-
μπα...

-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
μπα...

Συμφωνώ.
Κι μένα το sportback μου αρέσει περισσότερο σε S3 και βεβαίως τα σπάει τώρα σε RS3.
Πιο πολύ ταιριάζει.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
νέο κομπρεσσοράτο S4εσυ δεν το κραζες αυτο και προτιμουσες το V8?
(το οποιο V8 ξαναλεω οτι ειναι ταφος )Όχι και έπος το γρήγορο Α3.
δεν ειναι αρκετα σπορ σαν ενα mx5
ας παρτουζωθει αλλη μια φορα ο ανταγωνισμος οπως πριν απο 3 χρονακια
(βεβαια δε θελω καν να ακουσω τη τιμη του )
-
Βασικά ζητάω συγνώμη γιατί απ' ότι φαίνεται το 3θ RS3 κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στη χώρα μας. Πιάστηκα αδιάβαστος...
http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=4&model=1105&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d®istration-from=>2007®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=>300&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type= -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ειναι αρκετα σπορ σαν ενα mx5
That's my dawwwg!
-
Σοβαρολογούν οτι θα βγάλουν και άλλη έκδοση του Α3 του '03? Καινούριο Α3 πότε επιτέλους θα βγάλουν?
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Σοβαρολογούν οτι θα βγάλουν και άλλη έκδοση του Α3 του '03? Καινούριο Α3 πότε επιτέλους θα βγάλουν?Τέλος του 2011, αρχές του 2012.
Επίσης τα RS μοντέλα έβγαιναν ΠΑΝΤΑ στο τέλος της ζωής των μοντέλων. -
http://www.youtube.com/watch?v=bMjGX3LY ... r_embedded
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Σοβαρολογούν οτι θα βγάλουν και άλλη έκδοση του Α3 του '03? Καινούριο Α3 πότε επιτέλους θα βγάλουν?Και εμένα μου κακοφάνηκε όταν το πρωτοείδα... (περίμενα τέλος του έτους - αρχές του επόμενου να έχουμε το νέο Α3)... μάλλον σαν ένα 'δυνατό' κύκνειο άσμα το βλέπουν οπότε... so be it...
Επίσης τα RS μοντέλα έβγαιναν ΠΑΝΤΑ στο τέλος της ζωής των μοντέλων.
Όχι πλέον... ΤΤRS και RS5 βγήκαν στην 3ετία...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Όχι πλέον... ΤΤRS και RS5 βγήκαν στην 3ετία...
βλέπεις πώς φαίνεται το κακό χρονοδιάγραμμα?
Αστόχησαν στα 2 τελευταία μοντέλα.ΥΓ:ή απλώς πήραν κάποιον που ερχόταν στην ώρα του για δουλειά.
-
Τι μου θυμισατε τωρα, το αγαπημενο μου αουντι

-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τι μου θυμισατε τωρα, το αγαπημενο μου αουντι
και δικό μου το πρώτο RS αποκλειστικά station το 1993 η audi έβγαλε ένα αυτοκίνητο με περισσότερα άλογα από ότι impreza και το evo σήμερα .
-
Άργησαν αλλά ακόμα και αυτοί κατάλαβαν οτι βγαζουν άσχημα αυτοκίνητα.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/254244/
-
Μηπως ειναι ευκολο καποιος κατοχος Α3 SPORTBACK 1,4 TFSI μοντελο 2008 (το πρωτο με TFSI) ή του 2009 (facelift με φωτα ημερας) να μου πει ποσο γραφει καταναλωση εντος πολης και ρυπους στο βιβλιο του κατασκευαστη? Υπαρχει διαφορα στα 2 μοντελα και στην καταναλωση/ρυπους ή οχι ? Ευχαριστω
-
Το facelift αν δεν κανω λάθος, εχει συστημα start stop, άρα και λιγότερη κατανάλωση-ρύπους.
-
Εγω θελω να δω τις εργοστασιακες διαφορες μεταξυ του τωρινου μοντελου και των μοντελων του 2008 και 2009.. (ασχετα με το αν δεν ειναι η πραγματικη καταναλωση του δρομου.. απλα τι γραφει το βιβλιο.)
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Το facelift αν δεν κανω λάθος, εχει συστημα start stop, άρα και λιγότερη κατανάλωση-ρύπους.εγω αυτο το πραγμα και να το ειχα θα το εκλεινα..
να τη χεσω τη καταναλωση, αμα ειναι να κλαιω τη τουρμπινα μου
(και οχι, δε νομιζω οτι τα εχουν προβλεψει)
-
Για τα 30' που θα σβήσει και πολύ πιθανόν η τουρμπίνα να συνεχίζει να δουλεύει δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για τα 30' που θα σβήσει και πολύ πιθανόν η τουρμπίνα να συνεχίζει να δουλεύει δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.call me 'ηλεκτρική αντλία λαδιού'.
Qsis, είσαι λίγο 'Αδιάβαστος' σήμερα έτσι??
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Για τα 30' που θα σβήσει και πολύ πιθανόν η τουρμπίνα να συνεχίζει να δουλεύει δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
call me 'ηλεκτρική αντλία λαδιού'.
Qsis, είσαι λίγο 'Αδιάβαστος' σήμερα έτσι??
εγω ηξερα για ηλεκτρικη αντλια νερου που δουλευει και ψυχει ακομα και οταν το μοτερ ειναι σβηστο, δεν ειμαι βεβαιος ομως οτι υπαρχει και στα μικρα tsi
οπως και να χει οταν τα χεις πιεσει , ακομα και αυτα που την εχουν πρεπει να τα κρυωνεις
δεν εχω δει απο κοντα σε λειτουργια το συγκεκριμενο συστημα, ομως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος
το start & stop ειναι γκατζετακι για τους χιπηδες, δεν προσφερει κατι το ουσιαστικο
μπηκε και στα vag για το παιξουν και αυτοι πρασινοι ακολουθωντας τον ηλιθιο ανταγωνισμοαν εσυ θες να το αυτοκινητο σου να σβηνει χωρις να σε ρωταει , παρε το real thing , δηλαδη υβριδικο
εγω με το τουρμπο δε θα το διακινδυνευα, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι απενεργοποιειται
(ξεκαθαρο δειγμα του οτι δεν ειναι ολα τελεια και εχουμε καιρο ακομα μεχρι αυτο το συστημα να γινει 'υποχρεωτικο' σαν το abs και esp AN βεβαια γινει ποτε και δε πανε πρωτα για πεταμα καμποσες τουρμπινες )θα ηθελα παντως να ειμαι διπλα σου την ωρα που αφου το χεις λιωσει , σου σβησει με το σταματησεις στο φαναρι μονο και μονο για να δω να σε λουζει κρυος ιδρωτας
AUDI FORUM