-
Γνωριζει κανεις ποτε παραλαμβανει ο Σαρακακης παρτιδα απο εξωτερικο;
Έχουν ήδη παραλάβει f/l αν αυτό εννοείς και αναμένονται και νεα και για test drive. Οδηγικα δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το προηγούμενο.
-
Ουτε στην ηχομονωση;
-
Ουτε στην ηχομονωση;
Αυτό δεν το γνωρίζω. Για μένα βέβαια δεν τίθεται και θέμα ηχομονωσης. Το μόνο που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου κατ ευθείαν είναι αλλαγή ελαστικών με κάτι καλύτερο από τα michelin που φοράει από τη μαμά. Μετά είναι τραίνο και με λιγότερο θόρυβο σε τραχύ οδόστρωμα. Κάνε 1 test drive και τα λέμε.
-
Τα εχω κανει τεστ drive ολα, περιμενω παραγγελια απο Δεκεμβριο. Μου ειπαν μετα το πασχα μαλλον. Γι ' αυτο ρωτω αν γνωριζει κανεις ποτε ερχονται περιπου οι παραγγελιες.
-
έδωσαν καμία έκπτωση; η απλα επειδή είναι fl δεν θέλουν;
-
Αλλαξα την παραγγελια και δεν θα παρω το πινακιδομενο αλλα αλλο m19 που ειχε γινει παραγγελια.
-
Καλυτερα
Το καλό πράγμα αργεί. Σοφή παροιμία.
-
Αλλαξα την παραγγελια και δεν θα παρω το πινακιδομενο αλλα αλλο m19 που ειχε γινει παραγγελια.
Ποιό είναι το 'πιναδικόμενο' και ποιό το 'άλλο m19' ρε παιδιά;;; Είμαι νεογνό στην ορολογία σας...
Sport plus 1500αρι πάντως είχαν στο τελωνείο, με τα λόγια του πωλητή, παραδοτέο σε λιγότερο από μήνα με την παραγγελία.
@bolt εμένα για πλερωμή με μετρητό, μου έκοψε ένα 1800αρι στην προσφορά του. Δεν το λες και λίγο.
-
@bolt εμένα για πλερωμή με μετρητό, μου έκοψε ένα 1800αρι στην προσφορά του. Δεν το λες και λίγο.
Για το fl ? Tελικη τιμη πόσο δλδ?
-
foldgik wrote:
Ποιό είναι το 'πιναδικόμενο' και ποιό το 'άλλο m19' ρε παιδιά;;; Είμαι νεογνό στην ορολογία σας...
Sport plus 1500αρι πάντως είχαν στο τελωνείο, με τα λόγια του πωλητή, παραδοτέο σε λιγότερο από μήνα με την παραγγελία.
πινακιδομενο σημαίνει έχει περάσει τελωνείο και για κάποιο λόγο τους έμεινε αμανατι
my17 18 19 σημαίνει ποιας χρονιάς μοντέλο είναι
νομίζω τα facelift είναι my20, αν έδωσε 1800γιουρο για το facelift, ακούγεται μια χαρα, καθώς τιμολογειται 28000
-
Πινακιδωμενο για την ακριβεια σημαινει οτι εχει βγαλει και πινακιδες , οχι οτι μονο εκτελωνίστηκε
-
@bolt σου εκοψε 1800 σε ποιο στο facelift η στο my19;
-
o mich πήρε προσφορά. εγώ ούτε κοκκαλακι δεν έχω γλείψει/οδηγήσει
επειδή είναι στις επιλογές θα έπαιρνα sport plus obsidian blue η κλασικό μπλε, με illumination pack, χειροκίνητο με δωσιμο παλαιότερο αυτοκίνητο και ότι καλύτερο από έκπτωση, πηγαίνοντας σε 2 3 αντιπροσωπείες. αν και λογικά όλοι τα ίδια θα πουν. 15 με 18 μπροστά τα υπόλοιπα δάνειο με το 8ρι επιτοκιο.
με σπρέι για τυχόν τριγμούς στο χέρι, ήσυχος μηχανικά για 10 15χρονια, και μάλλον αλλαγή infotainment μετά από λίγα χρόνια. θα μάθουν τα παιδιά να οδηγούν και χειροκίνητα λολ.
-
Ναι, στο my20 η έκπτωση. Τιμολογείται λίγο πάνω από τα 28,5Κ και το κατέβασε στα 26Κ και βάλε.
ωνασουγα, κάνουν τέτοια; καλή εκπτωση
-
Ναι, στο my20 η έκπτωση. Τιμολογείται λίγο πάνω από τα 28,5Κ και το κατέβασε στα 26Κ και βάλε.
Υ.Σ: μου την έσπασαν πολύ οι ψεύτικοι αεραγωγοί στην μάσκα και πίσω. Καγκουριά μεγάλη (γνώμη μου). Οδηγικά, το αμάξι σου δίνει κορυφαία αίσθηση.
-
είσαι σίγουρος ότι είδες facelift? οι αεραγωγοί πλέον είναι πολύ μικροί σε συγκριση με το παλιό.
συμφωνώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά σκέψου ότι οι μισοί κατασκευαστές βάζουν ψεύτικους αεραγωγούς πλέον για να δείξουν πιο και καλά σπορ αντιγραφωντας τους Χονταιους.
-
Σου το δωσαν δηλαδη 26 αλλα ντανκα.
-
με σπρέι για τυχόν τριγμούς στο χέρι,
Επειδή το ακούω και από άλλους εδώ μέσα. παιδιά το αμάξι δεν έχει τριγμούς.! Τουλάχιστον αυτά που ξέρω προσωπικά: το δικό μου στα 20.000 χλμ., το τεστ ντραιβ που είχα για 1 μέρα με περίπου 10.000 χλμ. και ενός φίλου μου το σενταν (δε θυμάμαι χλμ) δεν έχω ακούσει τριγμούς σε κανένα.
Στο δικό μου ακούγεται ο συντονισμός από τους πρώτους μήνες-εξάμηνο που το είχα (περίπου 1 φορά στις 4 μου εμφανίζεται) . Αυτό και τίποτα άλλο. Μιλάω για το γνωστό συντονισμό πίσω από την οθόνη ή τους αεραγωγούς πάνω από αυτήν. Τώρα αν άλλοι ιδιοκτήτες έχουν τριγμούς, δεν το γνωρίζω και φυσικά δεν έχω λόγο και να τους αμφισβητήσω. Απλά έχω την εντύπωση ότι το λένε κυρίως μη κάτοχοι.
-
Υ.Σ: μου την έσπασαν πολύ οι ψεύτικοι αεραγωγοί στην μάσκα και πίσω. Καγκουριά μεγάλη (γνώμη μου). Οδηγικά, το αμάξι σου δίνει κορυφαία αίσθηση.
Φίλε μου δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά επειδή τέτοια έκπτωση σε φρέσκο αμάξι μπορεί να μην έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Honda στην Ελλάδα, είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες σωστά; Ή ότι στα είπαν εκείνοι σωστά; Το έχεις αυτό και γραπτά;
-
Απίστευτο και φυσικά αν εννοείς το f/l τότε μιλάμε για fake news
Νέο Honda Civic 2017