια σχολείων ή καλοκαιρινής απασχολησης των παιδιών, αποφάσεις για τον τουρισμό και την ενισχυση του από Ελληνες μονο κοκ....
Ολα αυτά οδηγουν με σιγουρια οτι η επιστροφή, πλην παραγωγικών μονάδων ΔΕΝ θα είναι οπως πριν.
Αν μαλιστα το τεστ της τηλεεργασιας ειχε επιτυχία τότε πολλες επιχειρήσεις θα τη συνεχίσουν σε μεγάλο βαθμό μεχρι την εξαλειψη του κινδυνου...
Η χαλάρωση των μέτρων δεν θα είναι επουδενι επιστροφή στην προηγουμενη κατάσταση.
Η δε άσκηση της χαλάρωσης είναι πολυ δυσκολη!
-
Παντως ειλικρινά αν δεν μιλάμε για παραγωγή και χειρωνακτική εργασία δεν βλέπω το λόγο να ανοίξουν μαζικά γραφεία και εταιρίες!
Μια χαρά εξυπηρετεί το διαδίκτυο, οι πλατφόρμες VC κλπ...
Και φυσικά η ζωή μας είναι πολυ πιο ποιοτική από το στοιβαγμα στα βρωμερά μεσα ή το κολλημα στο δρόμο. Κανεις καλυτερη διατροφή, έχεις λιγότερο αγχος από το να κυκλοφορείς μεσα στους ΜΑΟ- ΜΑΟ, αναπνεεις καλυτερα, ξεκουραζεσαι μετά το μεσημεριανό φαγητό (θυμήθηκα τα καλά των παλιότερων που νομιζα οτι τα ειχαμε οριστικά χασει με την επιστροφή στο σπίτι για φαγητό και τη σιέστα και μετά την απογευματινή - πολυ πιο παραγωγική πια - εργασια)....
Ειναι κριμα να χαθει αυτο το θετικό που μας προκάλεσε ο ιος, επειδή η μόδα και το φαινεσθαι προσταζαν να δουλευεις σε αθλους χώρους συνεχή 12ωρα! Και από το σπίτι μπορεί να δουλέψω τόσο αλλά θα είμαι σε σαφώς καλύτερο περιβάλλον!
Προφανως και καποιοι θα κατεβαίνουν ή και όλοι καποιες λίγες μερες/ανα εβδομαδα αλλά ειλικρινά το να κατεβαίνουμε μαζικά και ειδικά κεντρο (που είναι και αφορητα γενικώς) ή στις γνωστές πιάτσες εταιρειών είναι χαζο και επικινδυνο!
Καταλαβαινω μιλώντας με νεαρους και single συναδέλφους στο γραφείο οτι ασφυκτιουν στο σπίτι και θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο για το καβλαντισμα, τη βολτα και τον αερα... τα ιδια και μεγαλυτεροι σε μικρά σπιτια που δεν έχουν ξεχωριστό χωρο για δουλεια ή έχουν πολυ μικρά παιδιά που ενοχλουν συνέχεια!
Εμενα που εχω δικό μου χωρο δεν μου κανει αισθηση να κατέβω γραφείο.
Ουτε να κολλάω στην κινηση, ουτε να στοιβαχτώ στα ΜΜΜ, ουτε να συγχρωτιζομαι στον εργασιακό χώρο που γενικά πασχουν οι χωροι αυτοί στην Ελλάδα, παρότι έχω δικό μου γραφείο και με πολυ καλη θέα, ουτε να φυλάγομαι με το κλιματιστικό ενόψει καλοκαιριου.
Στην εταιρεια που ειμαι προσανατολιζομαστε να συνεχισουμε με τηλεεργασια.
Αυτο που μου έχει ληψει είναι να μπορώ να βγω μια βολτα παραεξω, να δω θαλασσα, να απολαυσω ένα γευμα στην εξοχή ή σε ένα καλό εστιατόριο/ταβερνα!
Το καβλάντισμα στα μπαράκια/καφετεριες και το ποζάρισμα για το insta και τα λοιπά social media τα αφηνω σε οσους τα γουστάρουν και στην πιτσιρικαρία!
-
Ας ανοίξουν τα κουρεία και τα γυμναστήρια και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε...χα!χα!
Γιατί με την τρίχα κάγκελο και χωρίς καθόλου άθληση θα καταντήσουμε σαν τους ανθρώπους των σπηλαίων.
Από ότι ακούω θα ανοίξουν τα κουρεία. Σε αντίθεση με τα γυμναστήρια που θα ανοίξουν τέλος Μαϊου ή Ιούνιο. Όσα ανοίξουν γιατί αρκετά θα κλείσουν.
Δύσκολα τα πράγματα. Πολύ δύσκολα.
Και δεν βοηθά και αυτό το σπίτι ούτε για τηλεργασία, ούτε για κάποιο προσωπικό γυμναστήριο. Σκατοuλες...
-
Αν περπατας ή τρέχεις και δη σε καποιο ανοιχτο χώρο δεν χρειάζονται τα γυμναηστηρια που ειναι και χωρος συνωστισμου...
Τα κουρεια προφανως πρεπει να ανοιξουν με περιορισμο εισόδου !
-
Παράταση καραντινας για μια ακόμα βδομάδα...
Και όλο αυτό γιατί; Για την πρωτομαγιά που σιγά μην έκανε κανεις κάτι με όλα τα μαγαζιά κλειστά. Άντε να πήγαινε Πάρνηθα/Μερκούρη (οι Αθηναίοι)...
Η πλάκα ήταν που καλλιεργούσαν κλιμα άρσης των μέτρων ή έστω ξεκινήματος της συζήτησης γι' αυτό. Και η απάντηση: Ακόμα περισσότερη καραντίνα! Ποσο μεγάλο πρόβλημα θα ήταν η άρση του lockdown από 28/4; Κλειστά είναι όλα ούτως ή άλλως. Καλό ψυχολογίας θα ήταν και θα πηγαίναμε βημα-βημα αφού θα παρέμεναν κλειστά τα καταστήματα και θα σταματαγε αυτό το πλέον μάταιο παιχνίδι με τις βεβαιώσεις κτλ...
Η γελοιοτητα σε όλο της το μεγαλείο λοιπον όχι τόσο για τη συνέχιση της καραντινας αλλά για τη τσάμπα κουβέντα για τερματισμό της τις προηγούμενες μέρες και βέβαια για την συνέχιση της απλώς και μόνο για την ακύρωση της Πρωτομαγιάς.
Περί εκπαίδευσης: Ακούμε συζητήσεις για επαναλειτουργία της 3ης λυκείου από 11/5. Αυτό σημαίνει βέβαια και επαναλειτουργία των φροντιστηρίων.
Εδώ αρχίζουν τα γέλια: έχουμε λοιπόν άδειες 2 επιπεδων. Έως 75 άτομα την ώρα και άνω των 75/ώρα. Εφόσον είναι θέμα συνωστισμου, θα ανοίξουν τα μικρά και οι Πουκαμισαδες θα μείνουν κλειστοί; Άμα δεν έχει δει τον Πουκαμισα live ο Κυρ-yuck-ος καλά θα κάνει να κρυφτεί από τώρα...
-
ο Ιός καθιέρωσε την τηλεργασία και μέρος αυτής θα παραμείνει, όπως θα παραμείνουν για καιρό ακόμα και οι κανόνες διαβίωσης με τους έξω από το σπίτι, θα ζούμε πλέον με κανόνες, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και στο τέλος θα ανάψουμε και κεράκι στο ιό που ανάγκασε το κράτος να αλλάξει - εν μέρει - νοοτροπία και εμάς μαζί, και να γίνουν πράγματα που φάνταζαν αδιανόητα, όπως και να δεχθούμε πράγματα που επίσης ούτε φανταζόμασταν, είδαμε ότι το συμμάζεμα κάνει καλό αντίθετα από το χύμα που νομίζαμε ότι είναι ότι καλύτερο.
Ζήτω ο Κορώνης.
-
Αν περπατας ή τρέχεις και δη σε καποιο ανοιχτο χώρο δεν χρειάζονται τα γυμναηστηρια που ειναι και χωρος συνωστισμου...
Τα κουρεια προφανως πρεπει να ανοιξουν με περιορισμο εισόδου !
Καλά ας ανοίξουν τα γυμναστήρια και όποιος θέλει ας περπατάει έξω ή αν είναι τολμηρός ας τρέχει έξω...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες