-
Mazda 3 1.6, Mitsubishi Lancer 1.5, Honda Civic 1.4....
Εγώ γιατί αυτά τα 3 αυτοκίνητα τα θεωρώ πανάκριβα, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά κάτι το ιδιαίτερο;
Τέλος πάντων. Εγώ θα κοίταζα προς Ευρώπη... FORD, SEAT, RENAULT, PEUGEOT, CITROEN
Επίσης για μένα μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το **FIAT LINEA **το οποίο έρχεται σε πολύ καλή τιμή και προσφέρει πάρα πολλά (και είναι και πολύ όμορφο sedan). -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επίσης για μένα μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το **FIAT LINEA **το οποίο έρχεται σε πολύ καλή τιμή και προσφέρει πάρα πολλά (και είναι και πολύ όμορφο sedan).Κοίταξε... η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό φυσικά αλλά στην περίπτωση του Linea ούτε η Fiat δε θέλει να θυμάται αυτό το μοντέλο.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Επίσης για μένα μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το **FIAT LINEA **το οποίο έρχεται σε πολύ καλή τιμή και προσφέρει πάρα πολλά (και είναι και πολύ όμορφο sedan).
Κοίταξε... η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό φυσικά αλλά στην περίπτωση του Linea ούτε η Fiat δε θέλει να θυμάται αυτό το μοντέλο.
Δεν θέλει η FIAT να το θυμάται; Μα είδα κάτι διαφημίσεις και κάποια παρουσίαση στην τηλεόραση... Δεν το προσφέρει πλέον;
Τέλος πάντων. Εμένα πάντως μου αρέσει.
-
Περί ορέξεως ζαμπονοτυρόπιτα. Πάντως το σωστό ρήμα δεν είναι «προσφέρει» αλλά «ξεστοκάρει».
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Mazda 3 1.6, Mitsubishi Lancer 1.5, Honda Civic 1.4....Εγώ γιατί αυτά τα 3 αυτοκίνητα τα θεωρώ πανάκριβα, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά κάτι το ιδιαίτερο;
Τέλος πάντων. Εγώ θα κοίταζα προς Ευρώπη... FORD, SEAT, RENAULT, PEUGEOT, CITROEN
Επίσης για μένα μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το **FIAT LINEA **το οποίο έρχεται σε πολύ καλή τιμή και προσφέρει πάρα πολλά (και είναι και πολύ όμορφο sedan).Όχι και πανάκριβα!
Mazda3 1.6cc Touring HB με Μεταλλικό χρώμα 18.470,0 - 2.910,00 = 15.560,00 € !!!
Από το site http://www.mazda.gr ....-ΕΛΑΣΤΙΚΑ 195/65 R15
-3 ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ
-4 HXEIA
-ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 60/40
-ΑΕΡΟΣΑΚΟI ΟΔΗΓΟΥ/ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
-AEΡΟΣΑΚΟΙ ΟΡΟΦΗΣ
-ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
-ABS
-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (Α/C)
-ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤ. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΥ
-DSC & TCS
-EBD
-ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΦΩΤΩΝ
-IMMOBILIZER
-ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ'ΥΨΟΣ
-ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ
-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΜΠΡΟΣ
-PΑΔΙΟ CD ME MP3 PLAYER
-ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ
-ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
-TRIP COMPUTERTo **FIAT LINEA ** με παρόμοιο εξοπλισμό έχει **18.980 **(www.fiat.gr), δεν ξέρω αν έχει κάποια έκπτωση!
-
Φίλε iant έχεις δίκιο. Δεν είχα δει ότι η MAZDA έχει προσφορές τόσο καλές.
Πάω πάσο. Το Mazda σε αυτές τις τιμές πραγματικά αξίζει.Όσο για το Linea απλά έκανα μία αναφορά γιατί μου είχε κάνει εντύπωση το αμάξωμα.
-
Φανταστείτε κεσάτια που έχει η Μάζντα για να κάνει τέτοιο ξεβράκωμα. Και στο φινάλε κερδίζει και τίποτα ή απλώς προσπαθεί να αδειάσει τις αποθήκες από το στοκ?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Φανταστείτε κεσάτια που έχει η Μάζντα για να κάνει τέτοιο ξεβράκωμα. Και στο φινάλε κερδίζει και τίποτα ή απλώς προσπαθεί να αδειάσει τις αποθήκες από το στοκ?Δεν υπάρχουν τα μισά από τα μοντέλα που διαθέτει!
Εκπτώσεις κάνουν και στις άλλες εταιρίες! Το S40 είχε 17.000 και είχαν μένει μερικά κομμάτια!
Πριν πάρεις (τώρα!) αμάξι κάνεις μια γύρα και ρωτάς για εκπτώσεις!!! -
Πολύ όμορφη φωτογραφία.
http://www.neighborhoodmotors.com/blog/ ... a_3_06.jpg
Αυτό το χρώμα του πάει υπερβολικά πολύ και από το πλάι το mazda3 είναι πανέμορφο.
Και οι ζάντες ταιριάζουν απόλυτα. 16άρες είναι αυτές;Εγώ πάντως το sedan θα έπαιρνα. Μου αρέσει περισσότερο...
-
Αγαπητε φιλε Γιωργο εγω θα σου προτεινα το mitsubishi lancer μιας και το χρειαζεσαι για οικογενειακους λογους και σκοπος σου ειναι η ασφαλεια,η ανετη μετακινηση και φυσικα η οδηγικη συμπεριφορα
τυχαινει να τα εχω παρατηρησει απο γνωστους και τα 3 και για αυτο σου προτεινω την κολοσσιαια mitsubishi.
δεν θα σου παρουσιασει προβλημα ουτε κατα διανοια και ειναι ενα πολυ ομορφο οικογενειακο και δυνατο αυτοκινητο!ο κινητηρας του σε ικανοποιει σε οποιαδηποτε ταχυτητα και αν θες! -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Φανταστείτε κεσάτια που έχει η Μάζντα για να κάνει τέτοιο ξεβράκωμα. Και στο φινάλε κερδίζει και τίποτα ή απλώς προσπαθεί να αδειάσει τις αποθήκες από το στοκ?Το κακό που είναι για τον καταναλωτη;
-
Aπορία για την κατάσταση στην αγορά εκφράζω. Ο καταναλωτής κάτι τέτοια περιμένει , ιδιαίτερα αν έχει κασαδούρα.
-
Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω κάτι...
Εντάξει να δεχτώ ότι τα ανταλλακτικά στα χόντα-μιτσουμπισι είναι σχετικά ακριβά.(φθηνότερα από πολλές ευρωπαϊκές μάρκες αλλά όχι σαν την φίατ για παράδειγμα)
Αυτό το 'ακριβή' συντήρηση που πιπιλίζετε πολλοί εδώ μέσα που το είδατε;
Έχω ένα cr-v του 2004 στην φαμίλια, το σιβικ 2007 που εχω εγώ και το κολτ 2008 της αδερφής μου!
Σε σέρβις είναι φθηνότερα από το παλιο μου τουρμπάτο χιουνται και από την λαγκούνα του αδερφού μου! Αν μάλιστα την ψάχνεις και με διαδικτυακές αγορές από Αγγλία και τ' ανταλλακτικά σου έρχονται φθηνά!
Τώρα περί Σ ο λόγος: Η πρόοδος των 2 τελευταίων ετών δεν έχει γίνει γνωστή στους πολλούς! Εγώ θα πω απλά ότι τα στερεότυπα υπάρχουν για να καταρρίπτονται!On topic τώρα: Στον αναποφάσιστο υποψήφιο αγοραστή που άνοιξε το σχετικό θέμα θα προτείνω κάτι απλό! Να οδηγήσει τα πάντα και ν' αποφασίσει στην συνέχεια με βάση τις ανάγκες που περιέγραψε στην αρχή ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Δεν θα το μετανιώσει όποιο και αν επιλέξει!
Καλά χιλιόμετρα εύχομαι! -
Καλημέρα σας, επαναφέρω το θέμα γιατί σκέφτομαι την αγορά ενός lancer 11 έτιας για τις ταξιδιωτικές ανάγκες 3μελους οικογένειας. Έχει κανείς άποψη για την αξιοπιστία του η οποία είναι και βασικό κριτήριο επιλογής μου; (Παθών από Renault Mégane) οι άλλες εναλλακτικές είναι το Mazda 6 και ίσως με πολύ φαντασία (λόγω κόστους του avensis) .
Ευχαριστώ
-
Μακράν καλύτερο από το Lancer είναι το Mazda 6!
-
Συμφωνώ με τον Harisma, το Lancer πέραν από την αξιοπιστία δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο...μετριότατο αυτοκίνητο. Το Μάζντα είναι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς.
-
Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχει ένα Λάνσερ 1800 του 2009. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, μηχανικό/ηλεκτρολογικό, σε αυτά τα χρόνια. Ο κινητήρας του είναι επαρκής για νορμάλ μετακινήσεις ενώ οι εσωτερικοί του χώροι με εξαίρεση το χώρο αποσκευών είναι ικανοποιητικοί.
-
Είχα κάποτε για διήμερο test drive ένα Lancer Sportback. Τρομακτικά αδιάφορο αυτοκίνητο τόσο σχεδιαστικά όσο και οδηγικά. Μοναδικά προσόντα του η επάρκεια χώρων, η ευκολία οδήγησης και η χαμηλή τιμή για την κατηγορία του. Δεν με έβλεπα να το αγοράζω, παρά μόνο 10 χρόνια μετά τη σύνταξη...
-
Η αλήθεια είναι πως κ εγώ κλείνω προς το mazda 6 γιατί με τα ίδια χρήματα παίρνω περισσότερα, ειδικά όσον αφορά το παλαιότερο (του 2006 κτλ) είναι κ φθηνότερο από ένα lancer του 08 κατά μ.ο. .απλά επειδή έχω από 19 χρόνων ένα Mitsubishi Colt με 340000 χλμ , το οποίο το έχω για εντός πόλης κ δε το δίνω περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους, αναρωτιέμαι αν το 6 έχει τουλάχιστον όμοια αξιοπιστία με την Mitsubishi σαν εταιρεία. Το Lancer το έβαλα στις επιλογές μου με πρώτο κριτήριο την αξιοπιστία (λόγω του κολτ μου που δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό 15 χρόνια τώρα) , δεν έχω λόγους να πιστεύω πως η Μάζντα θα βγάλει προβλήμα( αν έχει συντηρηθεί σωστά εννοείτε) . Και τα δύο 6αρια ( το παλιό 02-07 και νέο 07-14) είναι αξιόπιστα γενικά θεωρείτε και κατασκευασμένα Japan;
-
Η Mazda είναι ανώτερη σε μηχανολογία και αξιοπιστία από την Mitsubishi και εννοείται ότι είναι Made in Japan.
Mazda 3 1.6, Mitsubishi Lancer 1.5, Honda Civic 1.4....