-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Πουλάνε φτηνά, ε; Κλέφτες θα είναι!Α πα πα πιπέρι...
-
1.493 πουλουσαν σημερα τα δυιληστηρια στις εταιριες + 1λεπτο που παιρνει το βυτιο για την μεταφορα = 1.503
Η μαμα τερεζα ειναι... -
το να κατηγορει πρατηριουχος αλλο συναδελφο του επειδη ειναι φτηνος ειναι παλια τακτικη κ ξεπερασμενη ευτυχως ο κοσμος κρινει κ προτιμαει τα φτηνα πρατηρια
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
το να κατηγορει πρατηριουχος αλλο συναδελφο του επειδη ειναι φτηνος ειναι παλια τακτικη κ ξεπερασμενη ευτυχως ο κοσμος κρινει κ προτιμαει τα φτηνα πρατηριαΑσε ρε μανο τωρα τον προλογο...
Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι!
Για τα φθηνα πρατηρια δεν ειπε κανεις κουβεντα... Για τα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ μιλαω εγω!1.516 στο Μοσχάτο στην Ποσειδώνος (δεξιά όπως τελειώνει η Θησέως).Μου έκανε μεγάλη εντύπωση μιας και όλοι οι προηγούμενοι είχαν τεράστια διαφορά τιμής.
Οι αλλοι μαλακες ειναι και δεν κατεβαζουν την τιμη και βρεθηκε η μαμα τερεζα να χαρισει βενζινες...
Περισσοτερους μαλακες απο τον κλαδο των πρατηριουχων δεν θα βρεις σε κανεναν αλλο...
Τεσπα, να 'χαμε να λεγαμε! -
Ποιά ειναι τα πρατηρία στη Θεσ/νίκη με τις χαμηλότερες τιμές?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ποιά ειναι τα πρατηρία στη Θεσ/νίκη με τις χαμηλότερες τιμές?Τσεκαρε το παρατηρητηριο τιμων...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
100άρα με 1.655 στην Avin στο Νέο Κόσμο γωνία Hλία Ηλιού και Φρατζή.
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω.βαλε 10** λιτρα** και δες ποσα χλμ κανεις σε σηγκριση με το βενζιναδικο που εβαζες και κλαψε....
-
Ο χρήστης manthoss έγραψε:
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω.βαλε 10** λιτρα** και δες ποσα χλμ κανεις σε σηγκριση με το βενζιναδικο που εβαζες και κλαψε....
Είμαι ψιλιασμένος γι αυτό θα το παρακολουθήσω με προσοχή να δω πως θα πάει.
-
1,58 η φθηνότερη 95άρα σήμερα
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
1,58 η φθηνότερη 95άρα σήμεραΦθηνοι ειστε
-
Μια βολτα στην Κομοτηνη με το ποδηλατο και ειδα οτι οι τιμες κυμαινονται σε 3 βενζιναδικα μεταξυ 1,57 και 1,65
Το καλο ειναι οτι με 30 € απο το προηγουμενο Σαββατο εκανα το Καβαλα- Κομοτηνη και κατι διαδρομες εδω πανω!! -
1,537 ΒΡ ιερα οδος 307 αιγαλεω!!απο κει βαζω εδω και 1,5 χρονο οταν ειμαι αθηνα πολυ καλη βενζινη το αμαξι δουλευει ρολοι.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω.1.537 σήμερα η 95 και 1.695 η 100άρα ο ίδιος
Έχω μια εντύπωση πάντως ότι σαν να βγάζει λίγα χλμ όντως για τα λίτρα που έβαλα (που πλήρωσα μάλλον ) Ακόμα υπό παρακολούθηση το θέμα. -
Eπαλαμβάνω για όσους ίσως δεν το έχουν διαβάσει. Η 95άρα της EKO εμένα προσωπικά σε Kia Ceed 2007 και Toyota yaris παλιό (2002) μου βγάζει σαφώς περισσότερα χλμ. (γύρω στο 10% παραπάνω) από BP, Εlin. Eπίσης και η VPower κάτι παραπάνω βγάζει καικαλύτερη ροπούλα χαμηλά, αλλά δεν συμφέρει 'λόγω τιμής'.
-
δεν ξερω εαν καποιος αλλος το χρησιμοποιει. εδω και 9 χρονια εχω καρτα alpha bonus και ποτε δεν χρησιμοποιησα ποντους για καποια αγορα. αποτελεσμα να ειχαν μαζευτει πολλες χιλιαδες ποντοι μεχρι που η BP εβγαλε προσφορα χρηση ποντων για να βαζεις καυσιμα χωρις ΦΠΑ.
εδω και 8 μηνες βαζω βενζινη χωρις ΦΠΑ και εχω ακομα ποντους για κανα 2μηνο. σημερα εβαλα πετρελαιο με 1.15 (κινησης)
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
δεν ξερω εαν καποιος αλλος το χρησιμοποιει. εδω και 9 χρονια εχω καρτα alpha bonus και ποτε δεν χρησιμοποιησα ποντους για καποια αγορα. αποτελεσμα να ειχαν μαζευτει πολλες χιλιαδες ποντοι μεχρι που η BP εβγαλε προσφορα χρηση ποντων για να βαζεις καυσιμα χωρις ΦΠΑ.εδω και 8 μηνες βαζω βενζινη χωρις ΦΠΑ και εχω ακομα ποντους για κανα 2μηνο. σημερα εβαλα πετρελαιο με 1.15 (κινησης)
Το έψαξα λιγάκι αυτό γιατί μου κίνησε την περιέργεια, και όντως είναι πολύ δελεαστική προσφορά. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά εξαργύρωσης πόντων από την BP?
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
δεν ξερω εαν καποιος αλλος το χρησιμοποιει. εδω και 9 χρονια εχω καρτα alpha bonus και ποτε δεν χρησιμοποιησα ποντους για καποια αγορα. αποτελεσμα να ειχαν μαζευτει πολλες χιλιαδες ποντοι μεχρι που η BP εβγαλε προσφορα χρηση ποντων για να βαζεις καυσιμα χωρις ΦΠΑ.εδω και 8 μηνες βαζω βενζινη χωρις ΦΠΑ και εχω ακομα ποντους για κανα 2μηνο. σημερα εβαλα πετρελαιο με 1.15 (κινησης)
Μπορείς να πεις λίγο πως γίνεται?
πας και βάζεις με την άλφα βενζίνη στην bp?όχι τπτ άλλο, έχω μια πιστωτική της άλφα, να πω στον πατέρα να βάζει απο BP αν είναι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορείς να πεις λίγο πως γίνεται?
πας και βάζεις με την άλφα βενζίνη στην bp?
όχι τπτ άλλο, έχω μια πιστωτική της άλφα, να πω στον πατέρα να βάζει απο BP αν είναιΑπλά πρέπει η κάρτα σου να είναι alpha bonus, και κάθε φορά που βάζεις βενζίνη BP παίρνεις 4 πόντους για κάθε 1Ε. Μετά από τους πόντους που έχεις μπορείς να βάλεις βενζίνη χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ, δεν ξέρω όμως πόσους πόντους χρειάζεσαι για κάθε Ε βενζίνης, και επίσης για πόσο θα ισχύει αυτή η προσφορά... σκέψου ότι μπορεί να πάρεις την καρτούλα και η BP να αρχίσει να λέει μετά τα δικά της και να διακόψει την προσφορά.
-
Εφόσον έχεις πόντους και η κάρτα σου γράφει bonus, ναι αλλά οι πόντοι που αφαιρούνται είναι αρκετούτσικοι και αφού φας τους αρχικούς 10-15.000 που παίρνεις όταν βγάζεις την κάρτα μετά κερδίζεις πόντους περίπου 1 ανά € ή στη καλύτερη 4 ανά € που ξοδεύεις με τη κάρτα. Πάντως βολεύει έστω και σαν προσωρινή λύση. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες go της Εθνικής και τα πρατήρια της ΕΚΟ και με μια κάρτα της Σίτι σε συνεργασία με Σελλ.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες go της Εθνικής και τα πρατήρια της ΕΚΟ και με μια κάρτα της Σίτι σε συνεργασία με Σελλ.Αυτό με τη Shell μου άρεσε, γιατί με έχει ξεσκίσει η V Power Racing.
Βενζίνη ώρα μηδέν!