-
Έφτασε η μέρα που όλοι περιμένατε!!χαχα
Πιο κακομουτσουνη μούρη πεθαίνεις χαχα και μην με πρηξετε με υποκειμενικότητες και άλλα τέτοια..
-
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.
-
Καλησπέρα ξέρει κάποιος οι τιμές που αναφέρει η Ford στο σαιτ αν είναι αυτές που θα έχει και ο εκάστοτε αντιπρόσωπος???
-
Πιο κακομουτσουνη μούρη πεθαίνεις χαχα και μην με πρηξετε με υποκειμενικότητες και άλλα τέτοια..
Ρε συ εκτός από χάλια μούρη, αυτό φαίνεται να είναι και στριμόκωλο, χαμηλό και με μικρή απόσταση από το έδαφος.
Βλέπω τον Σαρημπαλίδη που κάθεται δίπλα στην πόρτα του οδηγού κάνει κίνηση να μπει μέσα και εκεί φαίνονται όλα. Χαμηλό σε ύψος και το σκαλοπάτι πολύ κοντά στο έδαφος.
Κάθεται και όλα είναι κοντά του. Δεν έχει καθόλου άπλα μέσα αυτό το αυτοκίνητο;;
Εγώ πάντως σαν κροσόβερ δεν μπορώ να το δω με τίποτα.
-
Τέλος της εβδομάδας μάλλον θα είναι στις εκθέσεις.
Καμία σχέση τα 2 αυτοκίνητα μεταξύ τους, ούτε σε μούρη...η μέρα με τη νύχτα. Απορώ που βλέπεις ομοιότητα...ειλικρινά όμως!?!?!?
-
Πραγματικα στο βιντεακι το ασπρο που κανει review μου εκατσε πολυ ασχημα στο ματι... δεν δειχνει καθολου ομορφο.. με χαλια γραμμες και ογκους.. αληθεια τι εκδοση ειναι το συγκεκριμενο Titanium?? ή τπτ πιο κατω??
Παντως το μπορντο St-Line που φαινεται πιο μετα στο βιντεο πολυ ομορφοτερο.. βλεπεται μια χαρα και απιστευτος συνδυασμος..
-
To μπορντώ είναι όμορφο . Το σχήμα είναι ιδιαίτερο σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιους όχι .
Χώρους δεν βλέπω μεγάλους . αλλά με 20000+ για τον χιλιάρη στην βασική έκδοση , το βλέπω χλωμό για τον ανταγωνισμό , ειδικά αν δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να δώσει.
-
Παίζει να ανταγωνισθεί το Toyota CH-R και το Juke. Αυτά τα τρία ξεχωρίζουν σχεδιαστικά.
Προσωπικά όμως μάλλον θα κατέληγα στο Toyota CH-R C-Lub 1.2 βενζίνη με 22500euro που είναι εντελώς διαστημικό μέσα/έξω.
-
1000ρης mild hybrid όμως και εξοπλισμός φουλ. Αυτή η τετράδα puma captur juke και 2008 είναι στην κορυφή τώρα του ενδιαφέροντος νομίζω. Το chr με χαλάει που είναι made in turkey
-
Για μενα ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα. Αν πηγαινα για μικρο B suv κ δεν ηθελα πετρελαιο θα ημουν Puma.
Στα reviews που βλεπω - οι Αγγλοι παραδοσιακά το εκθειαζουν γιατι, Ford! - μιλανε για Juke κ T-Rock σαν ανταγωνιστές.
Να αναφερω καποιες κριτικες. Ολοι λενε οτι εχει τους μικροτερους χωρους για τους πισω επιβατες, απο ολα της κατηγοριας, το εσωτερικο ειναι ετσι κ ετσι (ακομη κ στα ποιο εκθιαστικα αναφερουν οτι η ποιοτητα των υλικων ειναι μετρια προς καλουτσικη κ υπερβολικα ιδια με Fiesta) κ οτι ισως εχει λιγο υπερβολικο 'firm ride', οπως αναφερουν χαρακτηριστικα. Σημειωτέον αυτες οι παρατηρησεις προερχονται απο διθυραμβικα reviews, απλα τιποτα δεν ειναι τελειο.
Μεχρι μια μικρη τριμελης οικογένεια κ κυριως για πόλη (ισως μοναδικο αυτοκινητο οικογενειας) πιστεύω θα σπασει ταμεια. Η αναλογία Puma προς Juke θα ειναι 70-30% το λιγοτερο! Επισης με αυτα τα 2 θα πεσουν πολυ οι πωλησεις Arona κ T-Rock/T-Cross.
To C-HR ειναι στην απο πανω κατηγορια, με χωρους της απο κατω. Ειναι ειδικη περιπτωση κ σιγουρα δεν ανηκει στην κατηγορια Juke/Puma/2008/Capture κλπ.
Με ολες αυτες τις επιλογες (συν το Kamiq) το C3 Aircross θα εχει πολυ μεγαλη πτωση φέτος.
-
Διαφωνώ κάθετα . Από τις φωτό , χωρίς να το έχω δει το Πούμα είναι μία κατηγορία κάτω σε χώρους από το αιρκρος .
Το αιρκρος σε βενζίνη στην feel παίζει κάτω από 17000 και η i touch στα 17000 . Θα συνεχίσει να πουλάει όσο πουλάει , όχι τρελά και αν θέλει ο Σ. με τίποτα προσφορές ή αν παίξει η αλλαγή στο τέλος ταξινόμησης γιατί έχει μοντέλα ακριβώς στα σκαλοπάτια , τότε θα ανέβει .
Για μένα το 2008 είναι πολύ μακριά από όλη την Β κλάς , ειδικά η αλούρ έκδοση , αλλά και η άκτιβ για πολλά μοντέλα .
Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι παίζει η επόμενη κατηγορία πάνω από τα 20000 , πόσο μάλλον όταν στα 26000 θα παίξει Γκράντλαντ με 130 ντίζελ αυτόματο .
-
Κάποια στιγμή ας βάλει κάποιος ένα Link που να δείχνει τις κατηγορίες των SUV, γιατί εγώ έχω σαν μπούσουλα το https://www.automobiledimension.com/ στο οποίο διαβάζω άλλα πράγματα από αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ εδώ.
-
Chr μήκος 4.36m 2008 4.30m.. συνηθως 4.30 και κατω τα εχουν στην b suv και πανω απο 4.30 στην c suv. Καποια οπως το 2008 και το duster ακροβατούν μεταξύ των 2 κατηγοριών
-
Θα ήθελα κάποιο Link αν υπάρχει για το όριο των 4.30 μέτρων.
-
Κάποια στιγμή ας βάλει κάποιος ένα Link που να δείχνει τις κατηγορίες των SUV, γιατί εγώ έχω σαν μπούσουλα το https://www.automobiledimension.com/ στο οποίο διαβάζω άλλα πράγματα από αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ εδώ.
Το μπερδεμα γινεται με τα αυτοκινητα που ειναι στα ορια.
Σε αλλες αγορες υπαρχουν SUV κοντα στα 4 μετρα που λογικα θα ερθουν κ σε μας.
Οτιδηποτε απο 4.12-4.30(2008) ανηκουν στα B Suv.
Μετα τα υπολοιπα εως τα 4.5 μετρα του C5 Aircross κ μετα υπαρχουν ακομη 2 κατηγοριες μεγαλων, κ τεραστιων!
-
Φίλε μου ένα link ζήτησα για να δω αν υπάρχουν κάπου διατυπωμένα αυτά που γράφετε.
Εγώ παραπάνω έγραψα ότι έχω αυτό για μπούσουλα https://www.automobiledimension.com που είναι για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.
-
Και το juke είναι κοντά σε τιμή κ επίπεδο εξοπλισμού. Θεωρητικά υστερεί σε επίπεδο κινητήρα αφού έχει 117 άλογα και δεν είναι mild hybrid. Ο βασιλιάς θα κριθεί από τις τιμές του captur το οποίο έχει χώρους απ ότι δείχνει με το σύστημα των συρομενων πίσω καθισμάτων, ποιότητα και εμφάνιση. Και αν το 1300 έρθει σε καλή τιμή τότε θα έχει το πάνω χέρι.
-
Με χαλασε εκτος απο τους μικρους χωρους επιβατων...και το σημειο που στο Titanium X νομιζω η ταπετσαρια (υφασμα) φτανει μεχρι επανω στο παραθυρο...με αποτελεσμα να βρεχεται και να λερωνει....και αργοτερα να ξεκολλησει πιθανον....
-
Τι εννοείς?τι αναφέρεται εδώ στο φόρουμ?
-
Αναφέρεται σε πολλά θέματα ότι στα Small SUV (B-SUV) πλέον συμπεριλαμβάνονται και όσα είναι μέχρι 4.30 μέτρα. Δηλαδή μέχρι και το Peugeot 2008 και φυσικά και το Juke, Puma κλπ...
Αυτό είναι επίσημο πλέον; Μήπως φτιάχτηκε νέα κατηγορία Mini SUV μέχρι τα 4 ή 4.1 μέτρα;
Ford Puma 2019