-
οχι δυστυχως Γιωργη δεν το οδηγησα....
Αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ο χωρος για τα γονατα μου...δηλαδη η θεση οδηγου ειναι τοσο ανετη οσο σε ενα grandland ...οι υπολοιποι χωροι φυσικα ειναι πιο μικροι...αλλα ο οδηγος εχει ΠΟΛΥ χωρο γυρω του...
Αυτο το σκαμενο ταμπλο που εχει ειναι ακριβως στα ποδια του οδηγου και βοηθα ταμάλα στην αισθηση ευρυχωριας.
Σε αισθηση ποιοτητας μια χαρα συγχρονο αυτοκινητο του 2020 ειναι. ΟΧι premium αλλα οχι και κουτι.
Ναι η αιθσηση ποιοτητας ειναι ανωτερη ενος suzuki ....για να προλαβω μερικους με τα σχολια τους.
Για εμενα στα ιδια λεφτα με το 208 τα παιρνεις ΟΛΑ και matrix led και πανοραμικη οροφη και και και και (ισως και hi fi μς subwoofer και ανωτερη ηχομονωση απο το απλο μοντελο) ....φοβερα ειναι τα matrix led συγκριτικα με τα eco led του 208. Μιλαμε φωτιζουν πανω κατω δεξια αριστερα συνεχως....οχι απλα σαν μια δεσμη φωτος...συνεχως φωτιζουν σε καθε κατευθυνση.
Δες στο 13:50++++τον χωρο για τα γονατα που σου λεω
edit δες εδω Γιωργη πως φωτιζει συνεχως προς καθε κατευθυνση...ακολουθουν την στροφη του δρομου, και αγηνουν κενο στα υπολοιπα αυτοκινητα...απλα φανταστικα..καμια σχεση με led λαμπες.
-
Να βαλουμε και ελληνα, ολο ξενους βαζουμε.
χαχαχα παλι σκατα ποτηροθηκες........
Δεν ειναι δυνατον!!!!!!!!!
-
Ωραία παρουσίαση, του είχα άφησα και σχόλιο.
Lap, με την Opel προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να βγάλω άκρη και δεν τα κατάφερα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μού λένε συνέχεια ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Όσο πήραν εσένα, άλλο τόσο πήραν κι εμένα. Την είχα στα υπόψιν, αλλά βαρέθηκα να περιμένω και τους έριξα άκυρο. Τέτοιο σκορποχώρι δεν έχω ξαναδεί, ειλικρινά.
-
Να βαλουμε και ελληνα, ολο ξενους βαζουμε.
χαχαχα παλι σκατα ποτηροθηκες........
Δεν ειναι δυνατον!!!!!!!!!
Γιατί το λες? Εγώ βλέπω μεγάλη εξέλιξη.
-
γεια σου ρε γυρε...
παντως με το οπελ εβγαλα ακρη ευκολα εμουά, με πετρέλαιο, μανιουαλ. ουτε το εχω δει, ουτε το εχω μυρισει - δεν επεριμενα οτι θα βρεθει σε τουτη την κενωνια οπελ στα χερια μου, μαζι με τα σκοντα τα ειχα παντα στη ιδια μερια του κεφαλιου, με 22 αντινικοτ, καντυ πλυντηριο πιατων και την τορυ σπελινγκ. μουνταδα. και μετα ηρθαν οι φραντσιοζοι. και μιλαμε και τσαμπα: αρχικα μου εκανε μια προσφορα το ληζ για να εχω αισθηση που θα κυμανθει και δεν περιειχε τις εκπτωσεις της εμπορικης πολιτικης γιατι δεν υπηρχαν τη περασμενη εβδομαδα. και χωρις εκπτωσεις, μου φανηκε φθηνο - παραγγειλα με ανοιχτη τιμη. με τις εκπτωσεις που ηρθαν σημερα, ειναι τσαμπα, μιλαμε πολυ κατω, σχεδον ντροπη νοιωθω, λεω να τους δινω παραπανω.
-
εμ για αυτό αγοράζουν τα πάντα οι Γάλλοι...
Περιμένετε , Αλφα , Λάντσια και Τζίπ με γαλλική προφορά...
-
Γάτε, μπορείς να μου πεις σε ποια αντιπροσωπεία απευθύνθηκες για να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους; Θα μου πεις, εδώ δεν έχω βγάλει άκρη με τα κεντρικά, σιγά μη βγάλω με την αντιπροσωπεία...
Επίσης, κάνουν εκπτώση αυτή την εβδομαδα; Καλά κατάλαβα;
-
@βαρυμαγκα διοτι στην πρωτη ποτηροθηκη που το εβαλε... λεω επιτελους..θαυμα...στην psa εφτιαξαν ποτηροθηκες για νορμαλ ανθρωπους και οχι για τον Κλουνεϋ με τους εσπρεσσο. Στο καπακι το βαζει στην δευτερη και πεφτει μεσα,...ε όχι ρε φιλε......παραδοση το εχουν.
Εγω τετοιους μεγαλους καφεδες πινω και αν ειναι ζεστος φαντασου να μου πεσει μεσα την ωρα που οδηγω....να μην μπορω να το πιασω σωστα το κυπελακι για να το βγαλω και να καιγομαι..να βαζω τα δαχτυλα μεσα, να τσουρουφλαει και να κανω αποτομη κινηση και να πεσει καφες στο ηλεκτρονικο χειροφρενο....να βαρεσει tilt αυτο και να αρχιζω τα tokyo drift πρωινιατικα........... αιωνιοι γαλλοι.
@γατε καλοταξιδο να το χαρείτε. Ακριβως τα ιδια....οταν ακουγα για οπελ....δεν ξερω αλλα μου μυριζε απο καπου μασχαλιλα και ποδαριλα, αλλα τωρα τελευταια κατι βλεπω που ειναι πολυ θετικο... αρχιζω να αλλαζω αποψη. Μυριζω κατι σε γαλλικο αρωμα πανω σε γοτθικη επιδερμιδα.
Περιμενουμε review οπωσδηποτε.
-
Απλά θα θυμάσαι ότι η μία είναι μεγαλύτερη και χωράει μπουκάλια νερού, large καφέδες, και μίνι θερμός για καπουτσίνο. Εξέλιξη είναι, στο c3 η κατάσταση είναι τραγική, είναι ρηχές και φεύγουν εύκολα.
-
Μεγάλο λάθος των Γάλλων που βάζουν ποτηροθήκες στα αμάξια .. Δεν είναι καθόλου σικ . Είναι για νταλικέρηδες με το χέρι κρεμασμένο έξω , το άλλο να κρατάει τον καφέ και το τιμόνι να το ελέγχουν με το γόνατο , αλλά και για γερμανούς με άσπρες κάλτσες και πέδιλα .
Αμα είστε κάπου κοντά με αυτούς να κάνετε κριτική...
Αλλιώς να ψωνίζετε από εκεί που έχουν τα πέδιλα...
-
Lap, με την Opel προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να βγάλω άκρη και δεν τα κατάφερα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μού λένε συνέχεια ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Όσο πήραν εσένα, άλλο τόσο πήραν κι εμένα. Την είχα στα υπόψιν, αλλά βαρέθηκα να περιμένω και τους έριξα άκυρο. Τέτοιο σκορποχώρι δεν έχω ξαναδεί, ειλικρινά.
Μα Όπελ και Peugeot είναι ο ίδιος εισαγωγέας πλέον! Πως γίνεται να έχουν διαφορές στην επικοινωνία?
-
Τυπικά δεν την έχει ακόμα την αντιπροσωπεία ο Σ. γιατί θέλει κάποιες διαδικασίες...
-
Γάτε, μπορείς να μου πεις σε ποια αντιπροσωπεία απευθύνθηκες για να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους; Θα μου πεις, εδώ δεν έχω βγάλει άκρη με τα κεντρικά, σιγά μη βγάλω με την αντιπροσωπεία...
Επίσης, κάνουν εκπτώση αυτή την εβδομαδα; Καλά κατάλαβα;
σε καμμια
σε ληζινγκ. και οχι δεν ξερω για εκπτωση γενικα και αοριστα. απλα ειχαν δωσει στη ληζινγκ μονο τιμες καταλογου και δεν τους ειχαν δωσει τις εκπτωσεις που θα παρουν τελικα. το εκαναν τη δευτερα που περασε. επτωσεις στη ληζινγκ δινουν ολοι αφου αγοραζουν πραμα, καποιο ποσοστο απο την εκπτωση αυτη το περνανε και στον πελατη.
Μυριζω κατι σε γαλλικο αρωμα πανω σε γοτθικη επιδερμιδα.
κε πρεσβη, πολυ βρωμικο ακουγεται... ευχαριστα βρωμικο.
κε κριου,
οκ, δεν υπηρχε αλλο μαζουταδικο ετοιμοπαραδοτο, μη το δενετε και κομπο με τα φραντσιοζικα: πολλα υποσχονται, παπαρια δινουνε. οι σχιστοματηδες ειναι πιο ρηαλ και ας βαζουνε μοζάικ στις τσοντες τους. δεν βαζουνε ομως μαζουτι πλεον.
-
To swift θυμιζει πολυ fiesta αλλα καπως πιο χοντροκομμενο...δεν εχει ayto το λεπτεπιλεπτο των ευρωπαϊκών αυτοκινητων ford....Σαν χωριατικο καρτ δηλαδη.
νιωθεις ξεκαθαρα οτι το μπροστινο συστημα βιδωνει στο εσωτερικο της στροφης και η ουρα θελει να παιξει....
Να...θυμηθηκα...θυμιζει πολυ ραλλακι..και μαλιστα ραλλακι με δεμενη γεφυρα (aftermarket μπαρα ψαλιδιων) απο κατω που δεν ειχε απο μαμα
Ειναι ομως καρτ συγκριτικα με ενα 208...ξεκαθαρα και στο λεω διοτι τα ξερω τα αυτοκινητα....
Τώρα βρήκα χρόνο να διαβάσω λίγο το thread μιας και αναπτύσσονται ενδιαφέρουσες απόψεις για ένα σωρό αυτοκίνητα εκτός του 208 ΙΙ που είναι το θέμα.
Τελικά Lap στο Fiesta η ουρά ακολουθεί τον μπροστινό άξονα ή είναι παιχνιδιάρικη για να τον βοηθήσει; Άλλα εδώ, άλλα εκεί...
-
ξαναδιαβασε τι εγραψα....μη προβοκαρεις αν δεν εχεις γνωσεις μικρων μπροσθιοκινητων χοτ χατς ή δεν καταλαβαινεις..
Ακριβως επειδη δεν ακόλουθει διαγραφει ( ή εχει την ταση) να διαγραφει αλλες πορείες.... ακριβως οπως στα γαλλικα με υστερουντες βραχιονες.
Γενικα αστο εχουμε φαει περιουσια στα μικρα χοτ χατς και εγω και η παρεα μου, και τα πειραζαμε και τα βαζαμε πιστες, (τωρα βαρυναμε αρκετα)...κατι νιωθουμε...αυτοι που γνωριζουν καταλαβαν απολυτα το τι λεω
-
Δεν έχω κανένα λόγο να προβοκάρω φίλε Lap.
Αυτό που έγραψες μέσα στο νήμα του Fiesta τελευταία, δεν εχει καμια σχέση με αυτό που παραθέτω πιο πάνω. Γι' αυτό κι εκεί σου έγραψα για τυπική συμπεριφορά VAG, αλλά δεν το έπιασες. Λίγη παραπάνω προσοχή και ακρίβεια θέλει στις διατυπώσεις σου, γιατί ο γραπτός δεν έχει τη νοηματική της οπτικής επαφής για να μας βοηθάει.
Για μένα ισχυει αυτό που περιγράφεις εδώ για να μην παρεξηγούμαστε.
-
Αυτό ρε παιδί μου! Άλλο πράγμα ακολουθεί η ουρά και άλλο το πλασάρισμα! Το 'η ουρά ακολουθεί' το αντιλαμβάνομαι ως έλλειψη ρυθμισιμότητας. Τεσπά. Φιλολογικές διαφωνίες .
-
Αλήθεια;;;;
κατσε να δω τι εγραψα, μπορει και να εχεις δικιο.
edit ...Τωρα το ειδα ξανα, Εχω την αισθηση οτι γραφουμε τα ιδια.
Αυτο που λεω ειναι πως νιωθεις πως το μπροστινο τμημα....πως να το περιγραψω;;;; ,δεχεται ολη την ορμη της στροφης και το νιωθεις.
Τα γαλλικα μετα το 2010 για παραδειγμα ειναι αρκετα βαρετα διοτι ειτε ευθεια πας ειτε σε στροφη, ειναι ακριβως το ιδιο..απλα στις στροφες γερνει προς τα εξω...,
Δεν δινει την αισθηση των ford αλλα και του swift ....που νιωθεις οτι ο μπροστινος αξονας οδηγει τις εξελιξεις και η μουρη βιδωνει στο εσωτερικο της στροφης, ενώ απο πισω γινεται το πλασαρισμα της ουρας, το οποιο βοηθά επικουρικά επιπλεον το μπασιμο της μουρης.
Και τα δυο αυτοκινητα εχουν πολυ ωραιο turn in ...στο fiesta εχει ενα τσικ πιο αργο λογω βαρους αλλα απο την στιγμη που μπει βιδωνει προς τα μεσα. Μιλώ για εκδοσεις μεχρι τα 125 hp.
Εντωμεταξυ, πρεπει να μαι ο μονος που οδηγησα αρκετουτσικα το Ka+ και το εβαζα σε κοντρες σε στροφες με οποιον εβλεπα μπροστα μου που ηθελε παιχνιδακια.
Λοιπον να το πω αλλιως: το Ka+ θυμιζει ενα πιο μαλακο swift, ή διαφορετικά το swift ειναι 1 με 2 κλικς πιο σπορτιφ του Ka+, οπου το Ka+ ειναι στην ουσια ενα μαλακο fiesta και καπως πιο ''χωριατικο'' σε αισθηση.
-
Αντε ντε....
-
Αλλα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ο χωρος για τα γονατα μου...δηλαδη η θεση οδηγου ειναι τοσο ανετη οσο σε ενα grandland ...οι υπολοιποι χωροι φυσικα ειναι πιο μικροι...αλλα ο οδηγος εχει ΠΟΛΥ χωρο γυρω του...
Για εμενα στα ιδια λεφτα με το 208 τα παιρνεις ΟΛΑ και matrix led και πανοραμικη οροφη και και και και (ισως και hi fi μς subwoofer και ανωτερη ηχομονωση απο το απλο μοντελο) ....φοβερα ειναι τα matrix led συγκριτικα με τα eco led του 208. Μιλαμε φωτιζουν πανω κατω δεξια αριστερα συνεχως....οχι απλα σαν μια δεσμη φωτος...συνεχως φωτιζουν σε καθε κατευθυνση.
Δεν θυμάμαι να μου φάνηκε ότι το Corsa είχε παραπάνω χώρο μπροστά. Ίσως επειδή είμαι κοντός (1.73) και όλα τα αμάξια μού φαίνονται ευρύχωρα, δεν ξέρω.
Δεν το έχω οδηγήσει, άλλα όσα αφιερώματα έχω διαβάσει κι έχω δει το αναφέρουν ως ένα μέτριο αυτοκίνητο, που δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει σε κάτι. Δεν έχει φοβερά κρατήματα, δεν είναι πολύ όμορφο, δεν, δεν... Ίσα-ίσα, έχω διαβάσει πολλές φορές ότι εξαιτίας της πολύ σκληρής ανάρτησής του, καταντά 'quite uncomfortable' στο αστικό οδικό δίκτυο, όπως λέει και ο Mat Watson.
Πάντως, αυτό με τα φώτα, συμφωνώ, είναι εκπληκτικό και θα βοηθάει πολύ στους κακοφωτισμένους ελληνικούς δρόμους.
2019 Peugeot 208 II