Αντε παλι στην πολιτικη το πας. Τα επιπλεον 200 εξτρα δις για τονωση της εσωτερικης ζητησς μεσα σε 7 ετη (διπλασιασμος του χρεους για ζητηση ειναι σκετη καταστροφη) που εβαλαν ολοι οι αλλοι στην καμπουρα μας και εστελναν πλαστα στοιχεια στις ευρωπαϊκες ελεγκτικες αρχες τι δογματισμος ειναι;;;; Δογματισμός της αχρηστηλας;;;;
Εχεις δικιο ως εναν βαθμο, και αυτο εχει να κανει με την προαωπκκοτητα του καθε ατομου.
Αλλο ερευνητης , αλλο καλος μαθητης.
Πολλα παιδια, ιδιαιατερα η γενια μου μετα απο τις πιο σκληρες πανελληνιες στην ιστορια για 2 ετη ξεσαλωναν ως φοιτητες και μετα για να τελειωσουν την σχολη τη περνουσαν τελειως επιδερμικα.
Ετσι ναι, τιποτα δεν ειναι το πανεπιστημιο. Μαλακιες, δινεις εξετασεις με δωτα θεματα και λες εχω πτυχιο (Μια ειναι η παραταξη σε ολη την ελλαδα που τα στελεχη της περναν ετσι τις εξετασεις με αριστα.... οι πιο αχρηστοι κιολας....μαντεψε ποια;;;χαχαχα) ενταξει και στις αλλες υπηρχαν τετοια φαινομενα αλλα σε αρκετα μικροτερο βαθμο απο αυτην την συγκεκριμενη παραταξη. Ετσι ιδιος τενεκες μπαινεις ιδιος βγαινεις. Σκατουλες δηλαδη. Αν ομως το παρεις ζεστα και κατσεις διπλα σε καθηγητες και ζητας ολο και περισσοτερη γωνση και περα απο την επισημη υλη... Μαθαινεις εναν τελειως διαφορετικο τροπο σκεψης. Βλεπεις το φως το αληθηνο.
Να σου πω παραδειγμα πως την μικρο 2 την κρατησα μεχρι το τελος σχεδον καθως εβαζα ρητρα 9,5 και δεν το επιανα ποτε. Ο καθηγητης μετρουσε και τα ορθογραφικα μου λαθη (ελεος) Το ηθελα διοτι καθε φορα ζητουσα και αλλα θεματα να εξεταστω και κοντραρα τον καθηγητη. Πραγματικα εμαθα πολλα και αυτος δεν ηθελε να τελειωσω και παντα μου εβαζε τρομερα δυσκολες εργσιες γοα το εξαμηνο και ενω πιστευα πως εφτιαξα το τελειο....με γειωνε με επιχειρηματα και αποδηξεις. Ετσι εμαθα σε αλλο τροπο σκεψης. Αυτο κανουν οι καλςς ανωτατες σχολες. Πιεζεσαι και απορρυπτουν την προαπαθεια σου και αναλυεις ακομα περισσοτερο μεχρι τον απειρο. Ιδιαιτερα στις ανθρωπιστικες επιστημες. Σαν γυμναατικη του μυαλου δηλαδη.
Περιστατικο που θυμαμαι χαρακτηριστικα.
Ανοιγω την πορτα αμφιθεατρου βλεπω αυτον το καθηγητη να διδασκει στους πρωτοετης, γυριζει ολο το αμφιθετρο και με κοιτα. (Εγω σωστος ημουν αυτος ανταλλαξε αμφιθεατρο με αλλον καθηγητη). Ο καθηγητης με σπουδες στα καλυυερα παν. του πλανητη πα τα με υποτροφιες ως αριστουχος και με εξαιρετικο διδακτωρικο σε ενα απο τα 5 τοπ του πλανητη
-Ουπς λαθος λεω.
-Ναι λαθος, κυριε λαπ φωναζει ο καθηγητης εκτος παλι αν μεινατε στο μαθημα (με ηξεραν ολοι οι καθηγητες, τους την εμπαινα αλλα μ αγαπουσαν). Γελια απο κατω, και δη κατι ωραια πιπινακια μπροστα μπροστα..αχ τα ατιμα.
-οχι, το περασα γιατι εγραψα πιο σωστη απαντηση απο αυτην του πινακα που γραφετε...
-Ωωωωωωω! προσβοληηηηη, φωναζε ολο το αμφιθετρο, (80 ατομα σχεδον)
-Σωστα κυριε λαπ, για δειξτε μας τη σωστη απαντηση να τη μαθουμε.
Τη γραφω εγω στο πινακα. Οντως η σωστη απαντηση ηταν αυτη του επομενου εξαμηνου με τεθλασμενες καμπυλες και πιο ρεαλιατικους υπολογισμους απο το απλο υποδειγμα του πρωτου εξαμηνου κτλ
-Σωστα κυριε λαπ. Αυτη ειναι η απαντηση, σιγουρα περασατε το εξαμηνο αυτο...αλλα κοπηκατε απο τωρα στο επομενο διοτι δεν υπολογισατε σωστα αυτο. Αντε φυγετε εξω κυριε λαπ, μη σας κοψω και στο μεθεπομενο εξαμηνο.
....καπνος ο Λαπ.
Γειωση κανονικη εγω.....τρελα γελια και χαμογελα απο τα πιπινακια μπροστα...
Ωραια χρονια.....Αχ....
Προσωπικα δεν ανηκα ποτε σε καμια παραταξη... εκανα διαλογο για να τους την μπαινω ακομα και αν τους υποστηριζα διοτι ηταν βλακουληδες πολλοι απο αυτους. Πολλοι προσπαθησαν να γινουν και πολιτικοι, τρομαρα τους. Τους εβλεπα στις εκλογες τωρα και δη στις τοπικες.