-
Κατάλαβα τι λες, η μία τρύπα είναι για την αντλία κι η άλλη έχει κάποια 'τάπα' η οποία όμως είναι μέρος του ρεζερβουάρ, όχι κάτι έξτρα. Στην φωτό σου αριστερά μπαίνει η αντλία, σωστά; Βλέπω νομίζω τα σημεία που πιάνει ο δακτύλιος.
Ψάχνοντας στα κιτάπια μου, στην άλλη τάπα έχει από κάτω ένα δεύτερο φλοτέρ κι ένα συστηματάκι για να μεταφέρει/μοιράζει το καύσιμο εσωτερικά λόγω του σχεδιασμού του ρεζερβουάρ. Είχες ποτέ θέμα με το φλοτέρ και παίζει να χρειάστηκε να βάλουν χέρι; Δεν μπορεί να κολλήθεί το 'καπάκι';
-
Στην φωτό σου αριστερά μπαίνει η αντλία, σωστά; Βλέπω νομίζω τα σημεία που πιάνει ο δακτύλιος.
Σωστά.
Είχες ποτέ θέμα με το φλοτέρ και παίζει να χρειάστηκε να βάλουν χέρι; Δεν μπορεί να κολλήθεί το 'καπάκι';
Όχι.
Όλοι όσοι μίλησα δεν αναλαμβάνουν επισκευή, λόγω βενζίνης. Επίσης το κόστος του πάνω-κάτω είναι αρκετό (πρέπει να βγει ο άξονας μετάδοσης και μέρος της εξάτμισης να λασκάρει) κ λόγω της τιμής που βρήκα ρεζερβουάρ, ακόμα και μία φορά να χρειαστεί να ξαναβγεί αν κάτι δεν πάει καλά, το έφτασα το ίδιο κόστος.
-
Ναι, λόγω παρουσίας αναθυμιάσεων είναι λίγο περίεργο. Κρίμα που δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης από πάνω. Πάντως αν είχες ιστορικό συντήρησης στην αντιπροσωπεία θα το κυνηγούσα. Δεν είναι θέμα χρήσης αυτό, είναι προφανέστατα αστοχία σε κάτι που δεν νοείται να χαλάει σε νορμάλ χρήση.
-
Ναι, λόγω παρουσίας αναθυμιάσεων είναι λίγο περίεργο. Κρίμα που δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης από πάνω. Πάντως αν είχες ιστορικό συντήρησης στην αντιπροσωπεία θα το κυνηγούσα. Δεν είναι θέμα χρήσης αυτό, είναι προφανέστατα αστοχία σε κάτι που δεν νοείται να χαλάει σε νορμάλ χρήση.
Μα αυτό τους είπα και εγώ. Σημασία έχει τι λένε αυτοί πάντως. Τι να κυνηγήσω; Πως; Να τρέχω σε δικηγόρους για τη μλκία τους; Χειρότερο γι αυτούς θεωρώ να διαβάσει την αλήθεια κάποιος και να το σκεφτεί 2η φορά πριν ψωνίσει.
-
Χειρότερο γι αυτούς θεωρώ να διαβάσει την αλήθεια κάποιος και να το σκεφτεί 2η φορά πριν ψωνίσει.
Μπα, δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει...ειδικά στην Ελλάδα, η προπέλα είναι μεγάλο θέλγητρο. Μόνο στην Αμερική αυτά για αυτό και εκεί κάνουν ανακλήσεις, εκπτώσεις κλπ. Εδώ τίποτα...αφού ξεπουλάνε και χωρίς να κάνουν τίποτα!
ΥΓ: Εγώ θα έβαζα δικηγόρο, αρχικά απλά να επικοιωνήσεις...πολλές φορές αυτό είναι αρκετό. Έτσι είχε κάνει φίλος μου στην Καρέντα με το dsg, 1 μήνα του λέγανε, 'όχι', 'θα δούμε', 'δεν οδηγείτε εσείς σωστά' κλπ. Μόλις τηλεφώνησε ο δικηγόρος του, σε 1 ημέρα ως 'δια μαγείας' λύθηκε το θέμα και του το αντικατέστησαν δωρεάν.
-
Δικηγόρος απαραίτητα, όπως ακριβώς λέει ο Φάνης. Και ταυτόχρονα μια καταγγελία στο Υπουργείο Εμπορίου και το Συνήγορο του Καταναλωτή.
Μετά από αυτά, κατά πάσα πιθανότητα (και λόγω και της σοβαρότητας / επικινδυνότητας του προβλήματος) θα έχεις τηλέφωνο από τη BMW Hellas ή το συνεργείο για να λυθεί άμεσα η 'παρεξήγηση'...
-
Κανονικά πρέπει να τους τρέξεις όσο δεν πάει άλλο.
-
Αν κανει τη δουλειά του με 200 ευρώ να αφησει τους δικηγορους γιατι δεν κοστιζουμε τσάμπα ουτε κανουμε τους μπαμπούλες...... και φυσικά ακόμα και το να παρεις ένα τηλεφωνο αν δεν είσαι παπατζής απαιτεί μια προετοιμασία, μια μελέτη και χρόνο να πληροφορηθείς την υποθεση από τον πελάτη σου !
-
Συμφωνώ με τον τελευταίο, καλώς ή κακώς. Κατά πάσα περίπτωση τα χρήματα του δικηγόρου θα είναι χαμένα. Η προστασία καταναλωτή δεν είναι υπεύθυνη για οχήματα.
Αν πρόκειται για ασφάλεια οχήματος, θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Εποπτείας και Ελέγχου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Παράλληλα, μπορείτε να απευθυνθείτε στα Πολιτικά Δικαστήρια ή σε εξωδικαστικούς φορείς επίλυσης διαφορών για την επίλυση της ατομικής σας διαφοράς ή τυχόν θέματα αποζημιώσεων.
200 δεν θα ναι, ίσως 300 στην καλύτερη, αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Γιατί είναι μια εταιρία που δεν νοιάζεται για κανέναν και τίποτα. Τη νοιάζουν μόνο πελάτες 60+ με leasing, όπως και τα συνεργεία τους που χρεώνουν ότι θέλουν, όσο θέλουν.
-
Ο δικηγόρος πάντα είναι ένας μοχλός πίεσης...εαν είναι φίλος σου. Αλλιώς όντως είναι πολλά τα λεφτά.
Γιατί είναι μια εταιρία που δεν νοιάζεται για κανέναν και τίποτα. Τη νοιάζουν μόνο πελάτες 60+ με leasing, όπως και τα συνεργεία τους που χρεώνουν ότι θέλουν, όσο θέλουν.
Νοιάζεται για τα κέρδη...για αυτό και ανακοίνωσε 6.000 απολύσεις, για να βελτιωθούν τα νούμερα!
-
Αν κανει τη δουλειά του με 200 ευρώ να αφησει τους δικηγορους γιατι δεν κοστιζουμε τσάμπα ουτε κανουμε τους μπαμπούλες...... και φυσικά ακόμα και το να παρεις ένα τηλεφωνο αν δεν είσαι παπατζής απαιτεί μια προετοιμασία, μια μελέτη και χρόνο να πληροφορηθείς την υποθεση από τον πελάτη σου !
Ναι αλλά σε κάτι τέτοια ποντάρουν και φέρονται έτσι στους πελάτες.
Ξέρουν ότι οι νομικές οδοί κοστίζουν χρόνο και χρήμα.
-
Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο στα νότια προάστια; (Για φίλο)
-
Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο στα νότια προάστια; (Για φίλο)
Sitτas-Flaskis είναι πολύ καλό...είναι ντεμί νότια, δλδ. Ν. Φάληρο - Καλλιθέα.
-
BMsouth πανω στην βουλιαγμενης
-
Η BMW θα παρουσιάσει - έως το 2023 - 12 νέα ηελκτρικά και 13 νέα υβριδικά μοντέλα!!
«Ακόμα και στις προσθιοκίνητες αρχιτεκτονικές θα δείτε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Θα εξηλεκτριστεί ολόκληρη η γκάμα μας. Μπορουμε να δουλέψουμε πάνω στις προσθιοκίνητες και πισωκίνητες πλατφόρμες μας καθώς και οι δύο είναι συμβατές με όλες τις τεχνολογίες - οι πελάτες μας έχουν τη δύναμη της επιλογής. Θα έχουν οτιδήποτε ζητήσουν - μια επαναφορτιζόμενη υβριδική X3, μια ηλεκτρική 4 Series. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα και μια μεγάλη αλλαγή στη στρατηγική μας.»
https://www.drive.gr/news/nea-montela/erhetai-ilektriki-ekdosi-tis-bmw-1-series
-
Καλησπέρα. Έχω μια 116 F20 του 2012 και ενδιαφέρομαι για κάποια aftermarket λύση για χάρτες (μέσω του κινητού όχι αυτονομους), ιδανικά Apple carplay ώστε να δουλεύει το τηλέφωνο γενικότερα μια και το μοντέλο μου δεν έχει Bluetooth. Τι επιλογές υπάρχουν; Με την εργοστασιακή οθόνη πάντα.
-
Καλησπέρα. Έχω μια 116 F20 του 2012 και ενδιαφέρομαι για κάποια aftermarket λύση για χάρτες (μέσω του κινητού όχι αυτονομους), ιδανικά Apple carplay ώστε να δουλεύει το τηλέφωνο γενικότερα μια και το μοντέλο μου δεν έχει Bluetooth. Τι επιλογές υπάρχουν; Με την εργοστασιακή οθόνη πάντα.
Με την δική του οθόνη δεν παίζει. Μόνο με αφτερ μάρκετ android μπορεί να παίξει κάτι τέτοιο.
-
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο για την εποχή της, με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία (ήταν να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Λαμποργκίνι, αλλά ας όψονται οι απεργίες των Ιταλών). Είχα γράψει ένα πολύ μεγάλο άρθρο / αφιέρωμα για την Μ1 στο bmwforum, όταν ήμουν διαχειριστής εκεί.
-
Βαλτο ρε Φανη να μαθουμε
Εντωμεταξυ ειναι εμφανεστατη σε πολλα σημεια η σχεση της με την lambo
BMW FORUM