-
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?
-
Eσύ ανήκεις στα Σπάνια πουλιά
-
εσυ και εγω στηριζουμε την 100αρα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?Και εγώ 100αρα γεμίζω, αλλά πλεόν η shell την δίνει 1,90-... τα χρήματα είναι πολλά, σχεδόν 2Ε. Ευτυχώς που δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?ωωωω...
είσαι εκ/χος... -
Αν έχετε 2ο αμάξι ή σκούτερ λογικό να βάζετε 100αρα όσοι βάζετε. Αν όμως το είχατε για να πηγαίνετε στην δουλειά κτλ τότε χλωμούς σας έκοβα κ εσάς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν έχετε 2ο αμάξι ή σκούτερ λογικό να βάζετε 100αρα όσοι βάζετε. Αν όμως το είχατε για να πηγαίνετε στην δουλειά κτλ τότε χλωμούς σας έκοβα κ εσάς.αν είσαι λάρτζ τυπόνι βάζεις και στο καθημερινό σου όχημα...
και ας μην την χρειάζεται...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
ενω ΚΑΝΕΙΣ απο οσους πουλανε φτηνα δεν σου δινει 1 λιτρο καυσιμου σε κάθε πωληθεν λιτρο
ολοι οι αλλοι ειναι κλεφτες μονο εγω δεν ειμαι
Αν καταλαβες αυτο εισαι **edit mod **
εδώ δεν είναι 'μαγαζί' σου να βρίζεις όποιον όπως και όποτε το θελήσεις.
η αποδοκιμασία μου στη πρακτική σου είναι δεδομένη.posting.php?mode=quote&f=5&p=2077692#
ελπίζω και οι συντονιστές του φόρουμ να πράξουν τα δέοντα για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας.Δεν εβρισα κανεναν! Μια υποθεση εκανα..
Αυτο που ειπε ηταν τοσο βλακωδες που αν ΟΝΤΩΣ καταλαβε αυτο το πραγμα τοτε μαλλον μιλαμε για εναν ανθρωπο χαμηλης νοημοσυνης... (ας το θεσω ετσι μιας και ο χαρακτηρισμος που χρησιμοποιησα πιο πριν μαλλον θιγει την ευγενεια, τους τροπους, την ωριμοτητα αλλα και την παιδεια που εχουν λαβει καποια μελη!)Αν βεβαια απλα προσπαθησε να παραφρασει αυτο που ειπα για να μου 'την πει' τοτε μαλλον δεν αξιζει να ασχοληθω γιατι η κουτοπονηρια ειναι ενα χαρακτηριστικο που ανεκαθεν το αγνοουσα!
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]
χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eσύ ανήκεις στα Σπάνια πουλιάΤώρα θα βρεθεί κάποιος που θα πει ότι είδε τον nass σε κάποιο βενζινάδικο αλλά δεν πρόφτασε να τον βγάλει φωτογραφία.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]
χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
προσπαθούμε να κάνουμε μια κουβέντα.
οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν ακυρώνουν όποια προσπάθεια.
με την ιδιότητα του απλού μέλους, που μόνο αυτή έχω, συνιστώ αυτοσυγκράτηση.1,527 η φθηνότερη τιμή που είδα μέχρι χτες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
προσπαθούμε να κάνουμε μια κουβέντα.
οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν ακυρώνουν όποια προσπάθεια.
με την ιδιότητα του απλού μέλους, που μόνο αυτή έχω, συνιστώ αυτοσυγκράτηση.1,527 η φθηνότερη τιμή που είδα μέχρι χτες.
Ο καθε συνομιλητης μου εχει την ποιοτητα και το υφος λογου ( απο μερος μου που του αξιζει).-
1,499 στην Καλαμακιου ακριβως πριν το γηπεδο του Α. Δημητριου στην ανοδο στο δεξι χερι (χτες 20.05)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ? -
Εγραψες Νίκο
-
Χάραξε θες να πεις
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χάραξε θες να πεις -
Πολύ καλό.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Μακαρι οι βενζιναδες ολων των μελων που γραφουν εδω περα να ήταν δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε αυτά που ξέρουμε πως θα τα κόψει ο mod [Mod] με εμενα και με αλλους 2-3 ανθρωπους που γραφουν εδω μεσα...
Το προβλημα των περισσοτερων σας ειναι οτι επιλεγετε πρατηριο με κριτηριο ΜΟΝΟ την τιμη και παρουσιαζοντας ως αλλωθι στην κλοπη που δεχεται το ρεζερβουαρ τους και κατα συνεπεια η τσεπη τους, το γεγονος οτι ολοι οι βενζιναδες κλεβουν!
Δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο... Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι του αρεσει η απλα τον βολευει! Αλλα ας μην νομιζουν οτι οι παπαριες που γραφουν εδω μεσα εχουν και βαση...Τα πεντε λεπτα/ λιτρο που εχω διαφορα σε σχεση με τα φθηνα πρατηρια απο καπου πρεπει να 'βγουν' ειτε σας αρεσει ειτε οχι! Κανενας δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του... Κανενας συναδελφος δεν δουλευει για αγαθοεργιες!
Απλα ο ενας τα παιρνει νομιμως, ο αλλος με αλλον τροπο!
Ειναι γνωστο βεβαια οτι εδω μεσα ολοι ξερουν τα παντα! Και ακριβως για αυτο τον λογο δεν δινω και καμια σημασια πλεον στην καθε βλακεια που ακουγεται εδω μεσα... (πχ αυτο που ειπε ενας φιλος οτι η βενζινη σε ενα βενζιναδικο ειναι ο 'κραχτης')
Δεν μου καιγεται καρφακι εδω και παρα πολυ καιρο! Αλλωστε δν ειναι εγω που με ληστευουν και μαλιστα εν γνωσει μου... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?
ωωωω...
είσαι εκ/χος...???
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Χάραξε θες να πεις
αυτό ακριβώς εννοούσα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ωωωω...
είσαι εκ/χος...???
Εκατομμυριούχος θελει να πει
Βενζίνη ώρα μηδέν!