-
Μπορούσαν και ασχημότερη?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κόφτης στις 7.000.Ναι αλλά τα ζόρια θα αρχίζουν στις 6.500 βλέπω....
Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά και αναμενόμενο. Κανείς δεν περίμενε υψήσυχνο κινητήρα, και ας είναι Μ.
Χρόνια τώρα οι Ιάπωνες(Mitsu Evo) προσφέρουν μόνο στροφάρισμα σε υπερτροφοδοτούμενα και η Audi στα TFSi με την Κ04 -
ωραια τα οργανα απο ibiza cupra
-
Πολύ χαριτωμένες οι κιτς πινελιές σε προφυλακτήρες και φτερά.
-
Μακαρι να κανω λαθως, αλλα προς το παρον μου φερνει κατι σε, 'πολυς θορυβος για το (σχεδον) τιποτα'...
Αναπολω και χαιρομαι που προλαβα να δω στο δρομο, αυτοκινητα, περιπου σαν και αυτο, να ακουγονται και να πηγαινουν
(σχεδον) ετσι...Πιο πολυ θα αγωνιουσα να δω ενα Project με οριο τα 1200κιλα μιας 1 coupe, με εναν 2λιτρο υπετροφοδοτουμενο, και
το μηχανικο μπλοκε της Μ3 Ε46, παρα αυτο που βλεπουμε σημερα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αναπολω και χαιρομαι που προλαβα να δω στο δρομο, αυτοκινητα, περιπου σαν και αυτο, να ακουγονται και να πηγαινουν
(σχεδον) ετσι... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μακαρι να κανω λαθως, αλλα προς το παρον μου φερνει κατι σε, 'πολυς θορυβος για το (σχεδον) τιποτα'...
(σχεδον) ετσι...Πιο πολυ θα αγωνιουσα να δω ενα Project με οριο τα 1200κιλα μιας 1 coupe, με εναν 2λιτρο υπετροφοδοτουμενο, και
το μηχανικο μπλοκε της Μ3 Ε46, παρα αυτο που βλεπουμε σημερα...Ρε Γρηγόρη τι συγκρίνεις τώρα...
Θα ήθελα πολύ πάντως να σε δώ να πηγάινεις πραγματικά γρήγορα μια κατάβαση με ένα τέτοιο...Στο θέμα μας τώρα, αν και λίγο καγκούρικη, μου αρέσει αυτή η 1... μου βγάζει κάτι βρώμικο...
Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι 'Μ'. Όπως είχα ξαναπεί πιο πολύ για 'IS' με μπλοκέ μου κάνει... -
Δεν είναι ακριβώς μια is...είναι αρκετά πιο φουσκωμένη λόγω του μεγαλύτερου μετατρόχιου εμπρός και πίσω (άρα διαφορετικό πάτημα και στήσιμο από την απλή), έχει Μ μπλοκέ και η βάση βελτίωσης είναι διαφορετική. Ξεκινάει από τα 340.
Περισσότερα θα μάθουμε σήμερα.
Πάντως λένε ότι:
-Δεν θα έχει DCT, ούτε θα μπαίνει
-Δεν θα έχει carbon οροφή
-Θα βγαίνει σε 3 χρώματα
-Θα παίζει στο 45-50άρι στη Γερμανία.Not bad...δε θα με χάλαγε καθόλου ένα τέτοιο τερατάκι.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
(σχεδον) ετσι...+1000
Και από μέναΕννοείται πως δεν θα με χάλαγε μία τέτοια ΑΛΛΑ :
Κατ εμέ BMW που φέρει το Μαγικό σηματάκι ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι ατμοσφαιρικήΗ μαλακία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν πρόκειται για ένα 2 άντε 2,5 μοτέρ αλλά για 3λιτρο , τι τα θέλεις τα βοηθήματα αναπνοής ρε πστ μου
Η Ferrari κατάφερε και 'σταγγάλιξε' 127 ατμοσφαιρικά άλογα στο λίτρο από το μοτέρ της 458 ή BMW γιατί να μην κάνει κάτι τέτοιο (φαντάζεστε ένα τέτοιο ατμοσφαιρικό μοτέρ στην 1M 3x127= 381) , μήπως δεν έχει την τεχνογνωσία???Απλώς πιστέυω ότι ακολούθησε τον οικονομικό και εύκολο δρόμο1
-
Το μοτέρ της 458 έχει το ρεκορ, όπως συχνά συνηθίζει η Ferrari. Καλές και οι BMW αλλά δεν έχουν ούτε την ίδια τεχνογνωσία, ούτε φυσικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξωτικά υλικά σε αυτή την κατηγορία τιμής. Πάντως 110 ατμοσφαιρικούς ίππους στο λίτρο θα μπορούσαν να βγάλουν αν ήθελαν αλλά πήραν τον κακό τον δρόμο και την εύκολη ζωή όπως λέει και ο Μαργαρίτης...
-
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι είναι πιο εύκολη η υπερσυμπίεση ρε συ;
-
Το γεγονός ότι και η κουτσή Μαρία (VW, Audi, Opel κλπ), των οποίων τα ατμοσφαιρικά μοτέρ ήταν για γέλια εν συγκρίσει με τις κραταιές ατμοσφαιρικές δυνάμεις (Alfa, BMW, Honda κλπ), βγάζουν άνετα τώρα 100 άλογα στο λίτρο με τα 'σεσουάρ'.
-
Δεν μου λέει κάτι το ίπποι/λίτρο προσωπικά. Εσύ νομίζεις ότι τα Τ είναι απλά ένα Ν/Α με σεσουάρ;
-
Καλά, τέτοια τσιτάτα όλοι έχουν πετάξει κατά καιρούς, πχ ένας είπε το εξής:
A proper turbo engine is as complicated as a normally aspirated one.
Τέσπα, εγώ είμαι κατά των αφορισμών και των απλοποιήσεων οπότε δεν θα τα βρούμε σήμερα έτσι ξεροσφύρι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Soihiro Honda φαντάζομαι γνωρίζει τι έλεγε: 'Pressure is cheapper than revs'.Τέτοιες μλκ έλεγε και είδες τι έπαθε.
-
Τι έπαθε Θάνο; Εκτός του ότι είναι νεκρός δηλαδή;
Ντίνε, εγώ προτείνω έξοδο για να μην τα λέμε ξεροσφύρι αλλά να έχουμε και τις μπυρίτσες και τα κοψίδια μας αλλά εσύ...
-
Πριν είχε γίνει κίτρινος!!! και τα μάτια του έπαθαν κάτι και έγιναν μακρόστενα!!!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
(σχεδον) ετσι...+1000
Και από μέναΕννοείται πως δεν θα με χάλαγε μία τέτοια ΑΛΛΑ :
Κατ εμέ BMW που φέρει το Μαγικό σηματάκι ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι ατμοσφαιρικήΗ μαλακία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν πρόκειται για ένα 2 άντε 2,5 μοτέρ αλλά για 3λιτρο , τι τα θέλεις τα βοηθήματα αναπνοής ρε πστ μου
Η Ferrari κατάφερε και 'σταγγάλιξε' 127 ατμοσφαιρικά άλογα στο λίτρο από το μοτέρ της 458 ή BMW γιατί να μην κάνει κάτι τέτοιο (φαντάζεστε ένα τέτοιο ατμοσφαιρικό μοτέρ στην 1M 3x127= 381) , μήπως δεν έχει την τεχνογνωσία???Απλώς πιστέυω ότι ακολούθησε τον οικονομικό και εύκολο δρόμο1
Δεν είναι θέμα οικονομικού και εύκολου δρόμου, είναι θέμα ρύπων.
Εκεί θα πάει και η Μ5 F10. Turbo.
Καλώς ή κακώς, οι νόρμες από την ΕΕ επιβάλουν να μειωθεί ο μέσος όρος των ρύπων στο group...άρα γιαυτό και η κωλοτούμπα στα turbo.
-
Όπως και να έχει δεν μου κάθεται καλά ρε γμτ BMW με το Μ πίσω και φτερωτή
... Α και στο λέει άνθρωπος που έχει VAG και μάλιστα διπλοσυμπιεζόμενο
Πάντως χαλαρά θα την αγόραζα δεν έχω να τις προσάψω κάτι
-
tec specs:
Weight: 1570kg
0-100km/h: 4.9s
Top speed: 250km/h
Power: 340HP
Torque: 450Nm +50Nm overboost
Price: approx. 50.500 EUR