Τις προάλλες πήγα στην ΒΕΛΜΑΡ εδώ στο Ηράκλειο για να δούν το από μέσα πλαστικό της πόρτας του πορτ μπαγκάζ. Είχε ξεκουμπώσει στη μία γωνία χωρίς να το έχει πειράξει κανείς (τι να πειράξεις εκεί) και νομίζω πως δεν ήταν έτσι κατά την παραλαβή. Μάλλον κάποιο ελάττωμα είχε.
Τους το πάω λοιπόν, το κοιτάνε από δω από εκεί (είναι wagon και καινούριο μοντέλο οπότε ΟΚ δεν είχαν ξαναδει)... Τυπώνουν τα schematics του αυτοκινήτου για να δουν τι πάει που και τι μπορεί να φταίει...
Σε κάποια φάση βλέπω να τραβάνε το πλαστικό για να δούν από κάτω με τον φακό. Τους λέω 'καλά ρε παιδιά, γιατί δε το ξεβιδώνετε να δείτε εύκολα τι παίζει από κάτω; Έτσι δε θα ξεχειλώσει ή δε θα σπάσει;' Με διαβεβαίωσαν πως δεν χρειάζεται και όλα καλά. Βλέπουν ήδη το πρόβλημα...
Στο τέλος, αφού μου έδωσαν ένα κομμάτι πλαστικό στο χέρι (!!!!) (έσπασε από το τράβηγμα) με ενημέρωσαν πως θα παραγγείλουν ολόκληρο το κομμάτι και θα έρθει σε μόλις 20 εργάσιμες!
Ακόμα περιμένω...
Μετά μου λες να τους πας να βάλουν συναγερμό...
Τουλάχιστον είναι εξυπηρετικοί (οι αρχιμηχανικοί) και όσες φορές χρειάστηκα κάτι (μικροπράγματα), με εξυπηρέτησαν χωρίς ραντεβού και με όρεξη. Απλά αμφιβάλω λίγο για την εκπαίδευση του προσωπικού.