-
Ανοίγω ένα θέμα για τη φετινή έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει -όπως και πέρσι- στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Δυστυχώς θα υπάρχουν ελλέιψεις και φέτος... Όπως διάβασα από τη σελίδα της Αυτοκίνησης στο Fb οι συμμετέχοντες φέτος θα είναι: ALFA ROMEO, BMW, DS, DACIA, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.
Απόντες σε σχέση με πέρσι Citroen,Nissan και οι σχεδόν 'μόνιμοι' τα τελευταία χρόνια: Audi,Toyota,Suzuki,Mitsubishi
Επίσης οι πρεμιέρες για Ελλάδα -πάντα σύμφωνα με απάντηση στην ιστοσελίδα τους- θα είναι:
Νέα BMW Σειρά 1
Ανανεωμένη BMW X1
DS 3 Crossback E-Tense
DS 7 Crossback Hybrid 4X4
Fiat 500X Sport
Fiat Panda Trussardi
Νέο Hyundai i10
Hyundai Kona Hybrid
Kia XCeed
Kia e-Niro
Kia e-Soul
Mazda CX-30
MINI ηλεκτρικό
Νέο Opel Corsa
Ανανεωμένο Opel Astra
Νέο Peugeot 208
Νέο Peugeot e-208
Peugeot 3008 Plug-In Hybrid
Peugeot Rifter
Νέο Renault Clio
Ανανεωμένο Renault Twingo
Skoda Kamiq
Ανανεωμένο Skoda Superb
Volkswagen T-Roc R
Volkswagen T-Roc Cabriolet
Ανανεωμένο Volkswagen Passat GTE
Volkswagen Tiguan Allspace -
Ανοίγω ένα θέμα για τη φετινή έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει -όπως και πέρσι- στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Δυστυχώς θα υπάρχουν ελλέιψεις και φέτος... Όπως διάβασα από τη σελίδα της Αυτοκίνησης στο Fb οι συμμετέχοντες φέτος θα είναι: ALFA ROMEO, BMW, DS, DACIA, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.
Απόντες σε σχέση με πέρσι Citroen,Nissan και οι σχεδόν 'μόνιμοι' τα τελευταία χρόνια: Audi,Toyota,Suzuki,Mitsubishi
Επίσης οι πρεμιέρες για Ελλάδα -πάντα σύμφωνα με απάντηση στην ιστοσελίδα τους- θα είναι:
Νέα BMW Σειρά 1
Ανανεωμένη BMW X1
DS 3 Crossback E-Tense
DS 7 Crossback Hybrid 4X4
Fiat 500X Sport
Fiat Panda Trussardi
Νέο Hyundai i10
Hyundai Kona Hybrid
Kia XCeed
Kia e-Niro
Kia e-Soul
Mazda CX-30
MINI ηλεκτρικό
Νέο Opel Corsa
Ανανεωμένο Opel Astra
Νέο Peugeot 208
Νέο Peugeot e-208
Peugeot 3008 Plug-In Hybrid
Peugeot Rifter
Νέο Renault Clio
Ανανεωμένο Renault Twingo
Skoda Kamiq
Ανανεωμένο Skoda Superb
Volkswagen T-Roc R
Volkswagen T-Roc Cabriolet
Ανανεωμένο Volkswagen Passat GTE
Volkswagen Tiguan Allspace -
Και εγώ έλεγα ότι θα έχει το νέο Juke... Κρίμα.
Από την άλλη βλέπω Peugeot (Συγγελίδης), Opel (Συγγελίδης) και δεν θα έχει Citroen;
To ίδιο και με τον Θεοχαράκη και την Nissan. Θα έχει Dacia/Renault και Nissan όχι.
Περίεργα πράγματα
Επίσης δεν βλέπω την Honda πουθενά.
-
Έχεις δίκιο,Storm. Ξέχασα την Honda (που μάλλον δεν θα είναι αφού δεν την αναφέρουν στις παρουσίες).
-
Όπως πάντα πολλές οι απουσίες αλλά το timing ήταν ευτυχές όσο αφορά την παρουσία πραγματικά νέων μοντέλων.
-
H λογική λέει ότι θα έιναι και η Citroen και μάλλον ξέχασαν αν το αναφέρουν. Δεν θυμα΄μαι ποτέ να έχει λείψει η Σιτροέν.
Επίσης στις πρεμιέρες (εαν επαληθευτεί o γνωστός μου πωλητής) θα είναι τα Ford Puma & Kuga.
Όπως και να έχει, θα πάρω τον γιό μου και θα περάσουμε μια βόλτα, το περιμένει πως και πώς.
-
H λογική λέει ότι θα έιναι και η Citroen και μάλλον ξέχασαν αν το αναφέρουν. Δεν θυμα΄μαι ποτέ να έχει λείψει η Σιτροέν.
Επίσης στις πρεμιέρες (εαν επαληθευτεί o γνωστός μου πωλητής) θα είναι τα Ford Puma & Kuga.
Όπως και να έχει, θα πάρω τον γιό μου και θα περάσουμε μια βόλτα, το περιμένει πως και πώς.
Φάνη, οι συμμετέχοντες και οι πρεμιέρες που έγραψα είναι copy-paste από την απάντηση που έδωσε επίσημα η Αυτοκίνηση στο Fb της, σε ερώτηση που της έκαναν.
Mακάρι να είναι λάθος και να είναι όπως τα λες.
-
Φάνη, οι συμμετέχοντες και οι πρεμιέρες που έγραψα είναι copy-paste από την απάντηση που έδωσε επίσημα η Αυτοκίνηση στο Fb της, σε ερώτηση που της έκαναν.
Mακάρι να είναι λάθος και να είναι όπως τα λες.
Μα ΔΕΝ αμφισβητώ εσένα!! Αλλά τους διοργανωτές! Μου κάνει τρομερή εντύπωση να μην είναι η Σιτροέν (πάντα είναι) όταν κατεβαίνει όλος ο Όμιλος. Και στο site τους (https<a>://www.autokinisiexpo.gr/index.php/ekthesi/auto-brands</a>) αναφέρουν ξεκάθαρα ότι θα είναι και η Citroen...για αυτό λέω ότι τους αμφισβητώ, γιατί είναι μπάχαλο διοργάνωση!
Επίσης, ξαναρώτησα των γνωστό μου πωλητή (γιατί θα δουλέψει και αυτός στην έκθεση) και μου ειπε ότι μέχρι στιγμή η Ford Motoer Hellas έχει επιβεβαιώσει 100% την παρουσίαση του Puma και προσπαθούν και για το Kuga.
-
Όντως, πρόσθεσαν τη Citroen,όμως αφαίρεσαν την Peugeot. Η Nissan παραμένει εκτός.
Έχεις δίκιο. Άλλα λένε τη μια μέρα,άλλα την άλλη.
Αποδιοργανωμένοι...
-
Νέα ενημέρωση.
Απ'ότι φαίνεται τώρα στο site στους εκθέτες θα είναι και η Peugeot
https://www.autokinisiexpo.gr/index.php/ekthesi/auto-brands
Eπομένως συνοψίζοντας, μόνη απώλεια σε σχέση με πέρσι η Nissan (βασικά για να ήταν το Juke) και προσθήκες σε σχέση με πέρσι Peugeot και Mazda.
Aπόντες -σχεδόν μόνιμοι- κατά πως φαίνεται: Audi,Toyota,Suzuki,Mitsubishi,Honda
-
H Audi ήταν πέρσι (και πρόπερσι)....θυμάμαι το Q2 που το κοίταζα για έναν φίλο μου. Η Τογιότα σπάνια κατεβαίνει....μάλλον δεν θεωρεί ότι χρειάζεται με τις πωλήσεις που έχει. Ο Σαρακάκης σχεδόν ποτέ δεν κατέβαινε (από απόψη) και τώρα με τα οικονομικά του όπως είναι, ακόμα πιο δύσκολο.
-
Κι εμένα απ΄ότι μου έχει πει ο δικός μου από αντιπροσωπεία της Ford θα έχουν Puma και Kuga... Θα κατέβω κι εγώ μάλλον το πρώτο ΣΚ της έκθεσης. Ευκαιρία να δούμε αρκετά νέα μοντέλα μαζεμένα.
-
Παιδιά στις εκθέσεις της Τογιότα γίνεται καθημερινά χαμουλης.
Έχω περάσει 2-3 πρόσφατα από Πολις στην Κηφισιας και τα παιδιά μέσα έτρεχαν περα δώθε.
Βέβαια ο πιο γάτος πωλητής που ήταν εκεί αναβαθμίστηκε στην παραπάνω Lexus. -
Το σχέδιο επίθεσης μου, λέει οτι πρώτα θα παω καρφί για τα ηλεκτρικά, μετά 208, Corsa, Kuga με αυτήν την σειρά.
Και μάλιστα έλεγα να παω καθημερινή πρωί στο ρεπό μου για να είμαι άνετος
-
Και μάλιστα έλεγα να παω καθημερινή πρωί στο ρεπό μου για να είμαι άνετος
Καλά θα ήταν να είχε και τις καθημερινές πρωινό ωράριο,αλλά πρωί ανοίγει μόνο ΣΚ.
-
Μολις ενημερώθηκα οτι τελικά Puma & new Kuga ΔΕΝ θα ειναι στην εκθεση, δεν θα προλάβουν. Ισως μαθω κάποιες λεπτομέρειες την ερχόμενη εβδομάδα.
-
Αγροτικά θα παίξουν καθόλου? Τι στο κούρεμα, εμείς οι 4χ4 δεν έχουμε ψυχή σε αυτό το τόπο?
-
Μου επιβεβαίωσαν σήμερα (εκτός εαν γίνει καμια έκπληξη) ότι ΔΕΝ θα παρουσιαστεί τελικά το Puma στην έκθεση. Είναι ελάχιστα τα προ-παραγωγής και η Ford Europe προτίμησε να τα διαθέσει αλλού (δεν έμαθα που).
-
Κριμα, ηθελα να το δω το Puma, εχει και αυτην την ιδιαιτεροτητα στο χωρο αποσκευων. Παντως σε ερωτηση μου ειναι πολυ πιθανον η Opel να εχει και το Corsa-e, αν και μονο εκθεσιακο υποψιαζομαι και οχι οδηγησιμο
-
επειδή θα κατέβω από ήπειρο και μόνο Κυριακή απόγευμα θα μπορέσω να πάω, να περιμένω πολύ κοσμουρα;
θα γίνεται πανικός;
Αυτοκίνηση 2019, 9-17 Νοεμβρίου,Ελληνικό