-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
1,499 στην Καλαμακιου ακριβως πριν το γηπεδο του Α. Δημητριου στην ανοδο στο δεξι χερι (χτες 20.05)
ΜΑΚΡΥΑ!
Για ποιο λογο xenos?
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?
ΕυχαριστωΈχεις αμνησία?
Ναι, γραψε λαθος...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Απο εκει και περα δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα που μπορουμε να κανουμε σαν κλαδος περα απο τις ανακοινωσεις που ειδες οι οποιες βγαινουν απο το ενα εκ των δυο πανελληνιων συνδικαλιστικων οργανοσεων που εχουμε! Υποψιες ή τις περισσοτερες φορες κατι παραπανω απο υποψιες οπως και γεγονοτα δεν βοηθανε σε τιποτα... Αφου το ιδιο το κρατος δεν εχει τα μεσα για να ελενξει σωστα τα συγκεκριμενα πρατηρια και ακομα και οταν καταφερνει και τους πιανει οι κυρωσεις ειναι αστειες η δεν εφαρμοζονται ποτε (θυμιζω το δικαστηριο που εχει ο Ψωμιαδης καθως μειωσε προστιμο που ειχε επιβληθει σε πρατηριο κατα αρκετες δεκαδες χιλιαδες ευρω σε μολις 5 αν θυμαμαι καλα!).Αυτό δεν το πιστεύω. Απλά δεν έχετε (ως κλάδος) να τα βάλετε με τους σάπιους μέσα σας (= πολιτικό κόστος).
Από το να 'καρφώνετε' στο Υπουργείο τους κλέφτες μέχρι να πληρώσετε τον εξοπλισμό 1-2 συνεργείων ελέγχου και άλλα ενδεχομένως. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είναι αλήθεια οτι το melos86 είναι ο Καλπάκης;Θα μπορούσε, μια και ο Καλπάκης που ως γνωστόν δεν κλέβει, είναι πιο ακριβός πλέον.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι αλήθεια οτι το melos86 είναι ο Καλπάκης;
Θα μπορούσε, μια και ο Καλπάκης που ως γνωστόν δεν κλέβει, είναι πιο ακριβός πλέον.
Δε νοθεύει πλέον με βενζίνη; Δίνει καθαρό νερό;
[spoiler:1m43izs8]ps. Δεν ξέρω τι κάνει ο Καλπάκης, απλά ήθελα να δώσω λίγο ενδιαφέρον στο topic. [/spoiler:1m43izs8]
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είναι αλήθεια οτι το melos86 είναι ο Καλπάκης;
Θα μπορούσε, μια και ο Καλπάκης που ως γνωστόν δεν κλέβει, είναι πιο ακριβός πλέον.
Δε νοθεύει πλέον με βενζίνη; Δίνει καθαρό νερό;
Καζανάκια θα μας τα κάνουν τα αυτοκίνητα μου φαίνεται
-
Τα renault δε θέλουν και πολύ προσπάθεια για να γίνουν.
-
Στα Renault όμως δεν ανάβει με το παραμικρό το λαμπάκι του κινητήρα όταν βάζεις μάπα βενζίνη(όπως σε κάτι άλλα )
Όλα τα κάινε τα μανάρια μου (και μετά παίρνεις τις τρόμπες βενζίνης στα χέρια ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνάδελφός σου με βενζινάδικο σε πολύ καλό μέρος με απείλησε ότι θα μου κόψει το κεφάλι όταν πήγα να του πω απολύτως φιλικά ότι μάλλον κάτι πάει στραβά με τις δεξαμενές του ή το φορτίο που του φέρνουν έχει πρόβλημα καθώς μετά από μοναδικό ανεφοδιασμό σε αυτόν γαμήθηκα στα κοψίματα και στα λαμπάκια. Να χαρώ εγώ επαγγελματίες και το κακό είναι ότι δεν πρόκειται για τον μοναδικό δυστυχώς.
Στείλε στίγμα στο GMAPS και θα το κάνω να φανεί ατύχημα.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Συνάδελφός σου με βενζινάδικο σε πολύ καλό μέρος με απείλησε ότι θα μου κόψει το κεφάλι όταν πήγα να του πω απολύτως φιλικά ότι μάλλον κάτι πάει στραβά με τις δεξαμενές του ή το φορτίο που του φέρνουν έχει πρόβλημα καθώς μετά από μοναδικό ανεφοδιασμό σε αυτόν γαμήθηκα στα κοψίματα και στα λαμπάκια. Να χαρώ εγώ επαγγελματίες και το κακό είναι ότι δεν πρόκειται για τον μοναδικό δυστυχώς.
Στείλε στίγμα στο GMAPS και θα το κάνω να φανεί ατύχημα.....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
.............
Εγώ άπειρες φορές έχω πει εδώ μέσα πως δεν με ενδιαφέρει τόσο η απόλυτη τιμή (λες και θα με σώσει το 1 λεπτό) αλλά να βρούμε κάποιον συγκεκριμένο ως 4ΤΦ Βορείου Ελλάδος-Θεσσαλονίκης και να τον προτιμάμε για τα πάντα, βενζίνες, πλύσιμο κλπ. Κάναμε κρούση με συνφορουμίτη σε γνωστό βενζινάδικο εδώ μέσα και πήραμε τα @@ μας γιατί δεν υπάρχει αυτή η θέληση για το κάτι παραπάνω.Εγώ κάθε 10Κ αλλάζω φίλτρο βενζίνης. Εχω αλλάξει ουκ ολίγα βενζινάδικα. Να με νοιάξει επειδή κλείνουν ; Θα το χαρώ πολύ. Ναι είμαι σκ@τόψυχος. Εχω ήδη μία ζημιά στο προηγούμενο από βενζίνη. Καλύτερα να πουλάνε αέρα κοπανιστό. Αλλά τι λέω και τώρα αέρα κοπανιστό πουλάνε. Μόνο που τον νοθεύουν με λίγη 95αρα.
Εκεί είναι το θέμα. Να βρεις κάποιον σταθερό και σωστό βενζινά να 'δέσεις' δίπλα του. Από τη στιγμή που βρεθεί ένας που θεωρείς σωστό, για το θέμα της τιμής αν τη διατηρεί σε λογικά επίπεδα και δεν κάνει λαδιές, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις αλλού.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Από τη στιγμή που δεν παρατηρούν διαφορά στην ποιότητα ή στην αυτονομία, με τι κριτήριο θα ήθελες να επιλέγουν οι περισσότεροι?
- Μπορεί να μην συμφωνείς με το κριτήριο butt you get the point...
I do indeed...
Τις προάλλες είχα πετύχει μια κοπελιά στο μετρό ακριβώς έτσι ντυμένη, λευκό κολάν κι από μέσα να φαίνεται το στρίνγκ, με λίγο πιο στρογγυλό...εεεε..... βλ. πιο κάτω να καταλάβεις τι εννοώ. ΟΛΟΙ μέσα στο βαγόνι, από 20 ως 65+ να έχουν αλληθωρήσει, ενώ αυτή μιλούσε σε μια φίλη της και μας είχε γυρισμένη πλάτη...
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, πάντως, δεν είναι κακή 'στρατηγική' αυτό.
Στις Aegean στην ευρύτερη περιοχή που μένω όλο κοπελιές βλέπω, με κολάν κι εφαρμοστά τζην...
Και πάντα με το χαμόγελο. -
True story+this thread is worthless without pics=
-
Να εκφράσω μια απορία που πιθανότατα θα έχει ξανασυζητηθεί..
Στην περιοχή μου (στα όρια που κινούμαι) το φθηνό, ενδεχομένως και αναξιόπιστο (έχω ακούσει από πολλούς διάφορα αρνητικά και από άλλους ότι 'μια χαρά είναι βενζίνα του') έχει την 95άρα 2 λεπτά φθηνότερα από το επώνυμο δοκιμασμένο, αξιόπιστο (που έχει και πρόσθετα στην απλή του ).
Με δεδομένο ότι κάνω 2 γεμίσματα το μήνα από 50 λίτρα, μιλάμε για διαφορά 1 ευρώ στο κάθε γέμισμα, ποιος ο λόγος να πάω στον πρώτο και όχι στον δεύτερο; Για να γλιτώσω 2 ευρώ το μήνα (ή 24-30€ σε ετήσια βάση); Το ποσό είναι αστείο για να ρισκάρω μια πιθανή βλάβη ή απλά κλέψιμο στο γέμισμα. -
πως μπορεί και κυκλοφορεί smart diesel (cdi) πρωτης γενιας στην γλυφαδα σε ώρα αιχμής 6 το απόγευμα??οεο? νομός κ ταξη?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
πως μπορεί και κυκλοφορεί smart diesel (cdi) πρωτης γενιας στην γλυφαδα σε ώρα αιχμής 6 το απόγευμα??οεο? νομός κ ταξη? -
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ( και αν ) οι απλές βενζινες ειναι διαφορετικές απο την στιγμη που παραγονται στα ιδια διηλιστηρια...
Απο κει και περα, ΣΑΦΩΣ και εντελη, συνηθως ενα 'ακριβο' βενζιναδικο ειναι πιο οικονομικό..
Πχ.
20 ευρω απο ενα 'Οικονομικό' βενζιναδικο μη 'πρωτης' εταιρειας eko shel BP κ.λ.π.( οχι νοθευμενο απαραιτητα καθοτι εχω βαλει αρκετες φορες απο εκει χωρις 'τεχνικα' προβληματα, λαμπακια κ.λ.π.)
το αυτοκινητο με το ζορι εκανε 80 χλμ με τα 13 αυτα λιτρα.. αυτο που λεμε 'δεν πηγαινε'.Αδειαζει το ρεζερβουαρ και βαζω απο αλλο και αλλης εταιρείας 'απο τις μεγαλες'.
το αυτοκινητο ( για αυτο που ειναι ετσι?) φυσαγε... εβγαλε σχεδον 100 χλμ με το 20αρικο..Να πω εδω οτι εχω ενα σημειο που βαζω βενζινα, οταν σβηνει στα αποτομα φραναρισματα - ειναι το ιδιο αξιοπιστο με την μεθοδο του 'ξεχυλισματος'
και στις 2 περιπτωσεις ο δεικτης πηγε εκει που επρεπε..
επεισης εχω παρατηρησει οτι το καυσιμο μιας συγκεκριμενης 'μεγαλης' εταιρείας ειναι πιο 'σταθερο' σε -καλη - αποδοση απο αλλης επεισεις 'μεγαλης'..
Τυχαιο???? δεν ξερω... -
Αν σου πω οτι δεν κατάλαβα Χριστό, τι θα πεις;
-
το οικονομικο δεν εβγαλε οσα χλμ ευβαλε με την βενζινα απο το ακριβο βενζιναδικο..
χιχιχιχι -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
το οικονομικο δεν εβγαλε οσα χλμ ευβαλε με την βενζινα απο το ακριβο βενζιναδικο..
χιχιχιχιΤο 'οικονομικό' μου φαίνεται πως ήταν το ίδιο τσιγκούνικο και στην αντλία...
Δεν μπορεί με ίδια ποσότητα λίτρων και ενώ κινείσαι σε ίδιες συνθήκες να σε βγάλει σημαντικά λιγότερα χλμ παρά μόνο εαν ΔΕΝ σου έχει βάλει αυτή την ποσότητα.
-
οπως ειπα
ο δεικτης πηγε εκει που επρεπεαλλα, πως να το πω.. να να ειχε λιγοτερη 'ενεργεια'
Βενζίνη ώρα μηδέν!