-
Νομίζω αυτό ήταν που είδα προχθες, ένα φανταστικό σενταν Hyundai μαύρο.
Πολύ ιδιαίτερο! -
Νομίζω αυτό ήταν που είδα προχθες, ένα φανταστικό σενταν Hyundai μαύρο.
Πολύ ιδιαίτερο! -
Ημουν τις προαλες σε μια αντιπροσωπεια να ρωτησω για το Tucson και το περιεργαστηκα αρκετα. Ειναι πανεμορφο, παρα πολυ καλα εξοπλισμενο και με τον χιλιαρη κινητηρα ερχεται σε λογικη τιμη θεωρω. Ο πωλητης μου ειπε πως λογικα δεν θα εισαγουν το πετρελαιο και ενδεχομενη παραγγελια και εκτελωνισμος θα εκτοξευσουν την τιμη στα 26-27000. Χωρος αποσκευων πολυ καλος, οι χωροι για τους πισω περιορισμενοι για τα κεφαλια. Ειμαι 1.78 και το κεφαλι μου εβρισκε στην οροφη αν καθομουν τεντωμενος.
-
Ημουν τις προαλες σε μια αντιπροσωπεια να ρωτησω για το Tucson και το περιεργαστηκα αρκετα. Ειναι πανεμορφο, παρα πολυ καλα εξοπλισμενο και με τον χιλιαρη κινητηρα ερχεται σε λογικη τιμη θεωρω. Ο πωλητης μου ειπε πως λογικα δεν θα εισαγουν το πετρελαιο και ενδεχομενη παραγγελια και εκτελωνισμος θα εκτοξευσουν την τιμη στα 26-27000. Χωρος αποσκευων πολυ καλος, οι χωροι για τους πισω περιορισμενοι για τα κεφαλια. Ειμαι 1.78 και το κεφαλι μου εβρισκε στην οροφη αν καθομουν τεντωμενος.
-
-
Καλησπερα σας! Σκεφτομαι για την αγορα του Hyundai i30 1.6 95PS αλλα με προβληματιζουν οι ιπποι λιγο,Πιστευω πως θα εχω λιγο θεματακι στις προσπερασεις..να παω καλυτερα στους 110 ιππους? τι πιστευεται? ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης Hyundaii30 έγραψε:
Καλησπερα σας! Σκεφτομαι για την αγορα του Hyundai i30 1.6 95PS αλλα με προβληματιζουν οι ιπποι λιγο,Πιστευω πως θα εχω λιγο θεματακι στις προσπερασεις..να παω καλυτερα στους 110 ιππους? τι πιστευεται? ευχαριστω πολυ.Αν μπορείς οικονομικά, πας άνετα στα 110.
Λίγα άλογα παραπάνω, ποτέ δεν έβλαψαν.
Πότε δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς, και ειδικά με το οδικό δίκτυο στην ΕλλάδαSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σε αυτα τα χρηματα που ειναι αυτη την στιγμη οι 110 ιπποι δεν μπορω η αληθεια ειναι,μεσα στο 19 οι 110 αν πεσουν στα 17.000 καλα θα ειναι. εχεις καμια προαισθηση? χαχαχα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.
-
Γιατι δεν κοιτας τo ceed με τον 1600αρι στα 128 η 110 που λογικα θα ειναι πιο φθηνο απο το i30 και με καλυτερο εξοπλισμο, μιας που του χρονου ερχεται και το καινουριο μοντελο; Για το i30 δινεις 17.000 minimum με τους 95ps και ουτε τεμπελη δεν εχει.
-
Ρώτα στην αντιπροσωπεία μήπως μπορείς με αναπρογραμματισμό στην ecu να το ανεβάσεις στα 110..
-
http://www.newsauto.gr/test-drive/citro ... sland/amp/
Το βάρκα γυαλός............. έγινε βασιλιάς της άνεσης!!!!! -
Το είδα τυχαία σε σουπερμάρκετ σήμερα. Παρά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Το πορτμπαγκάζ πάντως 450 λίτρα είναι κατά 99% με τον υποδαπεδιο χώρο,δεν φαινόταν τόσο μεγάλο.
-
Το είδα τυχαία σε σουπερμάρκετ σήμερα. Παρά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Το πορτμπαγκάζ πάντως 450 λίτρα είναι κατά 99% με τον υποδαπεδιο χώρο,δεν φαινόταν τόσο μεγάλο.
-
-
Το Ι30 Μαρεσει αρκετα πιο πολυ απο το σιντ,και εσωτερικα και εξωτερικα. θα περιμενω μεσα στο 19 μηπως οι 110 πεσουν εστω στα 17.500..
-
-
Ναι το εχω δει,μου αρεσε,αλλα το i30 το εχω αδυναμια,ειδικα τωρα που πεφτουν και οι τιμες του το θελω ολο και περισσοτερο. Σε ευχαριστω για την γνωμη σου Γιαννη.
-
Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον:
http://www.in.gr/2018/07/02/auto/hyunda ... epidoseon/
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον:http://www.in.gr/2018/07/02/auto/hyunda ... epidoseon/
Όντως είναι η χρυσή τομή και αυτό που λείπει. Λογικά θα φοράει τον 1.6Τ
-
Ναι, πολύ σωστά, λείπει ο 1.6 turbo για να συμπληρώσει την γκάμα.
Διαβάζω και για το καινούριο Kia Ceed σε έκδοση fastback όπως το i30, με τον 1.6 turbo και σπορ πακέτο αισθητικα αλλά και αναρτησεις-φρενα.
Λείπουν τέτοιες εκδόσεις γενικά από την αγορά ειδικά σε αυτό το fastback σχήμα και σε καλές τιμές όπως μας συνηθίζουν οι Κορεάτες με κορυφαίο εξοπλισμό.
Θεωρώ πως αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική για όσους δεν θέλουν να υποκυψουν στην μόδα των SUV και θέλουν κάτι διαφορετικό από hatsback.
Εγώ περιμένω πως και πως αλλά... αργούν πολύ οι Κορεάτες!
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Hyundai i30