-
@Dublin για πες τι προβλήματα είχαν στην Toyota γιατί έχω ένα κολλητό Toyotaκια άρρωστο να εκνευρισω!! Έχω πάρει χαρτί και μολύβι...
Αυτο το παλιο, αλλα τους κόστισε 1.2billions (οχι millions!)
Παρ'οτι υπηρχε κανα 2 χρονια το προβλημα στη Toyota το απέκρυπταν.
-
Καλησπέρα παιδιά, εμείς δώσαμε προκαταβολή για το Allure EAT8 , βενζινη, 130 hp, με μια μικρή option για αλλαγη χρωματος εως τη Δευτερα (σε 2 ημέρες). Για το χρώμα μια απορία, λέμε για το πορτοκαλί, καθώς το λευκό επίσης μας αρέσει, αλλά δεν φαίνονται τα led day lights απο μπροστα και θεωρουμε οτι 'χανει'.
Υπάρχει κάποιος φίλος να μας στείλει 'πραγματικές' εικόνες από πορτοκαλί ή λευκό , ακόμα και πέρλα που είναι λιγο ιδιαίτερο, αλλα δεν το έχω δει απο κοντά;
Ευχαριστώ πολύ.
-
Γενικα επειδη μ αρεσουν και εμενα τα παραξενα χρωματα , μιλουσα με βαφεα και μου ειπε πως τα χρωματα που εχουν μεσα το κιτρινο στον ηλιο ξεφτυζουν ευκολοτερα. Θελουν διπλες και τριπλες στρωσεις. Αν εχουν ισες με ενα λευκο τοτε στα 10 ετη για παραδειγμα θα ξεφτυσει, τα λευκα τα ασημι κτλ, οχι.
Τωρα αυτο το λεω ως πληροφοροα δεν σημαινει οτι θα συμβει σιιγουρα στο 2008.
Καλοταξιδο και ατρακαριστο. Ωραια επιλογη.
-
με μια μικρή option για αλλαγη χρωματος εως τη Δευτερα (σε 2 ημέρες).
Να φανταστώ ότι δεν έγινε η παραγγελία ακόμα αλλά θα γίνει την Δευτέρα. Το τελικό οκ δηλ.
Έχω την απορία εάν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο να προσθέσει κάποιος πχ φυμέ μετά την παραγγελία από την αντιπροσωπεία
-
Έχω την απορία εάν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο να προσθέσει κάποιος πχ φυμέ μετά την παραγγελία από την αντιπροσωπεία
Θεωρητικά μπορείς να προσθέσεις ότι θές, μέχρι να κλειδώσει η παραγγελία από το εργοστάσιο (συνήθως 15 ημέρες πριν μπει παραγωγή). Πρακτικά, οι περισσότεροι έμποροι δεν σε αφήνουν (και σου λένε διάφορες αστείες δικαιολογίες) γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία και εαν το έκαναν έστω για τις μισές παραγγελίες, δεν θα έκαναν τίποτα άλλο όλη την ημέρα.
-
ik wrote:
Θεωρητικά μπορείς να προσθέσεις ότι θές, μέχρι να κλειδώσει η παραγγελία από το εργοστάσιο (συνήθως 15 ημέρες πριν μπει παραγωγή). Πρακτικά, οι περισσότεροι έμποροι δεν σε αφήνουν (και σου λένε διάφορες αστείες δικαιολογίες) γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία και εαν το έκαναν έστω για τις μισές παραγγελίες, δεν θα έκαναν τίποτα άλλο όλη την ημέρα.
Έτσι έγινε. Κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας μου είπαν δεν γίνεται με τίποτα. Ξενέρωσα λίγο γιατί έκανα βλακεία κ δε έβαλα φυμέ κρύσταλλα
-
Fanis75 wrote:
ik wrote:
Έτσι έγινε. Κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας μου είπαν δεν γίνεται με τίποτα. Ξενέρωσα λίγο γιατί έκανα βλακεία κ δε έβαλα φυμέ κρύσταλλα
βαλε μετά ρε συ, δν νομίζω να έχουν διαφορά με τα εργοστασιακα
-
αα κρύσταλλα..πασο πασο
-
βαλε μετά ρε συ, δν νομίζω να έχουν διαφορά με τα εργοστασιακα
Τα μαμά είναι κρύσταλλα, όχι ζελατίνα
-
Ισα ισα που τα aftermarket ειναι καλυτερα απο τα εργοστασιακα και επισης πιο οικονομικα...
Μπορεις και να τα βγαλεις οποτε θες.. ή να αλλαξεις το βαθμο σκουρωτητας.. ενω με τα εργοστασιακα θες αλλο τζαμι..
-
Καλησπέρα παιδιά, εμείς δώσαμε προκαταβολή για το Allure EAT8 , βενζινη, 130 hp, με μια μικρή option για αλλαγη χρωματος εως τη Δευτερα (σε 2 ημέρες). Για το χρώμα μια απορία, λέμε για το πορτοκαλί, καθώς το λευκό επίσης μας αρέσει, αλλά δεν φαίνονται τα led day lights απο μπροστα και θεωρουμε οτι 'χανει'.
Υπάρχει κάποιος φίλος να μας στείλει 'πραγματικές' εικόνες από πορτοκαλί ή λευκό , ακόμα και πέρλα που είναι λιγο ιδιαίτερο, αλλα δεν το έχω δει απο κοντά;
Ευχαριστώ πολύ.
Καλοτάξιδο να ειναι φίλε.Να σου πω την αλήθεια ζωντανά είδα μόνο λευκό περλα και κόκκινο ανάμεσα σ αυτά ήμουν.Τα Το μόνο που δε διακρινόταν ήταν το ασημί χαμηλά στον προφυλακτήρα οπως και στο πλάι στις πόρτες πανω απο τα μαύρα πλαστικά.Φανταζομαι ρωτας για όταν είναι σταθμευμένο το αμάξι και δεν φωτίζουν αυτά.Επίσης σου είπαν σε ποιο μήνα θα μπει για παραγωγή;
-
Ισα ισα που τα aftermarket ειναι καλυτερα απο τα εργοστασιακα και επισης πιο οικονομικα...Μπορεις και να τα βγαλεις οποτε θες.. ή να αλλαξεις το βαθμο σκουρωτητας.. ενω με τα εργοστασιακα θες αλλο τζαμι..
Και τι κάνεις αν σου σπάσουν κανένα κλειψακι απο τα πλαστικά γυρω απο τα παράθυρα κατά την τοποθέτηση των aftermarket; Στου κουμπάρου μου το chr κρέμεται το πλαστικό της πίσω πόρτας μετά την τοποθέτηση.
-
Και τι κάνεις αν σου σπάσουν κανένα κλειψακι απο τα πλαστικά γυρω απο τα παράθυρα κατά την τοποθέτηση των aftermarket; Στου κουμπάρου μου το chr κρέμεται το πλαστικό της πίσω πόρτας μετά την τοποθέτηση.
Σε τόσα αυτοκίνητα (7 ή που εχω βάλει μεμβράνες πότε δεν εχει συμβεί κάτι τέτοιο. Απλά θέλει προσεκτική επιλογή του εγκαταστάτη. Αλλά επειδη ανθρώπινο ειναι το λάθος, πολύ απλά εαν σπάσει κάτι πρέπει (και το απαιτείς) να το φτάξει/αντικαταστήσει.
-
petran17 wrote:
Ισα ισα που τα aftermarket ειναι καλυτερα απο τα εργοστασιακα και επισης πιο οικονομικα...Μπορεις και να τα βγαλεις οποτε θες.. ή να αλλαξεις το βαθμο σκουρωτητας.. ενω με τα εργοστασιακα θες αλλο τζαμι..
Τα μαμά είναι κρύσταλλα. Τι εννοείς after market;;;, After market βάζεις μόνο ζελατίνα γιατί για να αλλάξεις κρύσταλλα θα πληρώσεις πολλά.
Στου κουμπάρου μάλλον ξήλωσαν την επένδυση/πλαστικά για περάσουν μεμβράνη.
Έτσι είχαν κάνει στο δικό μου το 307 το 2001. Μετά από 19 χρόνια έχουν ψιλοχαλάσει,ειδικά το πίσω γέμισε φουσκάλες. Για να τα βγάλω τώρα θέλει 100ευρώ (τα βάζανε με ένα υγρό σαν κόλλα και θέλει πιστόλι θερμού αέρα). Στο πίσω υπάρχει περίπτωση να σπάσουν οι αντιστάσεις, οπότε το πας με ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων.
Ρώτησα προχθές για να βάλω στο allure που περιμένω, κοστίζει 150ευρώ χωρίς ΦΠΑ και απευθείας τοποθέτηση χωρίς να βγουν πλαστικά.
-
jlabro wrote:
Ευχαριστώ πολύ.
Καλοτάξιδο να ειναι φίλε.Να σου πω την αλήθεια ζωντανά είδα μόνο λευκό περλα και κόκκινο ανάμεσα σ αυτά ήμουν.Τα Το μόνο που δε διακρινόταν ήταν το ασημί χαμηλά στον προφυλακτήρα οπως και στο πλάι στις πόρτες πανω απο τα μαύρα πλαστικά.Φανταζομαι ρωτας για όταν είναι σταθμευμένο το αμάξι και δεν φωτίζουν αυτά.Επίσης σου είπαν σε ποιο μήνα θα μπει για παραγωγή;
εννοώ οτι όταν το αυτοκίνητο κινείται πχ, και φαίνεται από εμπρός, δεν ξεχωρίζουν τα led daylights, όπως πχ στο μπλε, που διακρίνονται εύκολα, ή ακόμα και στο πορτοκαλί, και μαυρο κλπ.
Για παραδοση μου ειπε 3-4 μήνες, δεν βιάζομαι γιατι εχω μαθει οτι οταν βιάζομαστε, παντα κατι παει στραβα !
-
Και σε εμενα παντως.. δεν εχει τυχει να γινει ζημια κατα την τοποθετηση των after market μεμβρανων.. εχω παει σε εναν συγκεκριμενο 4-5 αυτοκινητα.. και το Fiesta εννοειται.. καλα με το Fiesta επειδη ηταν απο τις πρωτες φουρνιες το δικο μου.. παραλαμβανω Τριτη και το Σαββατο το παω για φιμε.. δεν το ειχαν ξαναδει το αυτοκινητο.. τους εκανε εντυπωση.. με ρωτουσαν διαφορα για το ποιο μοντελο ειναι, κυβικα, αλογα.., το χαζεψαν λιγο και μετα καθισαν και το μελετησαν για το πως μπορουν να βαλουν χωρις να κανουν ζημια και γενικα με οσο το δυνατον λιγοτερες παρεμβασεις.. Ημουν μπροστα ολη την ωρα και εμεινα εκπληκτος απο την ολη διαδικασια και τον επαγγελματισμο τους..
Το παν οπως ειπε και ο Φανης ειναι να πεσεις σε σωστο εγκατασταση.. Επαγγελματια..
Και ξαναλεω χιλιες φορες προτιμω τα aftermarket.. απο τα βαμμενα κρυσταλλα τα εργοστασιακα..
-
Πετρο εβγαλαν επενδυσεις θυρων;;;;
Εχεις και μπροστα;;
-
Όχι όχι.. Δεν έβγαλαν τίποτα φίλε Lap. Γιαυτο μου έκανε τρομερή εντύπωση..
Ναι έχω βάλει και στα μπροστά.. Μόνο στο παρμπρίζ δεν έχω βάλει..
-
Μπροστα τη βαθμιδα;;;
Θελω και εγω να βαλω αλλα φοβαμαι οτι δεν επιτρεπεται.
-
Σε ποιον είχες πάει Πέτρο?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)