-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Δε τα μετακινουμε ...... (προκαλουν ! )Εγώ του έραψα μια στολή καμουφλαζ....
Άμα δείτε να σας ακολουθει ένα διογκωμενο trabant μην ξαφνιαστείτε.... -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Πες μου βρε συ Δημήτρη, είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη σου?
Εγώ έβαλα το άλλο σύστημα που σου είπα, αλλά η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και επειδή έβαλα και τηλεόραση, χάνει αρκετά.
Δεν βρήκα κάτι σε after marketΠοιό ακριβώς σύστημα έβαλες? Όταν λες έγινε φωτεινή η οθόνη εννοείς στην απεικόνηση navi και tv ή και στην στανταρτ λειτουργία του ραδιοφώνου? Σε εμένα η φωτεινότητα στο νεο μενου ρυθμίζεται και δείχνει κανονικά, αλλά δεν νομίζω να επιρεάζει την απεικόνηση όταν το γυρίζω στην λειτουργία ραδιοφώνου.
Η τηλεόραση που έβαλες είναι ψηφιακή? Πως λειτουργεί? με touch ή τηλεχειριστήριο?
Για πες μας αναλυτικά αν θες τι ακριβώς έβαλες, αν είσαι ευχαριστημένος κλπ.Βαζω και ένα λινκ από το σύστημά μου σε δοκιμές που έκανα όταν το πέρασα
Youtube Video -
μου ηρθαν τα ΤΕΛΗ : 600 ΕΥΡΩ
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Πες μου βρε συ Δημήτρη, είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη σου?
Εγώ έβαλα το άλλο σύστημα που σου είπα, αλλά η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και επειδή έβαλα και τηλεόραση, χάνει αρκετά.
Δεν βρήκα κάτι σε after marketΠοιό ακριβώς σύστημα έβαλες? Όταν λες έγινε φωτεινή η οθόνη εννοείς στην απεικόνηση navi και tv ή και στην στανταρτ λειτουργία του ραδιοφώνου? Σε εμένα η φωτεινότητα στο νεο μενου ρυθμίζεται και δείχνει κανονικά, αλλά δεν νομίζω να επιρεάζει την απεικόνηση όταν το γυρίζω στην λειτουργία ραδιοφώνου.
Η τηλεόραση που έβαλες είναι ψηφιακή? Πως λειτουργεί? με touch ή τηλεχειριστήριο?
Για πες μας αναλυτικά αν θες τι ακριβώς έβαλες, αν είσαι ευχαριστημένος κλπ.Βαζω και ένα λινκ από το σύστημά μου σε δοκιμές που έκανα όταν το πέρασα
Youtube VideoΣυγνώμη για την καθυστέρηση.
Λοιπόν
έβαλα ανταπτορα + Navibox + tv + καμερα οπισθοπορείας από Καλογερόπουλο.
Τα tv - navibox είναι με τηλεχειριστήρια.
Η tv ειναι ψηφιακή και εναλλάσσονται με το navibox me το κουμπί MODE [πάτημα 5 sec] αριστερά στο τιμόνι.
Σε γενικες γραμμες είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν μου αρέσει η υψηλή σχετικά, φωτεινότητα της εργοστασιακής οθόνης.
Δεν πρόκειται βέβαια να βάλω κάτι άλλο γιατί οι τιμές ξεφευγουν και όπως είπε και ο leftgalan πρέπει να μαζέψουμε κανα φράγκο για τέλη, βενζίνες, επέκταση εγγύησης κ.α.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω video -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
μου ηρθαν τα ΤΕΛΗ : 600 ΕΥΡΩΚαλοφόρετα!
-
Τα περιμενω και εγω...
-
Παρήγγειλα αυτά:
http://viewitem.eim.ebay.gr/AUDI_Q5_20_Turbo_EBC_REDSTUFF_FRONT_BRAKE_PADS_2008/220623142547/item
Η Καρέντα ζητάει 220€ για μπροστινά τακάκια, υπολογίζω να μου βγουν κάτω από 180€ με τοποθέτηση σε 'δικό' μου μηχανικό (πιστεύω να μην μου πάρει πάνω από 40€). Είδομεν... -
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... 746#bottom
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=492&page_id=3746#bottomωωωωπαααα!!!
τι λενε εδω τα παλικαρια για πολυδισκους συμπλεκτες? θα καταργησουν το κεντρικο διαφορικο και θα μπει 'χαλντεξατη' τετρακινηση?
κατι δεν πρεπει να καταλαβα καλα
-
Φυσικα και δεν καταλαβες
Ο συμπλεκτης ειναι για να μοιραζει κινηση απο το ηλεκτρικο μοτερ στο κανονικο ....
οχι για την τετρακινηση !!! -
ναι αλλα αυτο πώς γινεται? πού θα χωρεσουν ολα αυτα? κανα σχεδιαγραμμα εχουμε?
-
-
-
Μια και μιλάμε για χιόνια για κοιτάξτε αυτό!!
http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/84986/katastrofiki-rumoulkisi/Τώρα όσο αφορά τις αλυσίδες στις οποίες αναφέρεσαι** leftgalan** από τις δύο που είπες πιο καλές φαίνονται της michelin
αλλά επειδή πήγα και τις είδα από κοντά στο Praktiker, τι να σου πω δεν τρελάθηκα κιόλας.
Οι άλλες μου φαίνονται πιο πολύ για την περίπτωση που θέλουμε κάτι και για μπροστά.
Ας μας πει βέβαια και κανένας άλλος τη γνώμη του αν γνωρίζει κάτι παραπάνω. -
Εγώ εάν δε βάλω χιονολάστιχο τελικά , θα παίξω το σύστημα αλυσίδα πίσω και κάλτσα μπροστά, μικτή ασφάλεια και τάματα στον Άγιο Χριστόφορο. Με τα Diamaris και μόνο αλυσίδες (πίσω και μικρότερες των 13 χλστων-όπως λέει ο κατασκευαστής) τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα πέρσυ.
Λευτέρη εάν θυμάμαι καλά και εσύ τα Diamaris δε φοράς; Το φάρδος του ελαστικού και το βάρος του αυτοκινήτου κάνουν τα πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα, δεν νομίζω να σου αρκούν τα όποια καλτσοειδή- τα οποία εαν και αγόρασα πέρσυ δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω για να μεταφέρω εντυπώσεις. -
Πάρτε ένα σετ χειμερινα να χαρειτε τα αμαξια σας στα χιονια.
-
πέρυσι είχα γράψει ένα πολύ εκτενές άρθρο για τη συμπεριφορά αυτών των καλοκαιρινών ελαστικών το χειμώνα . Η αλήθεια είναι ότι ο κατασκευαστής λέει αλυσίδες η κάλτσες πίσω . Εγώ δοκίμασα με καλτσες αυτοσοκ πίσω και ειλικρινά χ..... Επάνω μου . Το αυτοκίνητο είναι ακυβέρνητο και γλυστραει πολύ επίκυνδυνα !!! Αυτό που δεν δοκίμασα ακόμα είναι οι κάλτσες μπροστά , το οποίο τότε είχα φοβηθεί να κάνω για το λόγο ότι η εσωτερική απόσταση του ελαστικού από το ελατήριο της ανάρτησης είναι πολύ μικρή . Όμως όταν αισίως γύρισα σπίτι διάβασα για τις autosock ότι μπορούν να μπουν και μπροστά ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΉ ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΎ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ . Επομένως μου μένει να δοκιμάσω και αυτό . Είναι πάντως λογικό ότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει πρωτίστως μπροστά τις αλυσίδες , για να έχει ΤΙΜΌΝΙ (όπως είπε και ο αρης07) όσον αφορά τώρα τον cpp ναι συμφωνώ ότι με τα χειμερινα θα πηγαίνει καλύτερα (δεν ξέρω πόσο γιατί δεν εχω δοκιμάσει ) Αλλά με το κλίμα που έχουμε στην ελλάδα δεν αξίζει για μια φορά που θα πας στο χιονοδρομικό να φοράς χειμερινα όλες τις άλλες ώρες . Βέβαια περί ορέξεως κολοκύθοπιτα . Δεν ήμουν πότε φαν των χιονοδρομικών και σιχαίνομαι αυτή την χειμερινή πολυκοσμία και τις βλάχο-μπαρο-καταστάσεις με τέρμα τη μουσική επάνω στο βουνό . Άσε που ότι αυτοκίνητο και ελαστικά να έχεις εσυ , μπορεί να σου την πέσει οποιοσδήποτε (γλίστρων αβοήθητα ) μπαρμπας και να ψάχνεσαι μες το κρύο και τα νεύρα για οδική βοήθεια . Πάντως το ξαναλέω , χωρίς να εχω δοκιμάσει τις κάλτσες μπροστά για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα , ΝΟΜΊΖΩ ότι της μισελιν οι αλυσίδες (επειδή ακριβώς μοιάζουν περισσότερο για αλυσίδες ) πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά από τις αυτοσοκ (πάντα μπροστά τοποθετημένες και πότε πίσω ). ΥΠΟΘΈΤΩ ότι σε ΠΆΓΟ (μπρρρρ!) αυτοί οι μικροί μεταλλικοί δακτύλιοι θα σκίζουν καλύτερα τον πάγο και σε συνδυασμό με το βάρος του αυτοκινήτου θα δημιουργούν μεγαλύτερη αντίσταση από ότι οι λείες κάλτσες της αυτοσοκ ..... Αν έχει κανείς βάλει τις αυτοσοκ μπροστά ευχαρίστως να ακούσουμε τη γνώμη του .
Ευχαριστώ (που λέει κι ο pipinos) -
Μπορεί κάποιος που έχει βάλει χειμερινά να μας πει τύπο, διάσταση, τιμές και προμηθευτή για ζαντολάστιχα
-
Τα χειμερινά τα κρατάς Νοεμβριο-Μάρτιο ή ανάλογα τον καιρό και πιο πολύ.
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Μπορεί κάποιος που έχει βάλει χειμερινά να μας πει τύπο, διάσταση, τιμές και προμηθευτή για ζαντολάστιχαΑγορά από το EBAY: ΖΑΝΤΕΣ ORIGINAL AUDI 7J X 17 ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ 235/65/17 H, DUNLOP SP WINTERSPORT 3D, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ( Φορέθηκαν 1 χειμώνα, ζάντες σαν καινούριες αγρατζούνιστες, ελαστικά με πέλμα 8mm) TIMH € 600 + € 50 παράδοση σε διεύθυνση Γερμανίας). Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα στην ζωή μου. Δεν θα ήταν καλύτερες αν τις αγόραζα καινούριες.
Να σημειωθεί ότι πέρυσι τέτοιο καιρό που το έψαχνα βρήκα και καλύτερες τιμές (από € 480) αλλά με πέλμα 4mm (δηλαδή στο όριο για αλλαγή) και σημάδια στις ζάντες.
AUDI Q5