-
Γεια σας σε όλους! Πριν 15 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Seat Leon του 2009, με σύστημα Multimedia (navigator, Radio CD mp3, DVD, ...).
Μόλις το πήρα είδα ότι αυτό το σύστημα δεν δουλεύει, έχει πρόβλημα το touchscreen, και το είπα στην εμπορία αυτοκινήτων που μου το πούλησε. Αυτοί εκεί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ότι πρέπει εγώ να το πάρω κάπου να φτιαχτεί και μάλλον να πληρώσω όλη την δουλειά.
Τι μπορώ να κάνω; Εγώ το αυτοκίνητο το πλήρωσα κιόλας και περίμενα να είναι ένταξη, όχι να τρέξω ακόμα και να χαλάσω’ και αλλά λεφτά.
Τι μπορώ να κάνω; Έχετε συμβουλές να μου δώσετε;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! -
Γεια σας σε όλους! Πριν 15 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Seat Leon του 2009, με σύστημα Multimedia (navigator, Radio CD mp3, DVD, ...).
Μόλις το πήρα είδα ότι αυτό το σύστημα δεν δουλεύει, έχει πρόβλημα το touchscreen, και το είπα στην εμπορία αυτοκινήτων που μου το πούλησε. Αυτοί εκεί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ότι πρέπει εγώ να το πάρω κάπου να φτιαχτεί και μάλλον να πληρώσω όλη την δουλειά.
Τι μπορώ να κάνω; Εγώ το αυτοκίνητο το πλήρωσα κιόλας και περίμενα να είναι ένταξη, όχι να τρέξω ακόμα και να χαλάσω’ και αλλά λεφτά.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! -
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! -
να πας να τους τριξεις τα δοντια
παντος να προτιματε ιδιωτες οχι μαντρεςεδιτ: δεν ειναι στην εγγυηση?
-
Αν ειναι του 2009 , θα εχει ακομα εγγυηση.Αλλιως μαθε σαν αγοραστης τι δικαιωματα εχεις η αλλιως σπαστου κανα αμαξι στην εκθεση να σου απαλινει τον πονο.
-
Εχεις καποιο εγγραφο οτι το αυτοκινητο σου παραδοθηκε σε τελεια κατασταση?
-
Αν κατάλαβα καλά το ηχοσύστημα είναι aftermarket, έτσι; Το είχε βάλει δλδ ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
-
Εχω την εντυπωση πως ο εμπορος ειναι υποχρεωμενος να παρεχει 6μηνη εγγυηση αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.Ψαξ το παντως.
-
Σιγά μην καλύπτει η εγγύηση του μαντρά το navigation.
Δεν το δοκίμασες πριν το αγοράσεις;
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά τώρα -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σιγά μην καλύπτει η εγγύηση του μαντρά το navigation.
Δεν το δοκίμασες πριν το αγοράσεις;
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά τώρα+1
δεν μπορεις να κανεις τιποτα για το navi. ειδικα εαν ειναι και aftermarket, ξεχασε το. θα μπορουσες να τον κυνηγησεις μονο για μηχανολογικα-ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα προβληματα του αυτοκινητου και αυτο μονο εαν υπεγραψε χαρτι ο μαντρας οτι στο παραδιδει με τα παντα σε αψογη λειτουργία.γιαυτο κανουμε διεξοδικους ελεγχους οταν παιρνουμε μεταχειρισμενο ακομα και καινουργιο.
-
ΤΟ αμαξι εχει εγγυηση απο αντιπροσωπεια 2 η 3 ετη , αν ειναι after market to navi ,να βρει απο που το πηρε ο προηγουμενος και να παει εκει, ισως ο ασφαληστης σου ξερει ποιος το ειχε πριν.
Δε μπορει και ο τωρα εμπορος να μην εχει καποια νομικη ευθηνη.
Παντως καποια navi που ειχαν προβλημα , εφταιγε η φυσα που δεν ηταν καλα συνδεδεμενη. -
Πήγαινε και ζήτησε τους ξανά ,να στο φτιαξουν.Εαν ειναι σωστοί επαγγελματίες δεν πρέπει ( ειδικά αν επιμένεις ,και μπορείς να αποδείξεις οτι η ζημιά υπήρχε απο πρίν ) να φέρουν αντίρρηση .Σε αντίθετη περίπτωση μην το αφήσεις έτσι ,διεκδίκησε την δωρεάν αποκατάσταση της προ'υ'πάρχουσας βλάβης.
Αυτός που στο πούλησε όφειλε να σε ενημερώσει γιά το πρόβλημα,και νά επιλέξεις εσυ εαν θα το αγοράσεις έτσι,η όχι. -
Τα navi δεν τοποθετούνται εργοστασιακά σε leon, οπότε κατά 99% είναι aftermarket. O elteo θα μπορούσε να σου πει περισσότερα, μιας και έχει βάλει τέτοιο navi στο Leon του.
Πάντως όφειλες να ελέγξεις διεξοδικά το αμάξι πριν το παραλάβεις. Το λάθος είναι δικό σου, και δυστυχώς μην έχεις ιδιαίτερες προσδοκίες από τον έμπορο. Το ενδεχόμενο ο έμπορος να δείξει επαγγελματικό πρόσωπο και να σου επισκευάσει/αντικαταστήσει το navi δεν το βλέπω, στην Ελλάδα είμαστε.
Αν έχεις υπογράψει κανένα χαρτί εγγύησης τότε έχει καλώς, αλλιώς την πάτησες... -
Σίγα την εγγύηση. Όλοι τους απατεώνες είναι. Μέχρι και τους αερόσακους βγάζουν πριν στο πουλήσουν. Παρεπιπτόντως οποις σκέφτεται να αγοράσει μεταχειρίσμενο από μάντρα σε περιοχή, ονόματα δεν λέμε, της Θεσσαλίας ας μου στείλει πμ μπας και τι γλιτώσει αυτός.
-
Δες τι μαρκα ειναι η πηγη και ζητα αντικατασταση απο αυτην.Δε φταιει ο εμπορας.
-
Ο χρήστης DrVagelis έγραψε:
Σίγα την εγγύηση. Όλοι τους απατεώνες είναι. Μέχρι και τους αερόσακους βγάζουν πριν στο πουλήσουν. Παρεπιπτόντως οποις σκέφτεται να αγοράσει μεταχειρίσμενο από μάντρα σε περιοχή, ονόματα δεν λέμε, της Θεσσαλίας ας μου στείλει πμ μπας και τι γλιτώσει αυτός.Άμα βγάλεις τους αερόσακους σε σύγχρονο αμάξι, δεν ανάβουν οι ενδείξεις στο ταμπλό?
-
Σε ενα μεταχειρισμενο που δεν εχει αεροσακους 99,9% ειναι τρακαρισμενο οποτεεπισκευαστηκε και λογω κοστους δεν βαζουν τους αεροσακους
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σίγα την εγγύηση. Όλοι τους απατεώνες είναι. Μέχρι και τους αερόσακους βγάζουν πριν στο πουλήσουν. Παρεπιπτόντως οποις σκέφτεται να αγοράσει μεταχειρίσμενο από μάντρα σε περιοχή, ονόματα δεν λέμε, της Θεσσαλίας ας μου στείλει πμ μπας και τι γλιτώσει αυτός.
Άμα βγάλεις τους αερόσακους σε σύγχρονο αμάξι, δεν ανάβουν οι ενδείξεις στο ταμπλό?
Οχι γιατι αντι για 6 θα έχει τους 2. Ξέρεις πόσο πάνε οι αερόσακοι 'κουρτίνες' και και πλευρικοι? Οσο το κέρδος του εμπορα απο το μεταχειρησμένο. Στην ουσία σου κατεβάζει επίπεδο εξοπλισμου.....
-
Και αν δεν ανοίξουν οι εναπομείναντες αερόσακοι τι κάνεις?
-
Εσυ τιποτα.
Πρόβλημα αγοράς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο