Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Έχεις δίκιο έτσι το σκεύτηκα και γω , το gti έχει κανά χρόνο περίπου ακίνητο με πρόβλημα στο injection και ένα άλλο μικροπρόβλημα στο σασμάν το βασικό πρόβλημα όμως είναι η σκουριά στους πίσω θόλους και λίγο κάτω από την θέση του οδηγού και δεν βρήκα κάποιον που να θέλει να το φτιάξει ( φανοποιό ) είναι δύσκολή και επίπονη διαδικασία μου είπαν μάλλον βαριούνται αλλά όπως και να έχει θέλω να το αναπαλαιώσω
Αυτα δεν ειναι κ τοσο μεγαλα προβληματα!!! Για το κιβωτιο καλο μαστορα θα βρεις στη σπυρου πατση στην Αθηνα, πηγαμε προχθες κ το κιβωτιο του γκολφ σε 5' το εφτιαξε ο ανθρωπος! Οσο για τις σκουριες, αν δε γινεται αλλιως λυσε ολο το αυτοκινητο, στειλ'το για αμμοβολη και θα εχεις 'καινουρια' καροτσα πλεον!! Τον ιδιο κοπο θα κανεις με τη μεταμοσχευση σε αλλο αμαξι και θα εχεις και το αυθεντικο πατωμα ενω θα μπορεις να αλλαξεις κ ο,τι αλλο χρειαζεται ωστε να το κανεις 'αστερι'.
Για να παρεις κουραγιο δες δυο διαφορετικες περιπτωσεις ανακατασκευης -απο χειροτερη κατασταση- κ προσεξε πως εγιναν (η πως θα γινουν )
viewtopic.php?f=16&t=46197
http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=26&t=1599
thank's efthymis θα το ψάξω να δω αν μπορεί να γίνει έτσι , εδώ μου λέγανε για τη σκουρία ότι έπρεπε να το κάψουν τοπικά και άλλες τέτοιες σύγχρονες μεθόδους οι οι τεμπέληδες .