-
Πήγαμε Μέγαρο χθες για να φωτογραφίσουμε τα τουρμπισμένα 350 Ζ και να απολαύσουμε την πρώτη δοκιμή του αγωνιστικού Φιέστα 1600. Ενα μπιζού κατεργασμένο από Ελληνικά χέρια που θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο Ράλλυ ΕΛΠΑ στην Πάτρα.
Ευχάριστη έκπληξη, η παρουσία στην πίστα 2-3 κλαμπ, οπότε ιδιοκτήτες Σουμπαρού Ιμπρέζα και Αουντι S3 δοκίμασαν τα αυτοκινητά τους και τις δυνατότητές τους κάτω από ασφαλείς συνθήκες.
Η εκδήλωση εξελίχθηκε ήρεμα, το θέαμα δεν έλειψε, ενώ η ικανοποίηση ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα οδηγών-συνοδηγών και θεατών που ήταν περισσότεροι από όσοι συνήθως στο πρωτάθλημα.
Μας άρεσαν! Οι άνθρωποι, τα αυτοκίνητα, ο συντονισμός και το κλίμα. Δεν ξέρωόύτε μενδιαφέρει να όλοι όσοι χθες στα Μέγαρα πάνε και στη βούτα κ.λπ... Και λοιπόν? Σημασία έχει πως άνθρωποι που λατρεύουν το αυτοκίνητο έκαναν αυτό που τους αρέσει και είμαστε εδώ έτοιμοι να ακούσουμε σχόλια και παρατηρήσεις για ακόμα καλύτερες ημέρες σε σχέση με αντίστοιχες εκδηλώσεις.Μακάρι να τα ξαναπούμε και ας μην γνωρίζω κανέναν από τους συμμετέχοντες
Στρατης Χατζηπαναγιώτου
-
Πήγαμε Μέγαρο χθες για να φωτογραφίσουμε τα τουρμπισμένα 350 Ζ και να απολαύσουμε την πρώτη δοκιμή του αγωνιστικού Φιέστα 1600. Ενα μπιζού κατεργασμένο από Ελληνικά χέρια που θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο Ράλλυ ΕΛΠΑ στην Πάτρα.
Ευχάριστη έκπληξη, η παρουσία στην πίστα 2-3 κλαμπ, οπότε ιδιοκτήτες Σουμπαρού Ιμπρέζα και Αουντι S3 δοκίμασαν τα αυτοκινητά τους και τις δυνατότητές τους κάτω από ασφαλείς συνθήκες.
Η εκδήλωση εξελίχθηκε ήρεμα, το θέαμα δεν έλειψε, ενώ η ικανοποίηση ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα οδηγών-συνοδηγών και θεατών που ήταν περισσότεροι από όσοι συνήθως στο πρωτάθλημα.
Μας άρεσαν! Οι άνθρωποι, τα αυτοκίνητα, ο συντονισμός και το κλίμα. Δεν ξέρωόύτε μενδιαφέρει να όλοι όσοι χθες στα Μέγαρα πάνε και στη βούτα κ.λπ... Και λοιπόν? Σημασία έχει πως άνθρωποι που λατρεύουν το αυτοκίνητο έκαναν αυτό που τους αρέσει και είμαστε εδώ έτοιμοι να ακούσουμε σχόλια και παρατηρήσεις για ακόμα καλύτερες ημέρες σε σχέση με αντίστοιχες εκδηλώσεις.Μακάρι να τα ξαναπούμε και ας μην γνωρίζω κανέναν από τους συμμετέχοντες
Στρατης Χατζηπαναγιώτου
-
Στρατης Χατζηπαναγιώτου
-
Στρατη καλησπερα.
Εχουμε κανενα νεοτερο τελικα για το τι θα γινει με το ιδιοκτησιακο καθεστως της πιστας? Οι 4Τ θα 'μεινουν' εκει? -
Παντως θα ηταν πιο ωραια αν μαζευομασταν πιο συχνα στα Μεγαρα εκτος απο τα καθιερωμενα track day που κανουμε καθε 3μηνο πανω κατω.
Παντα κατι ενδιαφερον υπαρχει εκει. Απο μια ενδιαφερουσα συζητηση με γνωστους κ φιλους, εως να μπεις στην πιστα κ να ευχαριστηθει η ψυχουλα σου.
Αν κ εχει ειπωθει πολλες φορες στο παρελθον, η υπαρξη μιας καφετεριας
θα βοηθουσε παρα πολυ στην προσελευση κ ευχαριστη διαμονη κοσμου που ερχεται παρεα με καποιους που θελουν να μπουν κ να δοκιμασουν τ αυτοκινητα τους. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αν κ εχει ειπωθει πολλες φορες στο παρελθον, η υπαρξη μιας καφετεριας
θα βοηθουσε παρα πολυ στην προσελευση κ ευχαριστη διαμονη κοσμου που ερχεται παρεα με καποιους που θελουν να μπουν κ να δοκιμασουν τ αυτοκινητα τους.Συμφωνώ Κλεισθένη, μαζί με εικόνα από αγώνες ή συγκενρώσεις για live μεταδόσεις F1 Κυριακές μεσημέρι.
Αλήθεια το track day το δικό μας τι έγινε?
-
Μακάρι να γίνουν όλα αυτά να δούμε και από πρώτο χέρι πόσοι θα προτιμήσουν να πάμε Μέγαρο για F1 ή απλά χάζεμα σε δοκιμές αυτοκινήτων από τους 4Τ!!
Το Track Day πάει για Οκτώβριο!Θα ενημερώσω μόλις έχω νεώτερα! Λυσσασμένοι!!!
-
...και μία υπερυψωμένη εξέδρα, έστω και προκάτ ... δεν ζητάμε σκέπαστρα και ιστορίες. Έτσι να μπορείς να δεις γύρους αντί για 2-3 στροφές. Πάντως με μια καφετέρια-φαγάδικο βολεύομαι, απ' ότι θυμάμαι η καντίνα δεν είναι και η πιο πλήρης που υπάρχει... πάντως θα πάω να λιώσω ότι έχει μείνει απ' το πέλμα του 147 όπου νά ναι [για το track day είμαι πιο μέσα από μέσα ]... έχω να περάσω κανά χρόνο απ' την πίστα.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
...και μία υπερυψωμένη εξέδρα, έστω και προκάτ ... δεν ζητάμε σκέπαστρα και ιστορίες. Έτσι να μπορείς να δεις γύρους αντί για 2-3 στροφές. Πάντως με μια καφετέρια-φαγάδικο βολεύομαι, απ' ότι θυμάμαι η καντίνα δεν είναι και η πιο πλήρης που υπάρχει... πάντως θα πάω να λιώσω ότι έχει μείνει απ' το πέλμα του 147 όπου νά ναι [για το track day είμαι πιο μέσα από μέσα ]... έχω να περάσω κανά χρόνο απ' την πίστα.stis Serres eixe mia pliri kafeteria/estiatorio stin pista kai pragmati htan oraia na pineis ton kafe sou kai na blepeis ta autokinita na sbourizoun stin pragmati poli kali pista. krima pou einai makria.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μακάρι να γίνουν όλα αυτά να δούμε και από πρώτο χέρι πόσοι θα προτιμήσουν να πάμε Μέγαρο για F1 ή απλά χάζεμα σε δοκιμές αυτοκινήτων από τους 4Τ!!Ξέρεις είναι συνήθεια, κάτι σαν στέκι. Γιατί να μην είναι στην πίστα?
Το Track Day πάει για Οκτώβριο!Θα ενημερώσω μόλις έχω νεώτερα! Λυσσασμένοι!!!
Οκτώβριο έχουμε μεθαύριο πρόεδρε....
-
Οταν κάνετε δοκιμές στην πίστα μπορούμε να ερχόμαστε να βλέπουμε;;
-
Εγω εκει ημουν μαζι με MadMax και Gibson.
Παντως το Fiesta πυροβολαει (κυριολεκτικα....βροοουυυμμμμμμ ΜΠΑΜ!) -
Εγώ ήμουν για μπάνιο....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οταν κάνετε δοκιμές στην πίστα μπορούμε να ερχόμαστε να βλέπουμε;;βασικά η πίστα είναι 'ανοικτή' στο κοινό και τις μέρες που γίνοται δοκιμές από το περιοδικό, απλά δεν μπορείς να βάλεις αυτοκίνητο μέσα... που και που πέφτει κανένα σύρμα για τις 'καλές' δοκιμές, αλλά δεν έτυχε ποτέ να μου σφυρίξουν κάτι...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ ήμουν για μπάνιο....τι έλεγε, που πήγες; είχα πάει την Τετάρτη... άμα κρατήσει ο καιρός θα ξαναπάω. Η θάλασσα τρώγεται [κρύα σαν 12νησα, και εξίσου καθαρή] και λίγο κόσμο βρίσκεις στα μεγάλα στέκια... πχ καράβι σχοινιά.
-
Moy arese poly to post toy k.Stratissino giati einai oraio na blepeis kapoion me tosh empeiria na leei
'**Δεν ξέρωόύτε μενδιαφέρει να όλοι όσοι χθες στα Μέγαρα πάνε και στη βούτα κ.λπ... **Και λοιπόν? Σημασία έχει πως άνθρωποι που λατρεύουν το αυτοκίνητο έκαναν αυτό που τους αρέσει και είμαστε εδώ έτοιμοι να ακούσουμε σχόλια και παρατηρήσεις για ακόμα καλύτερες ημέρες σε σχέση με αντίστοιχες εκδηλώσεις. '
Kapote poy phgame na kanoyme ena track day mas legane na mhn dokimazoyme ta oria mas h toy aytokinhtoy mas sthn pista kai oti ama 8eloyme na kanoyme tarzanies na pame sthn boyta h sta limanakia... Kapote mas xarakthrizane ws kontrakides san alhtes klp
Xairomai loipon poy allakse ayth h apopsh....Meta timhs
A.Annivas -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kapote poy phgame na kanoyme ena track day mas legane na mhn dokimazoyme ta oria mas h toy aytokinhtoy mas sthn pista kai oti ama 8eloyme na kanoyme tarzanies na pame sthn boyta h sta limanakia...Ποιός το είπε αυτό? Οι υπεύθυνοι της πίστας?
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Πήγαμε Μέγαρο χθες για να φωτογραφίσουμε τα τουρμπισμένα 350 Ζ και να απολαύσουμε την πρώτη δοκιμή του αγωνιστικού Φιέστα 1600.Τουρμπισμένα Ζ? Πές μου και άλλα! Το ένα ήταν γκρί με 19'αρες ζάντες? Ποιός το οργάνωσε? Πως το ήξερες?
Thanks...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Οταν κάνετε δοκιμές στην πίστα μπορούμε να ερχόμαστε να βλέπουμε;;
βασικά η πίστα είναι 'ανοικτή' στο κοινό και τις μέρες που γίνοται δοκιμές από το περιοδικό, απλά δεν μπορείς να βάλεις αυτοκίνητο μέσα... που και που πέφτει κανένα σύρμα για τις 'καλές' δοκιμές, αλλά δεν έτυχε ποτέ να μου σφυρίξουν κάτι...
E ρίξτε καμία φωνή τότε βρε παιδιά! Να έρθουμε και εμείς!
....Για μπάνιο πήγα κοντά απο το σπίτι μου, Σαρωνίδα. Ψιλοκρύα αλλά χωρίς πολύ κόσμο.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πήγαμε Μέγαρο χθες για να φωτογραφίσουμε τα τουρμπισμένα 350 Ζ και να απολαύσουμε την πρώτη δοκιμή του αγωνιστικού Φιέστα 1600.
Τουρμπισμένα Ζ? Πές μου και άλλα! Το ένα ήταν γκρί με 19'αρες ζάντες? Ποιός το οργάνωσε? Πως το ήξερες?
Thanks...
πώς το ήξερε?????
εχμ.... sx=stratissino
Σπύρος
ΜΕΓΑΡΑ 19-9ου-04