Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 273
    • 274
    • 9 / 274
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    109
    5470
    184408
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      ernest last edited by

      Παρεμπιπτόντως, στην κεντρική πλατεία Λάρισας έχουν το νέο 2008 και σε λευκό περλέ και γκρί/μολυβί μέχρι σήμερα το βράδυ...Δυστυχώς δε θα μπορέσω να πάω για να τα δω / φωτογραφίσω.

      Opel Crossland X Edition 2020 1.2 130 hp AT6 Nautic Blue

      1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • E
        ernest last edited by

        Ανεβάζω αποσπάσματα από τον οδηγό μοντέλου, με τον εξοπλισμό αναλυτικά ανά έκδοση :

        Το αυτοκίνητο μου άρεσε πάρα πολύ, το είχαν σε κόκκινο (τριπλής επίστρωσης, επιπλέον κόστος 680€). 130 ΕΑΤ8 Allure βενζίνη που με ενδιαφέρει προσωπικά έχει 27,900€ -500€ έκπτωση λανσαρίσματος, αλλά έχει στον εξοπλισμό λανσαρίσματος προβολείς ομίχλης και φιμέ τζάμια που κανονικά δεν έχει η Allure (βλ. φωτογραφίες). Επίσης, για το λανσάρισμα το μεταλλικό χρώμα είναι δώρο μου είπε ο πωλητής.

        Grip Control +500€ σε όλες τις εκδόσεις...

        Μας άρεσε πολύ με τη σύζυγο αλλά φαρμακωθήκαμε λίγο με την τιμή...

        Opel Crossland X Edition 2020 1.2 130 hp AT6 Nautic Blue

        1 Reply Last reply Reply Quote 5
        • A
          aikibill @lap last edited by

          [quote=Lap

          Για παραδειγμα το 208 ειναι ενα απλο, ομορφο αυτοκινητο του 2020...σε καμια περιπτωση δεν ειναι premium....

          [/quote]

          Το α1 δλδ γιατί είναι πρεμιουμ και το 208 όχι?

          1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • fanis75
            fanis75 moderator @ernest last edited by

            130 ΕΑΤ8 Allure βενζίνη που με ενδιαφέρει προσωπικά έχει 27,900€ -500€ έκπτωση λανσαρίσματος, αλλά έχει στον εξοπλισμό λανσαρίσματος προβολείς ομίχλης και φιμέ τζάμια που κανονικά δεν έχει η Allure (βλ. φωτογραφίες).

            Συγνώμη έχει €28.000 και οι προβολείς ομίχλης είναι έξτρα!?!?! ΄Και το συζητάμε ακόμα....??

            Το αυτοκίνητο είναι πανάκριβο και εκτός κάθε λογικής η τιμολόγησή του....υπερεκετιμημένο όσο δεν πάει.

            We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

            1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • B
              barimagas last edited by

              Τελικά αυτό το xceed το λες και φθηνό...πλέον...

              Citroen C3 1.2 82ps αλλα ατίθασα

              1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • C
                criuser last edited by

                Αρχικά να πω ότι εγώ βάζω το κάθισμα κάτω - κάτω και πάω αρκετά πίσω , ενώ το τιμόνι είναι μέσα και πάνω . Δεν έχω πρόβλημα έτσι σε κανένα αμάξι , αρκεί το κάθισμα να πηγαίνει κάπως πίσω . Στο 208 πάει αρκετά . Τα όργανα τα βλέπω πάνω από το τιμόνι σε κάθε περίπτωση .

                Πάμε τώρα στην ανάλυση του αυτοκινήτου . Οντως οι τιμές είναι ψηλές αλλά από allure έχει καλό εξοπλισμό , τουλάχιστον με αυτά που γράφουν τα έντυπα , τα οποία πήρα και έχει ανεβάσει και ένας άλλος σχολιαστής εδώ . Ακόμα έχει και καλή ποιότητα , έως πολύ καλή .

                Επειδή όμως οι τιμές είναι αυτές που είναι ξεκίνησα να δω λίγο την διαμόρφωση του Τ-ροκ . Αλλά είναι δύσκολος ο διαμορφωτής . Κοίταξα το ντίζελ στην μεσαία έκδοση και μόλις πήγα να αλλάξω κάτι , μου ζήταγε να προσθέσω και άλλα , οπότε σταμάτησα .

                Αν κάποιος έχει διάθεση ας κάνει μία σύγκριση μεταξύ τους .

                Πάμε τώρα στο τι βλέπω εγώ όπως το βλέπω με την δική μου οπτική .

                Ξεκινάμε ότι οι επιλογές μου μέχρι τώρα για διάφορους λόγους , τιμών, εξοπλισμών , κολλήματος , χώρων κλπ , ήταν μέχρι τώρα το 3 αιρκρος σε βενζίνη και ντίζελ και αυτόματο ντίζελ , το Γκράνταλαντ σε ντίζελ στην φτωχότερη έκδοση και μετά αν έκανα το βήμα το 5αιρκρός σε ντίζελ χειροκίνητο ή αυτόματο στην feel έκδοση .

                Με τις προσφορές που τρέχουν τώρα , οι επιλογές μου είναι

                C3 aircross 1.2 110 i-touch 16400

                C3 aircross 1.5 100 i-touch 18700

                C3 aircross 1.5 100 shine 19700

                C3 aircross 1.5 120 Auro i-touch 21000

                Opel Grandland 1.5 130 X-cite 22000

                Εδώ ξεκινάει το 2008 που είναι συνολικά καλύτερο αμάξι σε ποιότητα κατασκευής , παρόμοιο σε χώρους

                Η έκδοση ACTVE ;όμως δεν έχει κάτι διαφορετικό από το 3 aircross , ούτε σε οθόνες εκτός του πακέτου αυτοματισμού για την i-touch που είναι ο αυτόματος κλιματισμος και οι αυτόματοι καθαριστήρες , αλλά έχει νάβι και κάμερα

                Θεωρώ λοιπόν ότι η επιλογή του 100 ντίζελ στην active με 21400 , δεν αξίζει . Θα μπορούσα να σκεφτώ όμως την 100 βενζίνη στην allure στα 21900 , αλλά μάλλον δεν θα είναι καλή επιλογή .

                Οπότε θεωρούμε ότι είτε πάμε στο αιρκρός σε οποιαδήποτε έκδοση , με χειρότερο εσωτερικό , αλλά καλύτερο κινητήρα και εξοπλισμό , είτε επιλέγουμε το Οπελ μεγαλύτερο αμάξι , αλλά με μηδενικό εξοπλισμο ασφαλείας , σημαντικό αρνητικό για την μεταπώληση , αφού θα είναι υποχρεωτικά σε 2 χρόνια , είτε πάμε στο επόμενο σκαλί στα 25000 .

                .Εδώ οι επιλογές είναι λίγες

                2008 ALLURE 1.2 130 25000

                2008 ALLURE 1.5 100 25400

                5 AIRCROSS 1.5 130 INSPIRE 26000

                GRANDLAND 1.5 130 X=PLORE 26000

                Εδώ για μένα τελειώνουν οι επιλογές του 2008 , καθότι μετά στα 28500 έχουμε πλούσιες εκδόσεις των δύο μεγαλύτερων , ή μεσαίες με αυτόματο 8τάχυτο , πάντα σε ντίζελ .

                Και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ασχολούμαστε με τις αυτόματες ντίζελ του 2008 , αφού στα 31400 που βγαίνει η ALLURE , οι άλλοι έχουν FEEL και X-CLUSIVE .

                Οπότε περιμένουμε να δούμε και το Καπτούρ .

                Από την άλλη υπάρχουν και όλα τα άλλα αμάξια των 2 κατηγοριών στις τιμές από 21000 - 31000 , οπότε οι επιλογές πολλές .

                Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                Εμαθα...

                1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • A
                  abi last edited by

                  Πήγα και το είδα και εγώ σήμερα για λίγο καθώς η αντιπροσωπεία είχε κλείσει προ ολίγου. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο που σου βγάζει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλά μέχρι εκεί.  Οι τιμές με αυτόματο σασμαν είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι δυνατόν να δίνουν το allure 31900 και το gt line 32900 από τη στιγμή που το 3008 με την έκπτωση που τρέχει τώρα βγαίνει 35000 eat 8 diesel gt line? Και η σύγκριση 2008 με 3008 δεν υπάρχει.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • T
                    trogg last edited by

                    πηγα και ειδα και εγω το αυτοκινητο , Χανιαδακης στην γωνια Κηφισο με Αθηνων , εχει ενα λευκο σε active και ενα περτικαλι που ειναι και το χρωμα που το λανσαρουν επισημα γενικα σε GT Line , ηταν απο αυτα που τα προσφερουν ετοιμοπαραδοτα. Το αυτοκινητο οπως εχουμε πει ειναι πολυ ομορφο , η συζυγος πραγματικα εντυπωσιαστηκε. Χωρους μπρος πισω για μενα που δεν ειμαι ψηλος και ευσωμος (1.75 - 75 κιλα) ηταν παραπανω απο αρκετοι. Μπροστα χρειαστηκε να σηκωσω το καθσιμα για να καταλαβω οτι και καλα οδηγω ενα πιο ψηλο αυτοκινητο οπως μπαινω και γενικα δε του φανηκε οτι ειναι SUV πιο πολυ για crossover, η ορατοτητα πισω λιγο περιορισμενη . Μικρες λεπτομερειες εσωτερικα που θα ηθελα , επαναλαμβανω μικρες , τι εννοω : θα μπορουσε να εχει αεραγωγους πισω κριμα , ενταξει δεν ειναι μεγαλο αυτοκινητο αλλα καποια στον ανταγωνισμο με μικροτερο μηκος το εχουν (νεο Renault Captur)  , οπως θα μπορουσε να ειχε το μεσαιο καθισμα το βραχιονα-τραπεζακι χρησιμο και αυτο τελος παντων και τελος φυσικα ο χωρος αποσκευων που ναι μεν κρινεται ικανοποιητικος αλλα με συρομενο καθισμα θα ηταν τελειος.

                    Ρωτησα για την εκδοση Βενζινη που με ενδιαφερει manual 130 σε GT Line , μου ειπαν οτι δεν εχουν ουτε προσπεκτους να μου δωσουν και οτι δεν δινουν ουτε τα Lounch Pack σε copy για να τα εχω , δεν ξερω πως ο φιλος βρηκε τα πιο πανω ...Οι τιμες ειναι αυτες που εχουν αναφερθει για την GT LIne 130 Manual 27.900 και σου κανουν 500€ εκτπωση και επιπλεον εξοδο 200€ πινακιδες τελη , μαζι μπορεις να βαλεις και το Launch pack GT Line που περιλαμβανει Active Blind Corner Assist , Park Assist : αισθητηρες μπρος πισω και καμερα μπρος πισω  με 360 , καθως και το ημι αυτοματο παρκαρισμα , Pack Drive Assist : ACC και τελος Ασυρματη επαγωγικη φορτιση κινητου , φοβερο πακετο που το κοστος του (1500€ νομιζω περιπου) φτανει στα 3100 περιπου λογω φορων τελων. Το μονο μειον οτι αυτο το πακετο διατηθεται με ετοιμοπαραδοτα μονο και με 7αρα οθονη αντι της 10αρας που ειναι σημαντικη διαφορα , την ειδα την 10αρα σε ενα 208 και ηταν τρελο gadget δεν γινεται να σου δινουν ετσι το αυτοκινητο με αυτο το pack και να σου βαζουν την 7 αρα οθονη χανει πολυ...Οποτε για την συγκεκριμενη εκδοση αν θελεις να προσθεσεις αυτα τα πραγματα η καποια ακομη η τιμη φτανει και ξεπερναει τα 30k

                    1 Reply Last reply Reply Quote 4
                    • L
                      lap last edited by

                      Καλα ενταξει....ξεφυγαν στην peugeot και η εισαγωγικη της στην Ελλάδα....

                      https://www.autoblog.gr/2019/12/13/epishmo-opel-grandland-x-plug-in-hybrid-me-57-xlm/

                      Δειτε εδω σε τιμες Γερμανίας, κατηγορια 3008, plug in 250 αλογα, e eat8, και καταναλωση απο αλλο πλανητη.

                      -Και το α1 ενα polo ειναι σε ολα του.

                      Κανε τον κόπο και πανε δες το...κατσε στην θεση συνοδηγου, που περα του κλειστοφοβικου, λογω της κονσολας, πιασε τα πλαστικα στο ταμπλο και ζουλα τα ελαχιστα. Το κρακ που θα ακουσεις και το ποσο κουφια ειναι θα σε εντυπωσιασει...βγες μετα και κοιτα τιμη....27.000 ευρω βασικη.

                      Πριμιουμ υλικα εσωτερικου και πιασ'το αυγο.

                      ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ του swift. Στο swift τα φιλετα πλαστικα στο ταμπλο δεν κανουν κιχ οσο και αν τα ζουλας

                      Φυσικα το swift ειναι φθηνο αυτοκινητο της μαζας και καμια σχεση με πριμιουμ κατασκευη, αλλα και το α1 ειναι μια κοροϊδια σκετη.

                      Ενα polo ειναι και τιποτα αλλο.

                      Για να το παρεις σε καλη εκδοση δινεις 30.000 ευρω ++++....

                      Κοροϊδια σκετη.

                      ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • fanis75
                        fanis75 moderator last edited by

                        Καλά ρε Lap τι αναλύεις τα Audi, μια κοροϊδία είναι από μόνη της αυτή η μάρκα...VW με άλλο σήμα και αυξημένη τιμή. Κάποτε τα Audi προσέφεραν κάτι (Quattro), στην δεκαετία του '80, πλέον μόνο όνομα και τίποτε άλλο.

                        We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

                        1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • B
                          barimagas last edited by

                          Εγώ βλέπω πως εχει πιασει το νοημα η εισαγωγική.

                          Όσοι το κράζουν το θαυμάζουν.

                          Παρολο τις ακριβές τιμές, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, πολλοί κάνουν ήδη λογαριασμούς, φαίνεται πως η πεζό χτύπησε κατ ευθείαν στην καρδιά!!

                          Ορθόδοξες εποχές ξαναζούμε!!!

                          Citroen C3 1.2 82ps αλλα ατίθασα

                          1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • L
                            lap last edited by

                            Οτι ειναι κουκλακι, κανεις δεν εχει αντιρρηση...

                            Για μενα ειναι καλυτερη αγορα και απο bmw x1.

                            Αλλα δεν ξερω.... το περιμενα πιο φθηνο.

                            Εχω μια θεωρεια, περα απο καποιες εξαιρεσεις, ανθρωποι που μπορουν να διαθεσουν 35 και 40 χηνες ανετα και μετρητα για αυτοκινητο, ακομα και μεσα στην κριση, καθως εχουν εισοδημστα που δικαιολογουν νομιμα αυτα τα ποσα, ειναι ανθρωποι ανω του μεσου ορου σε ικανοτητες και αντιληψη και συνεπως μπορουν να κοιτουν περα απο τα φρου φρου και αρωματα ....

                            Δεν θεωρω πως πεφτουν θυματα ευκολα της οντως απιστευτης εμφανισης.

                            Δηλαδη το να δωσεις για ενα b suv 35.000 αυτοματο χωρις να ειναι καν premium ως αυτοκινητο στην δευτερογενη αγορα....πρεπει να δεις και αλλα στοιχεια που να σου κεντρισουν  την λογικη.

                            Τα toyota τσεκαρουν το κουτακι της λογικης του αγοραστη σε αυτα τα χρηματα με φουλ hybrid τεχνολογια, in house r&d και πατεντα της toyota.

                            Η honda το παει ενα επιπεδο πιο κατω με νεο hybrid συστημα που δινει την πρωτη γευση ενος ηλεκτρικου αυτοκινητου στο πλατυ κοινο, μιας και δινει βαση ως mode στον ηλεκτροκινητηρα και οχι στον ICE, αφηνοντας τον περισσοτερο ως γεννητρια.

                            H ford σου δινει οδηγικη ευχαριστηση

                            Η hyundai σου δινει λαμαρινα (μεγαλυτερο μεγεθος)

                            Εδω ποια λογικη καλυπτουν τα 35.000 ευρω, που θα σου δωσουν το ελευθερο να δεις και την οντως πανεμορφη σχεδιαση του, Τον 1,5 diesel, η το 3d cluster, ή την πλατφορμα του, (η πλατφορμα του focus πλεον εχει προβλεψη για small overlap συγκρουση, το 2008 των αρκετων χιλιαδων ευρω παραπανω;)

                            Στην εισαγωγικη τα αυτοκινητα τα βλεπουν καπως λαθος πιστευω

                            Ακριβοτερα απο την Ευρωπη των διπλασιων μισθων.

                            Δεν παμε καλα.

                            ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                            1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • C
                              criuser last edited by

                              Να δούμε κάποια πράγματα συγκριτικά , γιατί ναι μεν είναι όντως ακριβό το 2008 , αλλά μην κοιτάμε τις πολύ ακριβές εκδόσεις , να κοιτάμε αυτές των 25-27000 , οι οποίες επίσης πονάνε , αλλά κάνοντας μία βόλτα στον ανταγωνισμό βλέπουμε στις ίδιες τιμές , τα Βιτάρα , Σ-κρος , Πούμα , Χ-σίντ , C-HR και πολλά ακόμα .

                              Και τα υβριδικά δεν είναι πανάκεια όπως λένε . Εχουμε και στο 2008 πλήρως ηλεκτρική έκδοση , αλλά όλα αυτά είναι σχετικά , γιατί είμαστε σε μεταβατική περίοδο .

                              Από την άλλη οι γάλλοι ξεκινάνε με τα συστήματα ασφαλείας στάνταρ , ενώ κάποιοι ανατολικοί τα έχουν έξτρα , έχουν εξαιρετικούς κινητήρες βενζίνης , ντίζελ και 8τάχυτα αυτόματα κιβώτια , οπότε έχουν κάποια λογική αυτά που λένε . Ακόμα η λογική της πρίμιουμ στις μικρές εκδόσεις πρέπει να μπαίνει στην πραγματικότητα .

                              Δηλαδή το νέο Καπτούρ , δεν θα είναι πρίμιουμ , αλλά η νέα GLA που έχει τον κινητήρα του Καπτούρ , θα είναι ?

                              Για μένα ΚΑΝΕΝΑ από τα μικρά των 3 γερμανών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΜΙΟΥΜ .

                              Αλλά όπως διάφοροι φτωχοί αγοράζουν μεγάλες μέρκ ή προπέλες 10-15 ετών για να το παίξουν λεφτάδες στην φτωχογειτονιά , έτσι και κάποιοι άλλοι παίρνουν γυμνά ψευτοπρίμιουμ , για να αποκτήσουν το κλειδί με το σήμα και να το μοστράρουν στο τραπέζι της καφετέριας μήπως τσιμπήσει κανένα γκομενάκι...

                              Αυτό δεν αναιρεί βέβαια το γεγονός , ότι οι εκδόσεις του 2008 με το αυτόματο ντίζελ είναι τόσο ψηλά που ξεπερνάνε τις αντίστοιχες των 5 αιρκρός και Γκράντλαντ , είναι ελάχιστα κάτω από το 3008 και πολύ κοντά στο DS7 , που προφανώς θα είναι πιό πιθανές επιλογές για κάποιον που θα ακουμπήσει το φάσμα των 30-35000 , όπως και πολλά άλλα αμάξια που δεν θα ξεκινάνε από τα 20000 , αλλά από τα 30000 .

                              Δεν έχουμε δεί τις τιμές προ φόρων ακόμα , γιατί μπορεί αυτό να είναι ένα παιχνίδι της αντιπροσωπείας και με τις αλλαγές που θα γίνουν σε 2 μήνες στο τέλος ταξινόμησης , μπορεί να έχουμε κάποιες μειώσεις , αλλά μέχρι τότε να έχει πουληθεί το παραμυθάκι του πρίμιουμ που παίχτηκε με επιτυχία με το 3008 .

                              Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                              πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                              Εμαθα...

                              1 Reply Last reply Reply Quote 3
                              • fanis75
                                fanis75 moderator @criuser last edited by

                                Να δούμε κάποια πράγματα συγκριτικά , γιατί ναι μεν είναι όντως ακριβό το 2008 , αλλά μην κοιτάμε τις πολύ ακριβές εκδόσεις , να κοιτάμε αυτές των 25-27000 , οι οποίες επίσης πονάνε , αλλά κάνοντας μία βόλτα στον ανταγωνισμό βλέπουμε στις ίδιες τιμές , τα Βιτάρα , Σ-κρος , Πούμα , Χ-σίντ , C-HR και πολλά ακόμα .

                                Μόνο που στο παραπάνω παράδειγμα 'ξεχνάς' κάποιες βολικές λεπτομέρειες που εαν τις λάβεις υπόψιν σου, πάλι φαίνεται πόσο ακριβό είναι το 2008.

                                1. Βιτάρα και S Cross στα €25-27.000 μιλάμε για τις φουλ εκδόσεις και 4κίνητες και σε κάποιες περιπτώσεις και αυτόματες. Εαν βάλεις αυτό τον εξοπλισμό στο 2008 ξεπερνάει εύκολα τις €30.000

                                2. Το Πούμα έχει ταβάνι τις €25.000 στην έκδοση 155ps ST Line X, η μεσαία έκδοση έχει €20-22.000

                                3. Το X-Ceed είναι (θεωρητικά) μια κατηγορία επάνω. Και επίσης είναι ακριβό.

                                4. Το C-HR είναι υβριδικό, οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί η τιμή. Εαν πάμε στο καθαρό βενζίνης, τότε η μεσαία έκδοση είναι στα €22.000, αρκετά πιο φτηνό από το 2008.

                                We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

                                1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • C
                                  criuser last edited by

                                  Δεν ξεχνάω λεπτομέρειες είτε βολικές , είτε άβολες . 

                                  Είπα ότι είναι ακριβό , έως πανάκριβο το 2008 .

                                  Από την άλλη βλέποντας την εξωτερική και την εσωτερική του εμφάνιση από την αλούρ και πάνω και τους χώρους του , δεν έχω δει από κοντά το πούμα ακόμα , αλλά από τις φωτό ειδικά μπροστά ... , ενώ και το εσωτερικό του είναι κάτι σαν το στόνικ .

                                  Το βιτάρα είναι σαν το 3 αιρκρος , όπως και το Σ-κρος . Δύο κατηγορίες κάτω και μέσα και έξω .Το Χ-σιντ το είδα , για γέλια εντελώς με τις τιμές που έχει . Το τογιότα έχει το θέμα των χώρων .

                                  Αρα όλα αυτά είναι συνδυασμός .

                                  Μην ξεχνάς ότι στην τιμή των 23000 παίζει το 3 αιρκρος 120 αυτόματο ντίζελ σε σάιν και το κροσλαντ με τον ίδιο κινητήρα σε εξκλούσιβ , ενώ έρχονται και τα 130 βενζίνης αυτόματα που θα είναι κάτω από το φορολογικό σκαλοπάτι και θα παίζουν στα 21000 .

                                  Και πάντα έχοντας και εξαιρετικούς χώρους και το γκριπ στάνταρ για το Σιτροέν , όπου αν ασχοληθείς λίγο με το εσωτερικό βασικά βάζοντας το δερματάκι με τα 450 € , αλλάζει εντελώς το αμάξι ., έστω και χωρίς τα λέντ προσωρινά , ενώ το κρόσλαντ πλέον τα έχει στον βασικό εξοπλισμό .

                                  Για μένα το πρόβλημα του 2008 με τις τιμές του , δεν είναι τα Β σουβ ,  τα οποία χάνουν σε πολλά σημεία , αλλά τα μεγαλύτερα σουβ , που στα 25-30000 , έχουν πολύ καλές εκδόσεις , οπότε το 2008 πάνω από τα 25000 έχει θέμα .πολύ μεγάλο .

                                  Αν βέβαια αργότερα έχουν και εδώ προσφορές των 1500-2000 € , τότε όλα αλλάζουν , εκτός από τα αυτόματα ντίζελ που δεν νομίζω να κυκλοφορήσουν καθόλου .

                                  Περιμένουμε πάντα το νέο Καπτούρ , που μπορεί να διαμορφώσει εντελώς διαφορετικά την αγορά , αλλά και το νέο Κούγκα .

                                  Γενικά το επόμενο διάστημα 2020-2021 το παιχνίδι θα παιχτεί στα συστήματα ασφαλείας και στα ελαφρά υβριδικά συστήματα που μπορεί να διαφοροποιήσουν εντελώς τις τιμές .

                                  Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                  Εμαθα...

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • fanis75
                                    fanis75 moderator @criuser last edited by

                                    Από την άλλη βλέποντας την εξωτερική και την εσωτερική του εμφάνιση από την αλούρ και πάνω και τους χώρους του , δεν έχω δει από κοντά το πούμα ακόμα , αλλά από τις φωτό ειδικά μπροστά ... , ενώ και το εσωτερικό του είναι κάτι σαν το στόνικ .

                                    Μην ξεχνάς ότι στην τιμή των 23000 παίζει το 3 αιρκρος 120 αυτόματο ντίζελ σε σάιν και το κροσλαντ με τον ίδιο κινητήρα σε εξκλούσιβ , ενώ έρχονται και τα 130 βενζίνης αυτόματα που θα είναι κάτω από το φορολογικό σκαλοπάτι και θα παίζουν στα 21000 .

                                    Η εμφάνιση είναι υποκειμενική...εγώ για παράδειγμα βρίσκω το Πούμα πανέμορφο, ειδικά μπροστά, ενώ το 2008 δεν έχει την αρμονία του 3008, το σχέδιο αυτό χάνει σε μικρότερο μέγεθος.

                                    Εαν μιλάς για το C3 Aircross το 130αρι αυτόματο, δυστυχώς σύμφωνα με την Ωμέγα, θα έρθει κοντά στα €24Κ, αφού θα περνάει τα 17Κ ΛΤΠΦ. Μακάρι να έκαναν λάθος όταν μου το είπαν. Αλλά και παλι εαν είναι κάτω από €17Κ, θα είναι τόσο οριακά που ούτε χρώμα δεν θα παίρνει. Επειδή το έχω ψάξει (όσο και εαν με κοροϊδευουν οριμένοι!!) πάρα πολύ το C3 Aircross, για να το πάρεις αυτόματο και 'σωστό', θές €25.000 τουλάχιστον.

                                    We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • C
                                      costasar last edited by

                                      Για να είμαστε δίκαιοι. έκανα έναν πρόχειρο έλεγχο σε τ-ροκ και καμίκ (με τους διαμορφωτές)

                                      Το Τ-roc με τον κινητήρα πετρελαίου + την ψηφιακές οθόνες και navi > 27000

                                      Kamiq σε βενζίνη 1.0 115hp ξεκινά από 19900 στην καλή έκδοση αλλά αν βάλεις τον εξοπλισμό του 2008 εκτοξεύεται στα 25.500. Αν βάλεις το πετρέλαιο (βγαίνει μόνο σε αυτόματο) πάει στα 29700!! Άρα το θέμα με τις τιμές στα Β-suv είναι γενικό.

                                      Εμένα προσωπικά το μόνο που με χάλασε ήταν ότι η peugeot στο προηγούμενο μοντέλο (και ίσως και γενικότερα, δε ξέρω) κράταγε την διαφορά της βενζίνης-πετρελαίου στους ίδιους ίππους σχετικά κοντά. Αν πχ σήμερα το 1.5 blueHDI 100 (στο προηγούμενο 2008 και με 28000 χιλ έχω φτάσει σε καταναλώσεις κάτω από 5.1λτ/100χιλ μεικτή) το είχε στα 23-23500 εγώ θα το είχα παραγγείλει ήδη. Δεν υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο με την εμφάνιση, την ποιότητα και τον εξοπλισμό του αυτή τη στιγμή στην κατηγορία.

                                      Όσο για τις αλλαγές στο φορολογικό (τουλάχιστον με ότι λένε μέχρι στιγμής) τα σκαλοπάτια φορολόγησης δεν πρόκειται να αλλαξουν. Με έναν υπολογισμό που έχω κάνει οι περισσότεροι συντελεστές θα δώσουν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφορές των 500-600 ευρώ (στην περιοχή 17000-20000 ) στην τελική τιμή ή και καθόλου. Διαφορά μεγάλη θα έχει σε οχήματα με ΛΠΤΦ πάνω από τις 20.000. Τώρα το 2008 με 25500 βγαίνει ΛΠΤΦ στα 18100 περίπου, πόσο κάτω να την πάει (εκτός αν αλλάξει δραστικά τον εξοπλισμό).

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                      • D
                                        dublin last edited by

                                        Η εκδοση Active με πετρελαιο κ ελαχιστα τελη κυκλοφοριας ειναι στα 21600 με κλειδι στο χερι κ για αυτοκινητο 4.30 μετρα. Οι τιμες δεν ειναι τοσο κακές. Γενικα ειναι ενα ακριβο αυτοκίνητο, αλλα κυριως με το περασμα των 17.000 προ φορων.

                                        Οπως το βλεπω εγω (οικογενεια με 2 παιδια), ειναι ενα σύγχρονο κ ασφαλες αυτοκίνητο που θα κυκλοφορησω κ παρκαρω ποιο ευκολα στην Αθηνα απο τα Tuscon/Sportage/C5 κ θα ταξιδέψω οικογενειακα ποιο ανετα απο τα Stonic/C3 aircross/Arona.

                                        Ειναι μιση κατηγορια πανω απο τα μικρα της κλασης και μιση κατηγορια κατω απο την επόμενη, κ αντιστοίχως τιμολογημενο πιστευω.

                                        Επισης ειναι ενα μοντελο που, κυριολεκτικα, κυκλοφορησε σημερα, θα ειναι επικαιρο τουλάχιστον για την επομενη 5 ετια, εν αντίθεση με ολα τα υπολοιπα, εκτος του Capture κ C5.

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 6
                                        • C
                                          criuser last edited by

                                          Να αφήσουμε το Puma που διαφωνούμε αισθητικά , περιμένοντας πάντα να το δω από κοντά . Κοίταξα μόλις τώρα την διαμόρφωση του CHR . Αρχικά υβριδικό με 1.8 που σημαίνει τεκμήριο 7600 € , απλά το ξεχνάμε αυτή την εποχή για μεγάλο ποσοστό αγοραστών . Αρα πάμε στον 1.2 με 115 άλογα και με ροπή 170 αν θυμάμαι καλά την στιγμή που τα γαλλικά έχουν αρκετή παραπάνω . Κοιτώντας την διαμόρφωση , τα 23000 έρχονται εύκολα , όπως ίσως και τα 25000 . Βασικά κοίταξα διαφορές εξοπλισμών στις διάφορες εκδόσεις και έχουν αρκετές ελλείψεις .

                                          Ας πάμε στο 3 αιρκρος

                                          Τιμές και ρύποι Γαλλίας για τον Δεκέμβριο .

                                          Είδα κάτι περίεργο στο γαλλικό σάιτ . Το 3 δεν το έχει στον διαμορφωτή , ούτε στην παρουσίαση . Ισως έχει κάποιες αλλαγές από το νέο έτος πέρα από την σειρά C .

                                          http://citrotemp.cricou.net/gamme/TARIF VPdecembre2019.pdf

                                          Τιμές Ελλάδας

                                          https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2019/12/131219.pdf

                                          Με τα δεδομένα που λέμε , οι αυτόματες βγαίνουν μόνο στην πλούσια , αλλά η βενζίνη είναι 1500 παρακάτω από την ντίζελ .και 950 παραπάνω από την πλούσια 100άρα ντίζελ .

                                          Αναλογικά στα προ φόρων δικά μας την βλέπω κοντά στα 17000 όπως λες , αλλά μιλάμε για την σάιν πάντα , άρα γύρω στα 22000 προ εκπτώσεων που παίζουν πάντα στα 1000-1500 € ήτοι στα 20500-21000 τελική .

                                          Τώρα με τα επιπλέον ακόμα και αν περάσει τα 17000 για λίγο που μπορεί με την αλλαγή των τελών να μην έχει τόσο σημασία , άλλωστε το ντίζελ προ φόρων είναι στα 17400 , οι τιμές θα είναι στα 22500-23000 .

                                          Βέβαια εδώ έχουμε το 6τάχυτο αυτόματο και όχι το 8τάχυτο .

                                          Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                          Εμαθα...

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                          • fanis75
                                            fanis75 moderator last edited by

                                            Όπως έγραψα, ο πωλητής στην Ωμέγα μου είπε ότι η Shine 130 EAT6 του C3 Aircross θα έρθει περίπου στα €24.000, χωρίς κάποαι έξτρα. Με χρώμα, εσωτερικό και 1-2 συστήματα ασφαλείας έξτρα, φτάνει τα €26.000 για πλάκα (€27.500 όπως το θέλω εγώ).

                                            Τα 21.600 του 2008 στην έκδοση Active είναι καλή τιμή, αλλά έχει πολλές και σοβαρές ελλείψεις σε εξοπλισμό. Φυσικά αυτές οι εκδόσεις θα πουλήσουν, αλλά δεν έχουν σχέση με τα αυτοκίνητα που διαφημίζουν και δίνουν για δοκιμή.

                                            We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 273
                                            • 274
                                            • 9 / 274
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr