-
Λοιπόν, έχω να αναφέρω την ΠΡΩΤΗ ΒΛΑΒΗ στο civic. Είχα να το βάλω μπροστά 7-10 ημέρες και έκτοτε δεν ξανά δούλεψε το start-stop. Μου βγάζει εκείνο το σήμα που λέει ότι είναι απενεργοποιημένο λόγω της μπαταρίας. Βέβαια εμένα με βολεύει αυτή η φάση καθώς ούτως ή άλλως το απενεργοποιούσα, παρόλα αυτά όμως πρόκειται για βλάβη (έστω και της μπαταρίας) και θεώρησα ότι έπρεπε να το αναφέρω (να προσέξουν και οι υποψήφιοι αγοραστές να μη μπλέξουν δηλαδή...χεχε).
Το θέμα έφτιαξε!
Χθες που είχα όρεξη και χρόνο, το έβγαλα σε ανοιχτούς δρόμους και το 'μαστίγωσα' λιγουλάκι με αποτέλεσμα όταν σταμάτησα λίγο αργότερα να επανέλθει το start-stop.
Το συμπέρασμα που εξάγουμε λοιπόν είναι ότι το Honda θέλει σκίσιμο και όχι στοργή και προδερμ!!
-
Καλό που έφτιαξε, έχε όμως το νου σου για την μπαταρία. Στο QQ το σφάλμα στο start-stop ήταν η πρώτη ένδειξη για την προβληματική μπαταρία.
-
Καλημερα παιδια! επανερχομαι με νεο θεμα! εχει καποιος αγορασει σε sedan σκαφακι για το πορτ μπαγαζ εκτος απο το γνησιο? αν μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι θα ηθελα να το αγορασω. Το γνησιο ειναι ακριβο θεωρω.
-
Καλό που έφτιαξε, έχε όμως το νου σου για την μπαταρία. Στο QQ το σφάλμα στο start-stop ήταν η πρώτη ένδειξη για την προβληματική μπαταρία.
Ναι, θα το εχω στο νου μου.
(Άραγε οι μπαταρίες καλύπτονται από την εγγύηση ή θεωρούνται αναλώσιμο;)
-
Σκαφακι πορτ μπαγκάζια στο hatch γνήσιο είναι πάρα πολύ ποιοτικό
-
Καλημερα παιδια! επανερχομαι με νεο θεμα! εχει καποιος αγορασει σε sedan σκαφακι για το πορτ μπαγαζ εκτος απο το γνησιο? αν μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι θα ηθελα να το αγορασω. Το γνησιο ειναι ακριβο θεωρω.
Είχα αγοράσει απο λάθος για Sedan (έχω hatch). Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να στο στείλω, είναι ουσιαστικά καινούριο.
Επίσης το έδωσα σε γνωστό να το δοκιμάσει, και καθόταν μια χαρά
-
giorgosand wrote:
Είχα αγοράσει απο λάθος για Sedan (έχω hatch). Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να στο στείλω, είναι ουσιαστικά καινούριο.
μπορεις να μου στειλεις μερικες φωτο? και απο που το ειχες αγορασει αν επιτρεπεται?
-
thesniki wrote:
giorgosand wrote:
μπορεις να μου στειλεις μερικες φωτο? και απο που το ειχες αγορασει αν επιτρεπεται?
Σου έστειλα μαιλ, μέσω του φόρουμ. Αν δεν το έλαβες πες μου
-
Ναι, θα το εχω στο νου μου.
(Άραγε οι μπαταρίες καλύπτονται από την εγγύηση ή θεωρούνται αναλώσιμο;)
Στο QQ την αντικατάσταση την είχε καλύψει η εταιρεία στα πλαίσια της εγγύησης. Βέβαια, η μπαταρία ήταν πολύ γνωστό πρόβλημα στο QQ και το εμφάνιζε και αρκετά νωρίς, οπότε ίσως για αυτό προχωρούσαν σε αλλαγή στα πλαίσια της εγγύησης.
Αν ήταν σπάνια βλάβη και εμφανιζόταν μετά από 3-4 χρόνια, μπορεί να θεωρούσαν την μπαταρία αναλώσιμο και να μην την άλλαζαν.
ΥΓ. Στην Nissan βέβαια, ενώ γνώριζαν το πρόβλημα, περίμεναν μέχρι να μείνεις εντελώς για να σου την αλλάξουν. Εγώ τους είπα ότι υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία, την μέτρησαν και μου είπαν ότι είναι εντάξει. 3-4 ημέρες μετά, έμεινα απο μπαταρία και επειδή έπρεπε να ταξιδέψω εκείνη την μέρα, πλήρωσα ηλεκτρολόγο και έβαλα καινούργια. Στο επόμενο service τους πήγα την χαλασμένη, αναγνώρισαν το πρόβλημα και μου άλλαξαν την καινούργια που είχα πληρώσει με μία δική τους! Οπότε μου περίσσεψε μια μπαταρία... Τζάμπα τα 70€.
-
-
Άνοιξα σήμερα μια 3η & 4η. Στα 183 έβαλα 5η αλλά δεν είδα αν ήταν κοντά στον κόφτη το στροφομετρο.
-
Άνοιξα σήμερα μια 3η & 4η. Στα 183 έβαλα 5η αλλά δεν είδα αν ήταν κοντά στον κόφτη το στροφομετρο.
Για την ακρίβεια ήταν 177 km πραγματικά και λίγο πριν τον κοφτη.
-
-
Καλησπερα και Χρόνια πολλά σε όλους!
Εχω το 1.5 sport plus σε κόκκινο και θα ήθελα τη βοήθεια σας από την πείρα σας στα εξής θέματα:
-
Απο τις πρώτες ημέρες της αγοράς του αυτοκινήτου έχω παρατηρήσει έντονες αράχνες στο χρωμα του αυτοκινήτου, ξέρει κανεις πως μπορώ να το διορθώσω;
-
Έχω παρατηρήσει πως όταν η ηλιοροφή είναι ανοιχτή, σε τραχύ δρόμο ακούγεται ένας τριγμός σαν το τζαμί να ακουμπάει κάπου. Έχω φάει τον κόσμο να δω από που έρχεται αλλά δεν το εχω βρει ακόμα... το έχει αντιμετωπίσει κανεις άλλος
-
Ακουγεται επίσης ένας τριγμος από την πλευρά του συνοδηγού μάλλον μέσα από το ντουλαπάκι ή την πόρτα, επίσης δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω... καμία ιδέα;
-
Τέλος, παρατηρώ όταν ο καιρός είναι υγρός στα πίσω φανάρια έντονη υγρασία εσωτερικά... καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό;!
Σε γενικές γραμμές να πω ότι το αυτοκίνητο είναι απίστευτο, οικονομικό, γρήγορο, άνετο και αν και προέρχομαι από SUV νομίζω πως η αγορά του ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει..
-
-
Το πρώτο που αναφέρεις είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το πως αρκεί ένα πλύσιμο με ακατάλληλα υλικά και λάθος τεχνική για να καταστρέψει το χρώμα.....
Εγώ έχω κάνει στο αυτοκίνητο κεραμική επίστρωση και έκτοτε αγοράζοντας τα κατάλληλα υλικά ή το πλένω μονός μου με σωστή τεχνική και μια φορά στο τόσο το πηγαίνω σε εξειδικευμένη εταιρεία για να μου το πλύνει όπως πρέπει με κάποια έξτρα υλικά που δεν τα έχω εγώ....Να φανταστείς όλη η διαδικασία κρατάει μιάμιση ώρα για εξωτερικό πλύσιμο.....
-
seagull85, για το 4. Είχα παρόμοιο πρόβλημα στο πίσω φανάρι του suzuki scross, μοντ. 7/2017 (κυρίως μετά από πλυσίματα του αμαξιού) μετά από 1 έτος.Το ανέφερα στην αντιπροσωπεία,το αποδέχθηκαν και στο service μου το αντικατέστησαν άμεσα, εντός εγγύησης εννοείται. Για πήγαινε μια βόλτα προς αντιπροσωπεία.
-
https://www.mononews.gr/auto/honda-civic-my2020-stripse-ki-allo
''Είναι ξεκάθαρο πως τα όρια του αυτοκινήτου βρίσκονται πολύ πιο πάνω από τα όρια της λογικής και της νομιμότητας.'
-
Σχετικά με την ηλιοροφή δεν έχω ακούσει κάτι μέχρι στιγμής...παρόλο που αυτές τις μέρες την έχω ανοιχτή συνέχεια.. τριγμούς παρατηρούσα στα πολλά κρύα το πρωί ελάχιστους βέβαια απ το σημειο πίσω απ' το μοχλό ταχυτήτων μέσα απ' τον αποθηκευτικό χώρο στην ποτηροθηκη..όταν όμως ζεσταινοταν η καμπίνα σταματούσαν..εχουμε αρκετό κρύο εδώ...τώρα για τις αράχνες φταίει το πλύσιμο..με ένα κεραμικό και γυάλισμα θα γίνει καινούριο..
-
Καλησπερα..Εγω εχω ακουσει κ για προγουμενα civic σε κοκκινο χρωμα μονο, θεματα θαμπαδας δε ξερω για ιστους οπως εσενα, το οποιο ωφειλετε σε πλυσιμο με πολυ ζεστο νερο κ με μεγαλη πιεση πανω στο αμαξι κατα το πλυσιμο..Κ δικη σου ευθυνη να ειναι γνωμη μου να απαιτησεις επιδιορθωση λογο εγγυησης..Μεγαλο φαουλ απο τη honda αυτο.Εγω εχω γκρι χρωμα κ δεν εχω δει κατι κ ας το παω σε βενζιναδικα μερικες φορες για πλυσιμο...Μια φορα ειδα κ εγω στο πισω φαναρη υδρατμους στον ηλιο μετα απο πλυσιμο..Καλη Ανασταση...
-
https://www.mononews.gr/auto/honda-civic-my2020-stripse-ki-allo
''Είναι ξεκάθαρο πως τα όρια του αυτοκινήτου βρίσκονται πολύ πιο πάνω από τα όρια της λογικής και της νομιμότητας.'
Λένε ότι ανεβαινει 7000 στροφές και ότι η δευτέρα πιάνει πάνω από 100.
Πρώτη φορά βλέπω ψέμματα υπέρ του Civic!
Νέο Honda Civic 2017