-
Σαν σουλούπι ίδιο φαίνεται με πίσω φώτα από qashqai.
-
Και με πρόσοψη από Kona και C3 με το μεγάλο V μπροστά της νέας μάσκας του QQ...
Για αρχικό μουλαρι μου φαίνεται, αν και αν ακολουθήσουν το νέο Clio μπορεί να τους βγει ένα εκτεταμενο facelift του τωρινου.Οι αρμόδιοι ήδη λένε για 'ξεχωριστό' Juke, οπότε κάτι συμβατικό σε εμφάνιση μάλλον δεν θα είναι.
-
Λογικά θα πουλήσει και αυτό αν κρίνουμε από την τιμολογιακή πολιτική της Nissan.Θα παίρνεις ένα B-suv φορτωμένο με πολύ εξοπλισμό και μοτέρ απο Renault σε τιμή γύρω στα 20000.Θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα οπότε να περιμένουμε μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και χώρο για τους πίσω.Δεν βρίσκω λόγο να μην είναι από τις πρώτε επιλογές για αυτούς που θέλουν 'ενα SUV να κινούνται μες στην πόλυ κυρίως.
-
Αυτό είναι οτι πιο κοντά βρήκα στο νετ σχετικά με το πως θα μοιάζει εξωτερικά το νέο juke.
http://www.pnzdrive.ru/news/11404/obnov ... ogo-pokaza
-
Του βαλανε δηλαδη τους προφυλακτηρες,τις ζαντες και τα πισω φωτα του Qashqai,και το πλασαρουν σαν καινουριο;
-
Σαν επεξεργασία του καμουφλαρισμενου δεν είναι κακό!
Με μια προσεκτική ματιά και το αμάξωμα του καμουφλαρισμενου διαφέρει από το τωρινό αν και σαν σχήμα το θυμίζει. -
Μακάρι να μην έχει την κακη συναρμογή του qq
-
Παλιό και νέο. Βλέπω αρκετές ομοιότητες, τουλάχιστον στις γραμμές.
https://www.caradvice.com.au/772185/202 ... rce=plista
-
Από το fb της Nissan
-
Το καμουφλαρισμένο από μπροστά είναι σαν πρησμένο Baleno...οπότε θα πονάνε τα ματάκια μας α) για την εμφάνιση και β) γι' αυτά που θα διαβάζουμε λόγω συνειρμών
-
Το Juke 2020. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Πίσω είναι κάπως ενδιαφέρον, στα πλάγια μου θυμίζει κάτι από CH-R και από μπροστά δεν μου λέει κάτι.
Εσωτερικά φαίνεται ενδιαφέρον και έχει και στοιχεία από το προηγούμενο.
Πριν από λίγο έμαθα ότι στην Ελλάδα θα αργήσει να έρθει.
-
Όμορφο, με ωραίο εσωτερικό και πολύ ικανοποιητικούς χώρους. Νομίζω πως θα κλέψει σε ένα βαθμό πωλήσεις από το Qashqai. Με τρομάζει βέβαια το γεγονός πως θα κατασκευάζεται και αυτό στο ίδιο εργοστάσιο με το QQ. Ελπίζω να έχει καλύτερη συναρμολόγηση τουλάχιστον...
-
Εγώ γέλασα με τις 19αρες ζάντες για 117 ατίθασα άτια!!
Έλεος πια με τις ζάντες σε μέγεθος supercar σε αυτοκίνητα Β & C segment με 1.000αρηδες κινητήρες....νυσάφι πιά! Όλα θα κοπανάνε σαν κατσίκια απλά για να φαίνονται 'μάχιμα' στις εκθέσεις.
-
Το ότι κατασκευάζεται στην Αγγλία σε συνδυασμό με το brexit θα έχει άραγε επιπτώσεις στην φορολόγηση του?
-
Εγώ γέλασα με τις 19αρες ζάντες για 117 ατίθασα άτια!!
Έλεος πια με τις ζάντες σε μέγεθος supercar σε αυτοκίνητα Β & C segment με 1.000αρηδες κινητήρες....νυσάφι πιά! Όλα θα κοπανάνε σαν κατσίκια απλά για να φαίνονται 'μάχιμα' στις εκθέσεις.
τσουρεκια μας τα έχουν κάνει με τις ζάνταρες τους όλοι.
-
Καλα μονο σε εμενα αρεσε τρελα;;;;;
Πανεμορφο ειναι. Έτσι νεανικο και σπορτιφ....
Νομιζω θα βγει και υβριδικο.....μια χαρα επιλογη και εντυπωσιακη ...
Υποψηφιο με τη μια στην λίστα μου, κατοχυρώθηκε.
-
Ωραίο είναι βρε συ, αλλά είναι φανερό ότι πλέον τα SUV/Crossover διαθέτουν διάφορα στοιχεία από άλλα αμαξώματα, οπότε αν κάποιος ψάχνει πολυμορφικότητα μάλλον δεν θα του αρέσει το Juke. Αν όμως ψάχνει sport/coupe στοιχεία, τότε το Juke είναι μια χαρά πρόταση. Όπως και το CH-R.
Αν κάποιος έχει βάλει στο μυαλό του ότι το SUZUKI GRAND VITARΑ είναι ένα καθαρόαιμο offroad SUV, τότε δύσκολα θα τον πείσεις ότι και το Juke μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία.
-
Ναι λογικο ετσι οπως τα λες....
παντως βελτιωθηκε αισθητα σε χωρους και ποιοτητα εσωτερικου..
βεβαια φανταζομαι πως ετσι οπως το δειχνουν στα βιντεο καιεκδοση υβριδικου που το θελω.... λιγο παγωμενο νερο και ανοιχτο το αιρκοντισιον θα το χρειαστω μολις μαθω την τιμη του.
-
Εγώ θέλω να δω τις Ελληνικές εκδόσεις για να βγάλω συμπεράσματα. Τα αυτοκίνητα των παρουσιάσεων είναι τίγκα στον εξοπλισμό και σε στοιχεία, τα οποία διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα. Στην Ελλάδα συνήθως έρχονται κάτι 'γυμνές' εκδόσεις και με περικοπές σε στοιχεία του αυτοκινήτου.
-
Καλα μονο σε εμενα αρεσε τρελα;;;;;
Πανεμορφο ειναι. Έτσι νεανικο και σπορτιφ....
Πανέμορφο δεν το λές. Αλλά σε σχέση με το απερχόμενο που ήταν από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που είχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία 20 χρόνια, αυτό είναι σαφώς καλύτερο έως και συμπαθητικό. Με χαλάει φυσικά το DCT, άρα απορρίπτεται μόνο και μόνο για αυτό το λόγo...εαν είναι να πάρω τέτοιο, παίρνω το original new captur.
Θα πουλήσει φυσικά, λόγω ονόματος και άλλω λόγων.
Nissan Juke 2019