Όντας πατέρας 2 μικρών παιδιών προσθέτω και εγώ ότι τα καροτσάκια, τα παρκοκρέβατα κλπ τα χρειάζεσαι max 1 - 1,5 έτη και σε αυτό το διάστημα δεν θα τα κουβαλάς και συνέχεια.
Και εγώ 2 έχω. Ανάλογα το που πας και πόσο συχνά πας (αν εκεί που πας τα μικρά μπορούν να κοιμηθούν σε κανονικό κρεβάτι, όπως εξηγώ και παραπάνω). Νομίζω ότι το 1,5 έτος είναι πολύ αισιόδοξο και για λόγους ασφάλειας (αν σηκωθεί μέσα το βράδυ και ας έχεις βάλει κάτι τέτοιο

που μπορεί σκαρφαλώσει από πάνω και να βρεθεί με το κεφάλι κάτω στο πάτωμα) οπότε πάμε στα 2,5 χρόνια. Μετά τα 2,5 χρόνια έχουμε τα κλασικά αγαπημένα παιχνίδια, που δεν τα έχεις μέχρι τα 2,5, αλλά μετά δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτά, που πιάνουν και αυτά χώρο (οκ όχι όσο το παρκοκρέβατο, αλλά πιάνουν)
Αν όμως πάρεις 'φορτηγό' θα πρέπει να κουβαλάς το βάρος του (αυτοκινήτου) και τον όγκο του για όσο διάστημα το έχεις.
Το να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι μία δυσάρεστη και δαπανηρή εμπειρία.
Για μένα καλύτερα να κάνεις άλλους συμβιβασμούς παρά να πάρεις μεγάλο αυτοκίνητο.
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Τα true οικογενειακά αυτοκίνητα όμως είναι τα seg D (octavia, insignia, avensis (παει αυτό)κλπ) και τα C suv (QQ, ateca, kadjar κλπ). Οι ιδιαιτερότητες της Ελλάδας (οικονομικές, πολεοδομικές κλπ) δεν μας αφήνουν να πάμε σε αυτές τις κατηγορίες. Τα seg C και τα B suv είναι συμβιβασμός (πρώτου επιπέδου), πόσο μεγαλύτερο να κάνεις??? Μήπως στον μεγαλύτερο κάνεις και συμβιβασμό στην ασφάλεια??? Για μέσα στην πόλη νομίζω όχι, αλλά εκτός νομίζω ναι.