-
ε, το κόστος για μένα έγραψα
-
Κάνουν εξτρίμ σπορτς τα κωλόπαιδα, χτυπάνε και μετά έρχονται στα νοσοκομεία να τα κάνουμε καλά με τα λεφτά μας.
-
τα εξτρήμ ζμπορτς τονώνουν την οικονομία και την αγορά
[Δυστυχώς δεν ήταν από ζμπορ, να το είχα ευχαριστηθεί τουλάχιστον ]
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μήπως μπορείς να γράψεις και κόστος αμοιβής αναισθησιολόγου (ολική νάρκωση αν έχει διαφορά) και χειρούργου?
Δεν υπάρχει κόστος αμοιβής στο δημόσιο νοσοκομείο. Υποτίθεται ότι αμοίβεται μηνιαίως για αυτά που κάνει. Εκτός εάν θέλετε να κάνουμε κοστολόγηση κι επιμερισμό δαπανών
Πάντως για την περίπτωση της φίλης σου και χωρίς ναξέρουμε τι ακριβώς είχε εδώ θα της χρεώναν τα υλικά(αν ήταν φτηνά ούτε καν ) καθώς κι αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αναλώσιμο εργαλείο(που μάλλον δεν έγινε). Ενδεικτικά πάντως σε επεμβάσεις χρεώνουν μόνο τα υλικά και μάλιστα πολύ φθηνά πχ διαστολή πρόσθιας ουρήθρας χρεώνουν 1,50 ευρώ, κολπική πλύση 2,26 ευρώ. Οπότε σε αυτά τα ποσά προσθέτεις τις ημέρες νοσηλείας(73,37 ή 88,04 ανα ημέρα ανάλογα με τη χρήση φαρμάκων/υλικών η όχι) -
-
Πριν λιγο παρατηρησα κατι να με ενοχλει και να με γαργαλαει-φαγουριζει στο ματι..Εχω μια πολυ μικρη φουσκαλιτσα κατω απο το βλεφαρο μου..Ολοι κοιμουνται αυτη την ωρα για να απευθυνθω αλλου..
Κριθαρακι ειναι αυτο? Αν κοιμηθω θα ανοιξει το ματι μου αυριο? Δε τα ξερω καθολου αυτα τα θεματα, δεν ειχα ποτε παλι κριθαρακι..
Με κοληριο φευγει? -
πλυνε το με βαμβάκι και χλιαρό χαμομήλι.
-
Λοιπον καποια μικρομολυνση επαθες (αν εβαλες το χερι στο ματι και ηταν βρομικο)!!!
Αν το αφησεις θα θεραπευτει μονο του μεχρι αυριο!!
Αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις ριξε μπολικο νερο!!!!
(Εγω που ειχα παθει το ιδιο πριν καμια 3αρια χρονια εριξα λιγο σαπουνι στα βρεγμενα χερια μου, εκανα αφρο, τον εβαλα σε ολο το προσωπο -και στο μερος γυρω απο το ματι- και σε κανα 2ωρο ησυχασα!)Edit: Κανε αυτο που εγραψε ο Θανος καλυτερα!!!
-
Ποτέ δεν βάζουμε τα βρόμικα χερια μας στα μάτια μας και στο ... της!
ΦΟΡΜΠΙΝΤΕΝ λέμε! -
Να στε καλα ρε με σωσατε..
Δεν εχω χαμομηλι ομως..
Η λαλακια εχει παιχτει απο τους φακους επαφης μαλλον που εχουν περασει το μηνα, αν και δε τους πολυ φοραω.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πριν λιγο παρατηρησα κατι να με ενοχλει και να με γαργαλαει-φαγουριζει στο ματι..Εχω μια πολυ μικρη φουσκαλιτσα κατω απο το βλεφαρο μου..Ολοι κοιμουνται αυτη την ωρα για να απευθυνθω αλλου..
Κριθαρακι ειναι αυτο? Αν κοιμηθω θα ανοιξει το ματι μου αυριο? Δε τα ξερω καθολου αυτα τα θεματα, δεν ειχα ποτε παλι κριθαρακι..
Με κοληριο φευγει?Ενδεχομένως να είναι χαλάζιο... ειδικώς αν είναι μακριά από το χείλος του βλεφάρου...
http://www.eyeclinic.com.gr/ofthalmolog ... araki.html
Και στις 2 περιπτώσεις αλοιφή ή κολλύριο Tobradex 4-5 φορές την ημέρα, κ ένα καλό μασάζ με καθαρά χέρια ή με χλυαρή γαζούλα...Πήγαινε σε έναν οφθαλμίατρο αύριο για να το διαγνώσει... διάγνωση από μακριά δεν γίνεται...
-
βάλε κοκα κόλα, τι να σου πω χαχχαχαχα
-
Μαλλον κριθαρακι ειναι καθως ειναι στο χειλος ακριβως.Peterpan σ ευχαριστω για το χρονο σου. Περισσοτερο ρωταω γιατι θα πρεπει να κοιμηθω και αν θα μου δημιουργησει θεμα μεχρι αυριο πρωι.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μαλλον κριθαρακι ειναι καθως ειναι στο χειλος ακριβως.Peterpan σ ευχαριστω για το χρονο σου. Περισσοτερο ρωταω γιατι θα πρεπει να κοιμηθω και αν θα μου δημιουργησει θεμα μεχρι αυριο πρωι.μην ανησυχείς για μερικές ώρες... απλώς αύριο πάρε ένα tobradex σε αλοιφή ή σε κολλύριο... αλοιφή θα έλεγα καλύτερα...
κ πήγαινε καλού κακού σε έναν οφθαλμίατρο... -
για το χαλάζιο δεν δίνουν και brasan?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για το χαλάζιο δεν δίνουν και brasan?Και brasan και Brassens άμα χρειαστεί!
Είναι τριφασικό αυτό βρε όργιο;
-
ρε αγόρι μου, αφού δεν το χεις τί το κουράζεις
http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=2280
google is your friend, μην εκτίθεσαι
(να σε ενημερώσω ότι έχω που δουλεύω σε φαρμακείο τα καλοκαίρια γύρω στα 10 χρόνια, οπότε κάτι έχω μάθει )
-
καλά, κι ηλεκτρολόγος έχεις που σπουδάζεις καμιά δεκαετία αλλά μάλλον το google is your friend too
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλά, κι ηλεκτρολόγος έχεις που σπουδάζεις καμιά δεκαετία αλλά μάλλον το google is your friend tooδεν έχω σκοπό να αφιερώσω χρόνο για να εξηγώ στον ηταφι πράγματα που δεν καταλαβαίνει
η ουσία είναι αυτή
[quote]Brasan (ένζυμο) για οιδήματα και φλεγμονές /quote]
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες