-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως Bill αν μου πεις τι αμαξι εχεις θα σου πω πιο αποφασισα να παρω σημερα.Εχω μια περιεργια οτι θα χεις καποιο ψαγμενο και μια διαισθηση οτι θα βοηθηθω.
Μπα!Αυτο που εχω εγω εχει σταματησει να παραγεται.Δεν σου λεω τι ειναι γιατι θα σε μπερδεψω ακομα παραπανω και θα ξεθαψουμε και αλλα θεματα.
Και έχεις και πολλά και κανένα δεν παράγεται πια. Θα τον βραχυκυκλώσεις!
-
Ποιον εμενα , εγω ειμαι η δεη ολοκληρη , τωρα ψαχνω για κανα προσεγμενο μχ-5 , ηθελα και οικογενειακο ο μλσ και με βλεπω σε καμια 3ετια να παντρευομαι.
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Κοιτα επειδη ειμαστε σχεδον στην ιδια φαση , λοιπον παρε ενα Quashqai 1.6 καινουργιο , κανε χιλιομετρα κανε καμια εκδρομη κανε κανα παιδακι και κρατα το καμια 10 ετια και βλεπεις και ολα αυτα με 22.000ε.
Τα αμαξια που θες μεταχειρα ειναι ακριβα και βγαζουν και ακριβες ζημιες λαχειο , μεχρι και 5.000+ για μοτερ.
Επισης στα 14.000ε που κανουν βαλε και κανα 1500ε να τα συμαζεψεις, ενω επισης σε 4-5 χρονια που θα τα πουλησεις θα θεορουντε αντικες λογο αλλαγης πραγματων απο 2011.Θα τα δωσεις κανα 6.000ε και θα θες αλλα 14.000ε για να παρεις ενα αξιοπιστο οικογενειακο.Γνωμη μου παρτω απο τωρα , γιατι μετα με γεννες παιδια κλπ αντε βρες ακρη.Ήμουν που ήμουν επιφυλακτικός για τα μεταχειρισμένα, τώρα με αποτελείωσες!!!
-
Με τι σε αποτελειωσε μωρε, με μια γενικοτητα για 2 τελειως διαφορετικα αυτοκινητα???
Αν ειναι δυνατον! Κοιταξε να δεις φιλε μου, αν το φοβασαι το μεταχειρισμενο μην το κοιτας καν. Σε τετοιες αγορες παντα υπαρχει ρισκο. Αν εισαι διατεθειμενος να το αναλαβεις βαζεις τα δυνατα σου, μαθαινεις οσο περισσοτερα μπορεις, τσεκαρεις αυτα που σου φαινονται καλυτερα και τα ελεγχεις εξονυχιστικα.
Αν σου φαινονται βουνο ολα αυτα, ψαξου να κανεις την καλυτερη επιλογη καινουριου με τα χρηματα που διαθετεις
-
Αυτό ρωτάω ρε παιδιά...
Τι περιλαμβάνει ένας εξονυχιστικός έλεγχος. Και άντε τη βρίσκω την καλή περίπτωση και το πάω και σε ένα μάστορα να δει αν είναι τρακαρισμένο. Ποιος θα μου πει αν το συγκεκριμένο είναι monday car, αν ανήκει σε παρτίδες με κάποιο ελάττωμα και τέλος πάντων αν έχει προδιάθεση να βγάλει τη ζημιά των 5000 ε..
Να μου βγάλει ζημιά 500ρικου το δέχομαι, αλλά όχι και 5χίλιαρο -
Δε θελει πολυ , λιγο χαλια βενζινη , λιγα πειρακια και παρε το μοτερ στο χερι και αυτο παλυ καλα φτιαχνεται.
Που να δεις να σηκωνουν αντιπροσωπειες και Γερμανιες τα χερια ψηλα και να μην φτιαχνεται ηλεκτρονικα το αμαξι να δεις.
Τα μεταχειρα ειναι για ανθρωπους που εχουν ακριες που ξερουν μηχανικα που ειναι μεσα στα πραγματα η που ετσι και αλλιως δεν εχουν λεφτα για καινουργιο.Εκτος αν βρεις καποιο πολυ γνωστου σου. Βεβαια εγω το αμαξι μου το πουλησα σα καινουργιο και με ολα τα service προσφατα , λογο βιασυνης βεβαια αλλα ποσοι το κανουν αυτο. Καλη επιτυχια , για μενα κανε ντραιβ το Astra kai me 19k e καθαρισες σε ολα και το κεφαλι ησυχο. -
Το 5χιλιαρο ειναι πολυ τραβηγμενο, ποια ζημια κοστιζει τοσο??? Και για αλλαγη κινητηρα πολλα μου φαινονται.
Οσο για τις ελαττωματικες παρτιδες, ψαχνεις καλα στο ιντερνετ για πληροφοριες. Απο κει κ περα μια επισκεψη στην αντιπροσωπεια εποικοδομητικη θα ειναι. Ρωτας για σερβις, κοστη ανταλλακτικων, ενω αν εχεις βρει καποιο αυτοκινητο μπορεις ειτε να το πας για ελεγχο ειτε μονο το vin για τα χιλιομετρα. Να σημειωσω εδω πως οσο κανεις τη συντηρηση στο δικτυο, τα στοιχεια εισαγονται στο συστημα, οποτε μπορεις να δεις ποσα χιλιομετρα ειχε στο τελευταιο σερβις και φυσικα τι ειχε αλλαχθει ως τοτε. Κανεις λοιπον τη συγκριση και συμπαιρενεις αν τα στοιχεια του βιβλιου ειναι ακριβη. Προτιμοτερες ειναι οι αγγελιες ιδιωτων ως προς την ειλικρινια κυριως, αλλα κανεις δε σου εγγυαται πως κι ο ιδιωτης θα ειναι τιμιος.
Αν υπαρχει μηχανικος ή φανοποιος εμπιστοσυνης για να ελεγξεις κι εκει το αυτοκινητο για σοβαρο τρακαρισμα ακομα καλυτερα. Μεσω του ασφαλιστη σου -με την πινακιδα κ λιγη καλη διαθεση- εχω διαβασει πως μπορεις να δεις για καλυψεις ατυχηματων και τον αριθμο των ιδιοκτητων.
Δες κι εναν 'οδηγο μεταχειρισμενων' που βρηκα στο γκουγκλ
http://www.auto24.gr/html/ent/660/ent.3660.asp
http://www.prcclub.gr/Topics/General/Gu ... rchase.pdf
(2 τελικα )
-
Ενας τοπαθε απο πηρακια κολησε το μοτερ και ενας του φηγε μια σωληνα του θερμοστατη και κολησε το μοτερ. Οντος τα διαβαζα προσφατα σε αμαξια που μου αρεσαν και επαθα
-
Ενας τοπαθε απο πηρακια κολησε το μοτερ και ενας του φηγε μια σωληνα του θερμοστατη και κολησε το μοτερ. Οντος τα διαβαζα προσφατα σε αμαξια που μου αρεσαν και επαθαΤην καταστροφη φερνεις .Αν ηταν ολα ετσι οπως τα λες τα συνεργεια θα ηταν γεματα απο κατεστραμμένα αμαξια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενας τοπαθε απο πηρακια κολησε το μοτερ και ενας του φηγε μια σωληνα του θερμοστατη και κολησε το μοτερ. Οντος τα διαβαζα προσφατα σε αμαξια που μου αρεσαν και επαθα
Την καταστροφη φερνεις .Αν ηταν ολα ετσι οπως τα λες τα συνεργεια θα ηταν γεματα απο κατεστραμμένα αμαξια .
+1
...και επιτελους ας ψαχνομαστε λιγο παραπανω με την βενζινη που βαζουμε, και να επιλεγουμε 1-2 πρατηρια, και οχι
ανεφοδιασμο οπου να ναι.
Οσο για θερμοστατες, και σωληνακια, ακομα και ο διαολος να συνομωτησει και να μην δουλευουν και οι σχετικες ενδειξεις
θερμοκρασιας νερου, καποια στιγμη θα βγουν ατμοι, ή κατι τελοσπαντων θα κανει την εμφανιση του (ηχητικη-οπτικη)
πριν σπασει ενα μοτερ. -
Εγω απλα ειπα καποια πραγματα, για να ειναι πιο επιφυλακτικος ο φιλος και οτι επειδη ενα μεταχειρα αμαξι πωλειται φθηνοτερα απο αλλα, δεν αποτελει παντα την ευκαιρια.Τον επαγρυπνησα για να κοιταξει το θεμα πιο διεξοδικα απο οσο νομιζει , με καποιο γνωστη μηχανικο και φανοποιο της εμπιστοσυνης του και επειδη το θεμα του ειναι να γλιτωσει λεφτα , να προσεχει διπλα και να μην πετα στα συνεφα.Ωστε να παρει μια ωριμη αποφαση και οχι μια αποφαση πανω στην ταυλα της στιγμης.
-
Εγω απλα ειπα καποια πραγματα, για να ειναι πιο επιφυλακτικος ο φιλος και οτι επειδη ενα μεταχειρα αμαξι πωλειται φθηνοτερα απο αλλα, δεν αποτελει παντα την ευκαιρια.Τον επαγρυπνησα για να κοιταξει το θεμα πιο διεξοδικα απο οσο νομιζει , με καποιο γνωστη μηχανικο και φανοποιο της εμπιστοσυνης του και επειδη το θεμα του ειναι να γλιτωσει λεφτα , να προσεχει διπλα και να μην πετα στα συνεφα.Ωστε να παρει μια ωριμη αποφαση και οχι μια αποφαση πανω στην ταυλα της στιγμης.Οκ, εγω απαντησα απλα σε μια γενικοτερη βαση, με την ευκαιρια που αναφερθηκες σε αυτο.
Οχι για την προκειμενη περιπτωση, με το μεταχειρισμενο που αναφερθηκε. -
Εγω απλα ειπα καποια πραγματα, για να ειναι πιο επιφυλακτικος ο φιλος και οτι επειδη ενα μεταχειρα αμαξι πωλειται φθηνοτερα απο αλλα, δεν αποτελει παντα την ευκαιρια.Τον επαγρυπνησα για να κοιταξει το θεμα πιο διεξοδικα απο οσο νομιζει , με καποιο γνωστη μηχανικο και φανοποιο της εμπιστοσυνης του και επειδη το θεμα του ειναι να γλιτωσει λεφτα , να προσεχει διπλα και να μην πετα στα συνεφα.Ωστε να παρει μια ωριμη αποφαση και οχι μια αποφαση πανω στην ταυλα της στιγμης.Υπερβάλλεις.
-
Giulietta απο εμενα,ειναι και πιο ομορφη,και εχει και καλυτερο κινητηρα
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Giulietta απο εμενα,ειναι και πιο ομορφη,και εχει και καλυτερο κινητηραviewtopic.php?p=2091086#p2091086
-
Δεν ειχα διαβασει τις προηγουμενες σελιδες,μονο την επικεφαλιδα διαβασα, thx!
-
Προσέξτε πάντως γιατί έχουν σπρωχτεί στην αγορά του μτχ πολλά εταιρικά (ειδικά αυτά τα αθώα οικογενειακά) που τα περισσότερα από αυτά κάθε άλλο παρά σωστή χρήση έχουν υποστεί.
'Χαμένα' βιβλία service, άδεια που δεν σας την δείχνουν (είναι στο όνομα εταιρίας) και σημάδια αδικαιολόγητων φθορών πρέπει να σας βάλουν σε σκέψεις.
-
Παίδες HELP!
Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα βάζω το δίλημμα εδώ:
Είμαι στο παρα '1 να κλείσω απο βδομάδα μια απο τις τελευταίες στοκ άλφα GT 1.8. Το αυτοκίνητο το 'χω ερωτευτεί αλλά το πρόβλημα είναι κατά κύριο λόγο (στις δύσκολες εποχές που ζούμε) το κόστος χρήσης του: 500 ε τέλη (και ποιος ξέρει τι ξημερώνει αύριο) και 11-12 lt/100km κατανάλωση.
Από την άλλη πάντα καλοέβλεπα και την 116. Λίγα τέλη (139 ε?), οικονομικό στις βενζίνες και μου αρέσει εξωτερικά και αυτό. Διαφορά στην τιμή γύρω στα 3k πιο ακριβή η (σκέτη) μπέμπα απο την γεμάτη καλούδια άλφα.Για να προλάβω τυχόν σχόλια για τις γηραιές κυρίες που με έχουν γοητεύσει : Η γριά κότα έχει το ζουμί!!
Τα κριτήρια αγοράς αυτά που αναφέρω στην αρχή του τοπικ:
Βασικά κριτήρια επιλογής:
1.Οδηγική ευχαρίστηση σε σβέλτες επαρχιακές διαδρομές
2.'Ποιότητα παραμονής' στην καμπίνα
3.Πρακτικότητα στην περίπτωση που προκύψει κάποιο παιδάκι τα επόμενα χρόνια
4.Να το βλέπω στο γκαράζ το πρωί και να μου φτιάχνει τη μέρα βρε αδερφέ...Ειδικά από κάποιο φίλο με GT θα ήθελα μια γνώμη μιας και δεν την έχω οδηγήσει (μόνο 147).
Ευχαριστώ in advance!
-
τα 500 ευρω στο 1.8 που τα ειδες??
-
505€ ειναι γιατι εκπεμπει 202gr CO2
Giulietta120, 116i ή Megane Tce;