-
Συνηθισμένο το τελευταίο διάστημα στην Πεντέλη τις βραδυνές ώρες να είναι μούσκεμα οι δρόμοι (υπερβολική υγρασία). Μάλλον εκεί οφείλεται κ όχι στο αυτοκίνητο. Και στο δικό μου στην επιτάχυνση νιώθω μονίμως τους τροχούς να μην πατάνε σωστά (δεν μου δίνει τη συνηθισμένη αίσθηση επιτάχυνσης).
-
http://www.juventuslive.it/7805/marchio ... C2%BB.html
Αστειευόμενος είπε ότι με 20 δις(miliardi), την έδινε....Μάλλον την κατάλληλη ευκαιρία να απαλλαγεί ψάχνει αλλά αυτό πρέπει να γίνει κάπως σωστά ώστε να φανεί έξοδος με ψηλά το κεφάλι. Η πώληση είναι τελεσίδικη πιστεύω. Το πόσο και το πότε μένουν μονάχα, αν μπορώ να μεταφράσω σωστά όλη αυτή την στρατηγική δηλώσεων του εξυγιαντή.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
τις βραδυνές ώρες να είναι μούσκεμα .αν, και το πρωινό μούσκεμα έχει τη χάρη του...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τις βραδυνές ώρες να είναι μούσκεμα .
αν, και το πρωινό μούσκεμα έχει τη χάρη του...
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιοριζόμαστε σε ώρες για το μούσκεμα.
-
Ο vasgay εννοει οτι γινεται μουσκεμα στον ιδρωτα προσπαθωντας το ακατορθωτο,να στριψει το γκολφ.Μα που πηγε κι εσας ο νους σας;
-
Μίλησε και η λούγκρα του φόρουμ.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Βαλε και Maserati, απλα ειναι κατι που δεν βλεπεις συχνα ενω οι BMW ηταν εν σειρα και οχι V!!!Οι τελευταιες οταν πρωτοβγηκσν το 83 ειχαν και 3 βαλβιδες και δυο τουρμπο... και 180 περιπου αλογα... πισω κινηση....
Μετα οπως η δικη μου 2.24ν και οι επομενες Guibli εφτασαν να εχουν μεχρι 320+ αλογα απο δυο λιτρα...V6 μπλοκε... κ.λ.π. δεν υπολογιζω δε τις CUP ...στα 350+..... -
πωλήσεις επιβατικών Νοεμβρίου 2010:
http://www.seaa.gr/data/segments/2010-11-seg.pdf
στην κατηγορια c, εντυπωση προκαλει, η δευτερη θεση της 159 με ποσοστο 11,4%!
-
New Alfa for brand's U.S. relaunch won't be designed as an American car
http://www.autonews.com/apps/pbcs.dll/a ... z17bODT9CN
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
πωλήσεις επιβατικών Νοεμβρίου 2010:http://www.seaa.gr/data/segments/2010-11-seg.pdf
στην κατηγορια c, εντυπωση προκαλει, η δευτερη θεση της 159 με ποσοστο 11,4%!
η ταξινομηση
του πινακιδωματος
τρεχω να κλεισω τη χρονια
-
Το νέο concept που σχεδιάζουν να παρουσιάσουν στην προσεχή Γενεύη (αν και αυτοί που δουλεύουν σε αυτό δεν είναι καν σίγουροι ότι θα παρουσιάστει):
-βασίζεται σε πλατφόρμα υπάρχουσα,αλλά όχι FGA
-δεν είναι SUV,δεν είναι η Giulia,δεν είναι η duetto
-είναι sport......αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιμένουν οι alfisti
-δεν πρόκειται να δει το φως της παραγωγής (γι'αυτό προσευχηθείτε να είναι άσχημο)...καθότι δεν έχει αγοραστικό κοινό
-δεν έχει καμία σχέση με την γκάμα (αν υποτεθεί ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα) της AR........Μη μου πεις.....
DETROIT -- Chrysler Group's Sterling Heights Assembly Plant, once scheduled for closure at the end of 2012, could become Chrysler's biggest plant in terms of output -- possibly even making Alfa Romeos, Chrysler CEO Sergio Marchionne said Monday.“I wouldn't be surprised to see an Alfa” come off the line at Sterling Heights, Marchionne said. Alfa Romeo is scheduled to return to the United States in 2012.
The Michigan plant currently makes the Chrysler 200 and Dodge Avenger mid-size sedans, Chrysler's entries into the industry's largest segment. Rivals include the Toyota Camry, Honda Accord, Ford Fusion and Chevrolet Malibu.
“The infrastructure is here” to increase volume, said Marchionne, speaking at a ceremony Monday to announce $850 million in new investments at the plant, including a new paint shop. Chrysler is adding a second shift at Sterling Heights in February with 900 new workers.
The Sterling Heights plant, located 23 miles northeast of downtown Detroit, now employs 1,270, including 1,158 hourly and 112 salaried employees.
via autonews.com -
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
....κεντρομήχανο πάντως είναι,αλλά τσουλάει (δεν πλέει).
Βρες τώρα πού μπορεί να βασίζεται -
Την
θα παιξουμε; -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πάμε μια ομαδική δέηση να είναι υπέρ του δέοντος άσχημο το concept!Έλεος πια με την καταστροφολογία και τους επικήδειους λόγους
Εδω καράβια χάνονται , βαρκούλες αρμενίζουν.Μαζοχιστής... ή εικαστικός;
Από humour πώς πάμε;
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Πάμε μια ομαδική δέηση να είναι υπέρ του δέοντος άσχημο το concept!
Έλεος πια με την καταστροφολογία και τους επικήδειους λόγους
Εδω καράβια χάνονται , βαρκούλες αρμενίζουν.Μαζοχιστής... ή εικαστικός;
Από humour πώς πάμε;
Παλεύουμε να το διατηρήσουμε όσο διαβάζουμε την επιχειρηματολογία
*βασίζεται σε πλατφόρμα υπάρχουσα,αλλά όχι FGA
-δεν είναι SUV,δεν είναι η Giulia,δεν είναι η duetto
-είναι sport......αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιμένουν οι alfisti
-δεν πρόκειται να δει το φως της παραγωγής (γι'αυτό προσευχηθείτε να είναι άσχημο)...καθότι δεν έχει αγοραστικό κοινό-δεν έχει καμία σχέση με την γκάμα (αν υποτεθεί ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα) της AR........ * -
Kαι εγώ το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το πω. Τα χείλη μου είναι ραμμένα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι εγώ το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το πω. Τα χείλη μου είναι ραμμένα.+1 Εγώ ξέρω ακόμα περισσότερα αλλά λέω ακόμα λιγότερα για να φανώ ακόμα πιο σημαντικός στα τρολλ
-
ΑLFA ROMEO FORUM