-
Τι διαβασα! Ότι πλεον το focus με τον 1.5 εισάγεται στην Ελλάδα με ημιακαπτο αντι για πολλαπλών, εδω και κάποιους μήνες! Για λογουυς που εχουν σχεση με το wltp. Ισχυει;
-
Τι διαβασα! Ότι πλεον το focus με τον 1.5 εισάγεται στην Ελλάδα με ημιακαπτο αντι για πολλαπλών, εδω και κάποιους μήνες! Για λογουυς που εχουν σχεση με το wltp. Ισχυει;
Δεν ισχύει η αιτιολόγηση (λόγω WLTP). Δυστυχώς ισχύει για όλη την Ευρώπη ότι τα 1.5 πλέον έρχονται με ημιάκαμπτο πίσω (από την παραγωγή Μαϊου, αν δεν κάνω λάθος). Αν είναι σημαντικό για σας ψάξτε για ετοιμοπαράδοτα παλαιότερης παραγωγής ή στραφείτε σε Active, Vignale και station wagon, τα οποία νομίζω ότι συνεχίζουν να έχουν πολλαπλούς συνδέσμους πίσω.
-
ΑΙΣΧΟΣ! ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Η FORD!
-
Πού το διαβάσατε αυτό ρε παιδιά; Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Όχι ότι δεν το πιστεύω, η ford βγάζει δελτία τύπου ακόμα και για το πόσο μεγάλα ειναι τα πίσω παράθυρα αλλά για κάτι τέτοιο σιγά μην έλεγε τίποτα.
-
Ρε παιδιά το lane keep assist είναι λίγο άκυρο ή σε εμένα δεν παίζει καλά? Το μόνο που κάνει είναι να μαζεύει λιγο το αυτοκίνητο όταν πας να βγεις από την λωρίδα σου. Είχα την εντύπωση ότι ακολουθεί την διαγράμμιση του δρόμου και μπορεί να στρίβει από μόνο του. Αυτό πάει αριστερά δεξιά πινγκ πονγκ
-
Ρε παιδιά το lane keep assist είναι λίγο άκυρο ή σε εμένα δεν παίζει καλά? Το μόνο που κάνει είναι να μαζεύει λιγο το αυτοκίνητο όταν πας να βγεις από την λωρίδα σου. Είχα την εντύπωση ότι ακολουθεί την διαγράμμιση του δρόμου και μπορεί να στρίβει από μόνο του. Αυτό πάει αριστερά δεξιά πινγκ πονγκ
Το lane keep assist μόνο αυτό κάνει δυστυχώς. Είναι απλά για ασφάλεια για να μην φυγεις από τη λωρίδα σου, δεν σε κρατάει κεντραρισμένο στη λωρίδα. Το δεύτερο το κάνει το 'Lane Centering Assist', το οποίο δυστυχώς ήταν έξτρα και πανάκριβο, τουλάχιστον στην ST Line και όταν το πήρα εγώ τον Οκτώβριο.
-
Sorry για το off topic αλλά το φόρουμ δεν υποστηρίζεται πλέον από Tapatalk?? Μετά την αναβάθμιση του φόρουμ δεν λειτουργεί και μπαίνω από browser κινητού.
-
Sorry για το off topic αλλά το φόρουμ δεν υποστηρίζεται πλέον από Tapatalk?? Μετά την αναβάθμιση του φόρουμ δεν λειτουργεί και μπαίνω από browser κινητού.
Για την ώρα Ναι δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από tapatalk. Δες σχετικά στο topic με τις ανακοινώσεις τεχνικά θέματα.
-
σημερα διαπιστωσα οτι ειχα καρφωμενη μια βιδα στη μπροστινη αριστερα ροδα μου. το πηρα χαμπαρι απο τον θορυβο που εκανε το λαστιχο σε κλειστο παρκινγκ που παρκαρω στην δουλεια. Παρατηρησα οτι δεν εχανε αερα ομως. αμεσω αρχισα να ψαχνω βουλκανιζατερ. Βρηκα ενα και πηγα. εκει μου αφαιρεσαν τον τροχο βγαλανε την σαμπρελα και διαπιστωσαν οτι τελικα δεν ειχε διαπερασει το ελαστικο. Η προκα ηταν μικρη ευτυχως. οποτε μου κανανε ζυγοσταθμιση και μου ξαναβαλανε την ροδα αφου μου τσεκαρανε τις πιεσεις των ελαστιχων (ο υπολογιστης λεει τα λεει σωστα). Θα επρεπε να κανουν και στον αλλο τροχο ζυγοσταθμιση ή ολα καλα??? θα μας πει κανας γνωστης?
-
Σαμπρέλα δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες στα λάστιχα των αυτοκινήτων...
Από την στιγμή που ξεζάνταραν το λάστιχο θέλει ζυγοστάθμιση. Το άλλο θα έπρεπε να είναι ήδη ζυγοσταθμισμένο και από την στιγμή που δεν το ακούμπησαν δεν υπάρχει λόγος να ζυγοσταθμιστεί. Αν θες ζυγοστάθμιση κοστίζει περίπου 25 Ευρώ (και για τα 4). -
ευχαριστω για τις πληροφοριες Δια
-
Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος έκδοσης vignalie. Παρατηρώ οτι τα πίσω ηχεία ειναι πιο ασθενη και καπως flat. Ειδικα αν μεταφερω τη κατανομη ηχου πίσω ακούγονται σιγανα κ αδιαφορα. Επίσης το wofer αντιλαμβανομαι αν το αγγιξω οτι δουλεύει αλλά στην καμπίνα δεν είναι ιδιέτερα αντιληπτό. Αντιθετα τα 2 μπροστινά κ το κεντρικό ηχείο. Δυνατά με καθσρό κ πλούσιο ήχο. Ετσι λειτουργουν σε όλους ή πιθανόν να εχω θέμα με τις συνδέσεις; Τελος δρν θσ επρεπε να υπαρχρει καποιο προσθετο μενου ρυιμίσεων ηχου?
-
Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος έκδοσης vignalie. Παρατηρώ οτι τα πίσω ηχεία ειναι πιο ασθενη και καπως flat. Ειδικα αν μεταφερω τη κατανομη ηχου πίσω ακούγονται σιγανα κ αδιαφορα. Επίσης το wofer αντιλαμβανομαι αν το αγγιξω οτι δουλεύει αλλά στην καμπίνα δεν είναι ιδιέτερα αντιληπτό. Αντιθετα τα 2 μπροστινά κ το κεντρικό ηχείο. Δυνατά με καθσρό κ πλούσιο ήχο. Ετσι λειτουργουν σε όλους ή πιθανόν να εχω θέμα με τις συνδέσεις; Τελος δρν θσ επρεπε να υπαρχρει καποιο προσθετο μενου ρυιμίσεων ηχου?
Υπάρχει κανονικό κουμπί στην κονσόλα (το τέρμα αριστερά κάτω από την οθόνη) που ανοίγει το μενού ρυθμίσεων ήχου.
-
Εννοούσα μενού της Β&Ο κάτι σαν equilizer.
-
Γεια σας και από μένα παιδιά .. είχα ένα μικρό ατύχημα με το focus μου το hatchback business 1.0 και έσπασα το πίσω δεξιά φανάρι (το γωνιακό, όχι αυτό που πιάνει πορτμπαγκάζ) και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος: 1ον αν αλλάζει μόνο το εξωτερικό το πλαστικό , γιατί αυτό μου έσπασε , εσωτερικά το φανάρι δεν έχει πάθει ζημιά. Και 2ον ποσό θα κοστίσει η αντικατάστασή .. ποσό κοστίζει το ανταλλακτικό βασικά!
-
Εννοούσα μενού της Β&Ο κάτι σαν equilizer.
Equalizer με όλες τις συχνότητες ξεχωριστά δεν έχει. 3 μπάρες έχει μόνο Treble Mid και Bass. Επίσης σιγουρέψου πως το έχεις βάλει στο surround γιατί έχει μεγάλη διαφορά.
-
Την έκανα την μ@λ@κ1@ . Ετριψα με ένα μωρομμαντηλο λίγο το ταμπλό μπροστά ακριβώς από sync3 και μου έκανε σημάδια. Υπάρχει τρόπος να επιδιορθωθεί? Έχω και φωτό αλλά δεν κατάφερα να την βάλω με το νέο φόρουμ
-
Αν το οινόπνευμα έβγαλε το λούστρο του πλαστικού, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Υπάρχουν κάποια σρπεύ και αλοιφές που θα βρεις σε μεγάλα βενζινάδικα ή καταστήματα τύπου Praktiker. Δεν χάνεις τίποτα να τα δοκιμάσεις.
-
Μα το θέμα είναι ότι δεν έχουν οινόπνευμα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Και φοβάμαι να το πειράξω μην γίνει χειρότερο . Αν έχει κανείς να προτείνει έστω και κάποιο μαγαζί που κάνει τέτοιου είδους επισκευές ας το γράψει παρακαλω.
-
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα, δε ξέρω κι εσείς τι θα προτιμούσατε?
τον κινητήρα 1.5 βενζίνη με τα 150 άλογα και στις 2 περιπτώσεις, και σε παρόμοια τιμή- έκδοση business με 8ταχυτο αυτόματο κιβώτιο
- έκδοση titanium αλλά με 6ταχυτο μηχανικό κιβώτιο
Αν τυχόν δει το μύνημα το φίλος, έκανες τελικά κάποια επιλογή;
είχα γράψει παλαιότερα πως στο αυτόματο κιβώτιο οι 'χειροκίνητες' επιλογές γίνονται από κουμπιά, αλλά μάλλον δεν ισχύει.
τώρα στην ιστοσελίδα λέει πως το ατόματο με τον περιστροφικό διακόπτη στην κονσόλα, έχει και paddles στο τιμόνι!
https://www.ford.gr/cars/new-focus/features/performance-efficiency
το κοιτάζω ξανά (στο ίντερνετ ) το αυτοκίνητο.
για αυτόματο που ενδιαφέρομαι, για να μην περάσει το σκαλί φόρου, μόνο το χιλιάρι βενζίνης... πιστεύω πως θα έχει τουλάχιστον τις επιδόσεις ενός 1.6 ατμοσφαιρικού, σαν αυτό που έχω τώρα, και αρκετά καλύτερη ροπή χαμηλά (και το πλεονέκτημα του αυτόματου, για τις ανηφόρες)...
από κατανάλωση όμως τι γίνεται!? τι εμπειρία έχουν οι κάτοχοι χιλιαριού, μετράει κάποιος συστηματικά την κατανάλωση;
τελικά το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, είναι το καινούριο της ZF με μετατροπέα ροπής ή κάποιο άλλο;
Ford Focus MK4