-
Για να μη μας βαλει κανεις στο ματι..
Θα σε μαλωσω και εισαι και σιτροενακιες λες..Η cx ειχε ακριβως το ιδιο πισω παραθυρο..Περιττο να σου πω οτι στο gcc περιμενει λαος πλεον να εμφανιστεις..
-
Δωσε λινκ...
Εμπλεξα, αλλα δε το ξεχασα....
.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτές είναι από Ελβετία, και μου κίνησαν την περιέργεια. Έχω πολύ υλικό, αλλά αυτά μου φάνηκαν περίεργα. Ferrari κλπ δεν βάζω, γιατί θα μας πιτσιλίσει ο Αλέξανδρος...
Σας παρακαλώ να αναρτήσετε αμέσως φωτογραφίες!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για να μη μας βαλει κανεις στο ματι..
Θα σε μαλωσω και εισαι και σιτροενακιες λες..Η cx ειχε ακριβως το ιδιο πισω παραθυρο..Περιττο να σου πω οτι στο gcc περιμενει λαος πλεον να εμφανιστεις..
Δε μπορω να θυμηθω το CX να ειχε αναποδη καμπυλη. Δεν ηταν επιπεδο??
.
-
Είχε μία μικρή καμπύλη:
Όπως και όλο το αυτοκίνητο, έτσι και το πίσω τζάμι της C6 είναι μία καρικατούρα από τα απίστευτα μοντέλα που είχε βγάλει η εταιρία στο παρελθόν
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είχε μία μικρή καμπύλη:Όπως και όλο το αυτοκίνητο, έτσι και το πίσω τζάμι της C6 είναι μία καρικατούρα από τα απίστευτα μοντέλα που είχε βγάλει η εταιρία στο παρελθόν
Δεν νομιζω να ειχε κυρτωση, ισως σε ξεγελαει η μικρη αεροτομη και η κατω καμπυλωτη πλευρα της πορτας.
.
-
-
-
Ποσο φανταστικο αμαξι ρε γμτ..
Νταξ οκ μαζευομαι.. -
Να και το Veyron του γειτονα...
-
-
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
Να και το Veyron του γειτονα...παράξενος χρωματικός συνδυασμός
-
Στον δρόμο που μένω έχω παρατηρήσει μία mustang GT κ σήμερα είδα ότι την έχει μία Γερμανίδα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Στον δρόμο που μένω έχω παρατηρήσει μία mustang GT κ σήμερα είδα ότι την έχει μία ΓερμανίδαΚαλή?
-
Στον δρόμο που μένω έχω παρατηρήσει μία mustang GT κ σήμερα είδα ότι την έχει μία Γερμανίδακαι που ειναι το περιεργο
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Στον δρόμο που μένω έχω παρατηρήσει μία mustang GT κ σήμερα είδα ότι την έχει μία Γερμανίδα
Καλή?
Κ αυτή GT είναι
Εγώ πάντως είμαι GR -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και που ειναι το περιεργο
Να πάει να πλύνει κανένα πιάτο πρώτα!!!
που μας θέλει κ Mustang! -
και που ειναι το περιεργο
Να πάει να πλύνει κανένα πιάτο πρώτα!!!
που μας θέλει κ Mustang!'Χμμμμμ ενδιαφερον...........δηλαδη εχει και προίκα
-
To πρώτο που βλέπω:
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To πρώτο που βλέπω:και δεν επεσες ξερος απο την ομορφια του ?
Carspotting [#7]